U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Eurofiber

Belgicastraat 5 -1930Zaventem

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden we bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud- en connectiviteitsoplossingen.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

Taxi Rik

Voskapellelaan 85 -1930Zaventem

U zoekt personenvervoer per taxi ?Van en naar de luchthaven Zaventem.Vanuit Kortenberg en omstreken naar elke bestemming. Samen met onze meertalige,ervaren chauffeurs vormen wij een dynamische ploeg.

Fleurop Interflora

Hoge Wei 1 -1930Zaventem

Voor elke gelegenheid is er wel een gepast boeket of bloemstuk: opening, productintroductie, jubileum, geboorte, een grote deal die afgesloten werd, enz...

Carl Zeiss Services

Ikaroslaan 49 -1930Zaventem

ZEISS levert al ruim 160 jaar een bijdrage aan technologische vooruitgang – met oplossingen voor de halfgeleider-, auto- en werktuigbouwkundige industrie, biomedisch onderzoek en medische technologie.

B2c Europe (belgium)

Maalbeekweg 17 -1930Zaventem

B2C Europe, uw vertrouwenspartnerB2C Europe is een zelfstandige operator gespecialiseerd in in de organisatie en optimalisatie van internationale post- en pakketverzendingen.

Alain Wauters

Guldendelle 20 -1930Zaventem

Of het nu gaat over het eenvoudig onderhoud van een tuin, aanleg van een groen dak of totaalrenovatie van een buitenomgeving, telkens is er de theoretische kennis en praktijkervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

Way2events

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

Way2events is een trendzettend organisatiebureau op het gebied van relatiemarketing. In de vorm van businessarrangementen bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw zakenrelaties of personeel een bezoek te brengen aan alle sport

Exp Moving Belgium

Sterrebeekstraat 176 -1930Zaventem

transportbedrijf, verhuisfirma. Onderhoud van parken en tuinen.

Kpmg

Luchthaven Brussel Nationaal 1k -1930Zaventem

KPMG biedt adviesverlening, audits, fiscale, juridisch & boekhoudkundige diensten.

Arval Belgium

Ikaroslaan 99 -1930Zaventem

Verhuur op lange termijn van personenwagens en lichte bedrijfswagens van alle merken aan ondernemingen. Naast de financiering beheert Arval het onderhoud en de reparaties, de verzekering, de bijstand, de vervangwagens, de brandstof...

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Ubiqus Belgium

Olmenstraat 64 -1930Zaventem

Vertalingen naar alle talen. Uitsluitend native speakers. Systematische revisie. Alle domeinen: juridisch (incl. beëdigd en gelegaliseerd), technisch, commercieel, website, IT, medisch, financieel. Wereldwijd netwerk vertalers. Online www.ubiqus.be

Maxi Cleaning

Lambroekstraat 9 -1930Zaventem

A.B. Maxi Cleaning heeft een stevige reputatie in de regio opgebouwd. Enerzijds dankzij de correcte service bij onze ruimdienst, ontstoppingsdienst en tankservices.

Hdp Ondernemingsloket

Parklaan 59 -1930Zaventem

HDP Ondernemingsloket staat klaar om samen met u deze hindernissen weg te nemen en u te begeleiden op een verkorte weg naar het zelfstandig ondernemerschap.

V.l. Development

Desmedtstraat 75 -1930Zaventem

Overige adviesbureaus omtrent bedrijfsvoering

Exp Transport Rapidolift

Sterrebeekstraat 176 -1930Zaventem

transportbedrijf, verhuisfirma, verhuur ladderliften. Verhuis, transport en montage van keukens en meubelen. Nationaal- en internationaal transport. Stockage.

Tmc Science & Technology

Da Vincilaan 5 -1930Zaventem

Wij combineren de veiligheid van een vast contract met de opwinding van ondernemerschap. Wij geloven dat deze manier van werken ons in een unieke positie brengt om waarde toe te voegen voor onszelf, de bedrijven waar wij voor werken en onze industrie

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Telemak

Excelsiorlaan 23 -1930Zaventem

Telemak is een streaming video bedrijf en is vooral actief in de wereld van multimedia, contentdistributie op internet, mobiele en aanverwante platforms. Een bedrijf op de grens tussen surfer, gebruiker & contentleverancier met betrouwbare diensten..

