U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sortimo

Schaarbeeklei 491 -1800Vilvoorde

Bestelwageninrichting op maat voor professionals. Oplossingen beschikbaar voor elk type voertuig : merken Citroën, Dacia, Fiat, Ford en Iveco, elke branche en voor ieders budget.

Beauty Complete Huidverbetering

Merelnest 1 -1800Vilvoorde

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

Novotek

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

Novotek biedt automatiserings- en digitaliseringsoplossingen, die u helpen het productieproces en de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Security Products

Nijverheidsstraat 2 -1800Vilvoorde

Welkom bij WOLF Line ... uw fabrikant van werkkleding voor de schilder, stucadoor en bouw.

Octa + Energie

Schaarbeeklei 600 -1800Vilvoorde

OCTA+ is de enige Belgische energieleverancier die 4 energieproducten aanbiedt: groene elektriciteit, aardgas, mazout en benzine aan de beste energieprijzen en de beste kwaliteit!

Oki Systems Belgium

Medialaan 24 -1800Vilvoorde

OKI vertaalt innovatieve LED-technologie naar efficiënte, betrouwbare en duurzame printoplossingen voor de zakelijke gebruiker.Gebruikers kiezen met OKI voor betrouwbaarheid en flexibiliteit die zo belangrijk zijn binnen iedere moderne onderneming.

Bontemps & Câ°

Buyssestraat (cyriel) 80 -1800Vilvoorde

Bij Bontemps & Co zit u dus goed voor alle professionele metaalbewerkingen. We bieden u het beste vakmanschap, maar verzekeren ook een kwalitatieve en snelle service

Bedrijvencentrum Vilvoorde

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

BC Vilvoorde biedt een professionele omgeving waarin zakendoen centraal staat. De kostendelende formule beperkt uw vaste kosten. Soepele contracten zonder lange vaste termijnen. Doorgroeimogelijkheden naar grotere ruimten.

Bkm+

Leuvensesteenweg 248b -1800Vilvoorde

Sinds 2010 hebben Businesscom en BKM de krachten gebundeld. Als marktleider in België binnen het KMO segment, genieten we vertrouwen van meer dan 10.000 klanten, waaronder u, en kunnen we rekenen op vakkennis en ervaring van meer dan 120 specialisten

Mark Up Consult

Houtemsesteenweg 40 -1800Vilvoorde

Mark Up verschaft aan bedrijfsleiders en hun medewerkers onafhankelijke en integere adviezen op het vlak van organisatieontwikkeling, management controle en productiviteit.

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Van Noort Transporten

Werkhuizenstraat 106 -1800Vilvoorde

Transport van gevaarlijke stoffen (Bulk enColli), bouwmaterialen, containersADR en Express vervoernationaal, internationaal en distributieWagenpark: gesloten wagens, open wagens,wagens met schuifzeil, wagens metlaadklep, laadkraan,

Ondulam

Havendoklaan 7-1 -1800Vilvoorde

Ondulam levert al sinds 1995 machines en toebehoren voor de golfkartonbranche en de grafische afwerkingsindustrie.

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Leo Peeters Vilvoorde

Leuvensesteenweg 240 -1800Vilvoorde

Wie vandaag kiest voor Nissan vindt bij Leo Peeters een totaalaanbod.

Algrob

Breemputstraat 190 -1800Vilvoorde

ALGROB is een dynamisch bedrijf dat actief is in verschillende marktsegmenten. We ontzorgen onzeklanten met gerichte oplossingen en ondersteuning bij projecten in productie en bouw.

Pro - Plan

Leuvensestraat 170 -1800Vilvoorde

Verkoop en verhuur van woningen, opbrengsteigendommen en handelspanden.

Cvb Recycling

Radiatorenstraat 51 -1800Vilvoorde

Papier en plastic zijn recyclebare grondstoffen die de basis kunnen vormen voor de productie van nieuw papier en plastic.

Partena Ondernemingsloket

Stationlei 1 -1800Vilvoorde

Het ondernemingsloket Partena is een prive-organisatie (vzw) die erkend werd door de overheid. Wij hebben twee specifieke opdrachten, die vóór 1 juli 2003 gerealiseerd werden door de Kamers van Ambachten en Neringen en d

Moreau&co

Meeuwenlaan 63 -1800Vilvoorde

Bent u op zoek naar een DJ in België en/of geluids- en lichtapparatuur voor uw evenement, zowel publiek, privaat als professioneel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Alugarden

Mechelsesteenweg 724 -1800Vilvoorde

Servaes Services

Aarschotsestraat 47 -1800Peutie

Ontdek waarom al + 25.000 gezinnen & bedrijvenkozen voor verhuisfirma Servaes Services

Efaflex

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

Bij de oprichting van de firma in 1974 was EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighield met snellopende deuren.

Investec

D'aubreméstraat 20 -1800Vilvoorde

Wij zijn nog steeds een dynamisch familiebedrijf met jarenlange ervaring.Leverancier voor alle verfspuitapparatuur en toebehoren. Een persoonlijke aanpak en klanttevredenheid is hierin onze doelstelling.Voor elke verfspuittoepassing bieden ...

