U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

National Paintball Games

Gasthuisstraat 45 -1785Merchtem

National Paintball Games Belgium of kortweg NPG biedt u de mogelijkheid om zowel indoor als outdoor paintball te beoefenen. U kan terecht in indoor te Merchtem en outdoor te Geraardsbergen, St-Pieters-Leeuw en Rillaar.

Board Work

Steenweg Op Asse 69 -1785Merchtem

Photo4you

Brusselsesteenweg 371 -1785Merchtem

Ben je op zoek naar een fotograaf voor je bedrijfsevenement of wil je een toffe, originele bedrijfsreportage waar niet alleen je producten maar ook het hele team in de spotlights geplaatst worden? Dan kan je bij mij terecht.

Climatex

Mieregemstraat 30 -1785Merchtem

Climatex te Merchtem is een dynamisch bedrijf dat particulieren, bedrijven en instellingen professionele ondersteuning biedt bij het realiseren van hun bouw- en renovatieprojecten.

@work

Meutersweg 9 -1785Merchtem

@WorkShop is een jonge en dynamische webshop waar u terecht kan voor onder meer horecakleding, vrijetijdskleding, promokleding en kleding voor de medische, verzorgende en beauty/wellness-sector.

Firma Thomas

Brusselsesteenweg 144 -1785Merchtem

Als New Holland agent vertegenwoordigen wij het complete gamma van tractoren, telescoopladers en oogstmachines.

Thielemans Services

Predikstoelstraat 4 -1785Merchtem

Thielemans & co heeft als familiebedrijf reeds meer dan 40 jaar ervaring in de fabrikatie en de plaatsing van aluminium ramen en deuren

Papier Present

Preenakker 19 -1785Merchtem

Op zoek naar een ervaren leverancier voor uw gepersonaliseerde papieren draagtassen? Of een creatief ontwerp voor het bedrukken van uw papieren zakken? Vertrouw op de service van Papier Present!

United Seals Asemia

Preenakker 2 -1785Merchtem

united seals asemia levert dichtingen van gecertificeerde, internationaal vermaarde fabrikanten, eigen aan de United Seals ondernemingsgroep, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en kwaliteit

Doms

Brusselsesteenweg 220 -1785Merchtem

Al sinds 1988 is de firma DOMS gespecialiseerd in afsluitingen, staal en staaldraad, en dit met drie streefdoelen: een hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en een uitmuntende service aanbieden.

Stabiton

Middelstraat 8 -1785Merchtem

Als multidisciplinair ingenieursbureau is Stabiton bvba uw partner voor:stabiliteitsstudies van eengezinswoningen, appartementsgebouwen, industriegebouwen, speciale constructies,diverse tekenopdrachten (voor architecten, constructiebedrijven, enz

April En Co

Hondsbergstraat 56 -1785Merchtem

Houtbewerking voor bedrijven en particulieren schaafwerk, houtprofilering, verzagingen, grote en kleine hoeveelheden

Cosentino Belgium

Koeweidestraat 44 -1785Merchtem

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur.

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.

Netuse

Heidestraat 24 -1785Merchtem

Zoekt u een oplossing die de processen binnen uw bedrijf vereenvoudigd Geen overbodig werk meer en een overzicht op werkelijk alles. Dan heeft Net-Certo wat u nodig heeft! OpenERP

Loris Invest

Dooren 109 -1785Merchtem

koffiemachines voor bedrijven en horeca. Eveneens Artisanale koffiebranderij

Thielemans En Co

Brusselsesteenweg 307 -1785Merchtem

Thielemans & co heeft als familiebedrijf reeds meer dan 40 jaar ervaring in de fabrikatie en de plaatsing van aluminium ramen en deuren

Sem´on Business

Terlinden 105 -1785Merchtem

Sem'On Business verzorgt de organisatie van al uw bedrijfsevenementen gratis!!

Multi-post

Brusselsesteenweg 157 -1785Merchtem

Multi-Post Systems B.V. is sinds 1996 officieel distributeur van het Amerikaanse bedrijf Datacard. Daarmee levert Multi-Post een zeer hoogwaardige lijn plastickaart personaliseringsapparatuur.

Cofcom

Dooren 109 -1785Merchtem

De firma Heyda-Coffeematic is sinds 1978 actief in de wereld van espressomachines. Als exclusieve verdeler van de manuele machines van het merk Conti stond zij reeds jaren ten dienste van Horeca en bedrijven

Gersyl

Gasthuisstraat 94 -1785Merchtem

Bedrijf Gersyl werd opgericht in 1946. In de beginjaren werden er naast verlichting ook bestekken en koffiefilters gemaakt. In de zestigerjaren werden er alleen nog luchters en andere verlichtingsapparaten vervaardigd, zoals wandverlichting, staanlam

Metamix

Oudstrijdersstraat 69 -1785Merchtem

Ontdek ons Merchtems buitenschrijnwerkbedrijf, hoe we gestart zijn en het succes van onze dynamiek

Thomas Kranen

Brusselsesteenweg 142 -1785Merchtem

In 1986 is de onderneming met het bouwen van hoogwerkers gestart en tegenwoordig exporteert Thomas Kranen zijn producten in heel Europa en wereldwijd.

Earth Wind & Solar Energy

Paddebroeken 2 -1785Merchtem

Earth Wind & Solar Energy bvbais een Belgisch bedrijf uit Aalst actief in zonne & windenergie.Earth Wind & Solar Energy werd opgericht door Guy Croes en Jan Huyghens.

B & S Transport

Nieuwbaan 116 -1785Merchtem

B & S Transport BVBA is een kleine onderneming, daardoor kunnen we een zeer flexibele dienstverlening aanbieden, op maat van de klant. We kunnen inspelen op elke vraag.Het vervoer van losgestorte goederen is onze core-business geworden.

Wemmel Tools

Preenakker 9-11 -1785Merchtem

Voor al uw professioneel greedschap moet u bij Wemmeltools zijn.

Creobiz

Nieuwelaan 92 -1785Merchtem

Equino

Osselstraat 14 -1785Merchtem

De Nil

August De Boeckstraat 18 -1785Merchtem

Doe uzelf meer business cadeau: geef relatiegeschenken van DE NIL gifts.Goed om weten dat 60% van uw klanten liever samenwerkt met bedrijven van wie ze een relatiegeschenk krijgen.

F. Scheerlinck & Co

Koeweidestraat 54 -1785Merchtem

Wij zijn aannemers voor de aanleg en het onderhoud van sportterreinen.Specialiteiten : Gemalen baksteen (fabrikant), kunstgras en rubberafwerking.