U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen

D.c.l.

Het Moer 5 -2221Heist-op-den-berg

Boekhoudkantoor, bedrijfsadvies en fiscalisten in Heist en Aarschot

Bouwwerken Patrick Peeters

Hoekstraat 25 -2221Heist-op-den-berg

Bouwwerken Patrick Peeters bvba te Booischot is een algemene bouwonderneming die streeft naar perfectie en tevreden klanten.Wij doen zowel nieuwbouw als grote verbouwingswerken. Onze specialiteit is ruwbouw.

Runtime

Dorpsstraat 100 -2221Heist-op-den-berg

Runtime heeft immers tonnen ervaring in uitzendarbeid. Daardoor hebben we een enorme expertise opgebouwd over het bedrijfsleven. We kennen de arbeidsmarkt door en door en daar laten we u graag mee van genieten.

Deve Painting

Broekmansstraat 17 -2221Heist-op-den-berg

Deve Painting is een jong dynamisch schildersbedrijf met ruime ervaring. Zowel binnen- als buitenschilderwerken behoren tot onze werkzaamheden. Wij nemen zowel kleine als grote opdrachten aan, voor particulieren en bedrijven.

Runtime Services Nv

Dorpsstraat 100a -2221Heist-op-den-berg

Runtime heeft immers tonnen ervaring in uitzendarbeid. Daardoor hebben we een enorme expertise opgebouwd over het bedrijfsleven. We kennen de arbeidsmarkt door en door en daar laten we u graag mee van genieten.

Baestaens

Liersesteenweg 7d -2221Heist-op-den-berg

Bedrijfswagens Baestaens, sinds 1989 uw specialist in onafhankelijke verkoop van Mercedes Benz voertuigen. Bedrijfs-en luxewagens, zowel tweedehands als nieuw.

Hagim

Dorpsstraat 14 -2221Heist-op-den-berg

Vanuit mijn passie voor hout en mijn liefde voor huisdieren heb ik, toen ik 27 was, de kans gegrepen om een bedrijf verder te zetten: de combinatie van een dierenspeciaalzaak en een houtbewerkingsatelier.

Van Espen Marc

Oude Aarschotsebaan 90 -2221Heist-op-den-berg

Wij zijn de specialist in industriële en residentiële klimaatregeling. Ons bedrijf biedt ook diensten aan in de installatie, onderhoud en herstellingvan verwarming, airconditioning en ventilatie.

Runtime Services

Dorpsstraat 100 A -2221Booischot

Runtime adviseert bedrijven én kandidaten in hun zoektocht naar de perfecte professionele match. Bedrijven kunnen op ons rekenen voor werving en selectie, headhunting en HR consulting.

De Vrees

Koppenstraat 2 -2221Heist-op-den-berg

All You NŽeat

Goorweg 12a -2221Heist-op-den-berg

Lemni

Eindeke 1 -2221Booischot

Lemni biedt verschillende diensten aan: Graphics belettering Hoogwaardige vouwtenten van het merk Qualytent Het bouwen van allerhande trucks, Motorhomes , service wagens , volledig naar wens van de klant