U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Flexmail

Jaarbeurslaan 29 -3600Genk

Flexmail is één van de meest uitgebreide e-mail marketing platformen op de markt. Het dienstenpakket van Flexmail richt zich zowel tot bedrijven en organisaties die één of twee maal per jaar een kleine campagne willen uitsturen als tot grote...

Boekhoudkantoor Heleven

Bresserstraat 8 -3600Genk

Accountancy kantoor Heleven & boekhoudkantoor Hebo in Genk zijn gespecialiseerd inboekhouding voor KMO`s & familiebedrijven

Accountantskantoor Claesen

Kuilenstraat 16 -3600Genk

Welkom bij Groep Claesen, het accountantskantoor en de familiezaak van Eddy Claesen, zijn dochter An en hun team. Hier zijn zelfstandige ondernemers en kmo thuis.

Theunissen

Vaartstraat 14 -3600Genk

Al 100 jaar steunt familiebedrijf Theunissen nv op een meerwaarde van eerlijk en professioneel advies. De jarenlange ervaring van ons team wordt doorgegeven van generatie op generatie, om u op elk moment van de beste service te voorzien.

C-mine Crib

C-mine 12 -3600Genk

CReatieve Innovatieve Business, dat is waar Crib voor staat!Op de grondvesten van de mijn van Winterslag ondersteunt deze incubator jonge, innovatieve bedrijven bij hun opstart of groei.

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Pikon Benelux

Jaarbeurslaan 21 -3600Genk

Wij zijn een internationale consultancy groep met een Belgische vestiging in Limburg. Samen met de 50 medewerkers uit de overige vestigingen van de PIKON International Consulting Group (Duitsland, Engeland en Zwitserland) kunnen w

Gusto

Europalaan 38 -3600Genk

Gusto is een trendy, design restaurant, met open keuken en 2 windvrije terrassen in hartje Genk. Verfijnde gerechten van een topchef met kraakverse ingrediënten, modern gebracht. Wijnbar waar u wijnen per glas kan bestellen.

Jacobs Transport

Zuiderring 28 -3600Genk

Als gevestigd transportbedrijf in Genk hebben wij een zekere faam opgebouwd. Gezien de uitstekende ligging in de industriezone Genk-Zuid, flexibele organisatie en werkmethode worden allerhande logistieke vragen soepel en snel opgelost.

J.p.l. Studiebureel

Weg Naar As 138 -3600Genk

Studiebureel JPL - Kredietunie kredieten en leningen op afbetaling op maat | Nationaal Hypotheekcentrum hypothecaire leningen en hypothecair gewaarborgde investeringskredieten.Voor elk soort krediet steeds de beste oplossing!

Dextra

Loofstraat 14 -3600Genk

Wij ontzorgen u voor uw volledige personeelsadministratie. Zo kan u zich als ondernemer volledig focussen op uw kerntaken. Wij voorzien maandelijks een persoonlijk contactmoment waarop we de diverse thema bespreken.

Officore

Weg Naar As 121b -3600Genk

Officore, uw betrouwbare partner voor administratieve dienstverlening en digitale oplossingen. Wij bieden een breed scala aan services, van freelance boekhouding en administratie en social media beheer tot SEO, webontwikkeling en

Elenco

Slamstraat 5 -3600Genk

Elenco is gespecialiseerd in bedrijfsautomatisering en alles wat daarbij komt kijken. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken waarmee wij onze klanten helpen hun producten sneller, preciezer en veiliger te produceren.

Youston

Mondeolaan 1 -3600Genk

Of u nu op zoek bent naar een leverancier voor het digitaliseren van documenten en foto`s of naar een partner voor het uitbesteden van uw volledig archief,Youston vindt voor u de beste oplossing!

