U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Papierstad

Astridlaan 219 -3900Overpelt

Kantoorartikelen en groothandel schrijfwaren.

Sleurs Mortels En Gipsen

Siberiëstraat 14 -3900Pelt

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Laptophoezen.be

Astridlaan 219 -3900Pelt

Bij Papierstad kan u terecht voor alle laptophoezen, laptoptassen, laptop stickers, en laptop accessoires.

Multiwear

Sellekaertsstraat 20 -3900Overpelt

Multiwear heeft ruim 15 jaar ervaring in beroepskleding en sportkleding. Als expert op het gebied van horecakleding, kokskledij, wielerkleding, sportkledij of promotextiel doen we er alles aan om onze klanten de beste service te geven.

Garage Vanduffel

Lindelsebaan 344 -3900Pelt

Welkom bij Vanduffel Overpelt, uw Toyota-verdeler voor Noord-Limburg. Ons team staat steeds paraat om u met raad en daad bij te staan.

Helpo

Stuifzandstraat 57 -3900Overpelt

E. Meeuwissen

Gaston Eyskenslaan 2 -3900Overpelt

Horeca Groothandel E. Meeuwissen BVBA is gespecialiseerd in de levering van food en non food producten.

Handelsonderneming Winters

Leon Bekaertlaan 25 -3900Pelt

Handelsonderneming Winters BVBA is een jong en dynamisch bedrijf dat zich doorheen de jaren specialiseerde in container verkoop en verhuur.Handelsonderneming Winters BVBA levert containers geschikt voor transport, opslag en accomodatie, en dit zowel

Kwanten

Stuifzandstraat 44 -3900Overpelt

Svb

Bemvaartstraat 26 -3900Overpelt

S.V.B. Bvba, opgericht in 1995, is een leverancier / fabrieksagent van producten voor de industrie, groothandel, ijzerwaren en Doe Het Zelf. S.V.B. wil zich profileren als leverancier / fabrieksagent die enkel verkoopt aan de handelaar en...

Andre Wagenbouw Balen

Haltstraat 63 -3900Overpelt

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van voertuigen naar lichte vracht, homologatie en luxewagens.

Algemene Onderneming Driesen

Stuifzandstraat 36 -3900Pelt

Driesen nv is uitgegroeid tot een dynamisch bouwbedrijf die niet meer weg te denken is uit de Noord-Limburgse bouwwereld. Als algemene aannemer werken we met een 100-tal medewerkers, waarvan 75 arbeiders.

Gebroeders Hendrickx

Haltstraat 92 -3900Pelt

Gebroeders Hendrickx Dak- en afdichtingswerken durft er prat op gaan dat hetdoor ons geleverde werk aan de hoogste eisen voldoet.

Franssen Products

Albert Quintinlaan 2 -3900Pelt

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels.

Limburg International

Kerkdijk 16 -3900Overpelt

Joomla - the dynamic portal engine and content management system Li-reizen - Home Joomla, joomla

V.d.f. Motors

Astridlaan 261 -3900Overpelt

VDF Motors Overpelt VDF Motors Overpelt VDF Motors, leverancier van nieuwe en tweedehands wagens, alle merken, groot assortiment occasie's, scherpe prijzen, goede voorwaarden, overpelt, occassie , ocasie, ocassie, occasie, tweedehandswagens, tweedeha

B & P Products

Gaston Eyskenslaan 13 -3900Overpelt

B&P Products is een kunststofverwerkend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van matrijzen, produceren van onderdelen in thermoharders, technische kunststoffen, spuitgieten en persen. B&P Products is a synthetics processing company specialising

V.b. Logistics

Europalaan 31 -3900Pelt

een internationaal georiënteerde onderneming die zich gespecialiseerd heeft in de productie en oppervlaktebehandeling van hekwerk.

Gereedschapsmakerij Winters

Europalaan 7 -3900Pelt

Gereedschapsmakerij Winters is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en produceren van spuitgietmatrijzen.

