U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cobalt Box

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

Scancar

Kapelsesteenweg 76 -2930Brasschaat

Scancar staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal permanent bijgeschoolde medewerkers..

A. Meys En Zonen N.v.

Lage Kaart 460 -2930Brasschaat

Verhuizingen Meys verhuist al 70 jaar gezinnen en bedrijven. We weten dus perfect wat u van een verhuizer verwacht. Daarom werken we voorzichtig en snel tegelijk. En maken we er een punt van dat op de verhuisdag alles vlot verloopt.

Ge-fibo

Bredabaan 675 -2930Brasschaat

Ge-fibo is een boekhoudkantoor in de ruimste zin van het woord. Voor een professionele en persoonlijke begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

H.s.c.

Kapelsesteenweg 396 -2930Brasschaat

COMPUTERS HARDWARE SOFTWAREHERSTELLINGEN PC EN NOTEBOOKSHERSTELLING EN SUPPORT BIJ BEDRIJVEN TER PLAATSE

Dia

De Zwaan 3 -2930Brasschaat

Immo Sint Jozef

Bisschoppenhoflei 20 -2930Brasschaat

Group Bernaerts investeert in de ontwikkeling van bedrijvenparken in de Vlaamse "gouden driehoek", Antwerpen-Brussel-Gent. Wij beschikken over een ijzersterke ervaring in volledige procesontwikkeling:

24 Projects

Voshollei 48 -2930Brasschaat

Schoonmaakbedrijven glazenwasserijen ruitenwasserijen schoonmaak kantoren

Autobedrijf Stockmans En Partners

Kapelsesteenweg 36 -2930Brasschaat

autobedrijf peter stockmans auto dealer in exclusive cars at brasschaat antwerp belgium, ferrari, porsche, bentley, aston martin, jaguar, chrysler mercedes benz, bmw, range rover. AUTOBEDRIJF STOCKMANS & PARTNERS (ASP),exclusive, brasschaat, antwerp,

Braxburg

Bredabaan 1013 -2930Brasschaat

Vitalis

Lage Kaart 462 E -2930Brasschaat

Of u droomt van een prairietuin, stadsoase, dak- of kasteeltuin met of zonder zwembad, bij Vitalis gieten ze uw dromen in een ontwerp.

Van Riel Tegelbedrijf

Miksebaan 5 -2930Brasschaat

Wij bieden de totaaloplossing voor al uw harde bevloeringen! Wij zijn dé specialist voor tegels, wandtegels en vloertegels regio Antwerpen.

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels En Zonen

De Heuvels 24 -2930Brasschaat

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels en Zonen bvba is een aannemersbedrijf dat u kan ondersteunen met jarenlange ervaring en kwaliteit.

Manili

Klaverheide 211 -2930Brasschaat

Een succesvol evenement start met een goede samenwerking. Want wat is er leuker dan je totaal geen zorgen hoeven maken bij de planning en uitwerking van uw feest.

Fac-totum

Leopoldslei 157 -2930Brasschaat

Spreekwoordelijke ‘duizendpoten’ zijn zeldzaam en waardevol. Fac-totum is zo’n duizendpoot. Eentje die van aanpakken weet. Zowel voor het organiseren van onvergetelijke evenementen, als voor de praktische uitvoering van allerhande bedrijfsprojecten.

Janssens

Schagendreef 11 -2930Brasschaat

Allround Security Company

Augustijnslei 291 -2930Brasschaat

Wij zijn gespecialiseerd in het borgen van uw persoonlijke veiligheid.

Ydzz

Bredabaan 1065 -2930Brasschaat

Reclamekleding - Promotieartikelen - Sportkleding - Relatiegeschenken - Werkkleding

Brasschaat Cleaning

Bredabaan 645 -2930Brasschaat

De zaakvoerder van Brasschaat Cleaning bvba komt graag bij u langsom samen vrijblijvend een oplossing voor uw probleem te zoeken.Wij komen op aanvraag een professionele schoonmaak doen van uw gebouw.

