U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Corneel Geerts Transportgroup

Bijkhoevelaan 18 -2110Wijnegem

Logistieke dienstverleningInternationaal wegtransportGroepage en Volle vrachtenIntermodaal vervoerRoad & RailDistributie in Europa

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Xtra Interim

Stokerijstraat 29 C 11 -2110Wijnegem

We bouwen bruggen tussen bedrijven en personen.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Amalthea

Turnhoutsebaan 576 -2110Wijnegem

Een stijlvol en geslaagd feest begint voor u met lekker eten ? Dan is Amalthea catering services uw perfecte partner.Vertel ons wat voor type u bent, klassiek en gebrand op luxe of eerder op zoek naar de huiselijke sfeer, dankzij onze jarenlange ...

Xtra Interim

Stokerijstraat 29 C 11 -2110Wijnegem

We bouwen bruggen tussen bedrijven en personen.

Gagelmans Recycling

Oud Sluisstraat 3 -2110Wijnegem

Centraal gelegen in industriezone ´Den Hoek´ Dagelijks open voor aankoop van oude metalen, autowrakken en AEEA.

Hr Active

Zandstraat 96 -2110Wijnegem

Buga Wijnegem

Krijgsbaan 3 -2110Wijnegem

BUGA Autobedrijven - Hoofdverdeler - Antwerpen - Kempen - dealer merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Opel, Chevrolet, Cadillac, Corvette, Hummer, Scania, tweedehands - personenwagens, lichte vracht, bedrijfswagens en vrachtwagens, verkoop nieuw, occasie

Prothesia Nv Dentaal Bedrijf

Jan Baptist Pittoorsstraat 78 -2110Wijnegem

Etramo

Vosveld 20 -2110Wijnegem

Etramo bvba is een fabrikant en een verdeler van machines en toebehoren, specifiek voor verhuurbedrijven. Als zusteronderneming van Eurorent Antwerpen, worden ...

Group International Masscho

Bijkhoevelaan 18 -2110Wijnegem

Het bedrijf beschikt over drie licenties van professionele capaciteit: nationaal en internationaal transport, expeditie- en transport commissionair alsook het ADR-certificaat.

Bruco Containers

Venhof 3-5 -2110Wijnegem

Recyclage staat voor verantwoord en duurzaam omgaan met kostbare grondstoffen. Onze rol hierbij bestaat uit afval sorteren en het laten doorlopen van verschillende processen.

Smeets & Co

Vosveld 1 -2110Wijnegem

Opgericht in 1940, is Stylin`Art een familiebedrijf met traditie. Zij biedt een uitgebreide waaier van decoratieve plaatmaterialen voor keuken- en meubelmakers, interieurinrichters, ontwerpers en architecten.

Fimogest

Stokerijstraat 19 -2110Wijnegem

Opgericht in 1959 groeide Spaenjaers NV uit tot een van de bekendste fiduciaires van Antwerpen. In nauw overleg met ondernemingen uit de meest diverse sectoren biedt een team van erkende specialisten service op maat van elke klant.

Aneal

Bijkhoevelaan 3 -2110Wijnegem

Hertel Services

Bijkhoevelaan 16 -2110Wijnegem

Ons bedrijf heeft na ruim een eeuw dienstverlening een sterke positie verworven in diverse marktsectoren, waaronder (petro)chemie, energiecentrales, voeding, farmaceutica en scheepsbouw.

P.c. Boschmans

Simon De Heuvellaan 6 -2110Wijnegem

De familieonderneming P C Boschmans is al sinds 1865 een gevestigde naam in de juwelensector. Vanuit haar Antwerpse vestiging speelt ze perfect in op de behoeften van het wereldcentrum van de diamant.

Lyfra

Simon De Heuvellaan 5 -2110Wijnegem

Lyfra nv is een van de belangrijkste Belgische groothandelsondernemingen. We zijn al meer dan 40 jaar actief op de binnenlandse markt van rookwaren, snoep, dranken en telefoonkaarten.

Digitopia

Turnhoutsebaan 453 -2110Wijnegem

Digitopia is een jong en dynamisch bedrijf dat voor 100% gericht op narrowcasting, ook wel bekend als Digital Signage of Digital Out Of Home (DOOH). In 2006, Digitopia gestart met een digitaal netwerk in 300 krantenwinkels.

Elektrotechniek Antwerpen

Vosveld 4 -2110Wijnegem

Electrotechniek Antwerpen is een moderne onderneming die over een gespecialiseerde kennis beschikt op vlak van het aanleggen elektriciteit in residentiële- en industriegebouwen en winkels.