Stokvis Tapes

Mechelsesteenweg 586c -1800Vilvoorde

Scheikundige producten fabricatie verpakkingsmachines kleefbanden verpakking algemeen verpakking elektronica verpakking voeding vulmateriaal plakbanden tapes zelfklevende tapes netverpakking pallettisering siliconen fabricatie blistermachines etiketteer

Dassault Systemes 3dexcite

Mechelsesteenweg 588a -1800Vilvoorde

Het 3DEXPERIENCE®-platform is een ecosysteem voor digitale bedrijven dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bedrijven naar de markt gaan, hun klanten mondig maken en onmiddellijk toegang krijgen tot resultaten.

E.on Belgium

Willemsstraat (jan Frans) 200 -1800Vilvoorde

E.ON is een van de grootste energiebedrijven van Europa. E.ON Benelux produceert en levert elektriciteit en warmte aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt.

Cargill R&d Centre Europe

Havenstraat 84 -1800Vilvoorde

Cargill is een internationale producent en leverancier van voedingsmiddelen, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten. Het bedrijf is in 1865 opgericht, en is in privébezit en heeft 131.000 werknemers in 66 landen. Cargill helpt kla

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Info Easy

Medialaan 50 -1800Vilvoorde

Met het InfoEasy pakket kunt u op een zeer eenvoudige en professionele manier uw boodschap digitaal binnen uw bedrijf communiceren, en dat zonder kosten achteraf.

Exselsia

Jan Olieslagerslaan 41 -1800Vilvoorde

Exselsia is een HR services provider, het koppelteken tussen bedrijven en kandidaten. Wij rekruteren gemotiveerde medewerkers voor opdrachten met betrekking tot.

Maertens En Co

Radiatorenstraat 11a -1800Vilvoorde

Wij zijn een middelgrote onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in nationale en internationale distributie.

Kantoor Rombouts

Stationlei 1 -1800Vilvoorde

Welkom bij erkend boekhoudkantoor Rombouts. Kantoor Rombouts is een familiale onderneming, die al sinds 1986 in Vilvoorde actief is.

Neovia Logistics Services International

Steenstraat 20 -1800Vilvoorde

Neovia is een wereldwijde, industriële logistiek bedrijf.

Greenfever

Harensesteenweg 230 -1800Vilvoorde

Elegant levert energie aan particulieren en kmo`s in Vlaanderen. Zo eenvoudig is het. Maar we zijn wel anders dan de anderen: Elegant is een jong, Vlaams verankerd en bovenal eerlijk energiebedrijf.

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.

Curtains

Buyssestraat (cyriel) 1b -1800Vilvoorde

Aanbieder van interieur meubels en spullen.

Merrem Et La Porte Collignon

J. Monnetlaan Z/n -1800Vilvoorde

Merrem & la Porte is een toonaangevende handelsonderneming met een breed producten- en diensten gamma voor industriële toepassing. Vanuit onze vestigingen in Nederland en België bedienen wij de markt. Wij trachten zoveel mogelijk in te spelen op ...

Octaplus

Schaarbeeklei 600 -1800Vilvoorde

OCTA+ is nog één van de weinige echte Belgische energieleveranciers. Je kan terecht bij OCTA+ voor zowel elektriciteit, aardgas, mazout als brandstof.

Copy Center Vilvoorde

Vlaanderenstraat 93 -1800Vilvoorde

Kopiëren, printen, plotten, ontwerpen, afwerken, flyers, belettering…. Bent u een klein, middelgroot bedrijf of KMO. Geen uitdaging is te groot of te klein.

Sandoz

Medialaan 40 -1800Vilvoorde

We zijn een wereldwijd toonaangevende aanbieder van generische geneesmiddelen en biosimilars en het is ons doel om geneesmiddelen wereldwijd beter toegankelijk te maken.

Greensan

Kerkhofstraat 6 -1800Vilvoorde

Greensan - Water and soil remediation home home Greensan is een milieubedrijf dat totaal oplossingen voor grondwater- en bodemsanering aanbiedt op maat van de klant. De locale situatie bepaalt de wijze waarop een verontreiniging aangepakt wordt. Gr

De Pauw

Rooseveltlaan (franklin) 183 -1800Vilvoorde

U WIL UW BEDRIJF IN DE KIJKER ZETTEN?

Animando

Lindenstraat 55 -1800Vilvoorde

Animando is een dienstverlenend informaticabedrijf, gespecialiseerd in het gestructureerd testen van software.

Gsa Electrotecnics

Hendrik I-lei 116-118 -1800Vilvoorde

GSA Electrotechnics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in algemene elektriciteitswerken en biedt de volgende diensten aan: Elektrische installaties, Bekabeling, Domotica, Parlofonie en Videofonie en andere algemene technische werken.

Mechelen Zuid Investments

Medialaan 50 -1800Vilvoorde

Wij bezitten, ontwikkelen en beheren industrieel vastgoed in 16 landen. Onze portfolio bestaat uit logistieke faciliteiten, magazijnen en bedrijvenparken.

