U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Stassijns

Stwg. Op Dendermonde 130 -1745Opwijk

Wij zijn een firma gespecialiseerd in levering, plaatsing van eigentijdse, moderne rustieke en klassieke haardwanden alsook verwerking en bewerking van natuursteen

Double M.p.

Leireken 1 -1745Opwijk

usic Maestro Please, ofwel Double MP, is een team professionals en creatievelingen dat u een all-in service levert voor u evenement.

Algemene Bouwonderneming Bacobo

Perreveld 24 B -1745Opwijk

Algemene bouwonderneming Bacobo BVBA BVBA Bacobo is een bouwonderneming die gespecialiseerd is in verbouwingen. Een onderneming die gebruik maakt van kwaliteitsvolle bouwmaterialen die enkel verwerkt worden door vakbekwame mensen, die precies weten w

Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Consultea

Rubensveld 13 -1745Opwijk

Via jobcoaching en programma?s rond coachend leidinggeven daag ik je uit om je grenzen te verleggen, te geloven in je talent en vanuit dat geloof sterker in je kracht te staan.Want daar wordt iedereen beter van.

Ab Sound

Heirbaan 180 -1745Opwijk

AB Sound is een dynamische, gedreven en professionele audiovisuele firma waarbij het welslagen van ieder evenement centraal staat.

Anciens Établissements Van Breuze

Fabriekstraat 51 -1745Opwijk

Les Anciens Etablissements VANBREUZE N.V.werd gesticht in 1878 en is stellig het oudste bedrijf in Europa in zijn sector.

Ice Ice Baby

Stationsstraat 42 -1745Opwijk

Ice Ice Baby is beschikbaar aan huis met ambachtelijk ijs en verse wafels op alle soorten familiefeesten. Een huwelijk, babyborrel, verjaardag, communie of lentefeest alles is mogelijk. Ook bij events van bedrijven en verenigingen

Maxled

Doortstraat 6 -1745Opwijk

Maxled is in 2010 ontstaan uit specialisatie in geluids- en lichtinstallaties. Zaakvoerder Klaas zette toen ledschermen in op verschillende events, en de vraag naar led stroomde binnen.

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

Belamco

Stwg. Op Aalst 163 -1745Opwijk

Afspraken op basis van strenge criteria en uitgebreid marktonderzoek. Uw verkoopteam hoeft geen kennismakingsgesprekken meer te voeren en investeert enkel tijd in bedrijven die echte groei vertegenwoordigen.

Buen Gusto Benelux

Steenweg(maz) 192 -1745Opwijk

I.R.C.E.B. in Buggenhout recycleert al sinds 1953 kleding in binnen- en buitenland met de trots en passie van een familiebedrijf. Wij zijn geregistreerd en beschikken over alle nodige erkenningen voor het verwerken van kledij.

Dbrent

Vossestraat 47 -1745Opwijk

Orchidee

Neerveldstraat 47a -1745Opwijk

New Mertens Aqua Engineering

Klei 193 -1745Opwijk

MAE is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop, installatie en reparatie van alle waterpompen, beregeningen, zwembaden, vijvers en opslagtanken, spa`s, sauna`s,.. . Voor het boren van een waterput kan u ook bij ons terecht.

Verdoodt August Intern. Transport

St. Paulusbaan 6 -1745Opwijk

Medisoft, the architect of diagnostic MEDISOFT cardio,respiratory functional exploration,pulmonary function test,pft,efr,body plethysmographe,plethysmographe,

Supermarkt Elite

Marktstraat 39 -1745Opwijk

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Onze ervaren specialisten gaan elke dag opnieuw op pad om alle producten blind te proeven en te keuren. Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze ...

Van Biesen - Everaert

Eeksken 85 -1745Opwijk

VBE is gekend als specialist in de verkoop van bouwproducten. Om onze positie als specialist te behouden en verder uit te bouwen, stellen wij hoge eisen naar een flexibele organisatie en investeren zowel in producten als diensten.

Bulltech Webdesign

Neerveldstraat 220 -1745Opwijk

Bulltech Webdesign Streeft ernaar om van elke website een uniek, digitaal meesterwerk te maken. Om het gebruiksgemak te verzekeren, creëren we visueel aantrekkelijke ontwerpen die geoptimaliseerd zijn voor de gebruikers en zoekmachines.