U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Advertising Markant

Waterven 3 -8501Heule

ClickPrinting is een e-drukkerij. Een drukkerij online. Een echte drukkerij met de nieuwste generatie van drukpersen, zowel digitaal als offset. De drukkerswereld staat voor een heel nieuw tijdperk.

Techniq

Meensesteenweg 183 -8501Bissegem

TechniQ is gespecialiseerd in plaatsing, onderhoud en herstelling van energiezuinige verwarmingsinstallaties. Op nieuwe cv-toestellen geldt een omniumgarantie tot 12 jaar. Onze depannagedienst staat voor u klaar 7d/7, 24u/24. Actief in heel België!

H.essers Kortrijk

Wittestraat 10 -8501Heule

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Inni Group

Industrielaan 5 -8501Heule

INNI group is de grafische groep die u intelligente totaaloplossingen biedt voor uw communicatienoden: print en digitale media . fulfilment en afwerking . direct mail . cross-media . communicatiestromen optimaliseren . e-billing . security printing.

W. Vanderstraeten - Verhaeghe

Meensesteenweg(bis) 96 -8501Kortrijk

Voor Vanderstraeten-Verhaeghe is verhuizen een vak, dat wij elke dag, dag in dag uit, beoefenen. Met veel kennis, jarenlange ervaring, uitstekende reputatie en niet te vergeten de liefde voor dit vakmanschap. Wij weten wat er speelt, immers u ...

Argon Security Service

Kortrijksestraat 2 -8501Heule

De firma ARGON SECURITY is een jonge firma die in een korte periode een enorme expansie heeft verricht.De sleutel van dit succes is de gepersonaliseerde service dat we aan onze klanten geven.

Devosfiscaliteit

Peperstraat(heu) 159 -8501Kortrijk

Devos Fiscaliteit is een zelfstandig kantoor dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen (KMO) en zelfstandigen.

A.d. Cleaning

Beiaardstraat 15 -8501Bissegem

A.D. Cleaning uit Kortrijk biedt reeds meer dan 25 jaar zijn diensten aan voor volgende activiteiten: - Schoorsteenvegen, Tuberen van schoorstenen, plaatsen van schoorsteenkanalen, ontmossen van daken, isoleren van daken, isoleren van zolders.

Thery

Meensesteenweg(bis) 239 -8501Kortrijk

Een bedrijf gespecialiseerd in sloten, deurbeslag, beveiliging en toebehoren.

Vanwalleghem

Kortrijksestraat 72 -8501Heule

Als schilders- en decoratiebedrijf bestaan we al meer dan 45 jaar.

Elprova

Waterven(heu) 13 -8501Kortrijk

Wij zijn een wikkelbedrijf, gespecialiseerd in het reviseren en herwikkelen van motoren AC en DC tot ca 1000Kw.

Bruno Denijs

Meensesteenweg(bis) 195 -8501Kortrijk

Verzekeringen als enige core-businessRegionaliteit & kennis van mensen en bedrijvenHet verzekeren van bedrijven en KMO'sGepersonaliseerde aanpak.

Sea

Herman Roelstraetestraat 36 -8501Heule

SEA is een algemeen elektro-installatiebedrijf opgestart in 2006 door Stephan Dejaegere. Duurzaam bouwen bekom je niet enkel door een compacte en luchtdichte bouw, ook de ventilatiewijze, het verwarmingconcept ... en de elektrisch

Project Security

Esdoorn 12 -8501Heule

Project Security biedt aan particulieren, bedrijven en organisatoren van events een oplossing op maat. Dankzij een transparante en vlakke organisatiestructuur komen we tot een optimale dienstverlening.

Mecop

Zuidstraat(heu) 36 -8501Kortrijk

MECOP is ontstaan uit de metaalafdeling van Potteau labo uit Heule en is geëvolueerd tot een onderneming die aan vooruitstrevende productontwikkeling doet op het gebied van metalen deuromlijstingen en inbraakwerende deurgehelen.

Westerstrand Europe

Iz Waterven 18 -8501Heule

Westerstrand Europe is fabrikant en leverancier van analoge uurwerken en digitale uurwerken, moederklokken, stationsklokken en signaalklokken e.a.Zo bieden wij een correcte tijdverdeling aan voor bedrijven, kantoren, overheidsinstellingen, ...

