U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elan Languages

Marktplein 13 -3550Heusden-zolder

ElaN Languages ontwikkelt en commercialiseert taaldiensten voor bedrijven. We bundelen de brains en de passie van de beste taalexperten ter wereld om taal om te zetten in toegevoegde waarde.

Kokima Eventkasteel

L.hoelenstraat 41 -3550Zolder

Teambuilding activiteiten

B&k Pro Service

Kanaalweg 10 -3550Heusden-zolder

Ipas

Meylandtlaan 186 -3550Heusden-zolder

WASTE REFINERY© is een industrieel en volledig gemechaniseerd NAT scheidingsproces voor gemengd stedelijk vast afval, voorgesorteerd of niet-voorgesorteerd.

Eetidee

Sint-jobstraat 77 -3550Heusden-zolder

Limburgs Vervoerbedrijf

Industrieweg 15 -3550Heusden-zolder

B.p.r. Bvba

Industrieweg 17 -3550Heusden-zolder

Wij leveren alle componenten voor Uw beveiligingin huis of bedrijf.Motoren-slagbomen-gsm modules-camera´s-analytische software-scheermesjes prikkeldraad,omtrekbeveiliging, verhuur slagbomen voor tijdelijke parkings of evenementen.

Afwerkingsbedrijf Av&j

Koolmijnlaan 344 -3550Heusden-zolder

Limburgse Dienstencheque Onderneming

Jeugdlaan 239 -3550Heusden-zolder

Beschik jij niet over de nodige vrije tijd om ook thuis nog eens een gans huishouden te beheren dan zorgen wij voor een poetsvrouw bij jou in de buurt!

Energie Control

Koeltorenlaan 12 -3550Heusden-zolder

Energie Control helpt u uw energiepeil te verlagen. Als bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in energiezuinige toepassingen, neemt Energie Control samen met u de stappen die moeten genomen worden om te komen tot een succesvolle installatie.

Induver Hasselt

Marktplein 9 -3550Heusden-zolder

We brengen de knelpunten binnen uw onderneming in kaart. In afstemming voorzien we een oplossing op maat. We sporen mogelijke risico´s op en voorzien een globaal preventiebeleid, aangepast aan de noden van uw onderneming.

Bouwbedrijf Engelen

Rijkelstraat 73 -3550Heusden-zolder

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Clever Cleaning

Patrijzenlaan 8 -3550Heusden-zolder

Reeds 14 jaar helpt ons enthousiast team uit Limburg zowel particulieren als bedrijven uit heel Vlaanderen en het Brusselse hun glaspartijen helder en optimaal te houden.

Vandermaesen Viswaren

Westlaan 313 -3550Heusden-zolder

Vandermaesen, groothandel in vis Vandermaesen groothandel in vis Vandermaesen, verse vis, diepvriesvisAxel Verberckmoes van het visverwerkende bedrijf Levenstond seafood uit Riemst en Marnix Vandermaesen slaan de handen in elkaar.

Ottokars

Magazijnstraat 5 -3550Heusden Zolder

Ottokars.be is het meest klantgerichte autoverhuurbedrijf van regio Heusden-Zolder. Bij Ottokars kan je bestelwagens, minibussen en verhuiswagens huren via onze website of telefonisch voor vanaf 39€ per dag.

Fruit At Work

Azalealaan 2 -3550Heusden

Bij Fruit at Work werken we aan de gezondheid van jouw werknemers en dus ook aan de gezondheid van jouw bedrijf.

Axion Ski Team

Barrierstraatje 15 -3550Heusden-zolder

Al 11 jaar lang, zorgen wij ervoor dat je met je gezin, groep, bedrijf of school een onvergetelijke wintersportvakantie beleeft.

Berghoff Worldwide

Boterbosstraat 6 -3550Heusden-zolder

Full-service partner voor ondernemende bedrijven wereldwijdBergHOFF is een internationaal merk dat betaalbare kwaliteit en design aanbiedt.

Transpo Daniels

Jeugdlaan 239 -3550Heusden-zolder

Dit familiebedrijf is ontstaan in 1964 en heeft zich sindsdien voortdurend uitgebreid op het gebied van industriële reiniging en het (ADR)-transport van vaste- en vloeibare afvalstoffen.

Alfa-zet Systems

Herckenrodestraat 25 -3550Heusden-zolder

Met automatiseringsoplossingen kunt u uw bedrijf efficient beheren door op permanente basis een actueel, duidelijk overzicht van cijfers en resultaten per product of afdeling ter beschikking te hebben, cash geld te elimineren en tijdverlies beperken

Maris Technics

Lochtemanweg 122 -3550Heusden

Totaalbeveiliging voor uw bedrijf, uw woning, uw gezin

Pollers En Zonen

Dellestraat 3 -3550Heusden

POLLERS NV is een toeleverancier en machines en onderdelen worden uitgevoerd volgens het ontwerp, de tekeningen of de vraag van de klant.

Vandecruys

Rijkelstraat 60 -3550Heusden-zolder

Vandecruys bvba is een firma in Heusden (Limburg) die zich gespecialiseerd heeft in ondermeer kaleiwerken (kaleien) en gevelbepleisteringen. De uitstekende vakmensen en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat Vandecruys bvba tevreden klanten heeft

Bedrijven Centrum Koersel

G. Gezellelaan 153 -3550Heusden-zolder

Home Keukens, De keukenspeciaalzaak voor U Home Keukens Home, Keukens, Homekeukens, Koersel, Houben, Boomgaardlaan, 3582

Uygun Mehmet

Sint-barbaraplein 4 -3550Heusden-zolder

Memtech biedt een deskundige service van bestelling tot levering met gratis offertedienst. Dit alles maakt van Memtech de leverancier bij uitstek voor industrieel onderhoud.

