U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A&c Solutions

Slachthuisstraat 68 -2300Turnhout

A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.

Liftenservice Verelst

Schorvoortstraat 19 -2300Turnhout

Alle verhuizingen op alle hoogtes ladder- en verhuisliften met bediening door gespecialiseerd personeel.Ladderliften tot 10de verdieping18 jaar ervaring

Miko Coffee Service

Steenweg Op Mol 177 -2300Turnhout

Welcome to Miko Coffee MIKO, Koffie, Café, Coffee, Kaffee, Koffiebrander, Torréfacteur, Coffee roaster, Kaffee-Röster, Koffiebranderij, Usine de torréfaction,Espresso toestel, cappuccino, Café Latte, Max Havelaar, Koffietoestel, Personal espresso, Ve

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Abcor

Rubensstraat 104/59 -2300Turnhout

Core business van ons bureau is merkregistratie

Novare

Parklaan 158 -2300Turnhout

Novare biedt opleiding, coaching en begeleiding voor medewerkers op de werkvloer. Novare werkt rond thema’s als leiding geven, communicatie, assertiviteit, instructie geven, samenwerken, peterschap en diversiteit op maat van uw organisatie.

Bink Media

Kerkhofweg 34 -2300Turnhout

Jeni Holding

Everdongenlaan 7d -2300Turnhout

Jeni Real Estate is gespecialiseerd in de realisatie en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten voor bedrijfsgebouwen.

Barto

Everdongenlaan 37 -2300Turnhout

De juiste mensen op de juiste plaats is essentiël. Daarom hebben wij een fleet expert die u met raad en daad kan bijstaan. Het is niet erg als u niet weet wat de nieuwste maatregelen of wetgeving voorschrijft. Wij leggen met plezier uit.

Colli 2000

Molenbergstraat 45 -2300Turnhout

Kies Colli 2000 als uw vervoerspartner en al uw leveringen.

Delta

Oude Vaartstraat 100 -2300Turnhout

Producent van blusapparaten voor wagens en thuisgebruik. Met een beschrijving van de types en het productieproces. Delta Extinctors blusapparaat, plastic, vuur, veilig, veiligheid, branddeken

Kantoor Heeren

Warandestraat 1 -2300Turnhout

Acerta Ondernemingsloket

Patersstraat 100 -2300Turnhout

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Prevenda

Rubensstraat 104 -2300Turnhout

Prevenda is een allround vastgoedonderneming, actief in Nederland en België met disciplines op het gebied van leegstandbeheer, (tijdelijke) verhuur en makelaardij.

Verzekeringen Swaegers

Kempenlaan 29 -2300Turnhout

We hebben geen enkele binding met een financiële groep of verzekeringsmaatschappij. Zo geniet u altijd van breed, deskundig en objectief advies, afhankelijk van uw behoeften.

Schoonmaakbedrijf Smets H.

Schorvoortstraat 88 -2300Turnhout

Alle schoonmaakdiensten voor zelfstandigen, KMO`s, grote bedrijven, winkels, hotels, restaurants, café`s en handelaren in Turnhoutse regio, Noordoost Antwerpen en de Kempen. "geen vuiltje aan de lucht!"

Schoonmaakbedrijf Bosmans

Kastelein 15 -2300Turnhout

Als schoonmaakbedrijf en ruitenwassers zijn wij sinds 1977 een vaste waarde in de regio Turnhout. In 2010 hebben we samen met Ruitenwasser Rohart het bedrijf "Schoonmaak Rohart" opgericht, om nog sneller en efficiënter voor de dag te komen.

Van Den Borne Frans

Schietstandlaan 1 -2300Turnhout

Sanitair Installatiebedrijf Van Den Borne is gespecialiseerd in de totaalafwerking (sanitair & cv) van uw nieuwbouwprojecten (particulier / appartementen / bedrijf / industrieel) en renovaties. Sanitair Installatiebedrijf Van Den Borne

Ewb Bedrijfsverlichting

Steenweg Op Gierle 100 -2300Turnhout

EWB Bedrijfsverlichting BV is het klantgerichte installatiebedrijf uit Turnhout! Onze diensten richten zich voornamelijk op het vervangen van bestaande en het plaatsen van nieuwe verlichting in nieuwbouwprojecten op de zakelijke markt.

