U zocht op: leveranciers personeelsfeest

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Collishop Professional

Bilkensveld 8 -1500Halle

ColliShop Professional bundelt alle non-fooddiensten van Colruyt Group voor professionals. Wij bieden geschenkkaarten, loyaltyprogramma?s, incentives, ?

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Walibi Belgium

Boulevard De L`europe 100 -1300Wavre

Walibi is het paradijs voor alle helden van 7 tot 77 jaar. De allerkleinste helden tussen 3 en 8 jaar kunnen hun hartje ophalen in meer dan 15 attracties verspreid over het park en in de spannende wereld van Walibi Folies.

Collishop Professional Kinderfeest

Bilkensveld 8 -1500Halle

Organiseert u in uw bedrijf of organisatie een kinder- of Sinterklaasfeest Dan zorgen wij voor de geschenken. Laat uw medewerkers kiezen via een eigen website, of bestel zelf via onze Collishop website in samenwerking met onze speelgoedspecialisten.

De Witte Hoeve

Elsweg 10 -1600Sint-pieters-leeuw

Een zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de werkelijke landelijke sfeer, een degelijke, deskundige aanpak en jarenlange ervaring van de uitbaters. Dit alles garandeert uitstekende werkvergaderingen overdag, geslaagde feesten ‘s avonds of...