U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jafor

Groeningenweg 13 -3590Diepenbeek

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het inrichten van uw magazijn of werkplaats? JAFOR is hierin de partner die u zoekt.Als onafhankelijke verdeler staat JAFOR garant voor oplossingen.Samen met sterke Europese fabrikanten, allen top in ...

Reweghs

Wijkstraat 25 -3590Diepenbeek

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij gewaardeerde uitvaartplechtigheden in heel Belgie. Met 6 funeraria in Limburg en 2 funeraria in Oost-Brabant bieden wij u onze beste service aan.

Androme

Wetenschapspark 4 -3590Diepenbeek

The androme.tv ecosystem consists of several pre-integrated and ready to use subsystems

Kbkr

Demerstraat 6 -3590Diepenbeek

Bouwbedrijf Hustings

Helstraat 51 -3590Diepenbeek

www.hustings.be - Gezamenlijke pagina Welkom op de gezamenlijke website van Bouwbedrijf Hustings, Jacobs Vastgoed en Immo Pivaal www.hustings.bewww.jacobs-vastgoed.behttp://pivaal.telenet.be (Klik op één van bovenstaande logo's of op de onderstreepte

Osudio Belgium

Wetenschapspark 24 -3590Diepenbeek

Osudio is 1 van de grootste Europese e-business specialisten gefocussed op omnichannel eCommerce, Product Information Management en print oplossingen.

Palmers

Dorpsstraat 32 -3590Diepenbeek

Welkom bij Palmers - Palmers Verzekeringen home verzekeringen particulier zelfstandig ondernemer & vrij beroep onderneming financiële dienstverlening particulier zelfstandig ondernemer & vrij beroep onderneming persoonlijke financiële planning belegg

Montage Service Diepenbeek

Duifhuisweg 19 -3590Diepenbeek

Al meer dan 15 jaar specialiseren wij ons op het gebied van montagewerken, voornamelijk in de metaalsector. Sedert enkele jaren hebben wij onze intrek genomen in de nieuwe kantoren gelegen in de KMO-zone “Dorpsveld” te Diepenbeek.

Goeco

Duifhuisweg 19 -3590Diepenbeek

Met aternatieve brandstoffen proberen we een antwoord te geven op de vraag van vandaag. Wij proberen dit AUTONOOM te doen. Onafhankelijk van de energieleveranciers van morgen. Daarom de keuze van zonneboilers en pelletketels.

Claes & Co Onderneming

Ginderoverstraat 16 -3590Diepenbeek

Lipa

Groeningenweg 8 -3590Diepenbeek

Lipa Datacenter : Single point of contact for your IT-needs BEDRIJF Wie zijn we... Diepenbeek De vestiging van LIPA zegt alles over het bedrijf dat in 1991 door Miranda en Edwin werd opgezet. Het is traditioneel en soliede in zekere zin, het is snel

Licata Vini

Duifhuisweg 12 -3590Diepenbeek

Wijnproeverij op maat voor bedrijven. Koppel uw produktvoorstelling of vergadering aan italiaanse wijnproeverij.

Be Commerce

Campuslaan 1 -3590Diepenbeek

BeCommerce is de Belgische vereniging van de bedrijven actief in verkoop op afstand, via internet, en dus alle vormen van e-commerce.

Appermont Gebroeders

Mortelstraat 28 -3590Diepenbeek

Vader Jan Appermont richtte het bedrijf op in 1969 als tuincentra. Van tuincentra kwam er al snel tuinaanleg en onderhoud bij. Eén voor één kwamen de zonen in het bedrijf en was de eerste stap gezet naar Gebr. Appermont bvba.

Amag

Muggenbergstraat 8 -3590Diepenbeek

Uw betrouwbare en flexibele leverancier voor het bewerken van metaal en kunststof. cnc draai- en freeswerk, plooi- en knipwerk, zinkvonken, ontbramen,... Zowel serie- als stukwerk.

Tr - Service

Duifhuisweg 7 -3590Diepenbeek

TR service is een vakbekwaam bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij herstellen industriele machines bij de klant, zowel elektrische als mechanische.

Slotenmakerij Lampaert - Sos Dienst Limburg

Oude Baan 2 -3590Diepenbeek

Wij geven gratis advies en maken gratis offertes voor het mechanisch beveiligen van Uw woning, kantoor, appartement, bedrijfsgebouw, villa enz.

Wim Claes Snel-transporten

Watertorenstraat 1a -3590Diepenbeek

Wim Claes snel-transporten is een groeiende onderneming die zich specialiseert in het transport van goederen.Kleine, snelle express-leveringen of grotere vrachten die vervoerd moeten worden.

De Nachtegaal

Industrielaan 7 -3590Diepenbeek

Jeuricon

Hoog Keizel 13 -3590Diepenbeek

Dacon Ecp

Crijtringstraat 28 2 -3590Diepenbeek

Uw kenniscentrum voor industriële- en logistieke automatisering.

Image Concepts

Nieuwstraat 87 -3590Diepenbeek

Kantoor Automatisering Limburg

Demerstraat 6a -3590Diepenbeek

Wij koppelen de kracht en schaalgrootte van een toonaangevende multinational als Xerox, aan de flexibiliteit van een KMO. Xerox is een toonaangevend A-merk in de markt van kopieer- en faxapparaten, printers en scanners.

De Sfeerboetiek

Nieuwstraat 182 -3590Diepenbeek

Ruddy Duck Vl

Nieuwstraat 131 -3590Diepenbeek

Entelec

Wetenschapspark 25 -3590Diepenbeek

Archonia

Wetenschapspark 4 -3590Diepenbeek

Are You looking for an experienced Internet Partner? ... You have just found it!! ZEUS Software Engineering internet, intranet, software, e-commerce, electronic commerce, e-payment, electronic payment, one-to-one, 1-2-1, e-catalog, electronic catalog

Lkc Service

Troisdorflaan 13 -3590Diepenbeek

LKC Service is gespecialiseerd in het plaatsen en ophalen van containers.Ook kan u bij ons terecht voor het vervoer van al uw goederen waarvoor een kraanwagen vereist is.

Milocon

Helstraat 64 -3590Diepenbeek