H. Essers

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Plakoni Engineering

Eikelaarstraat 21 -3600Genk

Engineering, design and manufacturing for the automotive industry PLAKONI Engineering Plakoni Engineering,automotive,manufacturing,Genk,Ford,innovation

D.a.c. (direct Aankoop Company)

Gordelweg 15 -3600Genk

VERHUIZINGEN DAC: UW VERHUISFIRMA IN LIMBURG MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Haven Genk

Kolenhavenstraat 6 -3600Genk

Haven genk, barge terminal, rail terminal, conventional cargo, break bulk .:: Haven Genk ::. haven genk, barge terminal, rail terminal, conventional cargo, break bulk

Syntra Business

Thorpark 8040 -3600Genk

FORTIO-bedrijfsopleidingen heeft reeds 10 jaar ervaring in het aanbieden van maatoplossingen in opleidingen en opleidingsadvies

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Amano Europe

Westerring 2 -3600Genk

Met zijn afdelingen ontwikkeling, verkoop, installatie en ondersteuning van software en hardware biedt Amano als internationale onderneming totaaloplossingen op gebied van tijdsregistratie, toegangscontrole en parkeersystemen.

Heveco

Eikelaarstraat 19a -3600Genk

Heveco is de specialist als het aankomt op bedrijfsautomatisering en industriele bordenbouw en elektriciteitswerken.

New Lines

Hoefstadstraat 94 -3600Genk

Audiovisuele productiesEvents - bedrijfsopeningen - congressen - persconferenties ...Verlichting - klank - projectie en lichtontwerp

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

M En A Consult

Mosselerlaan 45 -3600Genk

Software voor advocaten en curatoren.

Proker Industrial Packaging

Toekomstlaan 10 -3600Genk

nduspack is leverancier en verdeler van verpakkingsmaterialen gelegen in Genk Noord. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en groeide op korte tijd uit tot gewaardeerde verpakkingspartner van heel wat Limburgse ondernemingen.

Daenen Yves & Bijnens Marc & Cox Paul & Lenaerts Joseph & Vanderputte Luc Fv

Europalaan 50 -3600Genk

OMNIUS Advocaten bestaat uit 16 juristen: door de interne specialisatie zijn wij in staat U op vele juridische terreinen bij te staan.

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

Trius

Henry Fordlaan 18 -3600Genk

TRIUS NV is er van overtuigd dat de sleutel tot succes ligt in de unieke manier waarop een firma zijn producten ontwikkelt en levert aan zijn klanten. Uw ICT moet deze unieke manier van werken ondersteunen.

Hbs

Weg Naar As 38 -3600Genk

Your Local Harley Healer in Belgium - don't come if you like bein' ripped off HBS, Independant Harley-Davidson specialized Shop in Belgium HBS,Hoodlum,Trike,Trikester,Harley,HD,Kustom,Custom Bike,Sportster,Sportster Chopper,Sportster Custom,Chopper,B

Intercommunale Vereniging Voor Hulp Aan Gehandicapten In Limburg

Klotstraat 125 -3600Genk

Managementsondersteuning voor Sociale Ondernemingen MOSO werkt MOSO werkt;managementsondersteuning;management; bestuur; beleid; sociale ondernemingen; social profit;welzijnssector

Interdoors

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Paste

Landwaartslaan 23 -3600Genk

Als bouwbedrijf of bouwgerelateerde onderneming zijn uw werven de mooiste reclamedragers. Werfdoeken.be maakt voor u de ideale werfafsluiting die in het oog springt! Onze werfdoeken worden gemaakt uit PVC en bedrukt met UV- en weersbestendige ...

4cpm

Henry Fordlaan 18 -3600Genk

Team Jackmaert Schoonmaakbedrijf uit Genk is een dienstverlenend bedrijf en sinds 1990 actief bij vele opdrachtgevers in het gehele land maar de meeste bekendheid geniet in Limburg en omgeving.

Bedrijfsfilm.be

Oostlaan 24 -3600Genk

Marketing | Videoreportages - Bedrijfsfilm.be maakt professionele bedrijfsreportages, promotiefilms & marketingvideo`s voor horeca, kmo en vastgoed. 85% van de consumenten is eerder geneigd te willen werken met bedrijven dat video?s gebruikt.

Eco Consult And Systems

Huisdriesstraat 19 -3600Genk

Ecosys is een toonaangevende technisch-juridische dienstverlener en raadgever van milieuadviezen en voert met ruime ervaring studies uit voor bedrijven en de overheid.

