U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sprint Transport

Centrum-zuid 2062 -3530Houthalen-helchteren

Wij zijn een ervaren en dynamisch transportbedrijf, gespecialiseerd in just-in-time leveringen en transporten binnen heel West-Europa. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bakwagens met en zonder lift. Al onze voertuigen zijn

Sleurs Mortsels En Gipsen

Centrum-zuid 2045 -3530Houthalen

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Montagna Lunga

Torenstraat 3 -3530Houthalen

INTERIEURARCHITECTUURGRAFISCHE VORMGEVING & KUNSTFINALIST DESIGN OFFICE OF THEYEAR IN ANDREW MARTIN"INTERIOR DESIGN REVIEW" TE LONDENOntwerpen van:Kantoor-Winkel-Hotel-Privé-DecoratieJaarverslag-Uitnodiging-Bedrijfsfolder

Creando

Pastorijstraat 30 -3530Houthalen-helchteren

Crando staat bedrijven bij in onder andere strategisch advies, begeleiding, organisatie advies, individuele coaching en teamcoaching.

Paintball Arena

Binnenvaartstraat Zn -3530Houthalen-helchteren

Paintball and laser paintball Het grootste paintballpark in Europa! Uitgerust met het beste materiaal. Het spel paintballDe meeste mensen die voor een eerste keer komen paintballen, denken dat ze gedurende 3 r 4 uur op het veld constant naar ...

Tops Vending Systems

Centrum-zuid 2016 -3530Houthalen-helchteren

Wie denkt aan automaten denkt aan Tops Vending. Bij Tops Vending vinden ze altijd een oplossing op uw automatennood. Creativiteit is hier een automatisme.

Truck & Trailer Richt Service

Centrum-zuid 3215 -3530Houthalen-helchteren

Truck & Trailer Richt Service (TTRS) is gespecialiseerd in schadeherstel/renovatie van allerhande bedrijfsvoertuigen en transportmiddelen,gaande van licht tot zwaar vervoer.

Eco-oh! Recycling

Europark 1075 -3530Houthalen-helchteren

Bij ECO-oh! willen we jou inspireren dit plastic afval apart te sorteren zodat wij ze kunnen verwerken tot waardevolle grondstoffen.

Ecoplus Services

Centrum-zuid 1514 -3530Houthalen-helchteren

Ecoplus Services betaald voor uw lege inkt- en toner cartridges Ecoplus Services Ecoplus Services,lege inktpatronen,inktcartridges,lege patronen,toner,cassette,inkjet,laser,printer inkt,kopieerapparaat,toners,lege cartridges,inktpatronen enz

M. & J. Martens Impregneerbedrijf

Grote Baan 568 -3530Houthalen-helchteren

Voor zowel bedrijven als particulieren worden houten palen gefrabiceerd en wordt hout verduurzaamd. Hierbij kan u rekenen op een ervaring van drie generaties die borg staat voor de kwaliteit van de geleverde materialen.

Landbouwbedrijf Lavrijsen

Peersedijk 3 -3530Houthalen-helchteren

Lambert Geerkens | Agricultural buildings | Industrial buildings | Equestrian buildings & equipment

Thijs Gevelbepleisteringen

Europarklaan 258 -3530Houthalen-helchteren

De firma Thijs Gevelbepleisteringen te Houthalen is sinds jaren een toonaangevend bedrijf als het gaat om het plaatsen van kunstofgebonden siliconenpleister, minerale krabpleister en sierpleister met gevelisolatie.

Esbi Belgium

Centrum Zuid 2066 -3530Houthalen

ESBI - Reclameborden, Gevelbelettering, Autobelettering, Stickers, Zeilen/vlaggen ESBI - Reclameborden, Gevelbelettering, Autobelettering, Stickers, Zeilen/vlaggen, architecturale bewegwijzering, enz.

Transportbedrijf De Coster

Europark 1051 -3530Houthalen-helchteren

Rsk Benelux

Ontginningsstraat 34 -3530Houthalen

Sinds 1989 helpt RSK bedrijven en organisaties wereldwijd om hun bedrijfsdoelstellingen inzake milieu, veiligheid en gezondheid op een duurzame en kostenefficiënte manier te realiseren.

Piet Luys & Partners Industriele Bouwonderneming

Centrum-zuid 2067 -3530Houthalen-helchteren

Piet Luys industriebouw.Succes en vertrouwen door een familiaal bouwbedrijf. Wij luisteren wel eerst naar U en zijn beschikbaar, bereikbaar. Wij investeren in onze relatie, niet alleen in het begin als U client wordt, maar ook op lange termijn.