Baeyens Wim Schoonmaakbedrijf

Gagelpad 15 -2300Turnhout

Wij zorgen voor het schoonmaken van ramen voor zowel particulieren als bedrijven.

Abc Verhuizers Turnhout

Herentalsstraat 17 -2300Turnhout

ABC Verhuizers is een gloednieuwe verhuisfirma, met meer dan 20 jaar ervaring(!) in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Best Facility Management

Rubensstraat 104 -2300Turnhout

# Your preferred business partner for change# management, company strategy,# organisation structure, innovation# management, process improvement,# education & training, coaching# and profit increase## We stand for

Havep Meerhout

Parklaan 46 -2300Turnhout

Bedrijfskleding, image en corporate identity waarmee u zich kunt onderscheiden, met een design dat staat waarschijnlijk heeft u daar al honderd ideeën over wij hebben de kennis, ervaring en capaciteit in huis om met uw ideeën aan

Boekhouding & Bedrijfsconsult

Campus Blairon 466 -2300Turnhout

We bieden flexibele oplossingen waar u kiest welke samenwerkingsvorm best past : online boekhouden en zelf verrichtingen invoeren , online uw boekhouding opvolgen of alles uitbesteden.

Kempense Bedrijvencentrum

Slachthuisstraat 68 -2300Turnhout

WELKOM BIJ NOVARE! Parklaan 158, 2300 TURNHOUT Tel.: + 32 14 43 46 36 © Novare 2005

Magic Mirrors

Grotenhoutlaan 9 -2300Turnhout

Magic Mirrors beschikt over mobiele (spiegel)tenten en mobiele theaters voor evenementen, optredes, tentoonstellingen, ...

Contineo

Rubensstraat 104 -2300Turnhout

A.a.vds

Parklaan 26 -2300Turnhout

Algemene Aannemingen Van de Sande is een innovatief en milieubewust bedrijf, dat zich richt op afbraakwerken, algemene aannemingen grondwerken en afvalbeheer in Belgisch Vlaanderen.

Garage Gebroeders Deckx

Steenweg Op Mol 24-28 -2300Turnhout

Autobedrijf Deckx-team is de officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Mmoyo

Tieblokkenlaan 6 -2300Turnhout

MMOYO is niet zomaar een transportbedrijf. MMOYO is uw logistiek verlengstuk. We zijn een maatwerkbedrijf voor transport en logistiek, en werken volgens de behoeften van de klant.

Baeken Verhuizingen

Parklaan 24 -2300Turnhout

BAEKEN VERHUIZINGEN, uw betrouwbare verhuisfirma uit Antwerpen. Ook als u een verhuiswagen (met ladderlift) of opslagruimte wilt huren

Firma Famst

Steenweg Op Zevendonk 181-183 -2300Turnhout

Famst is voor tal van mensen reeds 40 jaar hun vertrouwde stek voor verven, verfbenodigdheden, behangpapier en vloerbekleding zoals laminaat, parket, linoleum, vinyl, vasttapijt,...Ook voor plafonds kan Famst uitpakken met een vernuftig systeem ...

Van Roey Automation

Steenweg Op Antwerpen 101 -2300Turnhout

Van Roey Automation is een dynamisch ICT bedrijf bestaande uit een team van bijna 100 jonge mensen. Het bedrijf bestaat 16 jaar , heeft een uitstekende reputatie en is een gerenommeerde waarde in de sector.

Ask Bliksembeveiliging

Lisdodde 1 -2300Turnhout

Als een van de eerste Belgische bliksembeveiligings-bedrijven voldoen wij aan de toelatingscreteria van het BRL 1201. BRL 1201 is het Nederlandse keurmerk voor bedrijven gespecialiseerd in bliksembeveiliging.

