U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Iveco Belgium

Alfons Gossetlaan 28 A -1702Groot-bijgaarden

IVECO BELGIUM verkoopt industriële en bedrijfsvoertuigen van het merk IVECO, net als bussen onder het merk IRISBUS. IVECO is één van de belangrijkste constructeurs ter wereld die een volledig voertuigengamma (van 2,8t tot 44t) produceert en verkoopt.

Brussels Kart

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering...

Brussels Gate

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, ... een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en...

Ansul Smart Solutions

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Veilig en slim opladenElektrisch opladen van uw wagen. Slimme laadoplossingen voor thuis en op kantoor.

Vvnt

Robert Dansaertlaan 252 -1702Dilbeek

Wij stellen oplossingen op maat voor om het geldbeheer in uw bedrijf te automatiseren, een veilige opslag te voorzien en de waarden te recycleren

Buysse Food Machinery

Jozef Mertensstraat 26 -1702Groot-bijgaarden

Kwaliteit, dat is waar Buysse voor staat. Want geen gebreken, geen zorgen. Maar Buysse kwaliteit, dat is nog veel meer : hygiene, veiligheid, betrouwbaarheid.

Thil

Brusselstraat 163 -1702Dilbeek

Bedrijfsvastgoed, vastgoed, expertises,kantoren, opslag, ateliers, magazijnen,winkels, terreinen, industriegronden,verkoop, verhuur, agentschap, consulting, investeringen, overdracht vennootschappen,Overdracht handelszake

Hanssens Catering

Robert Dansaertlaan 19 -1702Dilbeek

Lekkere en gevarieerde maaltijden,dagvers voor u bereid!

Brico Belgium

Alfons Gossetlaan 46 -1702Dilbeek

Brico is de onmisbare partner van allepersonen die inrichtingsprojectenhebben voor hun woning of tuin.Brico, dat zijn meer dan 50.000referenties in verf, houtbehandeling,behangpapier, vensterdecoratie, deur-krukken, opberging, verwarming ...

Diner Privé

Alfons Gossetlaan 52 -1702Dilbeek

Catering Diner Privé - traiteur - verzorgt evenementen voor groepen van 20 tot 2000 personen met hoog kwalitatieve gerechten, professionele bediening en een sfeervolle aankleding van de tafel en het interieur.

Robert Half

Stationsstraat_02 34 -1702Groot-bijgaarden

Robert Half International (NYSE: RHI) werd opgericht in 1948 en is marktleider in gespecialiseerde rekrutering. Robert Half is een erkende en toonaangevende speler op het vlak van professionele rekrutering en consultingdiensten.

Officeteam

Alfons Gossetlaan 28 A -1702Groot-bijgaarden

OfficeTeam maakt deel uit van Robert Half International Inc. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is marktleider op het vlak van gespecialiseerde permanente en tijdelijke rekrutering (symbool NYSE RHI). Robert Half is een erkende

Splendit

Alfons Gossetlaan 54 -1702Groot-bijgaarden

Adecco Coordination Center

Noordkustlaan 16b -1702Dilbeek

Ons succes is het resultaat van een unieke bedrijfsfilosofie waarin mensen centraal staan. Mensen samenbrengen is onze passie. Zo geven we talent een toekomst, en zo brengen we bedrijven tot bloei.

Next Generation Innovation

Alfons Gossetlaan 54 -1702Dilbeek

Splendit werd opgestart in 2006 al zijnde ‘ICT-People’. Een consultancy bedrijf met de specialisatie in IT. Naarmate het bedrijf alsook de IT-wereld groeide, werd het tijd voor een nieuwe naam. Hieruit werd het huidige ‘Splendit’ geboren.

Esebo

Nieuwe Gentsesteenweg 15 -1702Dilbeek

seminaries , bedrijfsfeesten , teambuilding voor bedrijven

Cel Data Services

Stationsstraat 30 -1702Dilbeek

Bij CELDS doen we er alles aan zodat jij kunt schitteren. Want ICT draait in de eerste plaats om mensen en om creatieve oplossingen waardoor jij de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent: de wensen van jouw klanten invullen.

