U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Het Bourgondisch Huis

Ezaart 122 -2400Mol

Het restaurantcomplex heeft 4 zalen.De diverse ruimtes hebben elk een eigen `ambiance' en zijn geschikt voor een familiefeest,een koffietafel of een personeelsfeest en natuurlijkook voor recepties,avondfeesten of een werkvergadering met het bedrijf

Imaxx

Spinstersstraat 8 -2400Mol

Imaxx : Professioneel én betaalbaar webdesign op maat. Imaxx te Mol is reeds jaren gespecialiseerd in webdesign, hosting en domeinnamen, zelf-aanpasbare websites (content management), email-marketing en alle service hierrond. Bekijk onze website...

Belsec

Wolfsbos 5 -2400Mol

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen. Want uw veiligheid is onze zorg.

Gebroeders Mertens-biercentrale

Toemaathoek 36 -2400Mol

Wij bezorgen u de lekkerste dranken.Of u nu thuis bij het eten drinkt,of een pintje op café .Of je gezellig en rustig en terrasje doet,of een stevige drank op een popconcert.Uw dranken komen toch van ons! of niet soms?

Heyns

Braamstraat 48 -2400Mol

Dentaalbedrijf Heyns te Mol (Antwerpen) specialist in de tandtechnische branche uitneembare protheses, kroon- en brugwerk, implantaten en CADCAM-tekeningen.

Bouwbedrijf Ivo Frans

Mariëndal 21 -2400Mol

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken

Promtec

Weilandstraat 19 -2400Mol

Specialist in training en praktische implementatie van continue verbetertechnieken TPM, Total Productive Maintenance, Manufacturing, 5S, SMED, OEE, autonoom onderhoud, KAIZEN, continue verbeteren, productiviteitsverhoging, WCM, W

Bouwbedrijf Gevaco

Diepestraat 79 -2400Mol

Voor al uw nieuwbouwprojecten en verbouwingswerken bent u bij Bouwbedrijf GEVACO aan het juiste adres. U komt terecht bij een team van gepassioneerde mensen die elke dag het beste van zichzelf geven om uw droom of project waar te maken.

Centrum Voor Productiveits Coaching

Asberg 10 -2400Mol

Sinds juli 1999 is Carl Peeters 'externe bedrijfsadviseur, erkend door het VIZO' voor het gebied beheer van productie en diensten hetgeen als gevolg heeft dat kleine ondernemingen (minder dan 50 werknemers en jaaromzet kleiner dan 7 miljoen € of

Firma Jan Gevers

Ambachtsstraat 5 -2400Mol

Grondstoffen voor bakkerijen, horeca en ijsbereiding!

Betonwerken Vets En Zonen

Voortbeemden 2 -2400Mol

VETS en ZONEN is een bedrijf dat betonwelfsels van zeer hoge kwaliteit maakt. Deze welfsels zijn gemaakt in familiebedrijf waar u kunt op rekenen. Wij hebben wel duizenden referenties van tevreden klant.

Ghemotrans

Voortstraat 19 -2400Mol

Transport Gheys is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar actief in de transportwereld en logistieke diensten. Drie generaties transportervaring zorgen voor de know-how in alle geledingen van onze organisatie, en voor een bedrijfscultuur waarin de k

Tib Telecom & Bouw

Peerderskerkhof 29 -2400Mol

Wij zijn een dynamische en jong bedrijf, onze activiteiten zijn Telecom en bouw

Ecj Automation

Industriezone Vlasmeer 5 -2400Mol

Vito

Boeretang 200 -2400Mol

De nood aan hernieuwbare energie neemt elke dag toe. VITO en EnergyVille voeren onderzoek naar 2 cruciale technologische doorbraken in die materie: de opslag van elektriciteit en de optimalisatie van thermische energiesystemen.

Party Cocktails

Weilandstraat 19 -2400Mol

Party Cocktails te Mol Leverancier van cocktails en longdrinks. Wij leveren vooral naar fuiven in de regio Mol, Balen, Dessel, Retie, Geel, Lommel, ...

