U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hebic

Hoek 119 -2850Boom

U kan bij ons terecht voor alle vloer- en wandbekleding voor uw bestelwagen. Dankzij onze computergestuurde machines worden deze perfect op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Delta Mas

Vrijheidstraat 91 -2850Boom

Sinds 1990 exclusief actief in M&A begeleiding. Gegroeid vanuit een consultancy achtergrond van totale servicelegt het kantoor nadruk op de realiseerbaarheid van uw zaak vooraleer deze in de markt te brengen.

High And Safe

Rupelweg 7 -2850Boom

High & Safe is actief als totaalleverancier van professioneel klim- en toegangsmateriaal voor de professionele markt. Deze hoogwaardige producten voldoen aan de wettelijke eisen en zijn tot stand gekomen door jarenlange ervaring, een...

īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

Ledlite1

Antwerpsestraat 480 -2850Boom

Professionele LED-verlichting voor privé, kantoor en industrie. Ledverlichting Merken Artecta, Toshiba, Aluxs en Luman.Design LED toepassingen. Speciale LED vormgeving.Kwaliteits LED verlichting.

Com Technology

Antwerpsestraat 99 -2850Boom

verhuur en verkoop van kantoormatrialen,software en toebehoren

Homepost

Kerkhofstraat 70 -2850Boom

Homepost is een Belgisch meubelverhuurbedrijfmet 20 jaar ervaring. Zou het niet aangenaam zijn om aan te komen in een volledig ingericht huis met meubelen naar uw smaak ?Waar u zich om niets zorgen hoeft te maken? Waar alles reeds voor u ge?nst...

Ondernemingen Mampaey

Nielsestraat 139 -2850Boom

Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey

Smart Elektro

Kerkhofstraat 38 -2850Boom

Smart Elektro is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor woningen en bedrijfsgebouwen.

Beschermde Werkplaats Imsir

Colonel Silvertopstraat 15 -2850Boom

BW IMSIR verschaft - in een beschermde omgeving - duurzame werkgelegenheid aan personen met een langdurige en belangrijke beperking van de kansen tot sociale integratie. Deze beperkingen kunnen een mentale, psychische, fysische of sociale ...

Briljant

Hoek 23 -2850Boom

Briljant Glazenwasserij is een professionele firma sinds 1990, dus met jarenlange ervaring.De zelfwerkende patroon ziet er nauwlettend op toe dat alles piekfijn wordt afgeleverd. Daardoor kan onze firma pogen op een jarenlange klantenbinding.

Npa Security Consulting

Antwerpsestraat 170 -2850Boom

NPA is een onafhankelijk adviesbureau, We bieden objectief en onafhankelijk advies, begeleiding en ondersteuning aan bedrijven en organisaties over alle facetten van beveiliging.

Asaniverko

Kortestraat 17 -2850Boom

Wij zijn een bedrijf dat als doelstelling heeft zéér dringende herstelling aan verwarmings- of sanitair-installaties op te lossen in een zo kort mogelijke termijn, binnen een wettelijk kader.

Axa - Glass

Neteweg 6 -2850Boom

firma gespecialiseerd in glazen flessen, bokalen en kroonkurken.

Oceandiva

Kruiskenslei 185 -2850Boom

Welkom aan boord van de OCEANDIVA - Europa's grootste evenementenschip. Of het nu een bedrijfsfeest, productpresentatie of seminar is.

Matrix Doors

Hoek 115 -2850Boom

Matrix Doors is een volledig onafhankelijke Belgische onderneming, gespecialiseerd in fabricage, verkoop en montage van sectionaalpoorten voor privé-gebruik en industrie.

Interieur - Decoratie Lauriks

Blauwstraat 92 -2850Boom

Al meer dan 100 jaar vormen wij een begrip in de decoratiewereld. Het is een familiebedrijf dat al 5 generaties lang bestaat. Wij bieden o.a. behang, verf, raamdecoratie, vloerbekleding & tapijt, huishoudlinnen en meer!

