U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Boa Constructor

De Vunt 13 -3220Holsbeek

toeleveranciers van bouwgereedschappen, bouwtoebehoren, bevestigingsmaterialen en werkkledij. Inrichting van bedrijfsvoertuigen, dakdragers en glasrestelen.

Espera Belgium

Pleinstraat 33 -3220Holsbeek

Gespecialiseerd in de automatisatie van diverse industrieën d.m.v. (weeg)etiketteer- en codeeroplossingen, visuele controle systemen, databeheerprogramma’s en on-line integratie van deze systemen in uw ERP. Gerenommeerde service inclusief !!!

A Priori

Houwaartsebaan 91 -3220Holsbeek

A Priori is een selectie- en personeels-adviesbureau dat bekend staat als een vaste partner voor de KMO- en bedrijfswereld. Erkenning VG.2/B - lidmaatschap Federgon A Priori

Dranken Vercammen

Gobbelsrode 3 -3220Holsbeek

Dranken Vercammen is een familiebedrijf waar je, al 55 jaar lang, terecht kan voor een ruim assortiment aan (streek-)bieren, frisdranken, wijn en sterke drank.

B & F Aluwerken

Kortrijksebaan 7a -3220Holsbeek

In Holsbeek (Vlaams-Brabant) vind je de firma B&F Aluwerken, gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van aluminium veranda’s, pergola’s, carports, en ramen en deuren.

Defisat

De Vunt 4 -3220Sint-pieters-rode

Defisat Solar streeft ernaar om zowel installateurs, particulieren en bedrijven te voorzien van hun noden op vlak van hernieuwbare energie. Wij zorgen ervoor dat de klant tevreden is, want dat is voor ons de beste reclame.

Amvr

Gobbelsrode 42 -3220Sint-pieters-rode

Praktijkgerichte bedrijfsopleidingen :-interne en externe communicatie-management/veranderingsprocessen-verkoop/backoffice/telefoon-organisatie/stress-efficiëntie personal coaching, veranderingsprocessen,interne communicatie, HR, ...

Clock-o-matic

De Vunt 14 -3220Holsbeek

Clock-O-Matic is een Belgische onderneming die nationale en internationale bekendheid geniet op het gebied van klokkeninstallaties, uurwerksystemen, monumentale uurwerken en beiaarden voor kerken, openbare en privé gebouwen, ...

Intobalance

Leuvensebaan 167 -3220Holsbeek

De Chartreuse

Leuvensebaan 185 -3220Holsbeek