Atoll Mol

Rozenberg 59 -2400Mol

ATOLL Interim is een professioneel en ondernemend groeibedrijf, met vele jaren ervaring binnen de uitzendsector. Onze kennis van zaken in combinatie met onze gespecialiseerde aanpak zorgen ervoor dat ATOLL Interim telkens de &#822

Vansonhoven Johan

Boekweitstraat 25 -2400Mol

Betonoringen Vansonhoven is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds enkele jaren garant staat voor goede kwaliteit, service en prijzen. Wij voeren de betonboringen uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Gheys Beheer

Voortstraat 19 -2400Mol

Groep Gheys te Mol, België is een Europees speler op gebied van internationaal transport & logistiek. Bezoek onze website voor een voorstelling van Groep Gheys. Groep Gheys // Internationaal Transport - Logistiek - Kanaalterminal // Gheys.com

Sun Calor

MariËndal 13 -2400Mol

Sun Calor isgespecialiseerd in tanksanering & bodemsanering.Ons bedrijf beschikt over gespecialiseerde teams en materiaal om elke mazouttank te neutraliseren of verwijderen.

Elektriciteitswerken Kris

Ferdinand-stanislas Emsenslaan 9 -2400Mol

Wij zijn een jong groeiend bedrijf dat actief is in de regio sinds januari 2000.Met klanten in alle sectoren, zoals industrie, scholen, priv nieuwbouw en renovatie.Omdat we doorgaans een klantenbestand hebben van regio...

Belgian Logistic Center

Zuiderring 102 -2400Mol

Gheys is als familiebedrijf sinds 1896 actief in de transportwereld en logistieke diensten. De naam Gheys staat synoniem voor uitstekende service, flexibele oplossingen en een klantengerichte aanpak.

Transfresh

Ambachtsstraat 5 -2400Mol

Transfresh is ontsproten uit de distributieactiviteiten van de groothandel in bakkerijgrondstoffen Jan Gevers bvba. Transfresh verzorgt heden nog steeds alle leveringen aan het bakkerijcliënteel.

Tuinarchitectuur Verbruggen Urbain

Venakkerstraat 10 -2400Mol

Inmiddels is de nv Tuinarchitectuur Verbruggen U. uitgegroeid tot een algemeen tuinaanlegbedrijf met een hecht team van een twintigtal gekwalificeerde werknemers en ze staat nog steeds onder leiding van haar oprichter Urbain Verbruggen.

Martens Plastics

Berkebossenlaan 10 -2400Mol

Martens Martens Markten Projecten Documentatie Contact Links In gesprek met John Sitemap Meet je bouwtalenten met andere universiteiten, aannemers, bedrijven, ingenieurs en architecten en schrijf je nu in voor de bouwwedstrijd. Ontwerp - met material

Gemini

Lieven Heerstraat 57 -2400Mol

Ons bedrijf legt zich ondermeer toe op doe-het-zelf-artikelen, tuinhout en andere producten en diensten die hiermee betrekking hebben. Hierbij wordt niet alleen professioneel advies gegeven, maar ook een klantvriendelijke service gewaarborgd.

Het Labo

Owenslei 27 -2400Mol

Het Labo is een digitaal performance agency dat middelgrote ondernemingen helpt efficiënt en effectief digitaliseren. Van advies tot implementatie Wij helpen je graag verder.

All - Bak

Ambachtsstraat 1 -2400Mol

Jan Gevers, dé totaalleverancier van kwaliteitsproducten voor bakkerijen, chocolatiers, ijsbereiders, horeca, voedingsindustrie en export.

Decoratie Geysen

Turnhoutsebaan 283 -2400Mol

Decoratie Geysen is meer dan een interieur- en decoratiezaak. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor de inrichting of renovatie van hun interieur.

Franken Agro

Postel 32 -2400Mol

Franken-nv is een gespecialiseerde firma uit Mol die zich bezighoudt met de teelt van graszoden, groenten en aardappelen. Op onze zandgrond kweken wij graszoden van een uitstekende kwaliteit om een prachtig gazon te verkrijgen.