Paulissen Beton

Woudstraat 7 -3600Genk

Paulissen Beton is al sinds de jaren 60 een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van betonproducten. Het familiale karakter van het bedrijf is nog steeds een grote troef.

Systempluslogisticservice

Geleenlaan 33 -3600Genk

Wim Bosman is een 3pl+ Europese Logistiek dienstverlener met een sterk Europees netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport en distributieoplossingen.

Cafmeyer-vandenhoudt-maleux

Winterslagstraat 101 -3600Genk

Advocaten Deskundige dienstverlening voor bedrijven en particulieren

Keroma - Techniek

Kolenhavenstraat 1 -3600Genk

Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan onderhoudsartikelen. Voor de producten zijn wij Masterverdeler van de meest gangbare en professionele producten. Wat betreft de machines, volgen wij de lijn van NUMATIC en HAKO....

Elysee

Koerlostraat 19 -3600Genk

In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex ELYSEE. Elysee heeft als troeven een buffet restaurant en een ruime keuze aan feestzalen van 10 tot 650 personen.

C. Vangompel

Slingerweg 56 -3600Genk

Wij zijn een jonge dynamische onderneming en hebben ons op het gebied van het CNC-gebeuren gespecialiseerd.

Gps - General Process Steering

Oosterring 9 -3600Genk

GPS stelt u een aantal vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor zoals tijdregistratie, toegangcontrole en digitale camerabewaking.

Atoll Genk

Dieplaan 83 -3600Genk

ATOLL Interim is een professioneel en ondernemend groeibedrijf, met vele jaren ervaring binnen de uitzendsector. Onze kennis van zaken in combinatie met onze gespecialiseerde aanpak zorgen ervoor dat ATOLL Interim telkens de &#822

Stevens Recycling

Swinnenwijerweg 26 -3600Genk

We zijn een familiaal recyclage- en recuperatiebedrijf, gelegen in de Haven van Genk aan het Albertkanaal.

Tru Cleanroom Cleaning

Nieuwpoortlaan 15 B -3600Genk

Welkom bij TRU, het enige bedrijf dat exclusief gespecialiseerd is in cleanroom reiniging. Het specialisme en de kennis, bij een cleanroom cleaner, zijn noodzakelijk om de functionele normen van de cleanroom te kunnen behouden.

Lenaers Express

Troisdorflaan 13 -3600Genk

Heeft u een zeer dringend transport en u kan nergens meer terecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een oplossing waar anderen afhaken. Want Lenaers Express is niet zomaar een transportbedrijf.

Quality Production

Grotestraat 52 -3600Genk

Spronken Orthopedie N.V. 3890384 Bezoekersteller Spronken Orthopedie N.V.: Door de liefde voor het vak, de aandacht voor elke patiënt, de hoge kwaliteitseisen en moderne technologie groeide Spronken Orthopedie uit tot één van de grootste bedrijven vo

H.v.a. - Koeling

Zuiderring 22 -3600Genk

HVA Koeling, een koeltechnisch bedrijf opgericht in 1983

Belgacom

Europalaan 130 -3600Genk

Binnen de Groep levert Belgacom nv een uitgebreid gamma van telefonie-, internet- en tv-diensten over de vaste lijn aan residentiële en professionele klanten. Belgacom nv is een autonoom, beursgenoteerd overheidsbedrijf met aan het hoofd ...

Belgo-international Research Applications En Development

Grotestraat 42 -3600Genk

Spronken Orthopedie N.V. 3890384 Bezoekersteller Spronken Orthopedie N.V.: Door de liefde voor het vak, de aandacht voor elke patiënt, de hoge kwaliteitseisen en moderne technologie groeide Spronken Orthopedie uit tot één van de grootste bedrijven vo

Il Granito

Toekomstlaan 2 -3600Genk

natuursteenbedrijf,specialiteiten,granito,graniet,marmer,copyrightA ,route,pagii,like,over,home,site,free,please,visit,this,your,what,want ilgranito.tk