Algemene Ondernemingen G. Lenaers

Centrum-zuid 3053 -3530Houthalen-helchteren

Group GL International NederlandsFrançaisEnglishSkip Intro

J&p Logistics

Violierenstraat 13 -3530Houthalen-helchteren

J&P logistics bvba ,is een familiaal bedrijf die eigenlijk opgericht werd in 1997 , als bouwonderneming.Wat oorspronkelijk begon als een eenmanszaak, werd in het jaar 2000 een BVBA.

Afwerkingsbedrijf Finack

Weg Naar Zwartberg 129 -3530Houthalen-helchteren

D&d Services

Hofstraat 95 -3530Houthalen

D&D Services is een goed georganiseerde onderneming met jarenlange ervaring in het zakelijk personenvervoer. Zij onderscheidt zich door een uitstekende reputatie in klantenbenadering, priv? chauffeurs en worldwide incentives.

J.a.m.

Breughelstraat 16 -3530Houthalen-helchteren

Put koeltechnieken is een dynamische firma gespecialiseerd in koel en vriesinstallaties,airconditioning en warmtepompen.

Gwl Recycling

Europark 1078 -3530Houthalen-helchteren

Geraerts

Europark 1708 -3530Houthalen

Het bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardige etikettendrukkerij waar superieure kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt, vermits etiketten een essentieel onderdeel voor eender welke verpakkingsactiviteit vormen.

Aqua-vrijsen Algemene Aanneming

Europarklaan 252 -3530Houthalen-helchteren

Aqua-Vrijsen is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in droogzuigingen, putboringen, grindpalen, geothermie en warmtenet.

Habita

Europark 1511 -3530Houthalen-helchteren

Wij zijn een chap-vloerbedrijf met eigen toonzaal van tegels in ZOnhoven Heuvenstraat

Beroil

Centrum-zuid 3023 -3530Houthalen-helchteren

Ieder bedrijf heeft te maken met smeermiddelen. Is het geen motorolie voor het wagenpark dan zijn het misschien smeermiddelen voor machines, leibaanolie, compressorolie, hydraulische olie, vetten of andere industriele olie.

Truck Trading Limburg

Centrum-zuid 1049 -3530Houthalen-helchteren

Wij zijn de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een bedrijf dat u kan bij staan bij al uw professionele transportoplossingen.DAF is reeds meer dan 25 jaar ons huismerk voor alle oplossingen vanaf 6 ton tot 44 ton.Sinds 2003 kunnnen we ook ...

Herco

Centrum-zuid 3033 -3530Houthalen-helchteren

Herco is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt. Met veel ervaring en nuttige tips helpen wij u naar een mooi resultaat.

Martens Transport

Grote Baan 572 -3530Houthalen-helchteren

Aannemers wegeniswerken stortklaar beton recyclagebedrijven pompbeton aannemers bestrating aannemers sierbestrating voetpaden aanleg metaalrecyclage papierrecyclage papierafval recyclage recuperatiebedrijven

Ondernemingen Gaston Houben

Europark 1078 -3530Houthalen-helchteren

Houben S.A. spécialiste en peinture en bâtiment et peinture industrielle. Nous sommes également actifs dans la distribution de peinture en gros. Houben -Page d'accueil

Lenaerts

Europark 1086 -3530Houthalen-helchteren

Met meer dan 30 jaar ervaring op onze palmares proberen wij nog steedsde meest innovatieve oplossingen te bieden voor u en uw gebouw.Of dit nu gaat over kantoorgebouwen of logistieke bedrijfshallen,niets is nog nieuw voor ons!

Datelec

Grote Baan 145 -3530Houthalen-helchteren

Deholi

Centrum-zuid 2607 -3530Houthalen-helchteren

Deholi is als dynamisch interieurbouwbedrijf dé specialist bij uitstek in schrijnwerk, interieurbouw, maatwerk en totaalinrichting. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ons team kan snel en accuraat een project realiseren.

Groen - Land

Industriepark Centrum-zuid 3202 -3530Houthalen-helchteren

Groen-land bvba decorbouw/themadecoraties/feestaankleding verhuur en verkoop groen-land verzorgt zowel thema-aankleding van uw bedrijfsfeest jubileum

Diapartner

Centrum-zuid 1544 -3530Houthalen-helchteren

Paesen Transport

Centrum-zuid 2015 -3530Houthalen-helchteren

Appsys Ict Group

Grote Baan 19 -3530Houthalen-helchteren

Encotrak.com

Koolmijnlaan 57 -3530Houthalen-helchteren

V.n.w.transport

Centrum-zuid 1410 -3530Houthalen-helchteren

Logistiek maatwerk, de just-in-time delivery, de flexibiliteit, de spreiding van krachten over de gehele Benelux en Frankrijk, het rechtstreeks contact met de klant én zijn diversifiëring