Robrechts & Thienpont

Steenweg Op Oosthoven 120 -2300Turnhout

Robrechts & Thienpont begeleidt uw bedrijf naar het gewenste beveiligingsniveau. We grijpen precies in waar uw onderneming gevaar loopt en we bedenken sluitende oplossingen voor specifieke risico’s. Onze expertise in security is bijzonder groot.

Patenthuis

Slachthuisstraat 120 -2300Turnhout

Het patenteren van een uitvinding en het optimaal gebruiken van patenten, oftewel octrooien, binnen uw bedrijf zijn niet vanzelfsprekend.

Vervoer- En Reisbedrijf Tijlcars

Everdongenlaan 17 -2300Turnhout

wij doen herstellingen en afhandelingen voor ongevalschades. Alle carrosserieherstellingen, herstellingen van polyesterwerken en lakwerk van autocars, bestelwagens, paardenwagens en vrachtwagens.

Subesta

Graatakker 151 -2300Turnhout

Subesta is een SEO bureau uit Turnhout, Antwerpen. Wij ondersteunen bedrijven die hoger willen scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Huybregts-reynders

Koeybleuken -2300Turnhout

Maak kennis met een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Algemeen bouwbedrijf Huybreghts-Reynders een brede waaier van competenties verworven.

Consort

Hertenstraat 56 -2300Turnhout

Sinds 1976 is Consort een industriële onderneming van elektrochemische en elektroforese apparatuur voor onderzoek, analyse, laboratorium-en industriële doeleinden.

Group Joos

Everdongenlaan 14 -2300Turnhout

Group Joos is een grafisch all-round bedrijf dat een brede waaier van producten en diensten aanbiedt. Eén van de belangrijkste troeven van Group Joos is dat een deskundig team u van idee tot eindproduct begeleidt.

Ddm Consulting

Campus Blairon 488 -2300Turnhout

DDM Consulting is een ICT bedrijf dat uitblinkt in kwaliteit bij het implementeren en onderhouden van contactcenter-technologie.

Group Joos

Everdongenlaan 14 -2300Turnhout

Group Joos is een vooraanstaand en innovatief grafisch bedrijf dat een brede waaier van producten en diensten aanbiedt. Een deskundig team begeleidt u van idee tot eindproduct.

Windowmakers Services

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium.

Sd Worx

Vogelzang 1 -2300Turnhout

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Noa Trainings

Tieblokkenlaan 8 -2300Turnhout

Veiligheid en gezondheid op het werk zijn niet alleen een wettelijke en maatschappelijke plicht, zij dragen bij tot het succes en de professionele uitstraling van een bedrijf.

Sweet Paradise

Bleukenlaan 18 -2300Turnhout

Sweet Paradise is eerst en vooral een Full Service Merchandising bedrijf, gespecialiseerd in het beleveren van een uitgebreid snoepassortiment in zelfbediening.

Windowmakers

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.Onze klanten zijn vakmensen.

Berlitz Turnhout

Rubensstraat 104 -2300Turnhout

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.

Cubro

Steenweg Op Antwerpen 93 -2300Turnhout

Verkrijg de beste offerte voor uw project door 4389 professionele bedrijven in Vlaanderen te vergelijken. Gratis en vrijblijvend vergelijken om zo de beste prijs voor uw project te bekomen.

Ditec

Steenweg Op Diest 25 -2300Turnhout

Nood aan een betrouwbare leverancier in beveiligingsproducten? Kies dan resoluut voor Ditec! Altijd welkom voor een koffie en een babbel over nieuwe producten, of om een securityprobleem of –project te bespreken

Cncsoft

De Merodelei 20 -2300Turnhout

Wij zijn gespecialiseerd in CNC-oplossingen voor de juwelensector!Met 15 jaar ervaring in de juwelenmarkt en in specifieke software,gereedschappen en machines, is CNCsoft een uitstekende leverancier voor u.

