U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euro - Sprinters

Egide Walschaertsstraat 1 -2800Mechelen

Euro-Sprinters, dochteronderneming van bpost, biedt u de beste service voor al uw nationale en internationale express leveringen. Met lokale vertrekplaatsen in alle provincies van het land rijdt er altijd een chauffeur in uw buurt en staan we het...

Van Hoevelen Transport

De Regenboog 5l -2800Mechelen

In 1935 is Van Hoevelen Verhuizingen opgericht in de Belgradestraat te mechelen. Nu, meer dan 4 generaties verder, zijn we geëvolueerd tot een bedrijf met 9 wagens en 2 ladderliften. Sinds 1991 zijn we ook gespecialiseerd in meubelbewaring.

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Rivanco

Blarenberglaan A21 -2800Mechelen

Agendas geschenken gadgets relatiegeschenken incentives geschenkcheques promotieartikelen gadgets publicitaire gadgets tombola artikelen notitieboekjes zakboekjes foorartikelen

Rens Accountants

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Rens Accountants biedt een geïntegreerde dienstverlening volledig op maat voor uw organisatorische behoeften, ongeacht uw omvang, uw activiteitensector of uw objectieven.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Siesta@home

Winketkaai 17 -2800Mechelen

Wang-jin

Brusselsesteenweg 383-385 -2800Mechelen

Internet Van Telenet Business

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Het snelste netwerk van België, uw start voor succesvol ondernemen in een digitale wereld. Met ons superieur netwerk, persoonlijk service en een uitgebreid aanbod kunt u alle opportuniteiten van digitalisering grijpen. Zo helpen wij u te groeien...

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Wohrle Belgium

Brusselsesteenweg 259 -2800Mechelen

Wöhrle Belgium B.v.b.a. meer dan 20 jaar uw gespecialiseerde leverancier van mens-machine-interfaces voor PC en PLC sturingen.

Belgroup

Minderbroedersgang 4 -2800Mechelen

Advice Solutions & Services

Hogeweg 171 -2800Mechelen

Advice Solutions & Services (AS&S) in Mechelen biedt u one-stop-shopping voor Sharepoint 2010 enterprise content management, Sharepoint hosting, computer netwerk infrastructuur inclusief security, back-up, hardware en software, hosting en domeinnaam

Advocatenassociatie Lm&ds

Grote Nieuwedijkstraat 417-419 -2800Mechelen

Curema

Nekkerspoelstraat 57 -2800Mechelen

CuReMa: Sterk in klantenbeheer- Bespaar tijd en geld- Minder papier en papierwerk- Gans het proces wordt opgevangen- Loosely coupled integraties- Notificaties zorgen voor het aansturen van de planner en ingenieurs

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Telenet - Cloudoffice

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Met CloudOffice powered by Office 365 hebt u een professioneel e-mailadres en de recentste versie van Microsoft Office. Deel gemakkelijk documenten, vergader online, heb toegang tot online agenda`s. Focus op uw kernactiviteiten en laat IT aan ons.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Stanley Security Solutions

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat van uw onderneming?...

Bulco

Gendarmenhof 20 -2800Mechelen

Financieel advies; training en opleiding

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Acerta Ondernemingsloket

Van Benedenlaan 73 -2800Mechelen

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Dpd (belgium)

Egide Walschaertsstraat 20 -2800Mechelen

DPD is gespecialiseerd in business-to-business zendingen. Perfecte oplossingen voor uw goederendistributie en snelle en uiterst betrouwbare verzending naar ruim 220 landen.

A.b.o. Bouwonderneming

Hombeeksesteenweg 410 -2800Mechelen

a.b. bouwbedrijf is een klein bouwbedrijf dat zich vooral  richt op verbouwingen van bestaande woningen , herstellingen en nieuwbouw.Wij richten ons vooral tot U, die met een klein bedrijf, in  direkte samenspraak en aan een betaalbare prijs

Bedrijvencentrum Regio Mechelen

De Regenboog 11 -2800Mechelen

BCMechelen THE KEY TO YOUR FUTURE Een bedrijvencentrum is een verzameling geïndividualiseerde kantoorruimten in combinatie met het aanbod van een aantal gemeenschappelijke faciliteiten en voorzieningen. Het richt zich tot starters en jonge bedrijven

Euricom

Schaliënhoevedreef 20 J -2800Mechelen

Euricom, opgericht in 1999, is een software consultancy bedrijf met tonnen ervaring in software development. Wij ontwikkelen software op maat met .NET en JavaScript technologiën voor én samen met de klant.

Procurios

Abeelstraat 59 -2800Mechelen

Inmiddels levert IT OFFSHORE al meer dan 5 jaar IT development services aan vele bedrijven in België. We kunnen dat voordelig doen, zonder aan KWALITEIT te verliezen omdat we het meeste werk uitbesteden aan onze afdeling in Nepal.