Autobusbedrijf Bronckaers

Oosterring 17 -3600Genk

Eurobussing est votre partenaire mobilité et voyage, actif dans le secteur du transport collectif de personnes par route. Tous vos déplacements, voyages, tours d'europe, excursions, ... en autocar ou en bus en Bruxelles ou la Belgique. Eurobussing

Reizen De Kempen

Geleenlaan 29 -3600Genk

Sedert meer dan 15 jaar comfortabel vervoer van mindervaliden en validen. Doordat Reizen De Kempen een flexibele werkwijze heeft en goed op de wensen van de klant inspeelt, is ons bedrijf in staat vervoer op maat te bieden. Stiptheid en ervaring ...

Drinkmarket Schreurs - Schellen

Hondeskuilstraat 22 -3600Genk

Drinkmarket Schreurs-Schellen BVBA (achter het bedrijvenpark in Genk) bezorgt al meer dan tien jaar een uitgebreid aanbod aan bieren, wijnen, aperitieven, sterke dranken, champagnes, sport- en frisdranken enz. .

Bamps Eurassur

Jaarbeurslaan 21 -3600Genk

De website van Bamps Eurassur NV, een gespecialiseerd makelaarskantoor te Genk, voor al uw verzekeringen; zowel voor bedrijven als particulieren die een goede service belangrijk vinden. Bamps Eurassur te Genk, makelaarskantoor voor al uw verzekeringe

Vastgoedkantoor Marvy

Dieplaan 67 -3600Genk

Welkom bij Vastgoedkantoor MARVY n.v. Marvy,verhuur,verkoop,te huur,te koop,huur,koop,woningen,woonhuizen,onroerend goed,vastgoed,vastgoedkantoor,immo-kantoor,immobiliën,rentmeester,huizen,appartementen,gronden,verhuren,verkopen,garages,villa,plaatsb

D.p.m.

Schepersweg 131 -3600Genk

De firma Depuydt, gevestigd in Genk, groeide de afgelopen jaren uit van eenmanszaak tot een gerespecteerd en dynamisch schildersbedrijf, gedragen door ervaring, creativiteit, know-how én de begeestering van zaakvoerder Didier Depuydt.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Limec

Jan Latos Laan 5 -3600Genk

Wij zijn de betrouwbare partner op het gebied van elektrische installaties.

Drukkerij Cornelissen

Evence Coppéelaan 74 -3600Genk

Welkom bij Drukkerij Cornelissen! CORNELISSEN bvba, drukkerij en bureelartikelen, bestaat twee generaties. Deze twee onderling verbonden diensten, samengebracht in één onderneming vormen een flexibel geheel dat beantwoordt aan alle behoeftes van elke

Hengelhoef Concrete Joints

Hengelhoefstraat 158 -3600Genk

Met meer dan 20 jaar ervaring in de productie van uitzetvoegen voor industriële vloeren heeft de firma Hengelhoef Concrete Joints reeds meer dan 1,5 miljoen lopende meter uitzetvoegen geleverd en dit wereldwijd.

Ld Consult

Rootenstraat 25 -3600Genk

LDConsult staat voor een no-nonsens bedrijf, met 1 prijs zonder onvoorziene kosten en verrassingen. Wij bieden volledige Web oplossingen van KMO's tot zelfstandigen.

Vdw Glas

Slingerweg 62 -3600Genk

Het imago van uw bedrijf valt of staat met de eerste indruk. En dan zijn schone ramen een must. Bij VDW Glas hebben onze glazenwassers een jarenlange ervaring in het reinigen van ramen, veranda’s, zonnepanelen en naamborden.

Move Intermodal

Kolenhavenstraat 6 -3600Genk

Move Intermodal verzorgt deur tot deur internationale transport voor bedrijven, kantoren en particulieren.

Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.

Spronken Orthopedie

Transportlaan 9 -3600Genk

Spronken Orthopedie N.V. 3890384 Bezoekersteller Spronken Orthopedie N.V.: Door de liefde voor het vak, de aandacht voor elke patiënt, de hoge kwaliteitseisen en moderne technologie groeide Spronken Orthopedie uit tot één van de grootste bedrijven vo