Brother International Belgium

Industrialaan 32 -1702Groot-bijgaarden

Brother biedt KMO-ondersteunende print- en scanoplossingen: (all-in-one) printers, labelprinters en faxen met moderne mobiele en webtoepassingen. Met Managed Print Service least u de printers en betaalt enkel wat u afdrukt (prijs per print).

Peeters Advocaten-avocats

Alfons Gossetlaan 54 -1702Dilbeek

Wij zijn een polyvalent advocatenkantoor en leggen ons voornamelijk toe op juridische dienstverlening voor ondernemingen, en dit zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Vers L Avenir

Alfonds Gossetlaan 30 -1702Groot-bijgaarden

VAN KRANTENUITGEVER TOT MEDIAGROEPVUMmedia is niet langer een pure krantenuitgever, maar wel een multimediaal nieuwsbedrijf. We zijn dan ook dagelijks thuis in vele huiskamers uiteraard via de krant, maar ook via

Spechim

Snijbos 17-19 -1702Dilbeek

Wij fabriceren, mengen en verpakken allerlei soorten producten voor professionele reiniging en onderhoud, voor industriële toepassingen en voor klanten in elke bedrijfssector.

Waerboom

Jozef Mertensstraat 140 A -1702Groot-bijgaarden

Waerboom is reeds 30 jaar gespecialiseerd in verschillende takken van de horecawereld: banketten, meetings en congressen, hotel, aparthotel en brunches.

Stöpler Belgium

´t Hofveld 4 -1702Groot-bijgaarden

Stöpler is één van de oudste ondernemingen die medische producten en diensten levert aan ziekenhuizen en andere gezondheidszorginstellingen. Binnen verschillende productgroepen is Stöpler exclusieve vertegenwoordiger van A-merken.

Centrabel

Breedveld 33-35 -1702Dilbeek

Sinds meer dan dertig jaar is Centrabel een betrouwbare leverancier voor connectoren, kabel en kabelassemblages.

Het Nieuwsblad

Gossetlaan 30 -1702Groot-bijgaarden

VAN KRANTENUITGEVER TOT MEDIAGROEPVUMmedia is niet langer een pure krantenuitgever, maar wel een multimediaal nieuwsbedrijf. We zijn dan ook dagelijks thuis in vele huiskamers: uiteraard via de krant, maar ook via

Cars Driven Service

Brusselstraat 278-280 -1702Dilbeek

De Gentenaar

Alfons Gossetlaan 30 -1702Groot-bijgaarden

VAN KRANTENUITGEVER TOT MEDIAGROEPVUMmedia is niet langer een pure krantenuitgever, maar wel een multimediaal nieuwsbedrijf. We zijn dan ook dagelijks thuis in vele huiskamers uiteraard via de krant, maar ook via magazine, gr

Het Volk

Alfons Gossetlaan 30 -1702Groot-bijgaarden

VAN KRANTENUITGEVER TOT MEDIAGROEPVUMmedia is niet langer een pure krantenuitgever, maar wel een multimediaal nieuwsbedrijf. We zijn dan ook dagelijks thuis in vele huiskamers uiteraard via de krant, maar ook via magazine, gr

Aurora

Kloostermuur 2 -1702Dilbeek

Ons modern maatwerkbedrijf is gespecialiseerd in kwalitatief verpakken van uw goederen en een uiterst zorgzame manuele behandeling van uw uitnodigingen of mailings...

All Works Company

Brusselstraat 182-184 -1702Dilbeek

Gespecialiseerde schoonmaak in administratie, industrie, supermarkten, rusthuizen, scholen. Onderhoud van burelen, winkels, privé woningen.

Bold And Pepper

´t Hofveld 6c 4 -1702Groot-bijgaarden

Bold & pepper brengt merken, bedrijven en organisaties tot leven. We kruipen in uw huid, vertellen uw verhaal en gieten het in de juiste vorm, zodat uw doelgroep er als een blok voor valt. Bold & pepper gelooft in de kracht van contentmarketing.

