U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zakenkantoor Bullen

Leemakkerstraat 12 -3670Oudsbergen

Industriele Technieken En Automatisering

Kastanjestraat 9 -3670Meeuwen-gruitrode

I.T.A. is een bedrijf dat op hoog niveau presteert als totaalaanbieder in de branche van industri?le elektriciteit en automatisering.

Bouwonderneming Haex

Klein-heidestraat 25 -3670Oudsbergen

Haex Bouwonderneming Welkom Haex NV is één van de vele bouwondernemingen in Noord-Limburg die haar werken voor het merendeel uitvoert in Limburg gaande tot Vlaams-Brabant. Haex NV profileert zich als All-round aannemer gaande van een nieuwbouw- tot e

Schrijnwerkerij Horemans

Kolisstraat 3 -3670Oudsbergen

Wat startte als een algemene schrijnwerkerij, werd snel een bouwbedrijf met als focus houtskeletbouw. Daarmee vertolkte vader Horemans een echte pioniersrol in België.

Vandervelden A.

Kolisstraat 12 -3670Oudsbergen

uinaannemer Anton Vandervelden bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat reeds meer dan 15 jaar een gevestigde waarde is in de sector van tuinontwerp, aanleg en onderhoud.

Putboringen Van Heugten Marc

Fabriekstraat 9 -3670Oudsbergen

Van Heugten Marc bvba is maar liefst 50 jaar actief. Het is een gerenomeerd bedrijf dat de perfecte know how in huis heeft om eenvoudige en complexe putboringen en verkenningsboringen, milieuboringen en droogzuigingen uit te voeren

Medallux

Weg Op Bree 103 -3670Meeuwen

Via deze site willen wij ons bedrijf Medallux' graag aan het grote publiek voorstellen. "Medallux" is meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van medailles, pins, orden, eretekens en diverse andere producten.

Natuursteen Coox

Klein-heidestraat 12 -3670Meeuwen-gruitrode

Schepers

Klein Heidestraat 21 -3670Meeuwen

Schepers NV Binnenafwerkingsbedrijf en Harol Specialist

Conceptmakers

Breekiezel 26 -3670Meeuwen-gruitrode

Wij bieden u gegarandeerd de scherpste prijs voor bedrukte usb sticks.Snelle levering uit voorraad of direkte import uit het Verre Oosten.

Captiva

Taelstraat 20 -3670Meeuwen-gruitrode

V & V Dakwerken

Hendrik Van Merodestraat 1 -3670Meeuwen-gruitrode

Hendrikx Infra

Neerhovenstraat 71 -3670Oudsbergen