U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Oke-auto-geel

Antwerpseweg 6 -2440Geel

Oke-Auto-Geel is een groot -en kleinhandel voor auto-onderdelen. U kan bij ons terecht voor uw wagen, vrachtwagen of industrieel voertuig. Naast kleinhandel zijn wij ook groothandel in alle auto-onderdelen. Wij zijn uw kleinhandel in auto...

Netflow Geel

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Houtbedrijf Lavrijsen

Koning-albertstraat 123 -2440Geel

Houtbedrijf Lavrijsen: Uw partner in hout. Wij leveren aan particulier, vakman en industrie een ruim assortiment geselecteerde kwaliteitsproducten.

Be-consult

Winkelomseheide 184 -2440Geel

Overige zakelijke dienstverlening; n.e.g. | overige adviesbureaus omtrent bedrijfsvoering

Van Herck

Gasthuisstraat 46 -2440Geel

De hele staf van een zorginstelling kan door ons in de kleren gestoken worden : aangepaste outfits voor receptie, verplegend -, onderhouds - en keukenpersoneel. Niet langer stijve witte of blauwe uniformen, maar ook modieuze en frisse kleurtoetsen.

In4events

Antwerpseweg 116 -2440Geel

Probis

Winkelom 83 -2440Geel

Probis is een organisatie advies bureau voor de zorgsector. Probis heeft met carejobs.be de grootste vacature site voor de zorgsector. vzw Vorm is de zusterorganisatie die opleidingen organiseert

Exit Services

Winkelom 77 -2440Geel

EXIT bundelt facilitaire activiteiten voor bedrijf en particulier. Wij zorgen voor een aanspreekpunt voor het volledig facility management van uw bedrijf. Ook voor particulieren zijn wij de beste oplossing. Wij richten ons op cleaning, ongediertebest

Cobenifond

Kalverstraat 1 -2440Geel

Sopraco Group levert vlees op maat voor de grootdistributie, winkelketens, beenhouwerijen, en de horeca.

Mdp Fireprotection

Winkelom 81 -2440Geel

Brandbeveiliging MDP FireProtection blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinstallaties.

Biqs It

Rauwelkoven 87 -2440Geel

BIQS, sinds 2008 de partner in automatisatie van je bedrijfsprocessen

Bepa

Olenseweg 106 -2440Geel

Skilpod

Acaciastraat 17 -2440Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

John Gybels Solutions

Acaciastraat 21 -2440Geel

Ben je op zoek naar een flexibele verdeler van groenten en fruit? Bekijk hier onze troeven!Ben je op zoek naar een gespecialiseerde teler in fruit en groenten? Ontdek hier ons aanbod!

Jeurissen Investigations

Larum 32a -2440Geel

Het detectivekantoor Jeurissen Investigations huisvest professioneel opgeleide en tevens vergunde privedetectives. Actief op nationaal en internationaal gebied en dit voor privaat- en bedrijfsrecherche.

Sanidal

Winkelomseheide 223 -2440Geel

De firma Sanidal is een vakspecifieke afdeling van bouwfirma Stessens in Geel. Deze firma bouwt jaarlijks een 80–tal woningen winddicht of volledig afgewerkt ("sleutel op de deur").

Laeta Mensa

Kleinhoefstraat 5 -2440Geel

Eten is één van de meest sociale activiteiten van de mens. Samen tafelen is een feest, een uniek moment om te genieten en bij te praten.

Laeta Mensa

Kleinhoefstraat 5 -2440Geel

Laeta Mensa verzorgt restauratieve diensten in de breedste zin van het woord. Als contractcateraar zijn wij dagelijks actief in meerdere bedrijven, instellingen en scholen

Be-logistics

Bell-telephonelaan 3b -2440Geel

Bedrijfsadviseurs audit adviesbureaus bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus

Veda

Veltjensstraat 29 -2440Geel

Qarad

Cipalstraat 3 -2440Geel

European Authorized Representative, CE marking, Services for Medical Device, personal protective equipment and in vitro diagnostics Manufacturers and medical test laboratories for the European Union Qarad | Consulting for the Health Care Industry

De Laak Garage - M A N

Bell-telephonelaan 7 -2440Geel

Garage DE LAAK NV is een familiaal bedrijf, gespecialiseerd in het onderhoud van MAN vrachtwagens.

Hofkens

Larumseweg 61 -2440Geel

Welkom bij verzekeringen Hofkens !U verzekeren van gemoedsrust DAT is onze job !Het zit ons in het bloed, al 3 generaties lang staat de naam Hofkens in Geel en ver daarbuiten bekend voor betrouwbare verzekeringen zonder onzin.

Innovatie- Technologie- En Kenniscentrum

Cipalstraat 3 -2440Geel

De telefoon is de voordeur van uw bedrijf, uw eerste contact met de buitenwereld. Van die eerste indruk hebben wij onze core-business gemaakt!InnoCall helpt uw bedrijf in klantencommunicatie, van telefoonbeantwoording tot telema

Beckers Vervoerbedrijf

Winkelomseheide 249 -2440Geel

Beckers nv, onderdeel van de groep Hens, kan reeds vele jaren expertise voorleggen in het uitvoeren van grond-, wegenis-, riolerings- en afbraakwerken.