D.b.s.

Pastoor Cooremansstraat 7 -1702Dilbeek

De Bierschuur is een firma gelegen te dilbeek, die gespecialiseerd is in zowel groot als kleinhandel van jenevers, porto, bieren, sterke dranken, wijnen en geschenkmanden. De Bierschuur - Bestel hier de meest originele geschenken !

Eaton Industries (belgium)

Industrialaan 3 -1702Dilbeek

Eaton is een gediversifieerd powermanagementbedrijf dat energie-efficiënte oplossingen aanbiedt die onze klanten helpen om rendabel hun elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren

Lisap

Spoorwegstraat 22a -1702Dilbeek

Sinds de oprichting in 1987 heeft Groupe RG een razendsnelle groei doorgemaakt en is thans een van de grootste leveranciers op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen – PBM.

Usimex - Exploitatie

Robert Dansaertlaan 236 -1702Dilbeek

De firma Usimex bestaat meer dan 50 jaar, en bevindt zich op een boogscheut van Brussel. We zijn gespecialiseerd in luchtverwarming, reiniging van luchtkanalen en alle metaalbewerkingen. ::: NV Usimex SA Luchtverwarming - Chauffage par air chaud - Me

All Office Concept International

Nieuwe Gentsesteenweg 10 -1702Dilbeek

Oplossingen voor het moderne kantoor.

Krautli

Industrialaan 15 -1702Dilbeek

Sinds haar oprichting heeft de firma KRAUTLI er een erezaak van gemaakt om kwaliteitsproducten te selecteren die meestal in eerste montage geinstalleerd worden bij de meeste Europese automobiel constructeurs.

Bizerba-belgië

Industrialaan 4 -1702Groot-bijgaarden

Bizerba is een wereldwijd actieve technologieonderneming voor professionele systeemoplossingen op het gebied van weeg-, informatie- en communicatie technologie.

Sauter Controls

´t Hofveld 6 -1702Dilbeek

SAUTER België, uw partner voor gebouwbeheer en ruimteautomatisering.

Mondo Chemicals

Snijbos 17-19 -1702Dilbeek

Ontdek onze oplossingen voor elke activiteitensector. Als leverancier van professionele en milieuvriendelijke onderhoudsproducten, hebben we een oplossing voor elke situatie.

Tetra Pak Belgium

Alfons Gossetlaan 28a -1702Groot-bijgaarden

Wij werken voor en samen met onze klanten aan optimale oplossingen voor de verwerking en het verpakken van voedingsmiddelen.

Latone Management

Pastoor Cooremansstraat 3 -1702Groot-bijgaarden

Verkoop, leveren en plaatsen van Digital Signage/Narrow Casting oplossingen.Verhuur van LED TV schermen.

Agra Coppens

Jozef Mertensstraat 131 -1702Dilbeek

Gasthof met overnachting op de hoeve.

Belgo Office Cleaner

Brusselstraat 182 184 -1702Groot-bijgaarden

PC Cleaning en reinigen van telefoons, ICT- en kantoormachines.

Gosset Hotel

Alfons Gossetlaan 52 -1702Dilbeek

Auberge du pêcheur is een hotel in Sint-Martens-Latem en beschikt over 32 vier-sterren kamers, een restaurant "Orangerie", een taverne "The Green", een mooie banketzaal en verschillende seminarieruimtes.

Ertveldt

Hazelaarstraat 21 -1702Dilbeek

Carro Invest Warehousing

Alfons Gossetlaan 21 -1702Dilbeek

Intercarro is één van de grootste tegel- en vloerbekledingsspecialisten in België. Keramische tegels, mozaïek, wandtegels, terras, natuursteen en laminaat/parket Intercarro ©

Brussels Car Distribution

Pastoor Cooremansstraat 1 -1702Dilbeek

Mitsubishi motors belgium modellen test beleef geniet verken de boeiende wereld van mitsubishi motors! explorez le monde passionnant de mitsubishi motors mitsubishi, taal, langue...