U zocht op: leveranciers isolatie nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Irc Daktechniek

Lessiusstraat 90 -2960Brecht

IRC Daktechniek is een Belgische firma met meer dan 38 jaar ervaring op het gebied van daken. Bij nieuwbouw, maar ook bij onderhoud, reparatie en renovatie. De kracht van ons bedrijf is kwaliteit, als absolute voorwaarde bij al onze activiteiten.

Roofcover

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Als geregistreerd aannemer verzorgt de firma Roofcover uit Aartselaar bij Antwerpen al uw dakwerken en gevelbekledingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werken, complex en eenvoudig, nieuwbouw, afbraak en renovatie.

Makrybo

Drabstraat 174 -2550Kontich

Be Bouwonderneming

Spreeuwstraat (nm) 1 -2920Kalmthout

BE Bouwonderneming is een jong en dynamisch bedrijf dat alles in het werk stelt om zijn projecten in een mum van tijd tot een goed einde te brengen.

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Awa Stukadoor Bedrijf

De Robianostraat 76 -2150Borsbeek

Welkom op de website van AWA Stukadoorbedrijf uit Borsbeek (Antwerpen). Wij voeren allerhande pleister- en Gyprocwerken uit, voor particulieren en bedrijven, en dat zowel bij nieuwbouw als renovatie. Ons team is opgeleid en ervaren waardoor u ...

Bouwbedrijf J. Valckenborgh

Starrenhoflaan 5 -2950Kapellen

Vandaag kunt u beroep doen op Bouwbedrijf J. Valckenborgh voor ieder aspect van uw bouwproject: van advies tot ruwbouw, voor binnenschrijnwerk op maat en voor zowel nieuwbouw als restauratie en renovatie van onderneming, winkel of woonst.