U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Zoekt U totaaloplossingen voor uw transportprobleem? Transport Van Egdom is uw partner. Wij vinden vrijwel altijd een gepaste oplossing op maat voor uw bedrijf.

Din Consulting

Liersesteenweg 173 -2220Heist-op-den-berg

Bedrijfsadviseurs bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus audit adviesbureaus

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

A.a.a. Den Ontstopper

Heist Goorstraat 35 -2220Heist-op-den-berg

Ontstoppingsdienst, ontstoppingsfirma, ontstoppingswerken, camera inspectie, opsporen verborgen putten, buizen en afvoerproblemen, hulp bij verstopte leidingen.

Vervoeronderneming De Soete

Schoorstraat 38 -2220Heist-op-den-berg

Veca Art

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Professioneel in textielopdruk en reclame

Dm Lights

Industriepark 13b -2220Heist-op-den-berg

dmLights is 1 van de grootste online shops voor design verlichting en toebehoren.Ons aanbod bevat een zeer uitgebreid assortiment verlichting van talrijke topmerken en designers.

Diberget

Boudewijnlaan 18 -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn een Business To Business groothandelsbedrijf voor geslepen diamanten van natuurlijke afkomst (geen synthetische diamanten). Onze klanten zijn voornamelijk juweliers, goudsmeden en juwelenfabrikanten.

Delta Technics

Industriepark B24 -2220Heist-op-den-berg

Delta Technics NV heeft de passie om de nieuwste technologie te implementeren. Berust op de expertise van jaren.

Wallace En Sanders

Mechelsesteenweg 27a -2220Heist-op-den-berg

Wallace & Sanders is een full-service communicatiebureau. Met onze 360°-aanpak bieden wij pasklare oplossingen voor al uw marketing- en communicatievraagstukken.Strategie, inhoud en vorm sluiten naadloos op mekaar aan.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Dupont Airconditioning

Oude Godstraat 26 Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Wij werken enkel met A-LABEL merken zoals SAMSUNG, HITACHI en DAIKIN.Oplossingen op maat voor particulieren, winkels, burelen en KMO`s.Dienst naverkoop Service 7d/7d.

Peter Deckers Schilderwerken

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wilt u uw bedrijf op smaak brengen? Wij helpen u graag geduren- de het hele proces.We begeleiden en adviseren u in de keuze van kleuren, technieken en materialen en stemmen onze voorstellen met u af.

Fillco

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf Aerts Stefan

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf Fedrigo

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Houthandel Van Den Branden

Lerrekensstraat 30e -2220Heist-op-den-berg

Parketbedrijf Van den Branden, houtzagerij en houthandel werd opgericht in 1988 en is nog steeds een familiebedrijf.

Battery Supplies

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

In het gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto’s, vrachtwagens, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, golfwagens, heftrucks, UPS, elektrisch handgereedschap,…Daar komen ook nog alle...

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Accountantskantoor Jan De Bie

Frans Coeckelbergsstraat 23 -2220Heist-op-den-berg

De Bie Accountancy beschikt over een uiterst bekwaam bekwaam en ervaren team om uw boekhouding vlot en correct te verwerken.

Bouwmaterialen Mattijs

Knotwilgenweg 31 -2220Heist-op-den-berg

De firma Mattijs uit Heist op den Berg is de leverancier voor ruwbouwmaterialen, vloeren, sierbestrating en nog veel meer.

Bvba Gamma Publicity

Hoge Brugstraat 3 -2220Heist-op-den-berg

Reeds 20 jaar actief in de sector, een enorme keuze aan reclame- en relatiegeschenken, ruim aanbod promotie- en bedrijfskleding, participatie in verschillende Oosterse bedrijven

Keukens Uytterhoeven

Liersesteenweg 240 -2220Heist-op-den-berg

Keukens Uytterhoeven is het succesverhaal van Roger Uytterhoeven dat in 1970 startte als zijn eenmansbedrijf. Dit groeide sindsdien, mede onder impuls van de volgende generatie, uit tot een sterk gespecialiseerd productiebedrijf van keukens ...

Brandweer & Ehbo Shop

Spekstraat(hal) 28i -2220Heist-op-den-berg

Ongeveer 15 jaar geleden opende we onze eerste brandweershop op het Kerkplein te Heist-op-den-Berg. Al snel bleek dat ruimte te klein was en we besloten te verhuizen naar de Westerlosesteenweg waar we ongeveer 350 m² ter beschikking hadden voor ...