Yucopia

Nekkerspoelstraat 263 -2800Mechelen

Het platform waarmee je als KMO, zelfstandige of vrij beroep al jouw aankopen (goederen, diensten, abonnementen, contracten en licenties) digitaal beheert.

Wear And Work

Motstraat 60 -2800Mechelen

Wear And Work is dé favoriete werkkledij winkel van iedere professional. Als werkkleding specialist zijn we een absolute referentie in werkkledij, bedrijfskledij, veiligheidsschoenen en PBM`s

Plato Group

Battelsesteenweg 455 -2800Mechelen

IGO-POST heeft 60 jaar ervaring op het gebied van promotie en relatiegeschenken.

īt Hooghuys

Hogeweg 253 -2800Mechelen

Klanten, leveranciers, medewerkers en hun familiesverrassen met een origineel event concept ?

Signum Hr & Management

Battelsesteenweg 455 -2800Mechelen

Wij helpen people managers in kennisbedrijven succesvol gelukkig worden

Belgian Eco Energy

Bedrijvenlaan 3 -2800Mechelen

Als bedrijf bent u continu op zoek naar duurzame oplossingen om efficiënt te besparen. Samen met Bee kan u vanaf vandaag uw energiefacturen fors doen dalen door een op maat ontwikkelde ‘Lokaal Opgewekte Energie’-oplossing.

Xenon 54

Brusselsesteenweg 532 -2800Mechelen

Innovatieve softwareoplossingen op maat van uw bedrijf? Xenon54 ontwikkelt en implementeert ze voor u. Zodat uw bedrijf optimaal draait en elke uitdaging aankan. Onze gebruiksvriendelijke software ondersteunt en stroomlijnt uw bedrijfsprocessen,

Eneco Belgie B.v.

Battelsesteenweg 455i -2800Mechelen

ENECO Energie is reeds geruime tijd actiefop de Belgische energiemarkt. Wij leverenzowel elektriciteit als gas enkel aanondernemingen en industriëlen. Wij onder-scheiden ons door onze UNIEKE AANPAK opgebied van DUURZAME ENERGIE .

Csl Behring

Bedrijvenlaan 11 -2800Mechelen

Bonaugure

Duivenstraat 86 -2800Mechelen

Bonaugure. Voor al uw recyclage van oude metalen en afbraakwerken. Tevens verzorgen wij een containerdienst.

Odit - Hofline

Maanstraat 11 -2800Mechelen

Totaaloplossing , of het nu gaat om hardware, netwerkinfrastructuur of software, ODIT-Hofline is de centrale aanspreekpartner die alle componenten van uw informatica integreert tot een totaaloplossing.

Bouwonderneming Vlc Pvba

Koningin Astridlaan 25 -2800Mechelen

De bouwonderneming V.L.C. met reeds 35 jaar ervaring in nieuwbouwwoningen en renovatiewerken van ruwbouw tot afgewerkte woningen, beschikt nu ook sinds 16 jaar over een erkend makelaars- en expertisekantoor.

C-cure

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Intranet computers beveiliging bedrijfsadviseurs internet organisatie adviesbureaus management adviesbureaus management consultants bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer audit adviesbur

Galapagos

Generaal De Wittelaan L11 -2800Mechelen

Galapagos is een beursgenoteerd biotechnologisch bedrijf met klinische en preklinische programma`s in bot en gewrichtsziekten. Ons bedrijf heeft bestaande samenwerkingen met de meeste belangrijke farmaceutische en biotechnologisch bedrijven.

N.v. Chep Benelux S.a.

Bedrijvenlaan 1 -2800Mechelen

Bij CHEP zien we het als onze missie om samen met onze klanten supply chains efficiënter en duurzamer te maken. Daarom verkopen wij geen pallets, maar laten bedrijven ze delen en hergebruiken, ook wel gekend als palletpooling.

Connect & Transform

Koningin Astridlaan 144 -2800Mechelen

Neutra

Van Benedenlaan 32 -2800Mechelen

GROEP NEUTRA-ADVIES IN SOCIALE WETGEVING:MULTIPEN: Sociale kas voor zelfstandigenSODIWE: Soc secretariaat voor werkgeversNEUTRAAL ZIEKENFONDS OP MAAT VOOR IEDEREENEUNOMIA: Erkend OnafhankelijkOndernemingsloket

Csl Behring

Bedrijvenlaan 11 -2800Mechelen

The CSL Behring story spans decades of innovation, collaboration, patient focus, and an ongoing drive for excellence. Learn more in our video about what we do, how we do it, and most importantly, why we come to work each day.

Ondernemingskracht

Beekstraat 17 -2800Mechelen

Ondernemingskracht versterkt ondernemers met groeiambitie voor hun bedrijf met resultaatgerichte trajecten in sales, operations en marketing. Mét concrete doelstellingen en garantie op succes.