Cokamimco International Consulting

Hofstraat 68 -2930Brasschaat

Evenementen organisatie marktonderzoeksbureaus public relations adviesbureau productonderzoek opiniepeilingen bureaus paintball marktonderzoek catering manifestaties catering concerten catering evenementen

Ressimmo

Lage Kaart 371 -2930Brasschaat

Ressimmo is een jong en dynamisch bouwbedrijf, gevestigd in Brasschaat. Bouwwerken RESSIMMO bouwbedrijf, brasschaat, kempen, noorder, architectuur, ressimmo, appartementen, woningen, verkoop, verhuur

B En R

De Caterslei 5 -2930Brasschaat

B&R - bedrijfsadministraties, belastingadviseurs en juristen nederlands l english Bedrijfsadministraties, belastingadviseurs en juristen met een oog voor meerwaarden ...

Dessano

Kapelsesteenweg 250 -2930Brasschaat

Dessano werkt voor vastgoedbeheerders, bedrijven, openbare instellingen en particulieren. Wij hebben ervaring in het schilderen van nieuwbouw en woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden.

Bli

Kasteellei 83 -2930Brasschaat

Bouw Lemahieu & Invest NV (BLI NV) of het vroegere Bouwbedrijf Luc Ilegems NV van Philippe Lemahieu heeft als activiteit projectontwikkeling in regio Antwerpen in omstreken.Meer dan 4000 appartementen werden gebouwd met Bouwbedrijf Luc Ilegems NV.

Afibo Administratiekantoor

Neervelden 40 -2930Brasschaat

Afibo Administratiekantoor is al 20 jaar een partner van ondernemers, zelfstandigen en bedrijfsleiders. Wij zijn dan ook meer dan een boekhoudkantoor dat facturen inboekt en jaarrekeningen opstelt.

Motel Dennenhof

Bredabaan 940 -2930Brasschaat

Welkom bij Hotel Dennenhof! Boek een arrangement en geniet van de natuur, shop in het bruisende Antwerpen of relax in het badhuis. Onze zalen bieden bovendien volop mogelijkheden voor uw vergadering, seminarie, presentatie of opleiding.

A.a. Jooken

Essensteenweg 75 -2930Brasschaat

A.A.Jooken bvba uit Ekeren bij Antwerpen heeft reeds 20 jaar ervaring in het verhuren van minibussen en camionetten. Als familiebedrijf bieden we u één van de goedkoopste tarieven aan in de provicie Antwerpen zowel voor bedrijven als particulieren.

Friet En Co

Max Hermanlei 70 -2930Brasschaat

Reeds 6 jaar komen wij met onze zeer professionele en goed uitgeruste frituurwagen uit Antwerpen bij u thuis of op elke locatie om uw feesten te verzorgen.Verjaardag, communiefeest, lentefeest, trouwfeest / huwelijk, bedrijfsfeest, babyborrel, ...

Genious Taalopleidingen

Bredabaan 284 -2930Brasschaat

GeniouS Taalopleidingen verzorgt taalopleidingen voor bedrijven en particulieren. Daarnaast bieden wij ook aan studenten de mogelijkheid om hun talenkennis bij te schaven en zich voor te bereiden op hun examens.

Acalor

Alfredlei 6 -2930Brasschaat

ACALOR is een verwarmingsbedrijf uit Brasschaat dat al sinds 1978 warmte bij de mensen thuis brengt en wie weet misschien binnenkort ook bij u.

Altritempi

Pauwelslei 186 -2930Brasschaat

Wij willen, als familiale onderneming en ingesteld op een steeds wijzigende markt met internationale uitlopers, de beste zijn door ons vakmanschap en onze knowhow, gefundeerd op het respect voor ons cultureel erfgoed en onze omgeving.

L. Hofkens

Mollei 3 -2930Brasschaat

De diensten van L. Hofkens nv richten zich tot familiebedrijven en KMO’s, die zich in een situatie bevinden waarbij beroep op onafhankelijk advies of bijstand aangewezen is.

