U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lema & Co

Fazantenlaan 100 -1742Ternat

Bouwonderneming De Greef

Assesteenweg 266 -1742Ternat

Wij zijn een algemene bouwonderneming uit Ternat met meer dan 50 jaar ervaring in particuliere woningbouw en meergezinswoningen. Onze doelgroep bestaat zowel uit de particuliere bouwer als de professionele promotor.

Wijns Drinks Service

Kerkstraat 41 -1742Ternat

Wyns Drinks Service NV Kerkstraat Ternat - Ruim assortiment wijnen, likeuren, bieren, frisdranken, waters, sterke drank, bierkorven, wijnkisten, Tabak, Snacks, Pralines, Eindejaarsgeschenken, leverancier aan horeca, scholen en bedrijven.

Autoparts Plus

Assesteenweg 110 -1742Sint-katherina-lombeek

Autoparts Plus blijft actief zoeken naar synergieën met fabrikanten, importeurs, leveranciers en collega-distributeurs. Dat resulteert in goede aankoopvoorwaarden en voor de klant in competitieve prijzen.

Klit

Assesteenweg 210 -1742Ternat

Reeds meer dan 15 jaar is ons bedrijf actief op het vlak van het vervaardigen, bedrukken en afwerken van talloze reclamedragers. Stilaan zijn we uitgegroeid van de publiciteitsschilder, met verfpot en kwast, over de beletteraar, naar de grafisch ...

Webo Van Overstraeten

Heidestraat 76-80 -1742Ternat

Omgevingswerken en structuurwerken aan bedrijfsgebouwen, rijwegen, parkings, fiets- en voetpaden, verkeersdrempels, speelpleinen, asfalt-, grond- en rioleringswerken, opritten, terrassen.