Professional Global Sourcing

Lerrekensstraat 28 -2220Heist-op-den-berg

Professional Global Sourcing BVBA (PGS) verleent diensten aan bedrijven die de stap zetten naar internationale (out)sourcing zoals stragegisch outsourcing, coaching en de begeleiding doorheen de transitie, het beheren en optimizer

Stacubo

Industriepark 47 A -2220Hallaar

Cb-Construct NV / Stacubo NV is een algemene onderneming die kan in staan voor het realiseren van uw:Grondwerken,Funderingswerken,Kelder,Ruwbouwwerken,Crepie, Daktimmerwerken, Dakbedekkingswerken, zwembaden,...

Luvatri

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf LUVATRI, opgericht in 1978, heeft zich gedurende al die jaren gespecialiseerd in het bouwen van eengezinswoningen.Vanaf ruwbouw winddicht tot sleutel op de deur realiseren wij uw ultieme woondroom.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Van Kerckhoven Draadhandel

Vogelroedestraat 27 -2220Heist-op-den-berg

Van Kerckhoven is een familiebedrijf met een uitgebreide keuze aan afsluitingen,tuinpoorten, industriële en sierpoorten alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren.

Automosane

Schoorstraat 40 -2220Hallaar

Zoekt U totaaloplossingen voor uw transportprobleem? Transport Van Egdom is uw partner. Wij vinden vrijwel altijd een gepaste oplossing op maat voor uw bedrijf.

A.c.s.

Eugeen Woutersstraat 38 -2220Heist-op-den-berg

Telenetcenter ACS is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de elektronica markt. Onze focus ligt op mobiele electronica zoals GSM, GPS en Car hifi, aangevuld met carkits, autoalarmen, radarverklikkers en parkeersystemen.

Vanreck Transport

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Zoekt U totaaloplossingen voor uw transportprobleem? Transport Van Egdom is uw partner. Wij vinden vrijwel altijd een gepaste oplossing op maat voor uw bedrijf.

Vs Electronics

Liersesteenweg 173 -2220Heist-op-den-berg

In de afgelopen 20 jaar is VSE uitgegroeid van een klein Belgisch servicebedrijf tot een internationale industriële partner voor al uw lastechnologieën.

Letzgo

Spoorwegstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Wij creëren een meerwaarde voor uw onderneming met modern webdesign en doelgerichte internet marketing. Klant bij LetzGo worden betekent de start van een langdurige samenwerking waarbij wij uw aanspreekpunt zijn voor al uw online activiteiten.

New Van Heukelom

Liersesteenweg 170 -2220Heist-op-den-berg

NVH wil meer zijn voor u dan de zoveelste leverancier in kantoormaterialen en kantoormachines. Wij zoeken samen met u naarde meest geschikte oplossing om uiterstefficiënt en productief te werken.Een perfect advies, ingevuld naar uw budget...

Almo I.v.b.

Oude Mechelbaan 12 -2220Heist-op-den-berg

Onze firma verkoopt en installeert garagepoorten, automatisaties en metalen deuren. Tevens zorgen wij voor het onderhoud en nazicht van deze producten.

Jespers

Mechelsesteenweg 85 -2220Heist-op-den-berg

Sinds 1960 wordt het bedrijf gerund door de familie Jespers. De daaropvolgende jaren breidde Banden Jespers stelselmatig uit. Naast de hoofdactiviteit, nl. het verkopen van autobanden van personenwagens, gingen we ons ook specialiseren...

Wyns Nv

Impulsstraat 12 -2220Heist-op-den-berg

De firma Wyns nv uit Heist-op-den-Berg is de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de industrie.

Azza Service Office Belgium

Heistse Hoekstraat 10 -2220Heist-op-den-berg

Wij verzorgen bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, productvoorstellingen, beurzen, . van A tot Z. We staan in voor de creativiteit , organisatie en logistiek van uw event.Voor elke vraag is er een oplossing. Bel ons, wij helpen u vraag verder.

Hsh Invest

Lostraat 26 -2220Heist-op-den-berg

Cant Wegsignalisatie aanvraag, aanwijzingsborden, afmetingen, afwerking, aktiviteiten, als, ambachtelijke, andere, antidiefstal, baken, batterij, bedrijf, belgisch, benkirai, beschikbaar, bestek, bestuurders, beugel, bi, borden, bout, bovenste, breng

Technical Energy And Motor Engineering Company

Industriepark 22 -2220Heist-op-den-berg

De firma Teamec is gespecialiseerd in de revisie van automotive airco compressors en alsook de revisie van Common Rail high-pressure Pompen.

