U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Epic Frame

Duigemhofstraat 101 -3020Herent

Epic Frame is een productiehuis, gespecialiseerd in (animatie)video`s en het ontwikkelen van crossmediale concepten. We vormen een cocktail van creativiteit, passie en expertise. Geen alledaagse kost, maar verfrissende en vernieuwende ideeen.

Stixn

Brusselsesteenweg 406 -3020Herent

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit? Bij STIXN hebben we wat je zoekt: nieuwe lasershooting arena met 2 verdiepingen, unieke competition escape rooms of fun boxing!

Europ Etal

Wijgmaalsesteenweg 1 -3020Herent

Europ Etal biedt een ruim assortiment aan van : warenpresentatie, winkelinrichtingen, interieurinrichting, etalageartikelen, etalagepoppen - bustes, kleerhangers, kapstokken, verpakkingen, draagtassen ...

Hergon Leuven

Brusselsesteenweg 57 -3020Herent

Verkoop en onderhoud nieuw en occasieSpecialist lichte bedrijfsvoertuigenVerhuur korte en lange termijn

Polyclean Service Company

Schoonzichtlaan 35 -3020Herent

Als wettelijk geregistreerd schoonmaakbedrijf zorgt Polyclean voor een kwaliteitsvolle service en een persoonlijke aanpak. Het direct contact met de zaakvoerder garandeert een flexibele aanpak, waarbij de klant centraal staat.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Automobile Business Leuven

Brusselsesteenweg 3 -3020Herent

Wij bij Autostad Leuven dragen kwaliteit hoog in het vaandel, en niet alleen op vlak van verkoop.Ook onze diensten na verkoop zijn uiterst belangrijk! Daarom wordt er ook veel tijd gestoken in het opleiden van onze technici.

Steftrans

Mechelsesteenweg 2010 -3020Herent

De transportfirma die samen met u, de beste oplossing zoekt voor al uw transporten.

Tweeperenboom

Dorpsstraat 1 -3020Herent

Tweeperenboom is een coöperatieve organisatie van diverse experten, gespecialiseerd in transitie- en doorbraaktrajecten vanuit diverse invalshoeken.Tweeperenboom begeleidt organisaties en mensen.

Vectro

Brusselsesteenweg 16 -3020Herent

Vectro biedt verscheidene schoonmaakdiensten aan voor bedrijven en particulieren.

Firma Paul Thiry

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Fiskaal Advieskantoor

Wilselsesteenweg 103 -3020Herent

Activiteiten: zelfstandigen, vennootschappen, accountancy, boekhouden, ondernemingsadvies, overname of verkoop van ondernemingen, personenbelasting, fiscale bedragen, percentages, co?fficienten.

Bouwonderneming Rudi Van Der Steen

Kerkstraat 12 -3020Herent

Algemene Bouwonderneming Van der Steen uit Leuven maakt een erezaak van het (ver) bouwen of renoveren van uw woning, appartement, bureau en/of winkel.

Creonis

Persilstraat 51 G 7 -3020Herent

Kunt u de wereld veroveren met een klein of middelgroot bedrijf en internationale klanten winnen ?Kunt u de concurrentie aangaan met plaatselijke bedrijven in andere landen ?Daarvoor moet u superieure diensten of producten leveren. U moet die sne

Installatiebedrijf Verplaetsen Willy

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Automobile Business Leuven

Brusselsesteenweg 3 -3020Winksele

Groep Alexander Debot: de beste in de streek! Alexander autohandel Groep Alexander Debot ,groep alexander debot,tervuren,tienen,opel,nieuw,wagens,tweedehandswagens,ok-quality cars,diensten,vacatures,bedrijfswagens,wagen,onderhoud

Begrafenissen Pues

Eikestraat 2 -3020Herent

:: Begrafenissen Pues :: Home Bedrijf Funeraria Winkels Aula Route Bloemen Producten Wagens Condoleren Links @ Begrafenissen Pues opgericht in 1900 Reeds 4 generaties TOONAANGEVEND voor wat uitvaartverzorging betreft. Permanente wachtdienst: 016 / 60

Ceulemans Herent

Brusselsesteenweg 45 -3020Herent

Groep Ceulemans is in Leuven en omstreken uw betrouwbare partner voor de automerken Volkswagen, Skoda, Audi en Seat. Ook voor bedrijfsvoertuigen (Volkswagen bestelwagens) en My Way tweedehandswagens bent u aan het juiste adres bij Groep Ceulemans.