Dantha Construct

Dirkputstraat 27 -2850Boom

Wij zijn een kleine onderneming, gericht naar totale renovatiewerken, verbouwingen en afwerking van nieuwbouw. Bezoek onze site en vraag eventueel uw vrijblijvende offerte

Cop

Colonel Silvertopstraat 25 -2850Boom

Ons bedrijf is uitgegroeid van basisgereedschappen tot speciaalzaak met een breed en diep artikelgamma. De nadruk ligt op kwaliteit en service en de technische mogelijkheden zijn legio, zowel mechanisch, electrisch als electronisch, en dit op ...

Immo Cop

Colonel Silvertopstraat 25 -2850Boom

Ons bedrijf is uitgegroeid van basisgereedschappen tot speciaalzaak met een breed en diep artikelgamma

Turbo

Industrieweg 4b -2850Boom

Had u of uw bedrijf graag een regelmatige reiniging of controle gehad van uw riolen, afvoer of putten, dan is Turbo Ontstoppingen uw aangewezen partner. u kan ons ook inschakelen voor de grondige ontruiming van septische putten en regenputten.

Wve & Co

Peter Benoitstraat 34 -2850Boom

De firma WVE & CO heeft de nodige vakkennis op gebied van IT (computers, informatiesystemen, telecom, …). Wij staan in voor het ontwikkelen en beheren van netwerken, systemen… dit alles op maat van uw noden.

Garage De Laet

´s Herenbaan 343 -2850Boom

Eén van onze hoofdactiviteiten is de verkoop van personenvoertuigen van de merken Hyundai, Isuzu, Suzuki en Bedrijfswagens van Iveco.

Forceville

Colonel Silvertopstraat 19-23 -2850Boom

Forceville te Boom, Rupelstreek, is allang geen kolenhandelaar meer. Een bedrijf dat ooit in 1910 zo is begonnen, is nu gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsinstallaties en het onderhoud ervan (ook zeldzame verwarmingsketels).

Etablissementen Frateur-de Pourcq-etablissements Frateur-de Pourcq

Rupelweg 1 -2850Boom

Reeds decennialang bouwt en onderhoudt het familiebedrijf NV Frateur - De Pourcq spoorbanen voor trein, tram en metro. Ook projecten rond kraanbanen behoren tot onze expertise.

Frame 24

Kerkhofstraat 509 -2850Boom

Belgian Protection Materials

Velodroomstraat 206 -2850Boom

Belprotect Leverancier van alle toebehoren, kleding en gadgets met betrekking tot de dienstverlenende veiligheidssector en politiediensten.

Braintower

Bassinstraat 12 A -2850Boom

Onze dienstverlening steunt op drie pijlers: consulting & adviesverstrekking, project management en interim management. Wij vertrouwen op ons gedreven, ervaren team om onze opdrachten tot een goed einde te brengen en om aan de wensen van onze klanten

Emīs

Schaarbos 2 -2850Boom

Leder is een natuurlijk product dat reeds duizenden jaren gebruikt wordt voor z'n uitzonderlijke kwaliteiten. Afhankelijk van de aard van het leder en van de manier waarop het bewerkt werd, biedt leder ons bescherming door zijn kracht en zijn ...

De Witte Geoffrey

Overwinningstraat 18 -2850Boom

Wij beschikken over een eigendienst na verkoop naar herstellingen en onderhoud toe. Naast particulieren kunnen ook bedrijven, scholen, rust- en verzorgingstehuizen bij ons terecht.

Volker Wessels Telecom Belgium

Rupelweg 5 -2850Boom

VolkerWessels Telecom is totaalaanbieder in telecomtechnologie. De belangrijkste constante in de ontwikkeling van telecommunicatie is de voortdurende verandering. Nieuwe technieken maken steeds meer mogelijk.

Agconsult

Europastraat 71 -2850Boom

We hebben het bijzonder gemakkelijk gemaakt om een enquête op je website te plaatsen.Al onze enquêtes zijn opgesteld door online marketing- en usabilityprofessionalsElke enquête is grondig getest.

Expartise

Viooltjesstraat 73 -2850Boom

Vermijd verkoop van vastgoed aan een te lage prijs. Waardebepalingen van vastgoed uitgevoerd door Expartise dienen voor diverse doeleinden

Intense Activities

Schommelei 1 -2850Boom

Intense Activities herbergt voornamelijk avontuurlijke en speelse klimactiviteiten op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre te Boom.