Lodewijckx

Donk 163 -2400Mol

Truckcenter & garage Lodewijckx-nv te Mol herstelt alle bedrijfsvoertuigen aan een budgetvriendelijke prijs ! Steeds een uitgebreid 2e handsaanbod beschikbaar ! Garage Lodewijckx-nv te Mol **herstellen bedrijfsvoertuigen

Group Van Elsen Bvba

Gompeldijk 55 -2400Mol

een koerierdienst bedrijf dat al jaren bekend staat voor Nationaal expresvervoer en collivervoer.Wij vervoeren uw pakketten, documenten of allerlei colli. Wij doen zowel ophalingen als afleveringen.

Cuypers Poortautomatisaties

Kolkstraat 6/a -2400Mol

Ons bedrijf is gevestigd in Mol. We hebben reeds 15 jaren ervaring in het automatiseren van poorten en hekken, slagbomen, toegangscontrole, camerabewaking, videofonie en zonnewering.

Security Coach

Bietenstraat 81 -2400Mol

Security Coach is een organisatie die zich positioneert als neutraal, onafhankelijk en professioneel adviesbureau in beveiliging voor bedrijven. Security is ons vakgebied!

Carolus Reizen

Postelsesteenweg 27 -2400Mol

Carolus / Prima Tours staat in de Benelux aan de top op het vlak van reizen en vakanties per luxe-autocar, en is tevens verdeler van alle belangrijke touroperators Carolus / Prima Tours Reizen

Miloheem

Milostraat 13 -2400Mol

Feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfe

Luma

Voortstraat 23 -2400Mol

LuMa wil zich onderscheiden van een doorsnee keukenbouwer.Als familiebedrijf kunnen we onze klanten een persoonlijke aanpak bieden en stellen we de klant centraal.

Kve Systems

Korte Heistraat 39 -2400Mol

Kurt Van Elsen leidt het uitermate gespecialiseerd bedrijf KVE-Systems dat zonnepanelen plaatst, die zonlicht omzetten in kostbare elektriciteit.

Vgs Energie

Sluis 271 271a -2400Mol

VGS Energie uit Mol is dé HVAC partner voor installatie en onderhoud van ventilatie en airconditioning, voor particulieren en bedrijven.

Drooghmans International

Hangarstraat 14 -2400Mol

Drooghmans International NV is a holding and investment company which finds its origin in 1958 with the establishmentof the construction company Drooghmans & Zonen in Dessel, Belgium.

Bouwwerken Huysmans

Voortbeemden 5 -2400Mol

Wij zijn gespecialiseerd in openbare en private bouwwerken. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het bouwen van appartementen, scholen, woningen en constructies.

Medicon

Ambachtsstraat 2 -2400Mol

Lucas Creativ

Berkebossenlaan 3 -2400Mol

Lucas Creativ staat voor de grootste keten in inlijstingen en alle kunstenaars-, creatieve en hobbymaterialen in Vlaanderen.

Tom

St.-ritastraat 10 -2400Mol

Hewibo

Kapellekensdreef 61 -2400Mol

Publimo

Ambachtsstraat 6 -2400Mol

In geslaagde reclame is visibiliteit het sleutelwoord. Om naamsbekendheid te creëren moet je nu eenmaal opvallen. Wil je je boodschap zo efficiënt mogelijk naar de wereld uitdragen? Dan is lichtreclame misschien wel iets voor jou.

Offini Cards

St.-apollonialaan 200 -2400Mol

Offini cards is een Belgisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector dat voornamelijk actief is in de productie van plastic kaarten op het creditcard-formaat zoals loyalty cards, toegangsbadges, pvc-passen, etc...

Grondwerk & Vervoer Verdonck

Heistraat 37 -2400Mol

Verdonck NV specialist in Grondwerken en Transport, aanleveren van zand en verhuur van machines. Verdonck NV - Grondwerken en Transport - Mol Verdonck, grondwerken, vervoer, Mol, Rauw, verhuur van machines, transport, machine, zeefinstallatie, zand,