Phidan

Brusselsesteenweg 297 -3020Herent

Wij verzorgen advies & implementatie voor zowel KMO/MKB, grote bedrijven en overheden en zijn gecertificeerd door de Vlaamse Overheid als erkend dienstverlener voor advies & opleiding (DV.A217584).

Waterleau

Radioweg 18 -3020Veltem-beisem

Waterleau-groep een van de weinige bedrijven die onder een dak milieutechnologieë n aanbiedt voor alle zuiverings- en behandelingstoepassingen huishoudelijke en industrië le waterzuivering, drink- en proceswaterbehandeling

Accountantskantoor Rediger F.

Wilselsesteenweg 103 -3020Herent

Moore Belgium werd in 1967 opgestart en uitgebouwd door de broers Marcel en Frans Verschelden. Na een splitsing van het bedrijf in 1990 in twee takken (Audit en Accountancy)

Michel De Brouwer

Wijgmaalsesteenweg 139 -3020Herent

Meubelen Patrima

Haachtstraat 79 -3020Herent

Voor elke meubelliefhebber houdt een bezoek aan onze showroom steevast nieuwe verrassingen in. Al meer dan vijftig jaar genieten wij een betrouwbare reputatie als familiebedrijf dat woon- en slaapideeën aan het publiek voorstelt.

Bovare

Keizersstraat 20 -3020Herent

A.c. Ronsmans Vm

Groenstraat 102 -3020Herent

Als verdeler van producten met klinkende namen, staan wij intussen gekend als “de leverancier” bij uitstek voor zowel de industrie als aannemerij. Onze jarenlange ervaring zorgt dan ook voor de nodige know-how.

Klingspor

Klein Dalenstraat 45 -3020Herent

Klingspor is een internationaal actief, krachtig en innovatief familiebedrijf op het gebied van schuur- en slijpgereedschappen voor de oppervlakbewerking.

Face Theaction.be

Mechelsesteenweg 452 -3020Herent

FaceTheAction.be verhuurt materiaal voor Teambuilding, verjaardagsfeesten, jeugdbeweging activiteiten, etc.

De Coninck

Kroonstraat 180 -3020Herent

Wij zijn een bedrijf, actief in de sector van afbraak-, bouw- en schrijnwerken, containerservice en immo. De Coninck nv is uw ideale bouwpartner bij het realiseren van appartementsgebouwen, eengezinswoningen, openbare gebouwen, afbraakwerken, ...

Aliformi

Acacialaan 52 -3020Herent

Elite - Cards

Meuterhofstraat 7 -3020Herent

Onze firma heeft zich gespecialiseerd in luxe naamkaartjes. Reeds 21 jaar lang hebben wij ervaring met gepersonaliseerde visitekaartjes en helpen wij u met het creëeren van uw imago. Wij bieden een persoonlijke service en leveren uw kaartjes gratis.

Amazo

Dalenstraat 34 -3020Winksele

Als ondernemer of manager wenst uMedewerkers die het beste van zichzelf geven. Teams die vlot samenwerken naar resultaatLeidinggevenden die dit effectief kunnen leiden. Onze passie is u daarbij te helpen. AMAZO versterkt leiderschap,

Tuincentrum Botanica

Brusselsesteenweg 379 -3020Herent

Enginium Group

Mechelsesteenweg 531 -3020Herent

5one

Dorenstraat 206 -3020Herent

Millon

Kleine Spekstraat 1 -3020Herent

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Mjb Coach

Binnenstraat 45 -3020Herent

P & P @ Venture

Brusselsesteenweg 297 -3020Herent

Phidan Supply Chain Management Purchasing and Procurement Production Process Improvement Internal Logistics External Logistics Enabling Technologies Certified Improvement cases Baxter Guide European Supply Chain team through organisational redesign..

Altrea Distribution

Mechelsesteenweg 662 -3020Herent

Vandenbroeck bvba is uw uitgelezen partner voor nationaal en internationaal vervoer, distributie en opslag van goederen

Immo-patrimo

Albert Devuestraat 6 -3020Herent