U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lauwerijs Reclame

Donk 30 -2360Oud-turnhout

Uw specialist voor reclame en belettering in vele stijlen.

Fransen Bouwonderneming

Beyntel 5 -2360Oud-turnhout

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering.

Ferdinand Van Gorp

Ambachtstraat 7 -2360Oud-turnhout

Schildersbedrijf Van Gorp heeft meer dan 50 jaar ervaring in alle schilder en behangwerken, schildertechnieken en vloerbekleding.

S&s Facility Services

Tweesprongdreef 10 -2360Oud-turnhout

S&S Facility Services is een partner voor het kleine, - midden en grote bedrijf op het gebied van advies, beheer & organisatie, controle & inkoop van facilitaire diensten en bewerkstelligen van collectieve contracten v

Oud-turnhoutse Koerier En Transportdienst

Beyntellus 16 -2360Oud-turnhout

O.K.T. is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in sneltransport in Europa.

Alta Ripa Ii

Engelstraat 6 -2360Oud-turnhout

Ook voor bedrijfsfeesten en evenementen.

Data Testlab

Kerkstraat 35 -2360Oud-turnhout

Data TestLab is een onafhankelijk testlab voor het testen van technologische producten voor uitgeverijen en bedrijven en het leveren van journalistieke productgerichte content voor publicaties, media en websites.

Eptechnieken

Neringstraat 10 -2360Oud-turnhout

epTechnieken bv is een dynamisch en innovatief elektriciteitsinstallatie-bedrijf. Wij staan voor Totaalconcepten Elektriciteit en Energie (EPB) .

Pali België

Arselt 32 -2360Oud-turnhout

www.paligroup.nl bevat informatie over de PALI Group, een integratie van bedrijven actief in de productie van kalfsvlees en geitenlamsvlees en de aankoop en verkoop van levend vee. PALI GROUP

Verhoeven

Donk 57 -2360Oud-turnhout

Verhoeven is een op en top familiebedrijf. De focus ligt op droogzuiging en bronbemaling.Belangrijke nevenactiviteiten zijn het leegpompen van vijvers én putboringen naar grondwater.Actief in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen

Guns

Ambachtstraat 8 -2360Turnhout

Guns is uw partner voor de beveiliging van uw woning of onderneming.Wij plaatsen, herstellen, openen veiligheidssloten, beslag, toegangscontrole, sluitplans. tot kompleet gepantserde deuren.

Nestinox

Zomerdreef 10 -2360Oud-turnhout

Nestinox is gespecialiseerd leverancier van roestvaststalen bevestigingmaterialen (bouten, moeren, schroeven etc.) en bevestigingen voor dak- en gevelbeplating. Nu, meer dan 25 jaar later, is Nestinox uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

Alvirek

Dorp 22 -2360Oud-turnhout

Alvirek is sinds 30 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand en dynamisch bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in binnen- en buitenbewegwijzeringssystemen. Meer bepaald bewegwijzering, signalisatie en pictogrammen in en rond gebouwen.

Siro Cleaning Solutions

Lage Darisdonk 1 -2360Oud-turnhout

Bij Siro Cleaning Solutions kan u terecht voor al uw reinigingswerken. Zowel particulieren als winkels of bedrijven helpen wij graag verder met onze persoonlijke aanpak en service.

Eskatrans

Steenweg Op Ravels 366 -2360Oud-turnhout

We zijn een volledig Belgisch bedrijf, actief op het gebied van tractiewerk en vervoer van zeecontainers.

Kima Beheer

Draaiboom 55 -2360Oud-turnhout

Maas Koeltechniek is een bedrijf met bijna 25 jaar ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van koel- en vriesinstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van zowel demontabele koel- en vriescellen als op maat gebouwde koel...

Jaamann En Zonen Bvba

Hendrickxstraat 33 -2360Oud-turnhout

Gypro - Jaamann en zonen is een familiebedrijf gevestigd in Oud-Turnhout en opgericht in 2006.De meewerkende zaakvoerders zorgen voor de coördinatie van ons enthousiast team en de werfopvolging.

Trendyrent

Beyntellus 1 -2360Oud-turnhout

TrendyRent.be is de totaalleverancier voor al uw toog, koel en andere materialen op uw feesten en/of evenementen te voorzien met een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Stiptheid dragen wij hoog in het vaandel, en we hebben een 24 H service ...

Verhoeven

Donk 57 -2360Oud-turnhout

G. Smeyers is een gespecialiseerd onderaannemingsbedrijf actief in de bouwsector. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor het verlagen van het grondwater op hun bouwplaats, zodat ze hun werken ‘in den droge’ kunnen uitvoeren.

Bioscan

Veldstraat 34 -2360Oud-turnhout

Zori

Dorp 28 -2360Oud-turnhout

Mighty Monday

Steenweg Op Oosthoven 36 -2360Oud-turnhout

Toffmusic

Sprinkhaanweg 1 -2360Oud-turnhout

Tevema

Nieuwe Staatsbaan 53 -2360Oud-turnhout

TEVEMA (sinds 1936) is één van Europa`s grootste leveranciers van technische veren en normdelen voor de stempel -en matrijsbouw, direct leverbaar zijn uit voorraad. Verenfabriek TEVEMA heeft vestigingen in Amsterdam, Polen (Kudowa Zdrnj) en Belgie.

Meynendonckx

Ambachtstraat 6 -2360Oud-turnhout

Al sinds 1990 is de naam MEYNENDONCKX een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie.

Gnc Group

Beyntellus 18 -2360Oud-turnhout

Een goede eerste indruk maakt u met een indrukwekkend logo. Gloednieuw of een frisse update? We ontwerpen graag een logo op maat voor u!

Pavan Service

Goordijk 18 -2360Oud-turnhout

Carfil Quality - All specific diets and bedding for animals HondenChiens Labo ALL SPECIFIC DIETS AND BEDDING FOR ANIMALS Rattenkorrel kweek,Rattenkorrel onderhoud,Rattenkorrel kweek meel,Rattenkorrel onderhoud meel,Rattenkorrel kl