Acta

Ruiterijschool 9 -2930Brasschaat

ACTA, het Antwerps Centrum voor Automatseringstechniek,erkend als sectorspecifiek opleidingscentrum voor de chemie,staat met praktijkgerichte opleidingen open voor iedereen,voor bedrijfsmedewerkers uit alle sectoren.

Doeco

Essensteenweg 41 -2930Brasschaat

Wij hebben ons, vanaf de start in 1971, ontwikkeld tot toonaangevende totaalleverancier voor de inrichting van de keuken.

Assets

Sionkloosterlaan 51 -2930Brasschaat

Een vlotte telefonische bereikbaarheid vertelt alles over de kwaliteit van uw bedrijf. Wat dacht u van de meest professionele telefoonbeantwoording zonder vaste loonkost doch aan een tarief op uw maat.

Aveja

De Dries 80 -2930Brasschaat

ABEJA is een financieel gezond bedrijf en dat is belangrijk voor u, klant en werknemer!

Add - Apt

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

AAS is leverancier van vaste en mobiele gasdetectie systemen, actief in de Benelux en Europa voor alle veiligheidstechnologieën.

Qpra

Het Innemen 25 -2930Brasschaat

Al meer dan 30 jaar is SAP dé absolute marktleider op het gebied van ERP. Ook uw onderneming kan reeds na 3 maanden volledig op SAP draaien door gebruik te maken van onze specifieke aanpak voor de KMO én onze best practices.

Salons De Groene Jager

Bredabaan 889 -2930Brasschaat

Catering traiteurs zalen verhuur vergaderzalen conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur auditoriums verhuur banketten traiteurs recepties traiteurs promotieontbijten ontbijt levering aan huis ontbijtservice traiteurs luchtvaartmaatschappijen bedrijfs

Janssen & Janssen Beheer

Hanendreef 132 -2930Brasschaat

Consultancy, outsourcing en counseling te Aartselaar Arnauts & Partners bvba Arnauts & Partners, Freddy Arnauts, Solutions for leaders, consultancy, counseling, outsourcing, advies, uitbesteding, persoonlijke raadgeving, bedrijfsadviseur, bedrijfsdes

Lukri Trans

De Borrekenslei 21 -2930Brasschaat

Als jong bedrijf met twee zaakvoerders, die beiden een jarenlange ervaring in de transportwereld achter de rug hebben, biedt Lukritrans U containervervoer op maat aan.

S&g Solutions

Van Halmaelelei 9 -2930Brasschaat

GeniouS Computers : Computers / Randapparatuur / Internet / GPS DESKTOPS PC CONFIGURATOR LAPTOPS ONDERDELEN FORUM CONTACT BEDRIJVEN Login Hier Klantcode: Paswoord: home info contact Geavanceerd zoeken Computers Volledige systemen Laptops & Notebooks

Brabex

Augustijnslei 150 -2930Brasschaat

Je zoekt advies over de veiligheid van je thuis of je bedrijf ? Je wilt oplossingen op maat? Een samenwerking met Brabex start altijd met een persoonlijke aanpak.

Dekeyser

Bredabaan 410 -2930Brasschaat

Vanuit Brasschaat plaatsen wij zonwering, terrasoverkapping, sectionaalpoorten en rolluiken in heel vlaanderen, bij particulieren, bedrijven en horeca.

Brasschaatse Grond - En Afbraakwerken

Lage Kaart 431 -2930Brasschaat

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken? Dan bent u bij Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in: Brasschaat, Kapellen, Schilde, Schoten, Zoersel, Merksem.

Red Alert

Emmalei 46 -2930Brasschaat

Welkom Bij Red Alert BVBA - Uw Partner - ALLE HARD- EN SOFTWARE !! Welkom bij Red Alert BVBA !! ONLINE SHOP KLIK HIER REMOTE SUPPORT KLIK HIER RED ALERT - EBAY KLIK HIER FACTURATIE EN BOEKHOUDSOFTWARE ! DE ALLES-IN-1 OPLOSSING VOOR UW BEDRIJF ! About

Ades - Antwerp Data Electronic Systems

Bredabaan 209 -2930Brasschaat

Eén van de toonaangevende firma’s in beveiliging. Met 30 jaar grondige ervaring in het plaatsen van systemen in private woningen en bedrijven. Met een eigen onderhoudsteam en 24 op 24 uur service. Indien gewenst zorgen wij voor de aansluiting...

