U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D.k. Invest

Ambachtsstraat 41 -2390Westmalle

Vastgoed voor bedrijven. Verhuur van magazijnen, kantoren, winkels in de provincie Antwerpen, Brussel en Luik. Tevens aan- en verkoop van bedrijfsvastgoed.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Events Catering Bevers

Lierselei 177 -2390Malle

Events Catering Bevers is een vooraanstaand cateringbedrijf in de Benelux. Sinds zijn ontstaan in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot de cateraar van publieksevenementen en bedrijfsevenementen, in de categorie van snacks en dranken.

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Mercator Cleaning

Hallebaan 90 -2390Westmalle

Mercator is een glazenwasserij te Malle, Westmalle dat zich richt tot bedrijven en particulieren.

Wasserij St. Lucie

Ambachtsstraat 52 -2390Malle

De veilige oplossingvoor uw bedrijfskleding

Tuin En Haagplanten Westmalle

Schepersdijk 13 -2390Malle

Handelskwekerij Tuin en Haagplanten Westmalle levert sinds 2007 tuin en haagplanten van hoogwaardige kwaliteit rechtstreeks van de kweker.Wij leveren aan gemeenten, tuin aanleggers,`andere` groenvoorzieners maar ook aan particulieren.

Liftclean

Elzenlaan 16 -2390Malle

Al meer dan 15 jaar is Lift Clean de referentie voor algemene schoonmaak en totaalonderhoud en voor liftschoonmaak.

B.e.st Electronics Belgium

Oude Meirstraat 17 -2390Malle

B.E.ST electronics is een bedrijf dat actief is in de elektro- technische sector, vanuit de hoofdzetel gevestigd te Malle en met extra filialen te Aarschot en Dendermonde bestrijken wij een zeer grote oppervlakte.

Recyca

Delften 23 -2390Malle

Recyca haalt lege inktpatronen, toners, inkjets en printafval in het algemeen op. Bovendien bieden zij een volledig gamma toners en inkjets aan, zowel origineel als compatibel. Inzamelen lege cartridges / inktpatronen / toners

T.r.l.

Ambachtsstraat 28 -2390Malle

Betrouwbare partner om uw oplegger of aanhangwagen keuringsklaar te maken. TRL in Westmalle heeft een jarenlange ervaring op gebied van herstellingen en onderhoud van aanhangwagens en opleggers.

Algemeen Bouwbedrijf M.c.m.

Energieweg 12 -2390Malle

Al 3 generaties lang bouwen wij met mensen voor mensen. Een hechte groep die luistert en zoekt naar de beste oplossingen samen met u.

Nieuwenhof

Delften 23 -2390Oostmalle

Wij zijn een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in algemene brandbeveiliging. Wij coördineren al uw brandbeveiliging op een professionele manier.Wij verkopen, verhuren & doen onderhoud van alle brandblusapparaten & materialen.

Peethultra Transport

Oude Baan 6 -2390Malle

Wij bieden als familiebedrijf een brede waaier van transportdiensten aan waarvoor wij een gediversifieerd wagenpark hebben.

Electramo

Industrieweg 14 -2390Malle

Electramo NV is in 1974 opgericht met als hoofdactiviteit het bouwen, herstellen en onderhouden van elektromotoren. Na meer dan 35 jaar, is de firma uitgegroeid tot een belangrijke importeur van elektromotoren

Keysers Veevoeders

Zoerselbaan 123 -2390Malle

Onze firma produceert reeds 3 generaties lang voeder.

Refco

Ambachtsstraat 16 -2390Malle

Refco is een dynamisch en onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in mechanische vormgeving en het braseren van koperen buizen. Refco produceert een zeer ruim gamma van halffabricaten voor topbedrijven in binnen- en buitenland.

Raf Breugelmans

Ambachtsstraat 46 -2390Malle

De firma Raf Breugelmans uit Malle, is de referentie in Vlaanderen voor chape bewapening en isolatie!