Jean-paul De Ryck

Rubensstraat 88 -1800Vilvoorde

Parket De Ryck is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het renoveren van parket vloeren en afwerken met diverse lak & olië. Er is altijd een zaakvoerder aanwezig die overziet dat alles goed verloopt.

Henry Schein

Luchthavenlaan 20 -1800Vilvoorde

Henry Schein Dental: uw leverancier van tandheelkundige verbruiksmaterialen en apparatuur.

Vleeswarenfabriek Luka

Mechelsesteenweg 780 -1800Vilvoorde

Oorspronkelijk was Luka een éénmanszaak die werd opgericht in 1961 te Houtem (Vilvoorde) door de heer JB Leemans. De activiteiten van het bedrijf bleven beperkt tot de productie van gekookte ham.

Transmoove

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Vandergoten is gespecialiseerd in nationale en internationale priv?- en kantoorverhuizingen. Via het zusterbedrijf, Your Mover Logistics : opslag van priv?- en kantoormeubilair, uitleveringen en montages van nieuw meubilair.

Antoons Glas

Romeinsesteenweg 269 -1800Vilvoorde

U bent aan het bouwen of aan het renoveren, op zoek naar een specifieke beglazing voor uw interieur of buitenbeglazing? Wij zijn een gespecialiseerd glasatelier voor alle mogelijke glastoepassingen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Living Tomorrow

Indringingsweg 1a -1800Vilvoorde

Living Tomorrow is een werelduniek concept en bevindt zich in Brussel. Een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen om bezoekers kennis te laten maken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken kunnen verbeteren.

Healthconnect

Luchthavenlaan 25b -1800Vilvoorde

HealthConnect is een Belgisch bedrijf met diepe expertise in software-ontwikkeling, eHealth-integratie en project management in de gezondheidssector.

Air Products

Willemsstraat (jan Frans) 100 -1800Vilvoorde

Air Products, toonaangevend leverancier van industriële gassen, bedient klanten wereldwijd in de technologie, energie, medische en industriële markten. Wij beschikken over een uniek portfolio aan diensten, oplossingen en producten.

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Brems Dakwerken

Mechelsesteenweg 810 -1800Vilvoorde

BREMS N.V. Mechelsesteenweg 810-824 1800 Vilvoorde Home Ons bedrijf Historiek Wat bieden wij Wegbeschrijving Foto`s Contact Partners "Het dak is ons vak" BREMS N.V. Mechelsesteenweg 810-824 1800 Vilvoorde Tel. 02/252 24 00 Fax. 02/252 29 55 HR Brusse

Van Leeuwen Buizen België - Van Leeuwen Tubes Belgique

Schaarbeeklei 189 -1800Vilvoorde

Van Leeuwen Buizen is een handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde en heeft ongeveer 90 medewerkers. Van Leeuwen Buizen is in vrijwel alle industriële sectoren actief, zoals de...

Ecoworks

Brentastraat (louis) 3 -1800Vilvoorde

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat vooruitstrevend te werk wilt gaan rond het aanbieden van ecologische alternatieven op vlak van water-, energie en tuinbeheer.

Elsa Bouw

Lindenstraat 31 -1800Peutie

Een volledige renovatie van A tot Z, of voor een deelwerk vindt u bij ons een oplossing. Bouwbedrijf Elsa Bouw is de specialist voor al uw renovatiewerken in België. www.elsabouw.be

Your Mover Logistics

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Logistics verleent opslagdiensten en beheert de stocks van klanten. De goederen die opgeslagen worden zijn voornamelijk kantoormeubilair, mailing-goederen en archieven. Daarnaast is het bedrijf sterk in overslag, uitleveringen en montages

Carlo Gavazzi

Mechelsesteenweg 311 -1800Vilvoorde

Carlo Gavazzi was een man die een toekomst in automatiseren zag toen het voor de meeste nog pure science fictie was. Over de gehele wereld komt men tegenwoordig de componenten van Carlo Gavazzi tegen in verschillende “hi-tech” en “state-of-the-art”.

Young Building Projects

Houtemsesteenweg 320 -1800Vilvoorde

Vismagneet.com

Ennepetalplein 10 -1800Vilvoorde

Sterke neodymium magneten en magneten om te magneetvissen vind je bij vismagneet.com

Derigo

Nijverheidsstraat 100 -1800Vilvoorde

Izmo Europe

Diegemstraat 2 -1800Vilvoorde

C&a België

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Clear Channel Belgium

Laurent-benoit Dewezplein 5 -1800Vilvoorde

E-contract.be

Blaesenbergstraat 42 -1800Vilvoorde

eID Handtekeningenperfect gedntegreerd in uw systemen

Midas

Vuurkruisenlaan 29 -1800Vilvoorde

Wij zorgen voor het onderhoud van uw wagen, de uitlaat, airconditioning, remmen, schokdempers, banden, aandrijfassen en batterijen. Kom eens langs!