Bouwbedrijf Saloe

Markt 90 -2440Geel

Op zoek naar een vakman waar u op kan bouwen?Bouwbedrijf Saloe is uw partner voor alle verbouwingswerken en renovaties

Becar

Drossaardshoevedreef 2 -2440Geel

BUGA Autobedrijven - Hoofdverdeler - Antwerpen - Kempen - dealer merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Opel, Chevrolet, Cadillac, Corvette, Hummer, Scania, tweedehands - personenwagens, lichte vracht, bedrijfswagens en vrachtwagens, verkoop nieuw, occasie

Elektromic

Molseweg 57 -2440Geel

Elektromic N.V. is al tientallen jaren een toonaangevende specialist op gebied van Consumer Electronics, IT & Telecom

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.

Heylen Natuur- & Groenbedrijf

Schrans 23 -2440Geel

Heylen bvba, natuur- en groenbeheer. Heylen BVBA intropagina natuurtechnisch maaibeheer, maaien, natuurtechnisch grondwerk, grondwerk , natuurbeheer, landschapszorg, natuurontwikkeling, bosexploitatie, plaggen, heideterreinen, vennen, natuurterreinen

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Herbo

Sint-corneliusstraat 13 -2440Geel

herbo legt zich toe op:Woningbouw, Villabouw en Appartementsbouw, Ruwbouw en Sleutel op de deur, Nieuwbouw en Verbouwing, Bouwpromotie ...

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Easy Systems

Klaus-michael Kuehnelaan 3 -2440Geel

Easy Systems: Uw partner in interne transportsystemen en aluminiumconstructies op maat.

Sd Worx

Kleinhoefstraat 7 -2440Geel

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Devis

Herentalseweg 48 -2440Geel

Na 1991 werd het bedrijf omgevormd tot N.V. en werd de focus gelegd op het ontwerpen en uitvoeren van installaties op het gebied van verwarming, klimatisatie, luchtbehandelig, airconditioning en staalconstructies.

Officenter Immo Geel

Kleinhoefstraat 5 -2440Geel

BC Kempen, bedrijvencentrum voor zakelijk talent.Ondersteunende diensten en infrastructuur voor een betaalbare prijs.

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

Beste bezoekerWij heten u van harte welkom op onze website.De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken.

Cbt - Trans

Twee-molensstraat 13 -2440Geel

Kabra

Buitenblokken 15 -2440Geel

Softadvice

Larum 30 -2440Geel

Oplossingen voor Document-Informatie & Kwaliteits ManagementWij helpen bedrijven, bij de keuze en implementatie van document- en kwaliteitsbeheerssystemen voor diverse sectoren.

Tormans

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Als bedrijf op zoek naar een specifiek technisch profiel mét ervaring en referenties? Wij vinden voor u de juiste persoon.

Phobos

Grotesteenweg 3a -2440Geel

Reclame en marketing doen renderen? Wilt u ook meer succes in uw onderneming? Meer klanten en een betere klantenbinding? Uw communicatie sterker, sneller en effectiever? Erkend reclame, communicatie & marketing adviesbureau - Phobos Herentals, België

Luchthaventrans

Maneshoeven 10 -2440Geel

Onze jarenlange ervaring in luchthavenvervoer zowel voor reisbureaus, particulieren als bedrijven garandeert u een uitstekende service en maakt dat wij u vervoer kunnen aanbieden tegen zeer concurrentiële prijzen.

L & L Cmp

Voshonink 4 -2440Geel

Hoogstaande licht- en geluidsinstallaties voor concerten, theater, fuiven en bedrijfsevenementen. Technische ondersteuning van producties en evenementen. Leveren van podia, ontwerpen van lichtshows en uitwerking van een totaalconcept.

Gijbels Fruit

Acaciastraat 21 -2440Geel

Euro Gijbels ziet zijn jaarlijkse export naar het Midden Oosten jaar na jaar stijgen. Voor de manier waarop het bedrijf 24 uur op 24 groenten en fruit wereldwijd distribueert, mocht het in 2009 de trofee voor de beste internationale KMO nemen.

Euro - Gijbels

Acaciastraat 21 -2440Geel

Euro Gijbels ziet zijn jaarlijkse export naar het Midden Oosten jaar na jaar stijgen. Voor de manier waarop het bedrijf 24 uur op 24 groenten en fruit wereldwijd distribueert, mocht het in 2009 de trofee voor de beste internationale KMO nemen.