Brumatex

Lage Kaart 533 -2930Brasschaat

KMO’s en grote bedrijven die zichzelf, hun medewerkers en hun investering wensen te beschermen tegen brand en brandgevaar kiezen voor de kwalitatief hoogstaande producten en onberispelijke diensten van Brumatex.

Triple-m

Lage Kaart 460 -2930Brasschaat

Renault Vi België

Ruiterijschool 1 -2930Brasschaat

Dankzij deze geschiedenis is Renault Trucks geworden tot wat het nu is en in de toekomst zal zijn: een merk dat zich vol toewijding inzet voor klanten en voor het wegtransport in het algemeen.

Publibytes

Augustijnslei 147 -2930Brasschaat

Digitaaldrukwerk.be is de online drukkerij waar u kwalitatief digitaal drukwerk kan bestellen. Reeds vanaf 1 stuk kan u drukwerk in de hoogste kwaliteit en op de mooiste papiersoorten laten drukken.

Bright Square

Bredabaan 124 -2930Brasschaat

Van een indrukwekkend logo met brochure tot een indrukwekkende marketing campagne, Bright Square vertaalt uw visie in een merkbaar, online en offline merk.

Hale

Oudstrijderslei 7 -2930Brasschaat

Opruimen.net zorgt voor het professioneel en ecologisch opruimen van alle materialen. Opruimen van industrie?n, kmo`s, shops, magazijnen, horecapanden

Noordheuvel

Miksebaan 266 -2930Brasschaat

Bedrijven, organisaties en particulieren vertrouwen ons opdrachten toe die niet tot hun eigen kernactiviteit behoren. Zijnde uitbesteden productie, kwaliteitscontroles, verpakkingen, logistiek, promoties, toelevering arbeiders.

Sbb

Molenheide 5 -2930Brasschaat

Kine-accent

Veldstraat 280 -2930Brasschaat

Dirk Wouters Bv Bvba

D'oultremontlei 8 -2930Brasschaat

Core Ict

Sint Jobsesteenweg 102 -2930Brasschaat

Core ICT is een sterk groeiend IT-bedrijf gevestigd in Brasschaat.

Amanha

Elisalei 27 -2930Brasschaat

Carscan

Kaartseplein 9 -2930Brasschaat

Garage De Kort

Kapelsesteenweg 76 -2930Brasschaat

NULL

My Metanoia

Dopheidelaan 3 -2930Brasschaat

Berkenbast

De Heuvels 16 -2930Brasschaat

Interhaus

Ruiterijschool 2 -2930Brasschaat

Moose

Rustoordlei 16 -2930Brasschaat

Me - Systems

Fortsebaan 11 -2930Brasschaat

Hardware - Software Voor particulier & KMO Verkoop van computers en toebehoren Uitbreiden van bestaande computersystemen Officieel verdeler van o.a. Acer, Brother, Symantec, Plextor, . Thuislevering - Eigen hersteldienst Entwistle Marco Fortsebaan 1

Lr Solutions

Baillet-latourlei 6 -2930Brasschaat

Disc Belgium

Kapelsesteenweg 116 -2930Brasschaat

DISC Belgium bvba (Dynamic Industrial Safety Consultants) is een innovatief veiligheidsbureau met een enthousiast team van preventieadviseurs.

Hoghescote

Charlottalei 21 -2930Brasschaat

Proactio

Bevrijdingslei 39 -2930Brasschaat

Proactio is gespecialiseerd in de creatie, organisatie en coördinatie van de meest diverse evenementen. Van personeelsfeesten, over klantenhappenings, opendeurdagen, academische zittingen, jubilea, familiedagen, seminaries, teambuilding, projecten, s

Merkant Computer Services

Het Leeg -2930Brasschaat

Merkant Computer Services komt naar u thuis om uw PC te herstellen, na te kijken of te installeren.