U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Quaest Fiduciaire Kempen

Lichtaartseweg 27 -2250Olen

QFK Tax Accountants is als boekhouder en accountant actief in het voeren van de boekhouding voor eenmanszaken en familiaal gehouden KMO’s in Olen, Turnhout en omgeving. Gestart in 1992, kunnen wij terugvallen op ruime ervaring in ons vakgebied.

Cooleos

Hagelberg 27 -2250Olen

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

Algemene Bouwonderneming L. Heylen

Hoogbuul 30 -2250Olen

Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden.Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en ...

Automaterialen Hemo

Industrielaan 12 -2250Olen

Automaterialen HEMO is een onafhankelijke leverancier van carrosserieonderdelen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben in ons magazijn onderdelen op voorraad van ongeveer 30 automerken.

Ecowater Systems Europe

Geelseweg 56 -2250Olen

EcoWater Systems Europe kan bogen op een ervaring van 85 jaar in waterbehandeling. Uw water was nooit zo zacht!

The Sample Network

Industrielaan 25 -2250Olen

The Sample Network :: Home HomeSample Distribution CenterSample Preparation CenterContact Data Home The Sample Network is an independent company who packs, stores and ships samples of industrial raw materials and chemical specialties to your customer

Centra -tech

Hoogbuul 12 -2250Olen

Naast de standaardgereedschappen, van de grootste A-merken die wij vertegenwoordigen, bent u bij ons op het juiste adres voor de meest uiteenlopende specialgereedschappen voor verspaningstechniek.

Vleeswarenbedrijf Bruynkens

Lammerdries-zuid 16 -2250Olen

Wij bieden een groot assortiment aan van gekookte en gebakken gehaktballetjes volgensons persoonlijk traditioneel recept maar ook aangepast naar smaak en samenstelling opvraag van de klant ...

K & F Electro-techniek

Hagelberg 31 -2250Olen

K & F elektro-techniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op industriële elektrische installaties in de openbare sector en in bedrijven.

Van Lommel

Industrielaan 21 -2250Olen

Kwaliteitsvol kalfsvlees? Dat vindt u bij Vanlommel. Als Belgisch familiebedrijf produceert het kalfsvlees op maat voor een wereldwijde markt.

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Betonwerken Puts is een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonwerken. Wij storten ter plaatsen kelders, zwembaden, mestputten.

Concrete House

Industrielaan 22 -2250Olen

Sinds 2004 is bouwonderneming CONCRETE HOUSE de specialist in prefab bouwen van betonwoningen, projectbouw, kantoren, handelspanden, en praktijken.

Garage Mertens

Oevelseweg 17 -2250Olen

Garage Mertens nv te Olen is als officiële Volkswagen-verdeler gespecialiseerd in Volkswagen (VW) en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen (CVI, Commercial Vehicle Import).

Miss Cleaning

Lammerdries 24b -2250Olen

Miss Cleaning is al vele jareneen gevestigde waarde in de schoonmaakbusiness.We richten ons enkel naar bedrijven en zijn gespecialiseerdin het reinigen van kantoren, magazijnen en industriële omgevingen.

Goodwill Karting

Hoogbuul 47 -2250Olen

We zijn een familiebedrijfen dat merk je aande gezellige sfeer.Vader en zoon runnenhet bedrijf en hebbenmeer dan 25 jaarervaring in hetkartwereldje. Er zijn 20 kartsvoor volwassenen en5 karts voor kinderen.

Abtplus

Hagelberg 27 -2250Olen

Aandrijf- en Bobinage Techniek A.B.T. Govaerts is ontstaan als een wikkel-revisie bedrijf voor industriële aandrijvingen.

Op De Beeck

Hagelberg 8 -2250Olen

Group Op de Beeck heeft een decennialange ervaring in de verwerking van diverse organische neven- en reststromen.Zo krijgt het neven- of restproduct van uw bedrijf een tweede leven als een nieuwe, kwalitatieve grondstof voor uiteenlopende doeleinden.

De Pooter

Lichtaartseweg 105 -2250Olen

De firma De Pooter uit Olen is de specialist op het gebied van brandbeveiliging van grote gebouwen.We staan in voor de installatie en het onderhoud van Sprinklerbrandbeveiligingssystemen.

B-m Metaalwerken

Stadsestraat 43 E -2250Olen

BM Metaalwerken biedt u de beste kwaliteit staal-, inox en metaalbewerkingen. Ons bedrijf realiseert hoogwaardige stalen ramen, deuren en poorten.