Charle Industries

Kerkvoetweg(bis) 25 -8501Kortrijk

Charle Industries speelt sinds 1992 dynamisch en flexibel in op de doorgedreven milieureglementering om de omgang met milieuonvriendelijke stoffen in goede banen te leiden. Zij bieden voor elke onderneming ‘de oplossing bij omgang met milieuonvriende

Bobitec

Waterven 13 -8501Heule

Wij zijn een dynamisch wikkelbedrijf, gespecialiseerd in het reviseren en herwikkelen van elektrische motoren, AC en DC tot ca 1000Kw,met ondersteuning van dhr Marc Colasse, sinds jaren een bekende autoriteit in onze branche.

Hanson Security

Meensesteenweg(bis) 417 -8501Kortrijk

Lapauw International

Oude Ieperseweg(heu) 139 -8501Kortrijk

Lapauw International is de Europese fabrikant van milieuvriendelijke wasmachines en levert een totaaloplossing voor het wasgoed van elk soort bedrijf: hotels, ziekenhuizen, cruiseschepen, spoorwegmaatschappijen, wassalons, textielfabrikanten enz.

Debaenst Welding Kortrijk

Mellestraat 253 -8501Heule

Als lastechnish bedrijf, opgericht door Peter Debaenst, geeft Debaenst Welding Kortrijk bvba u een ruime keuze aan Lastoestellen, plasmamachines en toebehoren.

Debaillie Filip

Stijn Streuvelslaan(heu) 35 -8501Kortrijk

Voeders Debaillie in de verkoop van veevoeders te Roeselare. GMP wordt binnenkort gehaald. Een van de grootste mengvoederbedrijven van Vlaanderen met rundveevoeders, varkensvoeders, kippenvoeders en hobbyvoeders. U zoekt kwaliteit, u vindt debaillie.

Impe Catering

Industrielaan(heu) 13 -8501Kortrijk

Recepties, banketten, feesten, huwelijken, special events, impe catering biedt u een brede waaier van mogelijkheden om uw evenement tot een weergaloos succes te maken u kan van a tot z op ons rekenen voor de catering, het feestmateriaal, en dergelijke m

Verkotrans

Izegemsestraat(heu) 420-422 -8501Kortrijk

Athlete

Kortrijksestraat(heu) 262a -8501Kortrijk

Yello

Meensesteenweg 449 -8501Bissegem

Yello situeert zich met een 35-tal vaste medewerkers in een perfect evenwicht tussen een persoonlijke klantenrelatie en een professionele aanpak met bedrijfseigen software.

Derez

Wouter Schoutstraat(heu) 11 -8501Kortrijk

Quartier Sanitair

Waterven(heu) 15 -8501Kortrijk

Quartier is een installatiebedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve technische installaties o.a. sanitair, ventialtie,HVAC, airco.

Recupmat

Neerbeekstraat(bis) 40 -8501Kortrijk

Al Markt

Guido Gezellelaan(heu) 157a -8501Kortrijk

Immo Bijenhof

Moravie(bis) 30 -8501Kortrijk

the Bijenhof,import - export honey, honig, bijenwas, miel, honing, royal jelly, gelée royale, koninginnenbrij & Propolis. Apiculture, Bienenzucht, Bijenteelt, imker en imkerij. Honey honig miel honig bijenwas apiculture bienenzucht bijenteelt.

Vyncke Diederik

Bozestraat(heu) 2 -8501Kortrijk

Lecot-nederland

Vier Linden(heu) 7 -8501Kortrijk

Lecot-Raedschelders, uw professionele totaalleverancier voor bouw en industrie, is reeds sinds 1911 actief als groothandel in gereedschappen en raam-, deur- en meubelbeslag.

Atelier 29

Kortrijksestraat(heu) 29 -8501Kortrijk

kwalitatieve schilderwerken en persoonlijk advies rond raamdecoratie

Erf

Magerstraat(heu) 97 -8501Kortrijk

Depoortere Pierre

Steenstraat(heu) 166 -8501Kortrijk

Domival

Hoogweide(heu) 55 -8501Kortrijk

Lieven Demunster

Waterven(heu) 6 -8501Kortrijk

Veel metier. Oog voor service en kwaliteit. Een stilistische stempel. En ontwerpen die het midden vinden tussen ambachtelijke en innoverende technieken. Dat zijn de troeven die van Trappen Demunster

Veralco

Kortrijksestraat(heu) 315b -8501Kortrijk