U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veolia

Scheepvaartstraat 15 -3583Paal

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Globezenit

Paalsesteenweg 210 -3583Beringen

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Energy

Schoebroekstraat 8 -3583Beringen

Energy Lab helpt mensen meer en beter te bewegen. Met onze corporate wellbeing services helpen we bedrijven gezondheidsplannen te creëren en uit te voeren, met onder meer online en offline activaties, workshops, keynotes en sport events.

Knafico - Boekhouding & Bedrijfsadvies

Buntjesstraat 9 -3583Paal

boekhouding, fiscaliteit, adviesverlening

Neven Ramen

Paalsesteenweg 266 -3583Paal

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Assurea

Diestersesteenweg 44 -3583Beringen

Migal

Donckstraat 30 -3583Paal

We willen een antwoord bieden op de vraag naar hoogstaande horeca- en seminariefaciliteiten in de regio. Daartoe zullen we de diensten voor onze business clubleden verder uitbouwen.

Ariël Facilitaire Diensten

Diestersesteenweg 56 -3583Beringen

Ariel nv, een nieuw schoonmaakbedrijf? Nee, Ariel nv is het vroegere CH Cleaning Services. Dus nog steeds meer dan 30 jaar ervaring in de sector en een werkterrein verspreid over heel Vlaanderen en Brussel, maar in een nieuw kleedje.

Buiting Center

Paalsesteenweg 170 -3583Beringen

Het idee achter Mezzo Hotel is om het zakelijke leven uit de regio onder hetzelfde dak brengen.

Het Poetsbureau

Diestersesteenweg 56 -3583Beringen

Het poetsbureau levert u snel kwalitatieve huishoudhulp via dienstencheques. Geen of korte wachttijd. Goede huishoudhulpen mogen steeds solliciteren.

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

D.s.p.

Deurnestraat 49 -3583Paal

Algemene Bouwonderneming Verboven - Reynders

Tervantstraat 33 -3583Beringen

Verboven-Reynders werd opgericht 1977 en is met meer dan 40 jaar ervaring een echte referentie in tegelwerken en renovatieprojecten

Total-e

Schoebroekstraat 38 -3583Paal

Total-e is een one-stop-shop leverancier van diensten en materialen - exclusief voor eventmanagers - die uniek zijn in de Benelux. Onze visie bestaat erin te anticiperen op en te delen in het geheim van een event of visualisatie dat blijvend is.

Gaethofs En Co

Holststraat 109 -3583Beringen

Al meer dan 55 jaar geniet onze bouwfirma Gaethofs & Co uit Paal, Beringen in Limburg van een uitstekende reputatie op gebied van algemene aanneming van bouwwerken, zowel van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur woningen, villa´s en appartementen.

Corvers

Buntjesstraat 42 -3583Beringen

Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt - Corvers bvba zorgt voor de coördinatie van de veiligheid op de werf - Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt ,

Metal Finishing Industries

Schoebroekstraat 56 -3583Beringen

MFI exploiteert een industri?le lakstraat waarin metalen onderdelen van verzinkt staal, koudgewalst staal, gietijzer en aluminium gecoat worden. Dit gebeurt in loondienst voor andere bedrijven.

Groep Gencom

Schemkensstraat 6 -3583Paal

Gencom levert volledige I.T.-oplossingen van zowel hardware- als softwaretoepassingen, inclusief desktop- en netwerksupport en dit voor de detailhandel, de groothandel als de productiebedrijven. :: Gencom ::

Palatrade

Tervantstraat 13 -3583Beringen

verdeler van produkten naar bedrijven toe

Foets-denis

Korkdriesstraat 22 -3583Paal

NV Foets Denis is een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, verhuur, leasing en service van occasie en nieuwe heftrucks, reachstackers, verreikers, telescoophoogwerkers, schaarliften, compressoren, generatoren en terminal trekkers.

Vintiv

Neusenberg 1 -3583Paal

Gaat uw onderneming voor een sterk verhaal? Met behulp van kwalitatieve onderdelen en hoogstaande technische diensten streven we iedere dag opnieuw naar het ontwikkelen van innoverende machines.

Penxten - Mommen

Schemkensstraat 5 -3583Paal

Penxten Transport nv is een KMO die sinds de oprichting van het bedrijf een constante groei kent.Zij zijn tegenwoordig actief in verschillende sectoren zoals nationaal, internationaal transport, verhuur containers en ook grondwerken.

General Computers

Schemkensstraat 6 -3583Beringen

Gencom levert volledige I.T.-oplossingen van zowel hardware- als softwaretoepassingen, inclusief desktop- en netwerksupport en dit voor de detailhandel, de groothandel als de productiebedrijven.

Z-project Staffing

Industrieweg 57 -3583Paal

Z-Staffing is een uitzendkantoor met een unieke visie. We bieden al onze klanten - KMO`s én grote ondernemingen - een projectmatige aanpak, innovatief maatwerk en een doorgedreven service. Of ze nu één uitzendkracht nodig hebben of vijftig.

Abo Belgium

Beverlosesteenweg 20 -3583Beringen

Recyclagebedrijven metaalrecyclage recuperatiebedrijven

E En M Motors

Beverlosesteenweg 87 -3583Beringen

E & M Motors is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het onderhoud en de herstelling van Volvo`s. Als onafhankelijke Volvo-werkplaats bent u verzekerd van een correcte service tegen een correcte prijs.

Advies Training & Logistiek

Sint-janstraat 17 -3583Paal

ATL is een erkend opleidingscentrum (erkenning OCF 102) dat sinds 2011 instaat voor de opleiding Vakbekwaamheid voor chauffeurs met rijbewijs cat C (E).

Splendid

Industrieweg 41 -3583Beringen

Bouwbedrijf Splendid Paal-Beringen voor villa`s, woningen, bouwgronden, sleutel op de deur villabouw en woningbouw villabouw woningbouw sleutel op de deur

Vicking Electronics

Schemkensstraat 6 -3583Beringen

GOED MANAGEMENT BEGINT BIJ REGISTRATIE! Iedere organisatie wil efficiënt, tijd- en kostenbesparend maar vooral gebruiksvriendelijk registreren. Wij hebben oplossingen voor elk soort bedrijf voor elke bedrijfstak.

Drukkerij Moderna

Schoebroekstraat 50 -3583Beringen

Moderna beschikt over topkwaliteit rotatiepersen, vellenpersen en afwerkingsapparatuur die aan de hoogste markteisen voldoen. Behalve tijdschriften drukt Moderna ook catalogi, brochures en folders. We doen ook méér dan drukken alleen.

Hjp Productions

Zwanenbergstraat 2a -3583Beringen

Advoberingen

Paalsesteenweg 133 -3583Beringen

Vatana

Industrieweg 15 -3583Beringen

Vatana te Paal en Genk - schoenen - sport - kleding - lederwaren ...