Kempens Autoglas Turnhout

Kleine Reesdijk 96 -2300Turnhout

Kempens Autoglas in Turnhout biedt U meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen, vervangen en verduisteren van autoruiten. Dit voor zowel particulieren, garages als carrosseriebedrijven.

Vadisol

Everdongenlaan 7 -2300Turnhout

Vanuit Turnhout en de Kempen plaatsen wij zonwering, terrasoverkapping, sectionaalpoorten en rolluiken in gans Vlaanderen, Nederland en Luxemburg, bij particulieren, bedrijven en horeca.

Robberechts

Slachthuisstraat 21 -2300Turnhout

Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en verhandelen van: Kantoormeubilair: vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen, brandkasten, kluizen en plaatstaal producten.

Van Rooijen Logistiek

Schietstandlaan 2 -2300Turnhout

Van Rooijen Logistiek is een familiebedrijf opgericht in 1947. Ons werkgebied is voornamelijk de Benelux en de sector waar we vooral actief zijn is de Fast Mover Consumer Goods, zoals food en zoetwaren, personal care products, consumer electronics.

Beneparts

Bleukenlaan 17 -2300Turnhout

Beneparts is een groothandel in onderdelen die zich richt op de zelfreparerende fleets en garagebedrijven. De markt wordt bewerkt en bevoorraad vanuit één vestigingspunt.

Intertel

Steenweg Op Gierle 148 -2300Turnhout

VOIP, IP-telefonie, CPS, United Mobile, GSM diensten Telecom netwerken, Telecom facturatie, Beheer, Telefonie systemen, Telecom Totaal oplossingen naar carriers, resellers, bedrijven en particulieren, nationaal en internationaal.

Eandis

Koningin Elisabethlei 38 -2300Turnhout

Eandis - onafhankelijk dienstverlenend distributienetwerk van de Vlaamse gemengde distributienetbeheerders

Windowmakers Productie

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.

Allitech Services

Plantijnstraat 1 -2300Turnhout

De naam ALLITECH is een samensmelting van Alle-Lift-Technieken / All-Lift-Technics.Services is de goede dienstverlening dat we aanbieden.Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren, onderhouden en ...

Lmj Construct

Everdongenlaan 13 -2300Turnhout

LMJ Construct biedt oplossingen voor uw bedrijfsvoertuig op maat en dit m.b.t. carrosseriebouw, inrichting en uitrusting, en trailers.

Photo Vision

Schansstraat 10 -2300Turnhout

Gageleer

Hertoginstraat 66 -2300Turnhout

Everclean

Joris De Hozestraat 2 -2300Turnhout

De Firma Everclean is gevestigd in Turnhout en is reeds meer dan 10 jaar vertrouwd met het onderhoudsgebeuren.

Van Rooijen Beheer Belgie

Schietstandlaan 2 -2300Turnhout

van rooijen, logistiek, logistieke, bv, nv, dienst, diensten, verlener, verleners, rail terminal, eindhoven, turnhout, snel, spoed, maat, volume, klein, weg, charter, pallet, pallets, pakket, pakketten, goederen, vracht, transport, transporteren, ver

Dams

Parklaan 24 -2300Turnhout

Naast onze meest gekende regio`s Turnhout - Malle - Herentals - Geel - Mol - Antwerpen, verhuizen wij uw goederen uiteraard ook naar elke andere regio, zoals de kust, de ardennen en natuurlijk ook naar het buitenland.

L Saccol

Bremheidelaan 12 -2300Turnhout

Saccol L.nv is een spuitgietbedrijf van thermoplastische kunststoffen met een grote technische kennis van o.a. omspuiten.

Stroom Duurzame Technieken

Koningin Astridlaan 70 -2300Turnhout

STROOM is een installatiebedrijf waar u terecht kan voor kleine herstellingen en onderhoud aan bestaande installaties, maar ook voor totaalprojecten in renovatie en nieuwbouw.