Persoleen

Meester Surinxstraat 5 -3530Houthalen-helchteren

Laztrans

Centrum-zuid 3019 -3530Houthalen-helchteren

Transparent

De Huttestraat 80 -3530Houthalen-helchteren

Als grafisch vormgever zorg ik voor een doorgedreven grafische stijl doorheen uw communicatie. Een stijl die de filosofie en ziel van uw bedrijf weerspiegelt. Zowel in uw logo, huisstijl, folders, brochures, website, advertentie-

All 3 Invest

Tulpenstraat 176 -3530Houthalen-helchteren

C & O

Lijsterstraat 30 -3530Houthalen-helchteren

Optimise Group

Eikelbosstraat 180 -3530Houthalen-helchteren

Zakenkantoor Marcover

Schildersstraat 3 -3530Houthalen-helchteren

Eurorent Verhuurbedrijf

Centrum-zuid 2034 -3530Houthalen-helchteren

Eurorent is de specialist in de verhuur van machines, zowel voor de professioneel als de particulier. Machines voor de bouw, tuin, hoogwerkers, schaarliften,..te huur. Eurorent beschikt over vier vestigingen: Hasselt, Sint Truiden, Leopoldsburg en Se

Ferag Belgium

Centrum-zuid 1521 -3530Houthalen-helchteren

Wij bieden totaaloplossingen voor de automatisering van uw onderneming vanaf het inpakproces tot in het magazijn.

Industrial Maintenance & Moving Solutions

Centrum-zuid 3003 -3530Helchteren

IMMS beschikt over een team hoogopgeleide onderhoudsmonteurs die u kunnen bijstaan bij preventief onderhoud, allerhande onderhoudsactiviteiten, herstelling- en montagewerken.

Jetta

Herebaan-oost 159 -3530Houthalen-helchteren

Met een netwerk van heel wat Bruno vestigingen in Limburg heeft Group Bruno heel wat diensten te bieden. Buiten het verdelen van kwaliteitsbrandstoffen, dragen we het one-stop-shop-principe hoog in het vaandel.

R&l Trans

Europark 2067 -3530Houthalen-helchteren

Samen willen we ervoor zorgen dat R & L TRANS BVBA een gekend begrip wordt in de transportwereld.

Carp Gear

Guldensporenlaan 113 -3530Houthalen-helchteren

Ravex Express

Lillo Steenweg 26 -3530Houthalen-helchteren

Nationaal en Internationaal expressdienst door heel Europa 24h op 24h & 7d7d

D En I Claes

Europarklaan 25 -3530Houthalen-helchteren

NULL

Auto´s Carma

Saviostraat 32 -3530Houthalen-helchteren

Rouwcenter De Backer - Put

Guldensporenlaan 18 -3530Houthalen-helchteren

Vhn

Kerkhofstraat 54 -3530Houthalen-helchteren

De Koffieboon is een online winkel ontstaan uit de passie voor koffie.Het aanbieden van koffiebonen van bekende nationale en internationale merken zoals Lavazza, illy, segafredo,... is een van onze specialiteiten.

Reynders

Centrum-zuid 2049 -3530Houthalen-helchteren

Untitled Document index presentation index

Ruzzi

Weg Naar Zwartberg 119 -3530Houthalen-helchteren

Deufol Technics

Centrum-zuid 1611 -3530Houthalen-helchteren

DEUFOL TECHNICS beschikt over een goed uitgerust atelier met de meest moderne machines. Ons team van ervaren lassers zorgt voor de samenbouw van verschillende soorten industriële constructies, zoals trappen, bordessen, leuningen...

Ufficio 2.0

Korte Hofstraat 41 -3530Houthalen-helchteren

Zoot

Grote Baan 44 -3530Houthalen-helchteren

ZOOT organiseert alle evenementen voor het verkopen van uw product. Van een productvoorstelling tot het ontwerpen van een beursstand en zelfs winkelinrichting.

Brandstoffen Kerfs

Europark 2062 -3530Houthalen-helchteren

Brandstoffen Kerfs heeft jarenlange ervaring in het leveren van brandstoffen als mazout. Voorts kan u bij Brandsoffen Kerfs rekenen op transport naar Polen, smeermiddelen en mazouttanks.

Hoeve Jan M.r.c.l.

Kelchterhoefstraat 3 -3530Houthalen-helchteren

Wetrec

Grote Baan 572 -3530Houthalen-helchteren

Meubelen Vangeneugden

Binnenvaartstraat 13 -3530Houthalen-helchteren

Klassiek, modern en design onder één dak, dat is Meubelen Vangeneugden in het kort voorgesteld. Kiezen voor Meubelen Vangeneugden staat synoniem met kiezen voor service, kwaliteit, vakmanschap en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Poly-color

Sint-barbarastraat 30 -3530Houthalen-helchteren