U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marcel Piessens & Zonen

Nijverheidsstraat 6 -1840Londerzeel

Piessens Website Piessens Transport Uw partners in transport Piessens Jet Deze site is bedoeld voor de stationshouders van Jet die bevoorraad worden door Transport Piessens.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Endo Projects

Stuikberg 25 -1840Londerzeel

Voor alle veterinaire endoscopen, optieken, verwante producten en reparaties kunt u rekenen op de experts van Endo Projects.

Raff Plastics Nv

Kaaskantmolenstraat 49 -1840Londerzeel

Industrieel plastic afval en gereinigd post-consumer afval recycleren tot nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten.Dat doet RAFF Plastics met PP, HDPE, PS en PVC. Al veertig jaar lang.

Maatwerkbedrijf Bwb

Nijverheidsstraat 15 -1840Londerzeel

Ons bedrijf onderscheidt zich van andere ondernemingen door de specifieke methodiek inzake begeleiding van de werknemers, zowel in het eigen bedrijf als in uw bedrijf. In ons werkbedrijf geven mensen met een handicap zo het beste van zichzelf.Daare

De Decker - Van Riet

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

DE DECKER – VAN RIET is een groep van bedrijven met activiteiten in het openbaar vervoer, in opdracht van De Lijn, en tanktransport over de weg voor de scheikundige industrie

Gebr. Hermans

Steenhuffeldorp 60 -1840Londerzeel

Bent U op zoek naar een mooie vloer of wandtegel? Gebroeders Hermans helpt U in uw zoektocht. We beschikken over een ruim assortiment in onze eigen toonzalen, maar kunnen voor u allerhande verkrijgen via onze vaste partners.

Consteca

Bergkapelstraat 58 -1840Londerzeel

Consteca is in de regio Brabant dé referentie in pleisterwerk: binnenpleister, buitenpleisters, spanplafonds en gyproc

Zakenkantoor Eddy Dirckx

Steenhuffeldorp 36 -1840Londerzeel

De bankiersfederatie van Fortis Bank agenten EFIB Vlaanderen & Brussel EFIB, EFIB Vlaanderen, België, Belgium, Vlaanderen, Flanders, Brussel, Fortis, European Federation of Independent Branch Managers, bank, banking, Zelfstandig kantoor, Zelfstandige

De Decker

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

DE DECKER-VAN RIET Tanktransport is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemische producten en vormt de vertrouwenspartner tussen toonaangevende ondernemingen in de chemische sector.

Belmoca

Weversstraat 20 -1840Londerzeel

Belmoca is een Belgisch bedrijf dat gegroeid is vanuit een passie voor koffie en een zoektocht naar perfectie.

Kouterhoeve

Kouterbaan 96 -1840Londerzeel

Voor al uw privéfeesten en bedrijfsevents !

Pas

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Als verzinkerij is PAS nv één van de laatste familiebedrijven in België. Het bedrijf staat onder leiding van Geert en Wim Pas, zonen van stichter Leo Pas. De verzinkerij Pas nv heeft door de jaren heen een enorme evolutie gekend.

Sci Van Buggenhout

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Als verzinkerij is PAS nv één van de laatste familiebedrijven in België. Het bedrijf staat onder leiding van Geert en Wim Pas, zonen van stichter Leo Pas.

Lantmannen Unibake Londerzeel

Nijverheidsstraat 3 -1840Londerzeel

In 2006 nam Lantmännen Unibake het Belgische bedrijf Pastridor over.Het bedrijf is ontstaan in 1985. Het begon in de vijftiger jaren, met een kleine bakkerij in Brussel.

Ac Metalec

Berkenlaan 13 -1840Londerzeel

AC Metalec, gevestigd te Willebroek, is actief in het draaien en frezen van seriestukken. Het bedrijf is gespecialiseerd in stukwerk, kleine en middelgrote series en dit tegen concurrentiële prijzen.Het bedrijf levert aan alle industriële sectoren.

Cars Lux

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

DE DECKER-VAN RIET Tanktransport is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemische producten en vormt de vertrouwenspartner tussen toonaangevende ondernemingen in de chemische sector.

Citrabus

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

DE DECKER-VAN RIET Tanktransport is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemische producten en vormt de vertrouwenspartner tussen toonaangevende ondernemingen in de chemische sector.

Stone

Autostrade 30 -1840Londerzeel

Stone is een handel in natuursteen. Wij richten ons tot professionelen uit de sector, met name architecten (exterieur-, interieur-, tuin-), handelaars en natuursteenverwerkers.

Tuinen D&d

Hoefsmidstraat 7 -1840Londerzeel

Tuinen D&D is een jong en dynamisch bedrijf waarin kwaliteit en de wens van de klant centraal staan. Wij bieden mede door onze ervaring echt vakmanschap voor uw tuin!Particulieren en bedrijven, grote of kleine werken . Iedereen kan bij ons terecht.

Ng Invest

Kaaskantmolenstraat 49 -1840Londerzeel

Zoekt uw bedrijf een milieuvriendelijke oplossing voor de recyclage van industrieel kunststofafval? Dan kunt u bij ons terecht. We bieden u een uitgebreid gamma activiteiten aan: van compounderen en recycleren tot de afhaling van plastic afval.

