U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belo

Nijverheidslaan 1543/3 -3660Opglabbeek

Belo-electrics bvba kan rekenen op een team van experts wat automatisatie betreft.U kunt onder andere een beroep op ons doen voor het bedraden en programmeren van uw productiemachines.

Slagmolen

Molenweg 177 -3660Oudsbergen

Door zijn unieke architectuur en indeling is onze sfeervolle feestzaal geschikt voor elke gelegenheid.sterrenchef Bart Meewis staat ter uwer beschikking.

Groothandel Maveco

Nijverheidslaan 1573 -3660Opglabbeek

Veiligheidsuitrusting werkkleding confectie horecakleding confectie veiligheidsschoenen arbeidskleding confectie beroepskleding confectie antislipmateriaal huidbeschermingsproducten industrie signalisatiekleding beveiligheidsuitrusting individueel valb

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Jamec

Bedrijfsstraat 1209 -3660Oudsbergen

Jaraco is een professionele en ervaren partner voor bedrijven met bouwplannen. Vanaf vanaf de conceptfase tot en met de totale afwerking. Ook de binnenafwerking.

Ondernemingsclub Oudsbergen

Industrieweg-noord 1141 -3660Oudsbergen

Fountain Business Park

Industrieweg-noord 1161 -3660Opglabbeek

Aantrekkelijke kantoorgebouwen gesitueerd rond een centrale waterpartij in een groene , campusachtige omgeving.

Kmwe Toolmanagers Belgia‹

Weg Naar Zwartberg 156b -3660Opglabbeek

Het familiebedrijf KMWE Toolmanagers is producent en leverancier van een totaalpakket in tooling voor de verspanende hout-, metaal- en kunststofindustrie en heeft al 65 jaar ervaring op deze gebieden.

Jaraco

Bedrijfsstraat 1209 -3660Opglabbeek

Jaraco te Opglabbeek (Limburg) is een jong bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van industriele bouwprojecten in staal. Hiernaast worden ook renovaties van industriele gebouwen en bouwprojecten in prefab beton uitgevoerd.

Bouwbedrijf Ruelens & Partners

Nijverheidslaan 1508 -3660Oudsbergen

Ieder heeft zijn manier om die zaken aan te pakken, daarom willen wij ons flexibel opstellen naar de klant toe. Wij werken hoe u dat wilt, enkel ruwbouw of toch sleutel op deur?

Algemene Bouwonderneming Cuppens

Manestraat 3 -3660Oudsbergen

Wie bij Cuppens NV binnenkomt zal onmiddellijk onze professionele aanpak voelen. Dit te danken aan onze jarenlange ervaring, zowel voor woningen als appartementen.

Vanwynsberghe

Bedrijfsstraat 1209 -3660Oudsbergen

Weltjens Transport

Weg Naar Meeuwen 56 -3660Opglabbeek

Weltjens Transport nv is een transport en logistiek bedrijf in Opglabbeek, België. In meer dan 50 jaar hebben wij, door een klantgerichte service, ons bedrijf weten uit te bouwen tot een gediversifieerd wagenpark.

Industriele Ventilatie Technieken

Nijverheidslaan 1540 -3660Oudsbergen

Als fabrikant/leverancier werkt Inventec zowel voor zelfstandige ondernemers, KMO`s als grote industriële bedrijven. Elk project wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd - vanaf het eerste advies en ontwerp tot en met de constructie en montage.

Kmo Advising

Weg Naar Zwartberg 220 -3660Opglabbeek

fiscaal advies voor bedrijven , financieel advies voor bedrijven

Gw Security Group

Weg Naar Meeuwen 34 -3660Opglabbeek

GW Security Group bvba is een, door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, erkende beveiligingsfirma. We zijn gestart met de bedoeling onze klanten te beveiligen naar alle wettelijke normen en plichten en dit alles aan een betaalbare prijs!

E.p.a.

Nijverheidslaan 1511 -3660Oudsbergen

Electro Processing en Automatisatie NV (EPA) werd in 1989 opgericht.Ons dynamische installatiebedrijf is gespecialiseerd in industriële elektrotechniek en biedt u een compleet aanbod van elektrotechnische diensten en oplossingen.

Bioterra

Nijverheidslaan 1527 -3660Opglabbeek

Bioterra draagt zorg voor de verwerking van verontreinigde grond, slib en granulaten door middel van doorgedreven biologische grondreiniging als ook met behulp van fysico-chemische grondreiniging met behulp van de meest moderne technieken

Rodesco

Weg Naar Meeuwen 48 -3660Opglabbeek

RODESCO NV is een internationale onderneming, opgericht in 1967, gespecialiseerd in het verwerken, import en export van industriële mineralen en chemische producten. De hoofdactiviteit is verwerken van industriële mineralen zoals mangaandioxide,

Globis

Industrieweg-noord 1119 -3660Opglabbeek

De dienstverlening die we u aanbieden, stoelt op drie peilers: training op vraag en op maat van uw bedrijf, coaching op de werkvloer en het bepalen van het potentieel en de doorgroeimogelijkheden van uw (kandidaat) medewerkers.

Tony Rus Activities

Weg Naar Meeuwen 46 -3660Opglabbeek

RUS TONY GROUP werd opgericht in 1985. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een hoofdrolspeler in de Belgische amusementsindustrie.

Rus Tony Industries

Weg Naar Meeuwen 46 -3660Oudsbergen

RUS TONY GROUP werd opgericht in 1985. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een hoofdrolspeler in de Belgische amusementsindustrie.

Autoverhuur Broekx

Weg Naar Meeuwen 50 -3660Opglabbeek

Autoverhuur Broekx verhuurt personenwagens, exclusieve wagens, minibussen, aanhangwagens verhuis- en vrachtwagens.Voor elk wat wils! Ons wagenpark is uitgerust voor zowel bedrijven als voor privaat doeleinden.