Devoteam

Belgicastraat 17 -1930Zaventem

Devoteam Belgiumcovers the BeLux market and the top200 companies on this market. We arespecialised in Infrastructure,Security, Networks, Systems, Serviceand System Management and e-BusinessInfrastructure.

Belga Translations

Watertorenlaan 28 -1930Zaventem

Belga Translations is zich bewust van de commerciële uitdagingen van deze nieuwe eeuw. Wij beschikken dan ook over alle troeven om uw projecten op het vlak van meertalige communicatie tot een goed einde te brengen.

Arch International

Belgicastraat 7 -1930Zaventem

Pragmatische aanpak is al meer dan 15 jaar ons handelsmerk. Onze adviesopdrachten zijn pas écht afgerond als we onze klanten naar het vooropgestelde resultaat hebben begeleid.

Bedrijvencentrum Zaventem

Leuvensesteenweg 613 -1930Zaventem

Een gat in de markt gevonden ? nu naar naar Bedrijvencentrum Zaventem.

Pellikaan Bouwbedrijf

Excelsiorlaan 1 -1930Zaventem

Bouwen met mensen, bouwen voor mensen. Onze constructies leggen de basis voor de voornaamste maatschappelijke pijlers: leren, werken en ontspannen. Wij denken niet enkel aan morgen, maar ook aan de verdere toekomst.

Quadient

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

Als historische leider van de postverwerking biedt Neopost de beste oplossingen inzake documentbeheer en klantcommunicatie die ruime personaliserings- en multi-channel mogelijkheden biedt

Viessmann-belgium

Hermesstraat 14 -1930Nossegem

Een compleet programma voor uw verwarming, olie, gas, zonnesystemen, hout en warmtepompen? Viessmann is verdeler van erwarmingsketels, condensatieketels wandketels, vloerketels, zonnecollectors, boilers radiatoren ...

Global Blue Belgium

Excelsiorlaan 33 -1930Zaventem

Tax Free Shopping; Global Refund lets you enjoy discount shopping when traveling to a foreign country. VAT refund when shopping at leading retailers. Global Refund

Pellikaan Sport Holding

Excelsiorlaan 1 -1930Zaventem

Pellikaan Bouwbedrijf Pellikaan Bouwbedrijf Pellikaan, pelikaan, bouwbedrijf, construction, nederland, england, belgie, duitsland, bouw, leisure, sportclub, healthclub

Bd - Belgische Distributiedienst

Mechelsesteenweg 414 -1930Zaventem

Belgische Distributiedienst is marktleider in de distributie van ongeadresseerd drukwerk (folders, gratis pers, catalogi en stalen). Met een hoofdzetel te Nossegem en een logistiek netwerk van 25 depots bezorgen wij uw drukwerken lokaal en nationaal.

Juniper Networks Belgium

Da Vincilaan 9 -1930Zaventem

Telecommunicatieapparatuur en beveiligingsoplossingen en uitbouw van netwerken.

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Bintz Technics

Brixtonlaan 23 -1930Zaventem

Your Partner in ... Industrial Automation Components and Systems

Officeteam

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

OfficeTeam maakt deel uit van Robert Half International Inc. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is marktleider op het vlak van gespecialiseerde permanente en tijdelijke rekrutering (symbool NYSE RHI). Robert Half is een erkende

Mobull

Maalbeekweg 15 Unit 3 -1930Nossegem

First Stop Europe

Leuvensesteenweg 538 -1930Zaventem

First Stop Belux: netwerk van professionele bandencentrales

Net

Sterrebeekstraat 176g -1930Zaventem

Micropole Belgium

Excelsiorlaan 28-30 -1930Zaventem

Gold Partner of SAP, offers solutions that are packaged in such a way that they are safe affordable and predictable for you as a customer. Our references are the living proof of the commitment, valueexpertise we deliver on a daily basis.

