U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vip Computers

St. Antoniusweg 17 -3910Neerpelt

Vipcomputers BVBA bestaat al sinds 1995 en is door de jaren heen een gevestigde waarde met heel veel kennis en ervaring.

Dbmb

Kerkstraat 8 -3910Pelt

Onze klanten een veilig gevoel geven, daar streven we naar!

Zima

Eikenlaan 8 -3910Neerpelt

De stijl van Anne-Mie is dynamisch, spontaan, speels en creatief. zij werkt o.a. voor een aantal trendy vakbladen en is huisfotografe van diverse beroepsorganisaties en bedrijven, waarin ze geprijsd wordt voor haar originele portretfotografie.

Van Vlierden

Berghei(shl) 10 -3910Pelt

Tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Drie sterke pijlers van Van Vlierden Groenbedrijf. Aanleg, ontwerp en onderhoud van zowel prive tuinen, parken en kasteeltuinen als ook daktuinen en dakterrassen. Voor particulieren en bedrijven.

Terra Works

Weidenstraat 45 -3910Neerpelt

Wij zijn een jong & dynamisch bedrijf dat beschikt over een modern en aangepast wagenpark. Sinds 2008 zijn we actief in het verhuren van containers.Wij zijn bekend voor onze flexibele service en zeer concurrentiële prijzen.

Beva Computers

Heerstraat 93 -3910Neerpelt

Computers en toebehoren voor bedrijf & particulier. Team van 12 specialisten staat borg voor legendarische service. BEVA Computers - Promoties beva, computers, neerpelt, limburg, promotie, software, netwerken, netwerkbeveiliging, workflow, printer, f

Jc-rent

Boseind 140 -3910Neerpelt

JC-Rent is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verhuur, verkoop en service van grondverzetmachines, hoogtewerkers en tuinbouwmachines.

Limanex

Herent 90 -3910Pelt

LIM-ELEC heeft reeds 30 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van rolluiken, zonwering en sectionele poorten. - HAROL-specialist - LIM-ELEC neerpelt, overpelt, hamont, achel, peer, bocholt, hechtel, eksel, leopoldsburg, koersel, beringen, harol, m

Ats Stevens

Heikesveld(shl) 71 -3910Neerpelt

Algemene Technieken Stevens (ATS) is een jonge, dynamische onderneming, actief op het gebied van sanitair, verwarmings- en ventilatietechnieken. Wij richten ons op plaatsing, herstel en onderhoud van sanitaire voorzieningen, verwarmingstoestellen.

Ab Tribunes

Ganzenpas 12 -3910Pelt

AB Tribunes is in 1988 gestart als een verhuurbedrijf van demontabele tribunes, sinds 1998 houden wij ons uitsluitend bezig met verkoop en montage van op maat gemaakte demontabele en vaste tribunes , met of zonder overkapping.

Bechtle Direct

Heerstraat 73 -3910Neerpelt

Bechtle direct behoort tot de toonaangevende IT-leveranciers voor zakelijke eindklanten en de publieke sector en is in 14 landen in heel Europa actief. Als klant profiteert u van een ruim portfolio van IT-handelsproducten, van een professionele ...

Rudi Knevels

Broesveldstraat 40 -3910Neerpelt

Heftruck Service Limburg

Heikesveld(shl) 66 -3910Pelt

Heftruck Service Limburg BVBA uit Neerpelt (Limburg, bij Hamont-Achel, Overpelt, Lommel & Hechtel-Eksel) is uw partner voor verkoop en verhuur van alle soorten heftrucks, stapelaars, palletwagens, batterijen, laders, vorken, cabines enz…

Bs-isolatie

Lilsemolen 13 -3910Pelt

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van thermische en akoestische vloerisolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van isolatiechape (EPS).

Tella

Broeseinderdijk 133 -3910Neerpelt

Awm

Broeseinderdijk 131 -3910Neerpelt

Gert Kwanten Tuinaanleg

Kolisbos 9 -3910Pelt

Tuinaanleg Gert Kwanten NV, Neerpelt, biedt u tuinaanleg en tuinonderhoud naar uw wensen, volgens afspraak na overleg, door vakbekwame mensen .: Tuinaanleg Gert Kwanten NV :. w e l k o m