Sanmax

Weg Naar Zwartberg 18 -3660Opglabbeek

|.|.- Sanmax bvba -.|.| Sanmax is een dynamisch internetbedrijf, dat creativiteit en enthousiasme combineert met technische kennis en ervaring. Sanmax levert aan zelfstandigen en KMO's professioneel en betaalbaar maatwerk voor alle toepassingen op he

Creyns

Industrieweg-noord 1123 -3660Oudsbergen

Creyns Bouwmaterialen is een bloeiend familiebedrijf dat u een brede waaier aan bouwmaterialen biedt, gaande van ruwbouwmaterialen en dakpannen tot vloer-wandtegels en klinkers,gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring.

Gebroeders Ferson

Langveldweg 39 -3660Opglabbeek

Gebroeders FERSON ---- Interieur&Doe Het Zelf ----- OPGLABBEEK ---- BELGIE schuifwanden 20 procent korting De gebroeders Ferson : Wilfried, Johan en Kurt werken al sinds 1996 met veel volharding aan een jong en dynamisch bedrijf dat klantentevredenhe

Versus-omega

Nijverheidslaan 1527 -3660Oudsbergen

Uw partner in schuifdaken en schuifwanden

Jasco Renting

Weg Naar Meeuwen 50 -3660Oudsbergen

JET Renting verhuurt professioneel transportmateriaal aan bedrijven.

Plastiservice Projects

Nijverheidslaan 1571 -3660Oudsbergen

Plastiservice is een bedrijvengroep gespecialiseerd in de levering en bewerking van kunststoffen voor de industrie.

Turboss

Industrieweg-noord 1195 -3660Opglabbeek

TURBOSS reinigt en renoveert betonvloeren voor particulieren, bedrijven en openbare besturen, met Diamabrush: een unieke snelle en milieuvriendelijke techniek. U heeft de keuze in een mat tot hoogglans gepolijst antislip eindresultaat.

Max Media

Gommersstraat 11 -3660Opglabbeek

Elmech - Services

Industrieweg-noord 1114 -3660Opglabbeek

De hoofdactiviteit bestaat uit elektromechanisch onderhoud en het bieden van technische ondersteuning aan diverse bedrijven. :: Elmech Services NV :: Johan Vanoppen, Erwin Plessers , RVS, elektro technisch, onderhoud, constructie, voeding, roestvrij,

Jet Group

Nijverheidslaan 1515 -3660Oudsbergen

JET Group ontwikkelt en produceert marktgerichte protect en connect oplossingen voor bedrijven die hun logistieke waardeketen continu en volledig willen optimaliseren.

Goossens Metaal

Nijverheidslaan 1504 -3660Opglabbeek

BVBA Goossens Metaal is een metaalverwerkend bedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het produceren en plaatsen van aluminium en inox constructies.

Secla

Nijverheidslaan 1596 -3660Opglabbeek

Secla is een bedrijf met een jarenlange ervaring in metaalwerken. Ons productengamma is zeer uitgebreid waaronder trappen en leuningen in metaal of inox, poorten en hekwerken, stalen ramen en deuren, stalen veranda`s, carports en luifels,... .

Bouwwerken Jacobs Industriebouw I3

Industrieweg-noord 1111 -3660Opglabbeek

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Mecona

Weg Naar Zwartberg 208 -3660Opglabbeek

Het familiebedrijf Mecona staat al bijna 50 jaar aan de top in Limburg en België met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda’s, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering.

Jos Eerdekens

Industrieweg-noord 1195 -3660Oudsbergen

Cornet Seating Systems

Industrieweg-noord 1138 -3660Opglabbeek

Welkom op de site van Cornet Seating Systems. Via onze website houden we u graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen uit onze sector.

Jet Warehouse

Nijverheidslaan 1515 -3660Opglabbeek

Casa Amendola

Hoeverbergweg 31 -3660Oudsbergen

L.e.j.

Bedrijfsstraat 1209 -3660Opglabbeek

Industrieel Management Ad Interim

Sint-hubertuslaan 1 -3660Opglabbeek

IMAI Consultancy : Interim Management op uw maat. IMAI Consultancy : Interim Management op uw maat. interim, management, interim management, interim manager, Interim Manager, Value stream, value stream mapping, produktiemanagement, productie manageme

Jacky Knoops-kassinger

Nijverheidslaan 1521 -3660Opglabbeek

Met een totaalpakket dragen we zorg voor al uw grondwerken. Grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, zeefwerk, saneringen, funderingswerken, bestrating, tanksanering, containers & kipwagenvervoer.

Bconnected

Weg Naar Zwartberg 174 -3660Opglabbeek

bconnected, specialist in e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie, e-commerce, social media marketing

E.v.a.a.

Nijverheidslaan 1560 -3660Opglabbeek

EVAA beschikt over de nodige zorg en passie om uw verhuizingen te regelen.

Leenders

Industrieweg-noord 1182 -3660Opglabbeek

Sinds 1917 uw specialist in onderhoudswerken en metaalconstructies

Yp Eurofix

Broekstraat 34 -3660Oudsbergen

Inspiratie nodig voor de inrichting van je keuken, interieur, kantoor of apotheek?

Jojo Elektronica

Weg Naar Zwartberg 214 -3660Opglabbeek

Bij ons vindt u niet alleen verschillende soorten camerabewakingssystemen, videobewaking en alarminstallaties. Als elektronica-expert zijn we bovendien gespecialiseerd in VOIP telefoons, snelle internetverbindingen, mobiele telefonie en fax...