Wodan Screen

Brusselsesteenweg 306 -2800Mechelen

Wodan screen & sign is een allround zeefdruk- en reclamebedrijf te Mechelen, dat al jaren actief is in de sector, Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor al uw reclame-uitingen zoals autoreclame, beletteringen, bedrijfskleding, ...

Eunomia

Zeutestraat 2b -2800Mechelen

GROEP NEUTRA-ADVIES IN SOCIALE WETGEVINGMULTIPEN Sociale kas voor zelfstandigenSODIWE Soc secretariaat voor werkgeversNEUTRAAL ZIEKENFONDS OP MAAT VOOR IEDEREENEUNOMIA Erkend OnafhankelijkOndernemingsloket ....

A. Crabeels & Zoon

Wayenborgstraat 20 -2800Mechelen

De Firma Crabeels is gespecialiseerd in zowel schoonmaak, ruiten- en gevelreiniging, schilder- en decoratiewerken.Ook alle raambekledingen, behang- en vloerbekleding zijn niet onbekend voor ons.

Bouwbedrijf Van Poppel

Oude Liersebaan 233 -2800Mechelen

Bij Van Poppel Bouwbedrijf in Mechelen moet u zijn voor uw schrijnwerken en timmerwerken.

Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Bbc Communication

Stationsstraat 60 -2800Mechelen

Marketing agency in België met unieke focus op (inter)nationale B2B marketing en HR marketing.Omdat wij B2B en HR graag doen. En dat zie je én voel je. Yihaa!

Wigrafa

De Regenboog 11 -2800Mechelen

Wifac ondersteunt grafimedia ondernemers en medewerkers met machines, grafische ICT, verbruiksmaterialen, advies, technische service, helpdesk en opleidingen.

Mint

Hendrik Consciencestraat 1 B -2800Mechelen

MINT bestaat uit een team van twintig mobiliteitsexperten die hun kennis en krachten gebundeld hebben. De opleiding en ervaring van de verschllende teamleden op vlak van verkeersplanning en -modellen met frisse inzichten in mobiliteit.

Consulta - Belgium

Generaal De Wittelaan 5a -2800Mechelen

Consulta is een leverancier van schoonheidsproducten en pedicure artikelen in de Benelux. Consulta is een totaalleverancier voor de schoonheidsspecialiste en pedicure in de Benelux

Etimedia

De Regenboog 5p -2800Mechelen

Sinds de overname van Etimedia door Joëlle en Paul Kluger is het bedrijf uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de markt van luxeverpakkingen. De nog steeds groeiende zaak geniet van een uitstekende naam.Alle leveranciers worden ...

Macro 4 (benelux)

Zandvoortstraat C27/ -2800Mechelen

Welcome to Macro 4 www.macro4.com Customer Quotes Partners Contact

Lameco

Zandvoortstraat 12 -2800Mechelen

Lameco helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun productieproces, waardoor de productiviteit stijgt en de productiekosten gereduceerd worden. Om deze doelstellingen te realiseren werken we samen met toonaangevende leveranciers op het vlak van ...

E.e.g. Slachthuis

Slachthuislaan 1 -2800Mechelen

Rima nv is een familiebedrijf, gesticht in 1971 door Ludo Leys. Het bedrijf specialiseerde zich in het leveren van hoog kwalitatief runds- en varkensvlees op de nationale markt.

Newtec Water Systems

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

U kunt niet zonder veilig water in uw bedrijf of instelling. U wenst veilig drinkwater voor uw bedrijfskeuken of voor de hygiëne van uw werknemers.

Garments 4 All

Bedrijvenlaan 5 -2800Mechelen

GARMENTS 4 ALL c 2001 Garments 4 All. All rights reserved. Designed by walking men

Logins

Generaal De Wittelaan 17 -2800Mechelen

Logins NV - informaticaleverancier voor openbare diensten, zusterbedrijf van Cevi NV en dochter van Adinfo Noord (Dexia NV) Logins NV Logins, Cevi, Dexia, Adinfo, informatica, holding

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Coffee And Co - Smets Automaten Service

Blarenberglaan 23 -2800Mechelen

Smets Automaten is gespecialiseerd in koffiezet- systemen en automaten voor warme dranken, frisdranken en snacks, aangepast aan de noden van uw bedrijf.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Vermant

Antwerpsesteenweg 271 -2800Mechelen

officiële Volvo verdeler, beschikt vandaag over 3 vlot bereikbare vestigingen tussen Antwerpen en Brussel, wat ons tot uw ideale mobiliteitspartner maakt.

City Rock Industrials

Polderstraat 68 -2800Mechelen

Diensverlening met touwtechnieken - (petro)chemie industrie