U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Dell Servers

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Brussels Translation

Kerklaan 231 -1731Zellik

Op zoek naar kwaliteitsservice en gunstige voorwaarden?Vertalingen zoals u ze wenst en aangepast aan uw budget.De langste regels op de vertaalmarkt voor minder dan één euro!Snelle en vrijblijvende prijsofferte!

Media Markt

Brusselsesteenweg 496 -1731Asse

Media Markt Business.De professionele oplossingen voor zelfstandigen , bedrijven en Openbare Sectoren.

Innovatie- En Incubatiecentrum Brussel

Z. 1 Researchpark 310 -1731Asse

Centrale locatie exit 10 ring BrusselWij beperken uw indirecte kosten!U concentreert zich op uw core business!modern, rustig & functioneel kaderall-in kantoren & ruimtenruime méértalige assistentiediensten

Thenable

Z.3 Doornveld Unit 9 163 -1731Zellik

Wie zijn wij Ons team bestaat uit een groep ervaringsdeskundigen die ten dienste staan van bedrijven die een (tijdelijke) nood hebben aan onafhankelijke specialiseten en generalisten. Met jaren ervaring binnen een waaier van s

Merkator

Vliegwezenlaan 48 -1731Asse

Merkator is een betrouwbar en hoogwaardig Geo-ICT bedrijf met een uniek Benelux model. Wij werken samen met de toonaangevende GIS software leveranciers en ondersteunen tevens de meest geavanceerde Open Source GIS oplossingen.

Bresor

Poverstraat 96 -1731Relegem

Dit familiebedrijf is gestart in 1961 met Paul van Himst als zaakvoerder, later nemen zoon Frank en dochter Claudia het bedrijf over. U kan bij ons terecht voor verschillende smaken koffie uit Brazilië, Columbia, Mexico en verschillende Afrikaanse landen.

Rexel Belgium

Zuiderlaan 91 -1731Zellik

Rexel is de globale marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt.

Aquanet

Poverstraat 240 -1731Asse

Professionele ervaringAls schoonmaakbedrijf spitsen we ons bij AQUA-NET voornamelijk toe op kmo´s die zich bevinden in de regio Vlaams-Brabant, Brussel en provincie Antwerpen.Maar ook als particulier kan u een beroep

Panasonic Energy Europe

Brusselsesteenweg 502 -1731Asse

Panasonic Corporation is een van de grootste electronica producten ter wereld en omvat 680 bedrijven.

Rovacos

Schapenbaan 22 -1731Asse

Sinds meer dan 50 jaar is onze firma actief in de sector decoratieartikelen voor banketbakkers, suikerwaren en chocoladefabrikanten.

Stannah

Poverstraat 208 -1731Asse

Ons bedrijf heeft zich van bij het begin gespecialiseerd in de productie van apparaten om mobiliteitsproblemen op te lossen. Onze ervaring en deskundigheid, onze voortdurende aandacht voor kwaliteit en onze innovatiekracht hebben Stannah laten uitgro

Sensor Partners

Researchpark 310 -1731Zellik

Sensor Partners is een innovatieve middelgrote productie-, advies- en verkooponderneming op het gebied van kwaliteitscontrole en technische procesbewaking.

Transport Media

Researchpark 20 -1731Zellik

TRANSPORTMEDIA is het enige Belgische bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met communicatie naar mensen uit de wereld van het wegtransport.

Linergy Benelux S.a.

Doornveld 21 -1731Asse

Groothandel in alle soorten verlichting zowel naar bedrijven als privé.

Triple Helix Management Solutions

Z. 1 Researchpark 310 -1731Zellik

Na jaren van werken in kennisintensieve omgevingen, werd Steven Peleman verbaasd door het feit dat we in het algemeen niet met alles wat we weten of kunnen weten.

Dell Tablets

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Nuis & Co

Schapenbaan 24 -1731Asse

Nuis & C° staat in voor de aanleg en het onderhoud van de groenomgeving van uw bedrijf of instelling. Plannen, het uitvoeren van omgevingswerken, de aanleg en beplanting van groen en het onderhoud nadien: het kan allemaal met één partner

Suncomfort

Z. 3 Doornveld 170 -1731Asse

Suncomfort BVBA is een jong en snelgroeiend familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering, rolluiken, kantel & sectionale garagepoorten en vliegenwering voor ramen en deuren.

Mobile Autoglass Service

Poverstraat 134 -1731Asse

Autoglas-service vervangt en herstelt ruiten van auto`s vrachtwagens en heftrucks. Grote bedrijven doen reeds beroep op autoglas-service voor hun rollend materiaal, natuurlijk zijn ook de kleinere bedriujven en particulieren van harte welkom.

Aan Tafel - Partyline

Brusselsesteenweg 810 -1731Zellik

Bij ons kan u terecht voor een bedrijfsevent, projectcatering of voor dagelijkse maaltijden.

Discountoffice.be

Kranenberg 6 -1731Zellik

Kantoorbenodigdheden, verzenddozen, ringbanden, kunststof classeurs, notitieboeken, plastic tabbladen, memobloks, dossiermappen, elastomappen, nietmachines, opbergboxen, snijmachines, ...

Damen Et Fils

Sleutelbloemstraat 21 -1731Asse

Woondecoratie Patrick Walravens

Poverstraat 224 -1731Asse

Woondecoratie Walravens is een totaal afwerkings- en decoratiebedrijf uit Asse. Wij hebben alle expertise in huis voor de volledige afwerking en decoratie van jouw thuis.

Itho Daalderop Belgium

Brusselsesteenweg 498 -1731Zellik

Itho Daalderop Belgium is een dochteronderneming van Itho Daalderop, een Nederlandse ontwikkelaar en producent van de producten en totaalsystemen op het gebied van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen.

Dorken Benelux

Brusselsesteenweg 526 -1731Asse

Die Ewald Dörken AG ist als Holding das starke Dach über vier eigenständigen Tochterunternehmen. Ewald Dörken AG Dörken, Dach-Systeme, Delta, Unterspannbahn, Unterdeckbahnen, Grundmauerschutz, Abdichtungs- und Dränagesysteme, Schutz- und Abdeckplanen

Dell

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.