Allimex

Mijnwerkerslaan 33 -3550Heusden-zolder

Allimex is een maakbedrijf dat oplossingen biedt om de rentabiliteit van producten en processen te verbeteren. Dat kan gaan van een bestaand product of ontwerp tot een volledig nieuw functioneel product. 

L.t.c.-verhuur

Terrillaan 6 -3550Heusden-zolder

LTC-verhuur is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in de verhuur van bestelwagens, vrachtwagens, personenwagens en aanhangwagens.

Apoteek Boits

Koolmijnlaan 133 -3550Heusden-zolder

Bruynseels Gustaaf

Sint-quirinusstraat 50 -3550Heusden-zolder

Noafilm

Zolderseweg 12 -3550Heusden-zolder

Dd Media

Mijnwerkerslaan 1060 -3550Heusden-zolder

Reclame Huygen is een jong bedrijf, gevestigd te Heusden-Zolder dat zich specialiseert in grafisch ontwerp voor alle reclame doeleinden.Full Service ReclamebureauBij ons kan u terrecht voor al uw reclame! Websites - Drukwerk - Signalisatie.Vrijb

Palpack

Lochtemanweg 86 -3550Heusden-zolder

Palpack, gevestigd in Heusden-Zolder, is al jaren dé palletspecialist. Wij produceren en herstellen zowel nieuwe als tweedehandspalletten.

Vloeren Peeters Of Peeters Vloeren

Obbeekstraat 66 -3550Heusden-zolder

U wil de unieke persoonlijkheid van uw interieur beklemtonen? U wenst een afwerking die perfectie uitstraalt? Dan bent u bij Vloeren Peeters aan het juiste adres.Sinds 1992 wordt vakmanschap gecombineerd met creativiteit .

Cupertino

Middenweg 34 -3550Heusden-zolder

Superhandel

Dekenstraat 87 -3550Heusden-zolder

Vanheel I&m

Vlinderstraat 18 -3550Heusden-zolder

Vervoer En Verhuizingen Bijnens Valentin

Kuilberg 7 -3550Heusden-zolder

Met een uitgerust wagenpark en getrainde chauffeurs heeft Vervoer en Verhuizingen Bijnens een antwoord op iedere logistieke vraag. We verzorgen elk transport tot in de puntjes, nationaal én internationaal. Die totaalservice op maat wisten al heel ...

Gentle

Herckenrodestraat 22 -3550Heusden-zolder

Schops

Kapelstraat 138 -3550Heusden-zolder

Moved

Vlinderstraat 21 -3550Zolder

Bij ons vindt U betaalbare oplossingen voor al uw kantoormeubel behoeften, van één enkel item tot volledige inrichtingen met space-planning service. Mooi, degelijk en goedkoop kantoormeubilair in iedere prijsklasse, nieuw of gebruikt, uit ...

Genano Benelux

Industrieweg 14 -3550Zolder

Genano Benelux introduceert de nieuwste generatie luchtzuiveringssystemen in de Benelux.

Bn Tech

Kanaalweg 60 -3550Heusden-zolder

Rtoc Repro

O.l. Vrouwstraat 94 -3550Heusden-zolder

RTOC Repro biedt een totaalservice aan voor de eigentijdse KMO. Naast de verkoop van bureelmateriaal, papier en supplies waarborgt RTOC Repro een kwalitatief hoogstaand serviceniveau voor al uw reprowerk.

Royotrans

De Kenen 16 -3550Heusden-zolder

Decotrap

Mijnwerkerslaan 42 -3550Heusden-zolder

Als pioniers in het plaatsen van moderne trappen, komen we met iets uniek en baanbrekend voor de dag. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap op een heel envoudige manier kan samenstellen.

Threepack Bv

Voortstraat 64 -3550Heusden-zolder

Threepack Helpt U Aan Meer Klanten+ Een professionele indruk online+ Beter en vaker gevonden worden op Google+ Wanneer je gevonden wordt, ook zorgen dat je klanten krijgtThreepack start met de basis en bouwt daarop verde

Dia

Guido Gezellelaan 169 -3550Heusden

Paesen Trucks Zolder

Dellestraat 29 -3550Heusden-zolder

Hoflijk NV Volvo 01, 335x211, bmp, cars, concessionaire, consessiehouder, dealer, ex, fh12, gallery, hoflijk, index1swi, jpg, main, s60, scene, trucks, volvo

Baks

Lochtemanweg 112 -3550Heusden

D&i Dak En Isolatie

Heuvelstraat 53 -3550Heusden-zolder

Skc Belgium

Vlinderstraat 29 -3550Zolder

SKc: uw partner voor ambachtelijk werk SKc: uw partner voor ambachtelijk werk kettingen,straatverlichting,banken,poorten,amsterdammers,tuinverlichting,fonteinen,hekwerken,vuilnisbakken,muurverlichting,vazen,balustrades,boomroosters,haspels,trapleunin

Colas Noord

Dellestraat 25 -3550Heusden-zolder