U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vabotec

Starrenhoflaan 33b -2950Kapellen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Creaevent

Kalmthoutsesteenweg 22 -2950Kapellen

Alphatex is een Belgisch textielmerk gespecialiseerd in het vakkundig ontwerpen en produceren van professionele beroepskledij. En dit voor tal van professionals, werkzaam in de zorg, de horeca of de industrie.

Bouwbedrijf J. Valckenborgh

Starrenhoflaan 5 -2950Kapellen

Vandaag kunt u beroep doen op Bouwbedrijf J. Valckenborgh voor ieder aspect van uw bouwproject: van advies tot ruwbouw, voor binnenschrijnwerk op maat en voor zowel nieuwbouw als restauratie en renovatie van onderneming, winkel of woonst.

H.v. Tegels

Essensteenweg 12 -2950Kapellen

Wil je graag samen met ons bekijken hoe HV Tegels jou kan helpen bij de realisatie van je plannen? Bezoek onze showrooms, bel ons of mail ons en we maken graag tijd om samen de juiste tegel te zoeken.

B-lite

Starrenhoflaan 266 -2950Kapellen (antwerpen)

Drankencentrale B-LITE is gelegen te Kapellen, op een boogscheut van de Ekeren, Kalmthout & Brasschaat. Je vind er een uitgebreid gamma gekende bieren en frisdranken, maar ook een ruim assortiment van exclusieve maar ook alledaagse whisky, gin, ...

Stenabo

Energielaan 24 -2950Kapellen (antwerpen)

Betonboringsbedrijf. Uitzagen van vloeren en wanden. Boorwerken voor sanitair, riolering, electriciteit en airconditioning, chemische ankers, kleine afbraakwerken.

Scorpions Security

Starrenhoflaan 43 -2950Kapellen

Scorpions Security bvba onderscheidt zich op de bewakingsmarkt door de hoge kwaliteit van haar diensten en door het gezegde KLANT IS KONING waar te maken, en geldt als een betrouwbare partner voor de overheid en het bedrijfsleven.

Salenko Beheer

Hoevensebaan 177 -2950Kapellen

Marktonderzoeksbureaus marktonderzoek opiniepeilingen bureaus productonderzoek

Acbeth

Philippe Spethstraat 138 -2950Kapellen

30 meer vaardigheidstrainingen dankzij visuele boodschappen. Ook freelance trainingen zonder acteurs waaronder klantgericht handelen, verkoopstechnieken en efficent telefoneren.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Coosi

Schuttersdreef 4 -2950Kapellen

Annexe

Heiakker 19 -2950Kapellen

We laten ondernemers even stilstaan bij hun eigen bedrijf, hun klanten en hun personeel. We fungeren als klankbord en zijn een helpende hand voor bedrijfsleiders die streven naar duurzaam professionalisme, een hoge klantentevredenheid

Vergimmo

Antwerpsesteenweg 174 -2950Kapellen

Vergimmo is een dynamisch bouwbedrijf gefundeerd op 15 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur projecten. Vergimmo is een dynamisch bouwbedrijf gefundeerd op 15 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in sleutel-op-de-deur projecten

Altegro

Pannenhoefdreef 174 -2950Kapellen (antwerpen)

Wij zijn een jonge, dynamische onderneming die zich voornamelijk bezig houdt met grondwerken op kleine schaal en de aanleg en het onderhoud van tuinen.

Interimmanagers.be

Klinkaardstraat 199 -2950Kapellen

Interimmanagers.be selecteert en plaatst interim managers bij bedrijven die zoeken naar een tijdelijke invulling van diverse management posities.

Koppa Paint Advertising

Koningin Astridlaan 7 -2950Kapellen

Koppa Paint Advertising helpt je je naambekendheid ter vergroten, en zorgt ervoor dat je klanten de weg naar jouw bedrijf vinden door jouw reclame op strategisch geplaatste reclameborden te realiseren.

Hommema

Lieven Gevaertstraat 8 -2950Kapellen

Hommema Français - English - Deutsch Hommema nv is een engineerings- en installatiebedrijf gespecialiseerd in: - aardingssystemen - bliksemafleiderinstallaties - kathodische bescherming Voor hogervermelde vakgebieden verzorgen wij voor U: - advies -

Sd Worx

Antwerpsesteenweg 39 11 -2950Kapellen

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Altegro

Pannenhoefdreef 174 -2950Kapellen

Wij zijn een jonge, dynamische onderneming die zich voornamelijk bezig houdt met grondwerken op kleine schaal en de aanleg en het onderhoud van tuinen.

Industrial Facility Management

Grensstraat 238 -2950Kapellen

De IFM-Group, ofwel de Industrial Facility Management-Group is gevestigd in de Antwerpse haven.Hieronder zijn 3 bedrijven gevestigd:European Welding,Iso-systemsSupport Technology

Gbt Benelux

Starrenhoflaan 27 B -2950Kapellen

Procestechnische componenten en installatieonderdelen zijn in het dagelijkse bedrijf onderworpen aan hoge chemische, thermische en mechanische belastingen. GBT – drie hoofdletters die al meer dan 30 jaar voor zekerheid en innovatie bij de bescherm.

