U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Bocholter Brouwerij Museum - Museum Van De Vriendschap

Dorpsstraat 53 -3950Bocholt

Mogelijkheid tot organisatie van evenementen, happenings, personeels & bedrijfsfeesten in een uniek kader.

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Loonbedrijf Weltjens Bocholt

Leemskuilenstraat 27 -3950Bocholt

In 1988 werd de éénmanszaak omgevormd tot een naamloze vennootschap om later de kinderen Ivan en Karin te laten groeien in het bedrijf en zo de voortzetting van het bedrijf te verzekeren.

Transportbedrijf A. Cox

Dorperheideweg 44 -3950Bocholt

Transportbedrijf cox is gevestigd in Limburg (België). De specialiteiten zijn ondermeer kraantrekkers, uitschuivers, meeneemheftrucks en huifvervoer. Naast deze beiden we natuurlijk ook nog ander vormen van transport aan.

Jnr Technics

Ambachtstraat 2 -3950Bocholt

JNR Technics is in 2005 opgericht door Ronny Bollen te Ellikom. Het bedrijf spitste zich toe op rioleringswerken, van ontstoppingen tot aanleg van riolering. In 2006 is Jacky Peeters in het bedrijf gestapt en start het bedrijf met tanksaneringen.

Groezarec

Kettingbrugweg 32 -3950Kaulille

Als producent van hoogwaardige bouwpuin-granulaten voor de wegenbouw is Groezarec een gekende waarde, niet alleen in de eigen regio maar ook daar buiten.

Joris Frans

Koedriesstraat 25 -3950Bocholt

ream Clean,Het schoonmaak bedrijf dat zich 100% inzet voor zijn werkgever.Wij staan altijd klaar, 24 op 24.Neem gerust contact op met ons via de contact pagina.

Inboco Immo

Kettingbrugweg 50 -3950Bocholt

Aannemers industriecomplexen aannemers utiliteitsbouw metaalconstructies metalen bruggen noodbruggen staalconstructies aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw ijzerconstructies

Berger

Driemorgenstraat 5 -3950Bocholt

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Gebrola

Bosstraat 18 -3950Bocholt

TRAPPENFABRIKANT GEBROLA VERVAARDIGT AL SINDS DE JAREN 70 HOUTEN TRAPPEN. HET BEDRIJF WERD IN 1978 IN BOCHOLT OPGERICHT DOOR MARTIN DE LAAT, DIE DE SPECIFIEKE VAKKENNIS VAN ZIJN VADER HEEFT GELEERD.

M.v.r.

Ambachtstraat 11 -3950Bocholt

MVR Metaalbewerking is een modern en flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in verspanende bewerkingen, van eenvoudig constructiewerk tot complex CNC-gestuurd draai-, frees- en slijpwerk.

Jacobs Reels

Goolderheideweg 21 -3950Bocholt

Jacobs Reels is een Belgische onderneming die actief is in de productie van haspels (kabeltrommels). Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring en behoort vandaag tot de Europese top inzake multiplexhaspels.

Vr Gebroeders Verduyckt

Kaulillerweg 65b -3950Bocholt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Truck Service Station International

Hamonterweg 135 -3950Bocholt

Autocars autobussen verkoop vrachtwagens groothandel vrachtwagens merkvertegenwoordigers vrachtwagens tractoren vrachtwagens trekkers vrachtwagens vertegenwoordigers bedrijfsvoertuigen merkvertegenwoordigers takelwagens groothandel camions merkvertege

Plantura Kwekerij

Hoekstraat 23 -3950Bocholt

Wij zijn Plantura. Groothandel en kwekerij. Een familiebedrijf met een diepgewortelde voorliefde voor groen.

Woonburo Custers

Dorpsstraat 4 -3950Bocholt

Woonburo Custers is een jong en dynamische immobilienkantoor met als hoofdactiviteit bemiddelen in verkoop. Woonburo Custers - Immo vitrine, immo belgiA«, immobiliA«n, huizen te koop, vastgoed, appartement te huur, appartementen te koop, huis te koop

Devenox

Oude Hostieweg 48 -3950Bocholt

Beko

Oudeweg 50 -3950Bocholt

Wegenbouw Martin

Kettingbrugweg 32 -3950Kaulille

Wegenbouw Martin is een aannemer voor openbare werken, parkingaanleg en industriële omgevingsaanleg actief in Klasse 5 – C. Onze activiteiten zijn grondwerken, grondverzet, aanleggen van parkings, aanleggen van rioleringen, funderingswerken...