Kpmg Bedrijfsrevisoren

Luchthaven Brussel Nationaal 1 -1930Zaventem

Taurustransport

Leuvenseteenweg 613 -1930Zaventem

Ik ben een Familiebedrijf die bezighoud met Transport. En ik zou heel graag voor een bedrijf willen werken, ik heb in totaal 7 trekkers met 7 chauffeurs.. Mijn 2 chauffeurs zijn al aan te werk gesteld,

Tentoo Payroll Services

Ikaroslaan 14 -1930Zaventem

Tentoo Payroll Services, uitzendkantoor en sociaal bureau voor kunstenaars, biedt verloningsoplossingen voor opdrachten van korte duur. Sinds 1998v staat Tentoo in voor de verloning van freelance-uitzendkrachten en bedrijven.

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Spandex Benelux

Excelsiorlaan 55 -1930Zaventem

Spandex is wereldwijd toonaangevend leverancier van de sign- en specialty graphics-industrie. Onze onderneming legt zich toe op de verkoop, de distributie en service van/voor digitale print-, snij- en freessystemen, de bijhorende media ...

Subaru Benelux

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Subaru produceert al ruim zestig jaar automobielen en is nu meer dan 40 jaar actief in de Benelux.

Spatial Intelligence Genuine & Generic It Solutions

Excelsiorlaan 25 -1930Zaventem

SIGGIS legt zich toe op het aanbieden van GIS oplossingen door korte en lange termijn consultancy.Hiervoor kunnen we beroep doen op een multidisciplinair team van geowetenschappers en computerspecialisten.

Dileoz

Excelsiorlaan 11 -1930Zaventem

Door de jarenlange project ervaring van de Dileoz consultants kunnen wij diensten leveren voor zowel lokale bedrijven, overheden als internationale bedrijven die hun Human Resources werkzaamheden willen optimaliseren.

Atc Aviation Services N.v.

Vilvoordelaan 172 -1930Zaventem

airsupport Netherlands Belgium Welcome ..... Air Support is one of the leading Cargo General Sales Agents in the Benelux Countries and has offices at both Amsterdam and Brussels Airport. For more than 20 years Air Support is specialized in the repres

Sales Consult

Belgicastraat 7 -1930Nossegem

Kleine, middelgrote of grote onderneming: Sales Consult is uw perfecte partner.s de tijd rijp voor een nieuwe salesstrategie om de concurrentie het hoofd te bieden?Bent u ambitieus en wil u meer commerci?le uitdagingen aangaan? Maar hoe?

Tbc-post A Division Of Mosaïc

Vierwinden 15 -1930Zaventem

TBC-Post is een privé postbedrijf dat sinds 26 jaar actief is in België. Haar postbodes halen dagelijks de post op bij bedrijven en bij haar netwerk van postpunten en postbussen. De verdeling gebeurt grotendeels door haar eigen mensen maar ook door d

Wtec

Hoge Wei 37 -1930Zaventem

Wij helpen bedrijven om de audiovisuele technologie te integreren in hun dagelijke activiteiten zodat ze blijvend kunnen focussen op de klant!

Gear Consult

Excelsiorlaan 17 -1930Zaventem

Sinds haar oprichting in 1992 werkt Gear Consult uitsluitend voor de automotive retailsector. We kunnen niet beweren dat we een absoluut inzicht hebben in dealerbedrijven van personen- en bedrijfswagens. Wat we wel hebben is een zeer duidelijke visie

Recupel

Excelsiorlaan 91 -1930Zaventem

Rent A Box

Hector Henneaulaan 87 -1930Zaventem

Rent A Box is een opslagdienst, meubelbewaring en verhuisbedrijf. Aan zeer scherpe tarieven bieden wij een uitstekende opslagruimte in Vilvoorde.

Kyocera Document Solutions

Sint-martinusweg 199 - 201 -1930Zaventem

KYOCERA Document Solutions is producent van laserprinters, multifunctionals en efficiënte software solutions en is een toonaangevend bedrijf op het vlak van Managed Document Services, voor de optimalisatie van het volledig document-outputproces van..