Auto Gas Components

Geelseweg 74 -2250Olen

AGS NV is de officiële importeur van Prins Autogassystemen sinds 2001. Als particulier of bedrijf kan u op ons beroep doen voor de plaatsing, ombouw of service van een LPG of CNG installatie.

De Witte Raaf

Noorderwijkseweg 22 -2250Olen

Restaurants algemeen feesten aannemers zalen verhuur evenementen organisatie catering manifestaties catering concerten catering evenementen paintball bedrijfsfeesten vergaderzalen conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur tafelhouders productvoorstel

Ecogieterij Bv

Keizershoek 228 -2250Kontich

Ecogieterij is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren, decor wanden. en design meubels

Cvt Products

Schommenstraat 11 -2250Olen

We zijn een dienstverlenend bedrijf dat al vele jaren actief is in de wereld van converting.Totale productie en verwerking van (zelf)klevende materialen, snijden van logrollen, (her)wikkelen van logrollen, vlakstansen, rotatiefstansen, lamineren.

Beneens

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze klanten in de particuliere markt, overheden, bedrijven, retail en zelfstandigen en groepspraktijken rekenen op onze veelzijdigheid met oog voor detail.

Pannoc Chemie

Lammerdries-oost 23 -2250Olen

Pannoc NV is een onafhankelijk Belgisch farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op ontwikkeling, fabriceren, verpakken en verkopen van geneesmiddelen, medische hulpstoffen en cosmetica onder/in de vorm van crèmes, zalven, gels, lotions en oplossingen.

Feplus

I.z. 3 De Heze - Hagelberg 15 15 -2250Olen

FE+ is een dynamisch bedrijf dat zich toespitst op laswerken, lasersnijden en metaalbewerking voor professionelen. Bovendien is FE+ ook thuis in een resem andere vakgebieden. Zolang het maar om metaal gaat.

G. Idea

Geelseweg 2 -2250Olen

Gidea Consultancy - project management - export Consultancy - project management - export Gidea - NL EN Onze groep is actief in projecten, consulting en management voor ondernemingen allerhande. Wij hebben consulten ter beschikking voor overheidsinst

Magrometal

Hoogbuul 55 -2250Olen

MAGROMETAL IS IN ALLE MARKTEN THUIS: VAN PARTICULIEREN TOT GROTE INDUSTRIËLE BEDRIJVEN. Magrometal doet ook herstellings- en aanpassingswerken en is VCA gecertificeerd

Novatio Immo

Industrielaan 5 A -2250Olen

Als Belgisch bedrijf spitsen wij ons al sinds 1978 toe op de vele uitdagingen waarmee professionals worden geconfronteerd bij technisch onderhoud en herstellingen. Professionals, dat zijn techniekers, onderhoudsmechaniciens, carrossiers, aannemers,..

De Ceuster Recylcing

Hoogbuul 31 -2250Olen

De Ceuster Recycling verhuurt containers, van 12 ml tot 30 ml, voor alle doeleinden zoals bouwafval, restafval, steenpuin, plastiek, hout-tuin-groenafval, roofing, ... We verhuren onze containers zowel aan bedrijven als particulieren

Dymotec

Lammerdries-oost 19 -2250Olen

DYMOTEC is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Elektrische engineering, bordenbouw, installatiewerken en industriële softwareapplicaties zijn onze kernactiviteiten.

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.

Tops Foods

Lammerdries-oost 26 -2250Olen

We pride ourselves on preparing safe, healthy and nutritious single portion meals, that use only the finest ingredients to tickle your taste buds and offer real value for money.

Hexadata

Waterstraat 31 -2250Olen

HexaData is gevestigd in Olen en is gespecialiseerd in het opzetten van een performante, toekomstgerichte netwerk- en telecominfrastructuur

Geerts Hs

Geelseweg 54 -2250Olen

Ons team staat met vurig enthousiasme klaar om al je warme dromen waar te maken. Wij zorgen namelijk voor sfeervolle momenten in huis, maar net zo goed voor onvergetelijke herinneringen buiten.

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

S & V Cleaning

Gladiolenstraat 1 -2250Olen

Je bent op zoek naar een poetshulp met dienstencheques voor bij je thuis? Dan heeft S & V Cleaning de oplossing voor jou! Wij bieden poetsdiensten aan met gemotiveerde, goed opgeleide en kwalitatieve medewerkers.

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Uw specialist betonnen kelders voor industrie, landbouw en privé!

Magnus Villas

Hoogbuul 30 -2250Olen

Bij Magnus Villas zijn uw wensen onze leidraad. We zijn een eerlijke, betrouwbare en transparante bouwpartner.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties