U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hulsbosch Bouwbedrijf

Industrieterrein Kanaal-noord 1158 -3960Bree

Hulsbosch Bouwbedrijf te Bree (Limburg) bouwen van agrarische en industriële gebouwen, loodsen, stallen, rijhallen, betonwerken en metaalcontructies.

E & L

Nieuwstadstraat 10 -3960Bree

Vanuit het centrum van Bree ondersteunt E&L ondernemers op alle mogelijke aspecten van boekhouding en fiscaliteit.

Marmerwerken Peeters - Janssen

Tongerlostraat 27 -3960Bree

Graniet, Belgische hardsteen, Marmer, Composietsteen vloeren en wanden, trappen, vensterbanken en dorpels, stijlschouwen, inbouwhaarden Bodart & Gonay, aanrechtbladen

Spooren

Kluitshofweg 11 -3960Bree

Al meer dan 20 jaar werkt Davy vol passie aan het vormgeven van buitenruimtes. Niet ‘zomaar’ een oprit of een terras aanleggen, een gazon of plantenborders maken, maar steeds realiseren we een project met oog voor detail en respect voor het materiaal

Autobedrijf Gielkens

Peerderbaan 132 -3960Bree

Autobedrijf Gielkens is reeds vele jaren een gevestigde waarde in de automobielsector. Een van onze sterke punten is dat we nog steeds fungeren als een familiebedrijf. We hechten veel belang aan een goede service en een goede band tussen ons ...

Hulsbosch Constructiebedrijf

Industrieterrein Kanaal-noord 1158 -3960Bree

Hulsbosch Bouwbedrijf heeft gedurende 30 jaar een specifieke know-how ontwikkeld in het ontwerpen en bouwen van agrarische en industriële kwaliteitsgebouwen

Touringcarbedrijf De Wilg

Industrieterrein Kanaal-noord 1433 -3960Bree

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Interrent

Nieuwstadpoort 43 -3960Bree

NTERRENT machineverhuur is voor de ondernemingen de deeltijdse magazijnier die enkel per prestatie betaald wordt. Uw onderneming dient niet te investeren in verschillende soorten machines.

Limonta

Industrieterrein Kanaal-noord 1119 -3960Bree

Veldeman Structure Solutions

Industrieterrein Vostert 1220 -3960Bree

Veldeman ontwikkelt, produceert en commercialiseert totaaloplossingen in overdekkingen met een tijdelijk, semi-permanent en permanent karakter. Deze oplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en respecteren steeds het milieu.

A10 Legal

Witte Torenwal 17 -3960Bree

Handels en ondernemingsrecht, venootschapsrecht ...

Jehoul Bouwonderneming

Veeweidestraat 52 -3960Bree

Dankzij onze jarenlange ervaring en met de juiste mensen in huis brengen we ieder project tot een goed einde.

Ekb

Nieuwstadpoort 43 -3960Bree

INTERRENT machineverhuur is voor de ondernemingen de deeltijdse magazijnier die enkel per prestatie betaald wordt. Uw onderneming dient niet te investeren in verschillende soorten machines.

Op T Roodt Bart

Grauwe Torenwal 8 0 01 -3960Beek

Wij zijn een professioneel bedrijf waarvoor u onder meer voor onderstaande diensten terecht kan: Ramen Deuren Rolluiken Poorten Zonweringen Vliegenramen

Vd Montage

Industrieterrein Kanaal-noord 1443 -3960Bree

VD Montage is een nieuw bedrijf dat zich toelegt op het plaatsen van prefab beton elementen in zijn ruime betekenis.

Radri

Industrieterrein Kanaal-noord 1207 -3960Bree

Metaalwerken, staalconstructies, interne transportsystemen en onderhoudswerken behoren tot onze hoofdactiviteiten. 
RADRI staat voor kwaliteit, duurzaamheid en service.

Nordal

Industrieterrein Kanaal-noord 1101 -3960Bree

Nordal BVBA leverancier van vloertegels aan groothandel. Nordal tegels, nordal, vloertegels, flagstone, premium, Ton Pierre, vloer, legpatroon, legpatronen.

Ajk Hydrolift

Kanaalkaai 1173 -3960Beek

In enkele decenia groeide AJK Hydrolift uit tot een export gerichte firma. Ze werkt samen met partners in meer dan 15 landen in Europa.

A.v.m.

Roterstraat 7 -3960Bree

De firma AVM kan bogen op een rijk verleden.De ruime waaier aan bewerkingen: engineering, metaalbewerking, transport & montage zorgen ervoor dat ze de klant een totaal pakket kunnen aanbieden.

Goijens Recycling

Industrieterrein Kanaal-noord 1150 -3960Bree

Uw partner voor alle soorten Beton, puin recylage & wegenbouwWij helpen u om te bouwen en tegelijkertijd uw puinafval verminderen.

Martens Traktor

Kipdorpstraat 52 -3960Bree

Van handgemaakte dorsmachines in de jaren 1800 tot een bloeiende onderneming met een ruim aanbod aan landbouw- en industriemachines.

De Boer Tenten

Industrieterrein Kanaal-noord 1303 -3960Bree

De Boer is de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor grote evenementen en festivals, opslag doeleinden, bagageafhandeling op luchthavens en supermarkten.

Vanaken

Maaseikerbaan 61 -3960Opitter

Installatiebedrijf Vanaken bvba uit Bree is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van uw centrale verwarming. U kan bij ons terecht voor de installatie van een condensatieketel op gas of olie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

As Building

Stift 48 -3960Bree

Sinds 1999 bieden wij een totaaloplossing op maat voor het uitbreiden, verbouwen, inrichten of renoveren van uw woning of bedrijfspand. U kan ook bij ons terecht voor afbraak van gebouwen, tussenvloeren, betonwerken, staalcontructies en kelders.

Jomaco-evercool

Veeweidestraat 13 -3960Bree

Groep Jomaco is al meerdere jaren een veelzijdige firma die openstaat voor het aannemen en lanceren van projecten.

Smeets & Zonen

Industrieterrein Kanaal-noord 1157 -3960Bree

Onze onderneming is gespecialiseerd in deinvoer & uitvoer van vrachtwagens, wagens,machines, transporteurs en aanhangwagensmet ruim 30 jaar ervaring enRuim 500 voertuigen

A.b.s.l.

Kerkstraat 34 -3960Bree

ABSL staat voor automatiserings-, besturings- en solartechnieken Lipkens:wij zijn uw betrouwbare partner bij alle installaties die met zonne-energie en automatisering te maken hebben. Daarnaast kunt u ook op ons een beroep doen voor alle kleine ...

Jacobs Interieur

Nieshofstraat 4 -3960Bree

Jaak Jacobs begon in 1978 met het uittekenen en maken van maatmeubels zoals keukens, badkamers en balies. Die ambachtelijke kwaliteit vindt u vandaag nog terug in de meubels van het bedrijf.

Coconsulting

Industrieterrein Kanaal-noord 1639 -3960Bree

CO-COnsulting wil een actieve rol spelen in de waterzuivering en het algemeen waterbeheer voor partikuliere woningen en KMO`s. Als milieucoördinator wil ik bedrijven de best beschikbare technieken aanreiken om hun milieudoelstellingen te bereiken.

Sgrs Elektro

Vrijheidslaan 63 -3960Bree

Bij SGRS Elektro staat een ervaren team klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van elektriciteit, parlofonie of videofonie, verlichting, domotica en brandbeveiliging.

Hertogs Engineering

Industrieterrein Kanaal-noord 1306 -3960Bree

Hertogs Engineering herstelt, onderhoudt en verkoopt elektromotoren, motorreductoren, pompen en toebehoren voor kleine en grote ondernemingen. Maar ook particulieren zijn welkom.

Sypa Bouwadviesbureau

Gerkenbergstraat 45 -3960Bree

Sypa is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de veiligheid en preventie in de bouw. Wij zijn een onafhankelijk bureau en hebben verder geen belangen in het bouwgebeuren. Wij streven naar een goede begeleiding en dit tegen een scherpe...

Pludis

Peerderbaan 1411 -3960Bree

Lesaco

Industrieterrein Kanaal-noord 1132 -3960Bree

Onze firma is gespecialiseerd in het monteren van staalstructuren gaande van lichte tot zware constructies, volledig industrieële installaties tot het plaatsen van prefab-beton elementen.

Car Management

Rode Kruislaan 23b -3960Bree

Tweedehandswagens als nieuw. Dé nummer 1 in Limburg. Auto's Geusens Bree,Geussens,garage,tweedehands,occasie,auto,showroom,service,stock,verkoop,aankoop,Limburg

P&m Beheer

Vostertstraat 1109 -3960Bree

Verpakking Moonen

Vrijheidslaan 28 -3960Beek

Moonen Packaging is totaalleverancier van verpakkingen, verpakkingsmaterialen, disposables, hygiene- en kantoorartikelen. Op onze website vindt u een volledig assortiment van meer dan 10.000 artikelen, leverbaar binnen 24 uur.

Kempische Wagenbouw

Voortbemdenstraat 3 -3960Bree

KWB is een trailerfabrikant, gevestigd in Bree (in het Noord-Oosten van België). KWB heeft een sterke reputatie opgebouwd in het vinden van oplossingen voor de snel veranderde transportproblematiek.

Lag Trailers

Kanaallaan 54 -3960Bree

LAG is een van de belangrijkste spelers in de sector van de bouw van Opleggers en aanhangers (aanhangwagens).

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.

Wegenbouw Goijens

Industrieterrein Kanaal-noord 1150 -3960Bree