Fiduhan Boekhoudkantoor

Antwerpsesteenweg 66 -2950Kapellen

Wij zijn een boekhoudkantoor te Kapellen dat zich vooral richt op zelfstandigen en KMO?s waar buiten stiptheid en kennis, een persoonlijke aanpak op de eerste plaats staat.

Fleetexpert

Selstbaan 21 -2950Kapellen

Fleetexpert Over Diensten Referenties Contacteer Nederlands Français Fleetexpert NV is een 100% onafhankelijk expertise, fleetmanagement & consultancy bedrijf dat als missie heeft de totale handling inzake fleet transparant te maken en voor alle betr

Abyss Investigations

Reeboklaan 24 -2950Kapellen

Prive-detective Abyss investigations voor privaat en bedrijven, gespecialiseerd in vaststelling overspel, schaduwen,alg. detective werk, achtervolgingen en controles op werknemers tijd verbruik. Prive onderzoek op maat.

Claessens Industrie Services

Starrenhoflaan 34 -2950Kapellen (antwerpen)

Laswerken Claessens produceert al geruime tijd sierhekwerk van topkwaliteit onder de naam Cameron en Winthrop design.Van klein laswerk tot kleine industriebouw voor particulier en bedrijf.

Hydro - Design

Ruyseveltslei 12 -2950Kapellen

Concept en adviesInterieurbeplanting voor bedrijvenLeasing - verhuurVerkoop - OnderhoudHydro en aardecultuurWintertuinenExclusieve plantenbakkenKerstdecoratie

Tempus Consulting

Grensstraat 59 -2950Kapellen

Professioneel advies in marketing, verkoop en management.Interim manager

Kapinco

Oude Bergsebaan 9 -2950Kapellen

Eoluz

Starrenhoflaan 44 -2950Kapellen (antwerpen)

Eoluz ontwerpt, plaatst en onderhoud fotovaltaïsche installaties voor industrie, KMO en openbare besturen. Wij werken voor u een volledig energieproject uit op maat van uw bedrijf en geven advies op basis van uw verbruiksprofiel.

Acbeth

Philippe Spethstraat 138 -2950Kapellen

Acbeth - Actueel bedrijfstheater Naar website

Bmcb

Mertensstraat 10 -2950Kapellen

Bonapack

Janhagelstraat 17 -2950Kapellen

Nivari

Platanendreef 88 -2950Kapellen

Synergy Solutions

Georges Spelierlaan 26 -2950Kapellen

Dox Acoustics

Starrenhoflaan 43-04 -2950Kapellen

Dankzij onze vakkennis en onze jarenlange ervaring in de akoestische sector zijn we uitgegroeid tot specialist in het bieden van oplossingen voor zeer diverse akoestische problemen.

Force Mechanics

Klinkaardstraat 200 -2950Kapellen (antwerpen)

Cl Trans

Klinkaardstraat 162 -2950Kapellen

Ertraco

Kalmthoutsesteenweg 120 -2950Kapellen

18 jaar geleden gestart als een klassieke zeefdrukkerij en nu uitgegroeid tot éé n van de beste uitgeruste drukkerijen van de Benelux.

I.m.s.

Koningin Astridlaan 39 -2950Kapellen

Choose Your language Pays / Country / Land België Belgique Nederland France United Kingdom USA

Auctionport

Grensstraat 240 -2950Kapellen

Online veilingen in de haven van Antwerpen.

Interieur Larochette

Streepstraat 163 -2950Kapellen

Guido Larochette, geregistreerd aannemer van glaswerken, heeft na enkele jaren ervaring in de glassector de stap gezet om een zaak op te richten. Ondertussen is Glashandel Larochette BVBA uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in

A.c.a.c.

Starrenhoflaan 34/1 -2950Kapellen

U kunt bij IJzershop-ACAC.be terecht voor de aankoop van ijzer, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook kunnen wij voor u de materialen verzagen, lassen, voorbewerken, verzinken, poedercoaten of zelfs volledig maatwerk verzorgen.

Wyjo

Holleweg 121 -2950Kapellen

Badcon

Kerkstraat 102 -2950Kapellen

It Unit

Kapelsestraat 129 -2950Kapellen

Als IT Consulent biedt Wilm Thys in een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer, een professionele dienstverlening aan KMO`s en zelfstandigen.

Wegenbouw.be

Wielewaallaan 19 -2950Kapellen

Wegenbouw.be B.V.B.A. is gespecialiseerd in het leveren van Internet en Communicatie Technologie voor de Grondverzet, Weg- en Waterbouw sector.

Dragintra

Starrenhoflaan 44 -2950Kapellen (antwerpen)

Dragintra biedt u door middel van de volgende diensten een tailor made oplossing voor Fleet- & Mobiliteits- management: extern wagenpark- beheer, beheer mobiliteitsbudgetten, CO² reductie programma…

Pit-eiffage

Starrenhoflaan 27 -2950Kapellen

Voor industriële toepassingen, onderhouds- en betonwerken, werken wij met onderhoudscontracten op diverse werven zoals Bayer, Lanxess, BASF, Evonik-Degussa, Monsanto enz...

Garage Gwijde

Ertbrandstraat 173 -2950Kapellen

Nissan - Belgium - Home kies uw taal - choisissez votre langue: NEDERLANDS | FRANCAIS Nissan Global