U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Twinplast

Wolvenstraat 14 -2861Sint-katelijne-waver

Wij verwerken EPS,piepschuim,tot verpakking,betonbekistingen,3D vormen,decoratie enz. Ook het thermoformeren van PS en PP behoort tot onze mogelijkheden.

De Arend Benodigdheden Voor Het Meubelbedrijf

Berkenhoekstraat 14 -2861Sint-katelijne-waver

Verkoop en slijpen van snijgereedschappen voor hout-, kunststof- en metaalbewerking.

Bvba Schellens

Wavervelden 36 -2861Sint-katelijne-waver

Groep Anthonissen Van Boekhoudkantoor tot Totaaladviseur: Professioneel totaaladvies op maat van uw onderneming door erkende BIBF boekhouders-fiscalisten Groep Anthonissen - Home

Ad - Micro

Duivelshoek 7 -2861Sint-katelijne-waver

AD/Micro ontwikkelt database gestuurde dynamische websites voor kleine en middelgrote ondernemingen. AD/Micro webapplicatie ontwikkeling webapplicatie ontwikkeling database dynamische website

Putboringen Verheyden

Mechelbaan 5 -2861Sint-katelijne-waver

Verheyden bvba verheyden bvba is een toonaangevend bedrijf op het vlak van boringen voorwaterputten, warmtepompen, milieu en saneringen. tevens zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van pompinstallaties. voor zowelprivetuine

Lazeroms

Scheerslei 4 -2861Sint-katelijne-waver

De firma Lazeroms is gespecialiseerd in het reinigen en ledigen van allerhande putten zoals septische putten, regenputten en vetputten. Ook voor het reinigen van kruipkelders en grote waterbezinktanken bent u bij ons aan het juiste adres.

Torfs Engineering

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Doopsuiker De Pastorij

Wavervelden 23 C -2861Sint-katelijne-waver

Luccas

Leemstraat 155 -2861Sint-katelijne-waver

Begrafenissen Ceulemans

Molenstraat 23a -2861Sint-katelijne-waver

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.