U zocht op: leveranciers huur kranen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeck

Straatsburgdok-noordkaai 22 -2030Antwerpen 3

De Roeck n.v. staat voor een kwalitatieve service met professioneel materiaal en gedreven vakmanschap voor al uw verhuizingen en transporten alsook voor verhuring, meubelbewaring en ladderliftservice.

Dimensi

Industrielaan 7 -2960Brecht

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Goeyvaerts R.

Hamburgstraat 22 -2030Antwerpen

GOEYVAERTS R bvba is gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van allerhande machines die nodig zijn bij laden en/of lossen van schepen en aanhorend transport en/of stockage-behandeling van goederen, met als doelgroepen: havenbedrijven en industrie.

Aertssen Kranen

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen nv is een groep bedrijven die samen een onderneming van formaat vormen. de groep neemt een toonaangevende plaats in op het gebied van industriele bouwkunde, groot grondverzet, hijswerken en uitzonderlijk vervoer Aertssen

Lifting

Onderzeel 4j -2920Kalmthout

Het bedrijf spitste zich in eerste instantie op de verhuur van roterende verreikers al dan niet met bemanning.

Maes Elektro Nv

Boudewijnlaan 5 -2243Zandhoven

Maes is een totaaloplosser voor al uw hoogtewerken. Met meer dan 100 hoogwerkers op vrachtwagen en een ruime keuze zelfrijders, schaarliften en kranen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing !

Alimak Group Benelux

Herentalsebaan 645 -2160Wommelgem

Alimak HEK NV is een bedrijf datgespecialiseerd is in het commerciali-seren van alle soorten hef- enhijstoestellen met tandheugel-aandrijving. Wij zijn voornamelijkwerkzaam op drie vlakken.