Publio

Bijkhoevelaan 3 -2110Wijnegem

Waar ook ter wereld, kan u bij ons terecht voor belettering en reclame van hoge kwaliteit. U bent ook aan het goede adres voor alomvattende service voor nationaal, internationaal of zelfs wereldwijd opererende bedrijven - de zogenaamde large accounts

Alfa Pos Services

Oud Strijderslaan 6 -2110Wijnegem

Alfa Pos Services

Noppe Zwembaden

Krijgsbaan 36 -2110Wijnegem

Wij zijn een professioneel zwembad installatie-bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de constructie van kwalitatief hoogstaande zwembaden.

Hertel Industrial Services

Bijkhoevelaan 14 -2110Wijnegem

Ons bedrijf heeft na ruim een eeuw dienstverlening een sterke positie verworven in diverse marktsectoren, waaronder (petro)chemie, energiecentrales, voeding, farmaceutica en scheepsbouw.

Clima & Partners

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Wij zijn een dynamische KMO met 15 jaar werkervaring in sectoren zoals particulieren, handelaars, bedrijven en industrieën. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de ideale installatie verhouding prijs kwaliteit kunnen aanbieden.

De Medts

Simon De Heuvellaan 8 -2110Wijnegem

Demedts Marine, gelegen langs de leie aan de yachthaven van Waregem, een bedrijf met jarenlange ervaring, gebaseerd op prijs-kwaliteit, hoogstaande en klantvriendelijke service.

Grand Cru Wine Consulting

Turnhoutsebaan 5 -2110Wijnegem

Grand Cru Wine Consulting biedt wijnopleidingen, wijntrips en avonden rond wijn aan.Voor het beheer van uw wijn kelder of het samenstellen en beheren van wijnkaarten voor restaurateurs kan u ook bij ons terecht.

Orinso

Turnhoutsebaan 570 -2110Wijnegem

Kusters

Oud Sluisstraat 20 -2110Wijnegem

Kusters ramen en deuren fabriek is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren. Nieuwbouw en renovatie. PVC en Aluminium schrijnwerk. Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en/of fabriek wanneer het U het be

Monai

Turnhoutsebaan 272 -2110Wijnegem

Monitor

Brouwerslaan 29 -2110Wijnegem

Begeleiding bij aanwerven van personeel - personeelsadvies en vacatures, jobaanbiedingen - solliciteer hier Personeelsadvies - personeel aanwerven - solliciteren - vacatures

Boelens - Fotomedia

Jan Baptist Pittoorsstraat 62 -2110Wijnegem

A. A. B. Elal Security

Deurnesteenweg 6 -2110Wijnegem

Door deze jarenlange ervaring behoort ELAL SECURITY tot de specialisten inzake inbraak- en branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en kluizen.

Glaswerken Vigoureux

Schoolstraat 93 -2110Wijnegem

Glaswerken Vigoureux is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in glaswerken op maat in Wijnegem, regio Antwerpen. Onze glazenmakerij bestaat sinds 1946 en werkt tot op de dag van vandaag met getalenteerde glazenmakers.

Ecosolve

Turnhoutsebaan 284 -2110Wijnegem

Fotoconsult

Kasteellei 115 -2110Wijnegem

servix partners distributor for professional photographic equipment in belgium, Phase One, capture one, elinchrom, mamiya, sekonic, lastolite, lee, digilight, cambo, eizo, chimera, servix & partners - Home

Dental-lab

Turnhoutsebaan 339 -2110Wijnegem

Panisol

Turnhoutsebaan 594a -2110Wijnegem

Panisol is gegroeid uit een plaatsingsbedrijf van verlaagde plafonds dat in 1965 werd opgericht, en is zich geleidelijk aan gaan specialiseren in demonteerbare scheidingswanden.

Grondwerken Oorts

Merksemsebaan 164 -2110Wijnegem

Dankzij een groot machinepark dat Grondwerken Oorts door de jaren heen opbouwde kunnen we u van dienst zijn voor al uw grondwerken.

Mokafina

Simon De Heuvellaan 2 -2110Wijnegem

Koffiebranderij - Eigen fabricatie koffie-filters & koffiepods - Espresso: sterkemengeling samengesteld uit de edelste ro bustas.Koffiezetmachines & espressomachinesAlle horecamachines &horecaproducten - Snelle technische dienst

G.a.f.

Vosveld 17 -2110Wijnegem

GAF n.v. introduceren brengt ons terug naar februari 1967 wanneer de toenmalige b.v.b.a. werd opgericht als invoerder van Embraco-Aspera compressoren en koelgroepen.