U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Half Blue

Steenweg Op Brussel 213 -1780Wemmel

Bij plotseling hartfalen telt elke seconde.Met een AED binnen handbereik kan u levens redden. Bij CardioService koopt u eenvoudig uw AED naar keuze.Maar misschien verkiest u een huurformule? Ook dat kan.

Pkf-vmb Bedrijfsrevisoren

Koning Albert I Laan 64 -1780Wemmel

Reeds vele jaren actief in de sector van de boekhouding, fiscaliteit en vennootschapsrecht. VMB Bedrijfsrevisoren - Welkom - vmb,bedrijfsrevisoren,accountants,belastingconsultent,belastingconsulenten,v m b,revisor,revisoren,amerikalei,antwerpen,dende

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.

Compte Pierre Entreprises Generales

J. Bogemansstraat 155 -1780Wemmel

Compté Pierre in Wemmel is een algemene bouwonderneming die gespecialiseerd is in verbouwingen en renovaties van zowel privé woningen, appartementen, gebouwen, kantoren als hotels.

Val-i-pac

Koningin Astridlaan 59 -1780Wemmel

VAL-I-PAC werd opgericht in 1997 op initiatief van de Belgische economische wereld en heeft als doel de recyclage van bedrijfsmatige verpakkingen te stimuleren en coördineren.

Fenix Consulting

Isidoor Meyskensstraat 224 -1780Wemmel

Fenix consulting staat in voor de verbetering van de prestaties van de organisatie en haar individuen, door het op elkaar afstemmen van de competenties van de mensen en de doelen van het bedrijf.

Nextel

Heide 3 -1780Wemmel

We doen veel meer dan telefooncentrales en telefoons leveren en plaatsen. Instrumenten aanreiken die u helpen om de informatiestroom optimaal te beheren en uw bedrijf nog performanter maken daar is het ons om te doen.

Joris Services Sprl

Hendrik Consciencelaan 9 -1780Wemmel

Al 3 generaties zit ondernemen bij de familie Joris in het bloed. 60 jaar geleden is mijnheer Joris begonnen als verzekeringsmakelaar, nu een succesvol dienstenchequebedrijf dat nog steeds geleid wordt door de familie Joris.

Cardioservice

Steenweg Op Brussel 213 -1780Wemmel

CardioService is de grooste onafhankelijke leverancier van AED-toestellen in Belgi?. Voor elke omgeving kan u de juiste defibrillator vinden.

Macrido

Prinses Jos. Charlottelaan 20 -1780Wemmel

Kunststofverpakkingen-Flacons-Flessenpolyethyleen en PET-Jerrycans-Vaten metsluitingen en totale opening-Witte entransparante emmers en potten inpolypropyleen-Bidons in polyethyleen-Maatbekers-Verstuivers-Opbergbakken en behandelingsbakken.

Dräger Medical Belgium

Heide 10 -1780Wemmel

Drägerwerk AG Technology for Life Nederland © Drägerwerk AG, 2006 | Aanbiederkenmerking | Gebruiksvoorwaarden

Ctc Immo

Koningin Astridlaan 51 -1780Wemmel

Familiaal dakwerken bedrijf gelegen in Schaarbeek Toitures Constant Dakwerken Schaarbeek, gemeente, Brussel, dakpannen, daken, leien, roofing

Hugo´s Food Service Bvba

Rassel 125 -1780Wemmel

Groothandel van Food en Non-Food goederen voor bedrijven, horecazaken, rusthuizen en eetfestijnen. Actief in West-Brabant en Brussel.

Freestone

De Hene 10 -1780Wemmel

We analyseren de bestaande huisvesting en gebouwen (technisch, ruimtelijk, financieel en juridisch/commercieel).

Digipass

Koningin Astridlaan 164 -1780Wemmel

VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.

Auto Centre 777

Lt. Graffplein 15 -1780Wemmel

Carswitch is een professionele autohandelaar met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle merken tweedehands auto’s, ongeacht de staat of de technische controlestatus.

Prisma Color

Steenweg Op Brussel 24 -1780Wemmel

Be-security

H De Keersmaekerlaan 57 -1780Wemmel

BE-SECURITY is een erkende beveiligingsonderneming die de klant bijstaat van ontwerp tot installatie en opvolging. Met meerdere merken in ons gamma zoeken wij steeds vrijblijvend de gepaste oplossing. Daardoor zijn wij actief bij

Tibesa

Andreas Vesaliuslaan 5 -1780Wemmel

Kunstsmid...

Alticom

Koningin Astridlaan 14 -1780Wemmel

www.alticom.be http://www.alticom.be info@alticom.be

Gramacon

Nerviërslaan 29 -1780Wemmel

Overige adviesbureaus omtrent bedrijfsvoering

Valorfrit

Koningin Astridlaan 59 -1780Wemmel

Marcom

Kam 5 -1780Wemmel

Marcom Reseller Store Ajouter aux favoris ACCEUILPROMOTIONSLA SOCIETEF.A.QCONDITIONS DE VENTECONTACTSACCES REVENDEUR ATTENTION: la vente sur cette boutique est réservée aux revendeurs agréés Marcom. Si vous souhaitez devenir revendeur prenez contact

Ats Applied Tech Systems

Koning Albert I Laan 64 -1780Wemmel

Outside broadcast is one of the main TV facility companies with 7 mobile production rooms. One HD VAN is now available. UNIT8 IN HIGH DEFINITION Outside Broadcast