U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kopal

Ieperstraat 75a -8610Kortemark

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Segaf

Handzamestraat 4 -8610Kortemark

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten ...

Sadora Designs

Vijfhuishoekstraat 5 -8610Kortemark

Gebruik onze decoratiestickers om een eigen touch te geven aan je interieur.Creëer met muurstickers een originele wanddecoratie in woonkamer, badkamer, bureau of kinderkamer.Muurteksten met eigen tekst, interieurstickers en stickerontwerp op maat.

Luc Vulsteke Industrial

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

Vulsteke Bedrijfsgebouwen staat voor doordachte bedrijfsgebouwen.Wij luisteren naar uw wensen en verwerken dit in een totaal uitgewerkt concept.

Decovan

Edewallestraat 70 -8610Kortemark

DECOVAN MACHINES IS DE EXCLUSIEVE IMPORTEUR VAN DE KWALITEITSMACHINES EN GEREEDSCHAPPEN VAN SCANMASKIN, PULLMAN-ERMATOR, VON ARX, IMPACTS, HOLER, PORTAMIX, SCRAP`AIR, ASTILLO, ACF, OEM PRODUCTS, JANSER EN ROLL.

A.h.b.o.

Slommestraat 3 -8610Handzame

AHBO is een jonge dienstverlenende firma die zich situeert in West Vlaanderen, gespecialiseerd in ‘pest control’, of het bestrijden en verdelgen van ongedierte, zwammen en schimmels.

Delakor B & V

Kronevoordestraat 15 -8610Kortemark

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.

Vervoeronderneming Vulsteke

Ieperstraat 79 -8610Kortemark

VULSTEKE bvba is een familiebedrijf dat al ruim dertig jaar gespecialiseerd is in het transporteren van diverse producten.

W.v.d. - Bedrijvengroep

Edewallestraat 96 -8610Kortemark

Vermeersch-Deconinck is sinds de jaren 90 een overkoepelende groep die bestaat uit 4 winkels op maat van jou: Vermeersch Services, Keukens Vermeersch en Verthus. Duidelijk afgelijnd en elk met een uniek aanbod en eigen expertise.

Imvalo

Amersveldestraat 175 -8610Kortemark

Zandwinningsbedrijf (De Panne), vergunde opslagplaats en immobilia IMVALO - Zandwinningsbedrijf - Vergunde opslagplaats - Immobilia DOP, definitieve opslagplaats, opslagplaats, grondoverschot, zand, zandwinning, TOP, tijdelijke opslagplaats, grondban

Terra2

Wilgenlaan 39 -8610Kortemark

Hyboma - verrassend bouwen Hyboma - verrassend bouwen woningbouw, woning, bouwbedrijf, bouwfirma, sleutel-op-de-deur, aannemer, algemene aannemer, makelaar, immobiliën, immo, vastgoed, koopruil, bouwen, nieuwbouw, verbouwen, bouwwerf, bouwgrond, gron

Despeghel Trans

Amersveldestraat 175 -8610Kortemark

DESPEGHEL Trans Nationaal&Internationaal transport Despeghel Trans werd in 1996 opgericht als familiebedrijf met als hoofddoel het transporteren van afvalstoffen. Vandaag behoren naast het afvaltransport ook het nationaal en internationaal kiptranspo

Verduyn

Galgestraat 9 -8610Kortemark

Verduyn is een internationaal groentebedrijf met grote ambitie en een gefocust beleid. Het bedrijf wast, sorteert, trieert, verpakt, snijdt en verkoopt alle soorten verse groenten. We sourcen onze producten via een doorgedreven landbouwservice.

Deprez

Lichterveldestraat 129a -8610Kortemark

Deprez Handling Solutions is actief binnen drie sectoren: bulkgoederen, voeding en recyclage. U kan bij ons terecht voor een totaalproject of voor de ontwikkeling van een machine op maat van uw product en bedrijf.

Bouwbedrijf Demeulenaere Rik

Barisdamstraat 5b -8610Kortemark

vochtproblemen in de bouw definitief opgelost met garantie en service / humidité bâtiments - solution définitive avec garantie et service index.html demeulenaere, vocht, vochtprobleem, vochtproblemen, opstijgend, muuronderzaging, onderzagen, onderzag

Devako

Ichtegemstraat 108 -8610Kortemark

DEVAKO bvba is een steeds verder groeiend mechanisatiebedrijf gevestigd in Kortemark. Wij zijn hèt adres voor advies, verkoop, service en verhuur van minikranen, minigraafmachines, heftrucks, minikraan, hoogtewerkers, verreikers, enz.

Transferprint

Fabrieksweg 18 -8610Kortemark

Kwalitatieve DTF PRINTS , HITTETRANSFERS voor op elk soort textiel. Bedruk makkelijk en snel al uw werkkledij, promo- en bedrijfskleding voor uw klanten.

Jpr-invest

Zandstraat 4 -8610Kortemark

Polak

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

KOPAL Good fences make good neighbours. Nederlands Français Extranet

Tropics Cargo

Edewallestraat 68b -8610Kortemark

Braem

Handzaamse Nieuwstraat 7 -8610Handzame

Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.

Constructie Lambrecht

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

De bedrijfsactiviteit van Constructie Lambrecht spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten. En dit gaande van trailers voor veevoeders, meelproducten, granen, bloem, meststoffen, pellets,

Crevits

Voshoek 9 -8610Kortemark

productie van carrosserieën en aanhangwagens

Beltramex

Hoogledestraat 122b -8610Kortemark

Vernafix

Koekelarestraat 78 -8610Handzame

Wij beschikken over een ultramodern machinepark waardoor wij de meest uiteenlopende projecten kunnen maken.Wij zijn met name gespecialiseerd in het maken van tuinschermen en paardenafsluitingen in diverse uitvoeringen en afmetingen.

Automobilia Trucks & Cars

Esenstraat 86 -8610Kortemark

De groep Soete is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de personenwagensector en het Volvo netwerk. Met haar zes concessies te Oostende, Zarren, Veurne, Roeselare, Brugge en Tielt biedt ze een optimale service aan! Volvo !

Lecluyse

Staatsbaan 32 -8610Kortemark

Welcome to the world of Lecluyse window decoration:synthetic slats and blinds Louverdrape, Louveroll, Louverflex, Carousel, Woodblinds. Louverdrape - Louverflex - Wood blinds - Carousel - Korbel -Vertical slats - blinds - windowdecoration - light man