Afsluitingen Peeters En Zoon

Zoerselbaan 127 -2390Malle

Ludo en Ria Peeters - Grootjans en hun personeel heten U welkom op deze Website.Ons bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van alle mogelijke afsluitingen, hekwerken en poorten voor verschillende sectoren en doeleinden.

Solidan

Hendrik Consciencestraat 23 -2390Malle

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor product identificatie en -inspectie. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor vele jaren van uitstekende prestaties en klanttevredenheid.

Lubretec

Delften 23 -2390Malle

Leverancier van advies en tools voor correct smeerbeheer van oliekan tot opslagplaats en van benchmark tot beheerssoftware

All Construct

Ambachtsstraat 13 -2390Malle

Carrosseriebouw ALL CONSTRUCT heeft een grote ervaring opgebouwd in de carrosseriewereld. Door de grote flexibiliteit en vakkennis kan ons bedrijf voldoen aan al uw specifieke wensen. zoals : Laadbruggen d'hollandia, Lichte vracht, Algemene herstelli

Maes Leo

Irislaan 5 -2390Malle

De firma Leo Maes bvba is al meer dan 30 jaar actief in de interieursector. Wij spitsen ons toe op het ontwerpen, produceren en plaatsen van complete interieuroplossingen.

Three Lion

De Schaaf 6 -2390Malle

Tuinwerken Three Lion nv wij bieden u een totaal pakket tuinaanleg aan met blijvende nazorg en garantie op onze werkenwww.tuinwerkenthreelion.be

Keysers Koeltechniek

Antwerpsesteenweg 373 -2390Westmalle

Keysers koeltechniek is gespecialiseerd in alle koeltoepassingen,zowel voor industri?le als residenti?le toepassingen.Om wat meer te weten te komen over ons bedrijf, kan u hiereen kort overzicht van onze geschiedenis bekijken.

Danipedi

Brechtsesteenweg 45 -2390Malle

Anjoka

Lacroixlaan 15a -2390Malle

Lommelen

Turnhoutsebaan 166 -2390Malle

Welkom op de website van Lommelen NV, sinds 1969 de keukenspecialist uit Oost-Malle. U vindt hier alle informatie over ons hele aanbod van verschillende keukens en keukentoestellen zoals diepvriesmeubels, ingebouwde koelkasten, enz.

Lift Clean Nv

Elzenlaan 16 -2390Malle

Al meer dan 15 jaar is Lift Clean de referentie voor algemene schoonmaak en totaalonderhoud én voor liftschoonmaak.

Bocado

Antwerpsesteenweg 168 -2390Malle

Fingo

Nijverheidsstraat 21 -2390Malle

Fingo investeert permanent in research en ontwikkeling, in nieuwe medewerkers en know-how. Zo produceert Fingo naast de traditioneel gewapende welfsels ook voorgespannen welfsels. Deze behoren ongetwijfeld tot de beste van de markt.

Etap

Antwerpsesteenweg 130 -2390Malle

ETAP is een Europees bedrijf, opgericht in Antwerpen in 1949. Zij realiseren energiezuinige, flexibele en comfortabele verlichtingsoplossingen voor elke professionele omgeving.

De Vry

Dorpsweg 3 -2390Malle

winkelweegschalen, industriele weegschalen, weegschalen, weegsystemen, toestellen, *De VRY*, weegschalen, kpzwaagen, balans, weegtoestel weegschalen, weegschaal, weegtoestel, balans, baskuul, winkelweegschalen, industriele weegschalen, kpzwaagen, weg

Ab-technics

Antwerpsesteenweg 115 -2390Malle

AB-Technics Home Professionele kleding en materiaal voor hulpdiensten - vrijetijdskleding - werkkleding PBM´s & kledingMedisch & paramedischInrichting voertuigenLichtbalken & sirenesBevrijdings- & stabilisatiemateriaal.

Garage Kris Cools

Antwerpsesteenweg 70 -2390Malle