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

S. Uytterhoeven

Gommerijnstraat 1 -2220Heist-op-den-berg

Gespecialiseerd productiebedrijf van keukens en maatkasten voor particulieren en professionals

Automosane

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van EgdomSpecialist in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur

Aluro Group

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Aluro Group is een dynamisch familiebedrijf, met een stevige verankering in Heist-op-den-Berg. De groep omkadert vijf andere vennootschappen en ondersteunt hen op gebied van administratie, planning, HR, marketing, IT en meer.

Duros

Cederstraat 18a -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn een Belgisch bedrijf dat reeds meer dan 20 jaar actief is in de ontwikkeling en distributie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Salo

Broekstraat(hal) 39 -2220Heist-op-den-berg

Opruimen van een inboedel, grondig poetsen of alles ontsmetten in uw woning of bedrijf? Waarom deze lastige klus solo klaren, als het door Salo Bvba kan! Opruimen, poetsen, ontsmetten en opkopen van inboedels: onze passie!

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wilt u uw bedrijf op smaak brengen? Wij helpen u graag geduren- de het hele proces.We begeleiden en adviseren u in de keuze van kleuren, technieken en materialen en stemmen onze voorstellen met u af.

Amk Steigerbouw

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

AMK STEIGERBOUW is een modern bedrijf dat zich gedurende de 15 jaar van haar bestaangespecialiseerd heeft in het monteren, demonteren en verhuren van alle mogelijke steigers in de bouwsector.

De Ryck

Werftsesteenweg 6 -2220Heist-op-den-berg

Begrafenisonderneming De Ryck is ontstaan uit de schrijnwerkerij van Karel De Ryck. De vraag van de families werd steeds groter om niet alleen een kist te maken, maar ook om andere diensten te verzorgen.

De Heistse Tafel

Tiendestraat 10 -2220Heist-op-den-berg

Stage Unit

Impulsstraat 13 -2220Heist-op-den-berg

Stage Unit Stage Unit is in België al jaren één van de toonaangevende verhuurbedrijven in de AV-sector. Binnen deze sector voorziet Stage Unit in een volledig aanbod van technische diensten voor: • live concerten, ‘in- en outdoor’ • theaterproducties

Special Management Projects

Wouwerstraat 30 -2220Heist-op-den-berg

Gepersonaliseerde geschenken De Knuffelbeer Gepersonaliseerde geschenken De Knuffelbeer Gepersonaliseerde geschenken De Knuffelbeer

Inventive Media

Colibrantstraat 17 -2220Heist-op-den-berg

Emptum

Grote Braamstraat 3c -2220Heist-op-den-berg

Werving en selectiebureau , process management , traing, events, recruitment.

Vintra

Impulsstraat 23 -2220Heist-op-den-berg

Van Dijck

Herentalsesteenweg 85 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Façabelle

Industriepark 20 -2220Heist-op-den-berg

Dé leverancier voor professionele pleisteraars,gevelspecialisten én vochtbestrijders

Carre Technics

Schaliehoevestraat 14 -2220Heist-op-den-berg

Bike Center

Lostraat 33c -2220Heist-op-den-berg

BIKE CENTER LOSTRAAT 33 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van Egdom: uw totaaloplossing voor logistiek en transport. Wij blinken uit in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur. In Belgi? en de buurlanden. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Studio Line

Postweg 12 -2220Heist-op-den-berg

Mylene

Liersesteenweg 203 -2220Heist-op-den-berg

MYLENE is `samen mooier` en staat nu voor een waaier aan Beauty-, Home- en Style-producten, grotendeels in eigen huis ontworpen en geproduceerd.

Bergeraerde

Kerkplein 31 -2220Heist-op-den-berg

Seven Days Open

Mechelsesteenweg 27a -2220Heist-op-den-berg

Lazeroms Antoine

Schaliehoevestraat 26 -2220Heist-op-den-berg

Onze firma is reeds meer dan 30 jaar een vaste waarde in reiniging en onderhoud van riolering. reinigen van grote opvangbekkens, nabezinktanken en beluchtingstanks.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

F & S Services

Industriepark 222 -2220Heist-op-den-berg

Vermijdt dure architect kosten, laat Uw zaak over aan onze interieurvormgevers en bedrijfsleiders. Flexibiliteit, eigen productie, plaatsingsdienst en coördinatie gaan hand in hand met het juiste budget. Interieur- en winkelinrichting.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.