Ctc Moyson

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

CTC Moyson : Dealer van Opel; alle herstellingen aan personenwagens, bedrijfswagens en ground storage equipment (G.S.E.)

Garage Moderne - Verdonck

Lippelostraat 106 -1840Londerzeel

U kan bij garage Moderne Verdonck terecht voor Fiat personenwagens en bedrijfsvoertuigen, Iveco bedrijfsvoertuigen, het onderhoud en herstelling van alle merken en het onderhoud en herstelling van moto’s:specialiteit Honda Goldwing.

Sip-well

Technologielaan 3 -1840Londerzeel

ALLE watercooler types... en meer! Leveringen en plaatsingen in heel Belgi?. Reeds vanaf 1? per dag!

Ims Belgium

Oudemanstraat 17 -1840Londerzeel

IMS Belgium: een leverancier voor al uw staal, roestvast staal en aluminium.Nu ook Prodec® superieur verspaanbaar rvs van Outokumpu

Van Den Bergh En Zoon

Sint Jozefstraat 98 -1840Londerzeel

Het bedrijf was gespecialiseerd in het vervoer en de verkoop van allerlei bouwmaterialen: van zand en kalksteen tot zandcement en magere beton ...

Eurika-shoe

Handelsstraat 141 -1840Londerzeel

Eurika Shoe, de specialist voor elke voet. Meer dan 100 merken in voorraad. Schoenen voor elke voet. Meer dan 1000 vierkante meter. Bedrijf -Eurika Shoe - Schoenwinkel - De specialist voor elke voet

Krinkels Landscape

Oudemanstraat 11 -1840Londerzeel

De `K` van landschapsaannemer Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties.

Hermatrans

Steenhuffeldorp 60 -1840Londerzeel

Gebroeders Hermans is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmaterialen voor zowel de particulier als de professional.

Luc Callaert

Zwaluwstraat 117 -1840Londerzeel

Battle Of Sounds

Blauwenhoek 87 -1840Londerzeel

BOS Events is een bedrijf dat zich vooral richt op het verhuur van licht en geluid, opstellen en verzorgen van discobars, verhuren van fuifmateraal, enzovoort.

Comcon

Meerstraat 262 -1840Londerzeel

Als externe ICT-afdeling voor de KMO, bieden wij een grondige kennis van de ICT-infrastructuur die KMO’s nodig hebben om hun bedrijfsprocessen vlot en efficiënt te ondersteunen. Wij vullen de kennis en de mankracht van uw interne ICT’ers aan .

Ctc Moyson

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Sinds de oprichting van het bedrijf Moyson was de doelstelling om een zo goed mogelijke auto service aan te bieden aan een correcte prijs.

Ntlp Consulting

Over De Beek 49 -1840Londerzeel

Rol-o-print

Hageveld 4 -1840Londerzeel

Als grafisch bureau/drukkerij zorgen wij voor al uw grafische communicatie en publiciteit.Met een passie voor de grafische wereld , een creatieve geest én oog voor detail streven wij keer op keer naar perfectie.

De Decker

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

Sonnos

Weversstraat 12 -1840Londerzeel

Van Os-Sonnevelt verhuurt meubilair voor stands, beurzen, congressen en eventsOp deze site vindt u het volledige aanbod huurmeubelen, toebehoren en tapijttegels voor uw beursstand, uw evenement of uw congres.

Crepa Belgium

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

Op de markt van intern transportmiddelen is Crepa één van de grotere aanbieders in de Benelux. Deze marktpositie is gerealiseerd door de sterke dienstverlenende mentaliteit die helemaal in het teken van de klant staat.

Equici

Maldersesteenweg 12 -1840Londerzeel

Livwell

Meerstraat 59 -1840Londerzeel

Ergonomie bekeken op mensenmaat.Livwell bvba is opgericht in 2007 omdat veel mensen vragende partij zijn voor een stoel die wel degelijk rugpijn kan vermijden.Vandaag de dag worden enkel bureaustoelen aangeboden met een vaste zit.

Pano-solutions

Heerbaan 56 -1840Steenhuffel

Kantoorinrichting gebaseerd op Het Nieuwe Werken www.pano-solutions.be

Isoprojects

Meerstraat 253 -1840Londerzeel

Concept Xxl

Linde 138 -1840Londerzeel

U ladderlift specialistwij doen in verhuring van ladderliften in Brussel en omgevingwij zorgen dat u meubels snel en veilig op gewenste verdieping geraken

Noblesse Benelux

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt.

Nep Belgium

Nijverheidsstraat 17 -1840Londerzeel

Outside broadcast is one of the main TV facility companies with 7 mobile production rooms. One HD VAN is now available. UNIT8 IN HIGH DEFINITION Outside Broadcast

Geba Algemene Schrijnwerkerij

Kouterveld 14 -1840Steenhuffel

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschrijnwerk: meubelen op maat en de volledige inrichting van elk type kamer. Van keukens en badkamers tot slaapkamers, living en bureaus. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis.

Itenium

Linde 11 -1840Londerzeel

IT Consultancy bedrijf

Bogaert Transmission

Neringstraat 5 -1840Londerzeel

Bogaert Transmission is een heden-daags familiebedrijf, gespecialiseerd in aandrijving