U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Solum Tegels

Koning Albertstraat 13 -2381Ravels

Tegels voor alle ruimtes, indien gewenst geplaatst door onze eigen dienst.

Fleur De Bruyere

Weeldestraat 155 -2381Ravels

Fleur de Bruyère HOME | WIJNEN | RELATIEGESCHENKEN | NIEUWS | INLICHTINGEN | E-MAIL | STRATENPLAN | Wijnhandel Fleur de Bruyère is een groothandel in wijnen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve Franse wijnen en wijnen uit de nieuwe

Manzana

Meir 48 -2381Ravels

familiefeest, huwelijk en huwelijksverjaardag, lente- of communiefeest, babyborrel, doopfeest, receptie, bedrijfsevenement, vergadering ( restaurant/)Wijnhandel Fleur de Bruycre is een groothandel in wijnen, gesitueerd in het Antwerpse Weelde.

Van Raak Transport

Hegge 102 -2381Ravels

In onze beginjaren legden we ons vooral toe op beschoeiingen en onderhoudswerken aan grachten en waterlopen. Door de jarenlange opgebouwde kennis is onze onderneming vandaag uitgegroeid tot een innovatief waterbouwkundig bedrijf.

Van De Pol

Nijverheidsstraat 22 -2381Ravels

Als u goederen aan een transportfirma toevertrouwt, wilt u dat die er zorg voor draagt. Logisch, want uw materiaal is voor uw bedrijf van grote waarde. Van de Pol maakt er werk van. Uw goederen – vóór het transport – stockeren in onze opslagruimtes?

Deuxamis

Moleneinde 10 -2381Weelde

Deuxamis Interior is een interieurontwerp- en decoratiebedrijf dat zich richt op het cre?ren van stijlvolle en functionele woonruimtes. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij de persoonlijke smaak en levensstijl van

F. W. Bouw & Schrijnwerkerij

Meir 43 -2381Weelde

Wij groeiden voor talrijke aannemingsbedrijven en projectontwikkelaars uit tot een vaste totaalpartner voor de volledige interieurafwerking bij omvangrijke bouwprojecten in een brede waaier aan sectoren.

Staal Straal Weelde International

Nijverheidsstraat 24 -2381Ravels

StaalStraal Weelde International N.V. is haar bedrijfsactiviteiten reeds in 1985 officieel begonnen als staalstraal- en coatingsbedrijf voor de industiële bouwnijverheid.

Vervoer Van De Pol

Nijverheidsstraat 22 -2381Ravels

Ons familiebedrijf, opgericht in 1962, draagt de grootste zorg voor uw materiaal. Wij vervoeren zowat alles, zowel nationaal als internationaal.

Leo Verheyen

Nijverheidsstraat 26 -2381Ravels

De firma N.V. Leo Verheyen zorgt voor uitstekend werk op gebied van grond- en afbraakwerken, recyclage van meng- en betonpuin en beschikt over een uitgebreide containerdienst.Leo Verheyen heeft een eigen betoncentrale voor beton en stabilisatie.

Van Raak Chemicals

Toekomststraat 1 -2381Ravels

Van Raak is leverancier van en handelaar in verschillende aardoliederivaten zoals gasolie voor verwarming, lamppetroleum, diesel, benzines, smeeroliën, vetten, butaan, propaan, LPG en verschillende nevenproducten.We kunnen onze commerciële ...

Van Gils Jan

Weeldestraat 48 -2381Ravels

Algemene schrijnwerkerij en Timmerbedrijf. Jan Van Gils Weelde - Ravels. Algemene schrijnwerkerij - Jan Van Gils ramen, deuren, hout, kasten,luiken,baluster,plinten, parket, keukens,winkelinrichting, kantoorinrichting, binnendeuren, omlijstingen,trap

Gewi

Vossenberg 3 -2381Weelde

GEWI is al 25 jaar gespecialiseerd in het buigen en plooien van aluminium. Wij zijn leverancier van gebogen maatwerk voor ramen, deuren, gevels en constructies.Kwaliteit is ons handelsmerk, net zoals onze persoonlijke aanpak.

Berver

Meir 13 -2381Ravels

Onze firma die gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken, landbouwwerken, containerdienst en recyclage.

Van Raak Distributie

Toekomststraat 1 -2381Ravels

Van Raak- BENZINESTATIONS- DISTRIBUTIE- TRADING- CHEMICALS

Onyx Invest

Koningsstraat 61 -2381Ravels

Segers

Nijverheidsstraat 20 -2381Ravels

Gespecialiseerd in tanktransporten, mest en afval

Cs Staalconstructies

Meir 45a -2381Weelde

website nog niet af