Bando Travel Service

Vilvoordelaan 192 -1930Zaventem

cci.be Chambers of Commerce, added value for my business. Enter the network Chambres de Commerce, valeur ajoutée pour mon entreprise. Entrez dans le réseau Kamers van Koophandel, meerwaarde voor mijn bedrijf. Stap in het netwerk

Wouter Leus

Parklaan 28 -1930Zaventem

cci.be Chambers of Commerce, added value for my business. Enter the network Chambres de Commerce, valeur ajoutée pour mon entreprise. Entrez dans le réseau Kamers van Koophandel, meerwaarde voor mijn bedrijf. Stap in het netwerk

Pepsico Belux

Da Vincilaan 3 -1930Zaventem

PepsiCo is een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van meer dan 63 miljard dollar in 2016 en een wereldwijd portfolio van diverse en geliefde merken.

F.t.r.

Maalbeekweg 1-3 -1930Zaventem

Unitax is al meer dan 30 jaar actief op gebied van personenvervoer en limousine service met chauffeur. Unitax verzorgt het taxivervoer voor een groot aantal ondernemingen in geheel Vlaams-Brabant en Brussel.

Event Flooring Solutions

Diegemstraat 64 -1930Zaventem

Eventfloors is een onderneming dat zich 100% heeft toe gelegd op de verkoop van beurstapijt en tapijttegels, wij zijn volop bezig om ons product assortiment uit te breiden, om zo u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zoals u kan zien zijn de ...

At Software

Astridlaan 7 -1930Zaventem

Data Consult, partner in notariaatsbeheerData Consult is de belangrijkste leverancier van notariële software. Reeds 34 jaar staan onze softwaretoepassingen synoniem voor kwaliteit en professionalisme.

Albino

Leuvensesteenweg 533 /1 -1930Nossegem

Albino NV is een vastgoedbedrijf met eigendommen in het centrum van Antwerpen en op het vliegveld van Deurne. Wij hebben ook een afdeling WTC Business Center Antwerpen deze tak is een dienstverlener van volledige uitgeruste kantoren.

Care - Carrosserie

Leuvensesteenweg 605 -1930Zaventem

CARe Carrosserie is een keten van gespecialiseerde auto-schadeherstelbedrijven en bestaat sinds 2005. In heel België zijn er vestigingen van CARe. Dus er is altijd wel een vestiging bij je in de buurt.

Silva

Walenweg 77 -1930Zaventem

U kan bij ons terecht voor het ontwerp en de productie van alle kasten en bedrijfsmeubilair op maat.

Shl Belgium

Da Vincilaan 2 -1930Zaventem

HR Consultancy en productenPreselectie, selecties & development toolsin meer dan 30 talen offline & online(persoonlijkheid, vaardigheden, motivatie,360° feedback,...)

De Laere

Kerkplein 15 -1930Zaventem

Start Start | Ons adresStartOns adres Introductie Al vier generaties lang staat Dits voor goede smaak en vertrouwen in vleeswaren en fijnkost, in de bakkerij en als traiteurbedrijf. Dits beheert een eigen keten van delicatessen- winkels, een fanchise

Euro-index

Leuvensesteenweg 607 -1930Zaventem

EURO-INDEX is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur en CV-componenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties.Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, enz

Bwt Belgium

Leuvensesteenweg 633 -1930Zaventem

BWT Belgium is een onderdeel van de BWT-groep, die Europese marktleider is op het vlak van waterbehandeling. BWT, dat zich op een jarenlange ervaring kan beroepen, biedt bedrijven, overheidsdiensten en particulieren een brede waaier van producten en

Kpmg Certification

Luchthaven Brussel Nationaal 1k -1930Zaventem

KPMG is a leading provider of professional services, which include audit, tax, financial and risk advisory. Our approach to relationships and service delivery helps clients across the globe exploit new opportunities, improve performance, manage risk

Eviden Belgium

Da Vincilaan 5 -1930Zaventem

Home page belgium luxembourg atos origin offers full-life cycle services from business consulting, through integrated solutions to continuous and managed services it consulting, it services, systems integration, technology integrator, managed operati...

Prodata Systems

Leuvensesteenweg 540 -1930Zaventem

Op zoek naar een partner die optimale flexibiliteit garandeert om aan uw meest veeleisende vereisten te voldoen, en die samenwerkt met state-of-the-art leveranciers om de continuïteit en veiligheid van uw IT-infrastructuur en -systemen te garanderen?