Novostol

Lodewijk De Raetlaan 5 -3900Overpelt

Novostol begon in de jaren 60 onder de naam Profilex met het extruderen van pvc dakgoten en buizen. In 1974 vestigde het bedrijf zich in Overpelt en legde zich toe op technische profielen. In die periode werd ook de divisie spuitgieten opgestart ...

Apk Group

Haltstraat 50 -3900Overpelt

Doorheen de jaren hebben we heel wat bedrijven overgenomen en is APK Group enorm gegroeid. Hierdoor hebben we de mogelijkheid gekregen onze expertise in verschillende sectoren te verscherpen.

Multi Continental Belgie

Lodewijk De Raetlaan 2 -3900Overpelt

Deckers Wonen

Sellekaertsstraat 15 -3900Overpelt

Deckers is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren en plaatsen van raam- , muur- en vloerbekleding met een uitzonderlijk groot assortiment tapijten, zowel handgeknoopt als machinaal. Deckers - Permanente interieurbeurs!

Deckers Tapijt

Sellekaertsstraat 13 -3900Overpelt

Deckers is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren en plaatsen van raam- , muur- en vloerbekleding met een uitzonderlijk groot assortiment tapijten, zowel handgeknoopt als machinaal. Deckers - Permanente interieurbeurs!

Poetsmasters.com

Fabrieksstraat 90 -3900Pelt

Kuismasters.com is een professioneel schoonmaakbedrijf met gespecialiseerde poetsploegen in diverse sectoren. We weten als geen ander dat verschillende omgevingen een aparte benadering vragen.

Fireline

Waterrijtstraat 1 -3900Overpelt

Atrex

Emiel Vlieberghlaan 8 -3900Overpelt

De groep Alders Transport behelst 7 ondernemingen: A-Logistics, Alders Internationaal Transport, Alders Bulk Logistics, Transport M. Depaire, ACE Logistics, Alders Krüger Transport en Alders Service Center.

Interpam

Industrielaan 20 -3900Overpelt

Alders Bulk Logistics

Emiel Vlieberghlaan 8 -3900Overpelt

Tigro Industries

Europalaan 37 -3900Overpelt

Tigro Industries, actief in de opslag, behandeling en het transport van diverse goederen uit sectoren als chemie, farma, cosmetica, automobiel, voeding, landbouw, enzovoort. Tigro Industries - opslag, behandeling, distributie en advies

Aerotrim

Industrielaan 24 -3900Pelt

Aerotrim N.V. onderdeel van de Soudal Group, is een toonaangevende speler in de Europese Aerosolmarkt, met focus op innovatieve productontwikkeling, geautomatiseerde productie en klantgerichte kwaliteitscontrole.

Bouwindex.be

Dorpsstraat 218 -3900Overpelt

Quality-jobs@work

Haltstraat 50 -3900Overpelt

Je bent op zoek naar medewerkers voor je bedrijf? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode?

Autorijschool Hendriks

Leopoldlaan 44 -3900Overpelt

Opleiding rijbewijs: categorie AM, categorie A1,A2 en A, categorie B, categorie BE, categorie C, categorie CE, categorie D.

Aquamaster Europe

Leo Baekelandlaan 5209 -3900Pelt

WATERPOMPEN voor beregening, drukverhoging, dompelpompen, bronpompenVIJVERACCESSOIRESVijverpompen, spuitkoppen, fonteinen,verlichting, filtersHogedrukreinigers, slangen &appendages, drukleidingsystemen, drainage

Umans Radepo - Spouwmuurisolatie

Astridlaan 115 -3900Overpelt

Umans Radepo is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring De tweede generatie staat aan het roer en zorgt voor vernieuwing naast het leveren van ramen en deuren behoort ook het isoleren van spouwmuren en daken inmiddels tot de

Umans Radepo - Ramen En Deuren

Astridlaan 115 -3900Overpelt

Umans Radepo is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring De tweede generatie staat aan het roer bij Umans en zorgt voor vernieuwing: naast het leveren van ramen en deuren behoort ook het isoleren van spouwmuren en daken tot de kernactiviteiten

Apk Recycling

Lieven Bauwenslaan 6 -3900Pelt