Belliporc

Winkelom 56 -2440Geel

J. Cuylaerts nv te Geel, het vleesverwerkend bedrijf van de streek! J. Cuylaerts nv j.cuylaerts nv,geel,vlees,varkensvlees,vleesgroothandel,groothandel varkensvlees,vleesuitsnijderij,vervoer van vlees,varkenshandel,voeding,certus,veevoeders,varkens,k

Structabo

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo, een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw bouwdroom werkelijkheid worden. Home

Deservis

Lammerdries 3 -2440Geel

Devis Group is één van de grootste HVAC installatiebedrijven in België. Met 280 werknemers, is de groep actief in de industriële, commerciële, particuliere en publieke sector.

Lhm Elektronics

Winkelomseheide 215 -2440Geel

LHM staat voor Ludo Herman Minnekens en verzorgt de assemblage van elektronische componenten. Het bedrijf kan meer dan 20 jaar ervaring in elektronica voorleggen en groeide van een éénmanszaak uit tot een succesvolle kmo.

Dennis Lembrechts Quality Games Bvba

Korte Elzenstraat 43 -2440Geel

Dennis Lembrechts Amusementsspelen is uw partner in de verhuur van toestellen op korte termijn als vaste plaatsing binnen uw bedrijf of horecazaak.

Van Houdt Mobility

Molseweg 164 -2440Geel

Wij onderhouden en herstellen sinds 1955de veiligste bedrijfswagens waarin transportefficiency en rijplezier perfect samengaan.

Jos Baeck En Zonen

Stelen 37 -2440Geel

Groenbedrijf Baeck is een modern en dynamisch familiebedrijf dat in 1976 werd opgericht door wijlen Jos Baeck. Onze voornaamste activiteiten zijn onderhoud private tuinen, ontwerp industriël groen en aanleg openbaar groen.

Ineos Aromatics Belgium

Amocolaan 2 -2440Geel

De BP-groep is een van de grootste energieondernemingen in de wereld. De groep bezorgt haar klanten brandstof voor transport en energie voor verwarming en verlichting. Naast de productie en verkoop van ruwe olie en aardgas produceert BP chemicaliën,.

A-gips

Dr.-van De Perrestraat 326 -2440Geel

A Gips, kortweg agips is het bedrijf van Patrick Aerts en is specialist in pleisterwerken, bezettingswerken, gyprocwerken en isolatiewerken.

V. En H. Tra. - Geel

Acaciastraat 20 -2440Geel

Confortalbe budget coach lines to Poland of EUROTRANS. Here you can place online booking for trip with Eurotrans. EUROTRANS - europejskie linie autokarowe - European coach lines

Senor Snacks

Winkelom 87 -2440Geel

Senor Snacks verzorgt de catering voor al uw evenementen, feestjes of bedrijfsfeesten Senor Snacks - Frituurwagensn snoepwagens en hamburgerwagens voor uw evenementen.

Solutes

Rauwelkoven 87 B -2440Geel

Solutes uit Geel is dé gespecialiseerde aanbieder van grondgekoppelde warmtepompen. Groene energie is méér dan de levering van groene stroom. Een gemiddelde Europeaan heeft vooral nood aan duurzame oplossingen voor verwarming en koeling.

Weldone Consultancy Services

Gooreind 102 -2440Geel

Vraagstukken over lastechnische uitdagingen en kwaliteitsproblemen : ieder bedrijf heeft ze. U heeft daarom een consultancy partner nodig die uw vragen over techniek vertaalt naar duurzame, kostenbesparende en efficiënte oplossingen.

Geo-milieu

Lammerdries 18 -2440Geel

Geo-groep biedt duurzame oplossingen voor courante milieuvraagstukken. Zoals waterzuivering en slibverwerking. Met elk hun eigen specialiteit maken de zusterbedrijven Geo-milieu, Geo-milieu West en Geo-engineering de ecologische cirkel rond. Hoe verv

Porta Capena

Kleinhoefstraat 6 -2440Geel

 Porta Capena nv  IT and Web services  .be.com.org.net.tv Klaar om er tegenaan te gaan? Een dosis digitale vitaminen van Porta Capena doet uw bedrijf of organisatie opleven. Vergelijk het met wat een `gewone' vitaminekuur doet met uw organisme: u

A.a.b. Consultancy

Reiten 14 -2440Geel

We zijn een onafhankelijk advies bureau en erkende Tracimat deskundige. Voor particulier, onderneming of overheidsinstelling staan wij steeds paraat om u bij te staan in deze vaak complexe materie

Roland Dg Emea

Bell-telephonelaan 2 -2440Geel

Roland DG Benelux is een dochteronderneming van Roland DG Corporation in Japan. Roland DG Corporation produceert grootformaatprinters, snijplotters, geïntegreerde print- en snijtoestellen, 3D-printers, graveertoestellen, freesmachines en metaalprinters

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is

Albutech

Fabriekstraat 39 -2440Geel

Albutech is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in juli 2010, maar gebaseerd op 25 jaar ervaring in diverse segmenten uit de HVAC sector.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Sign Anthoni

Marterstraat 14 -2440Geel

U kan bij ons terecht voor alle reclamewerken, printwerk, freelance opdrachten, .

Vinus

Liessel 4 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.