U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Best Mannequins

Splenterbeekstraat 2 -8710Wielsbeke

Best Mannequins, gestart als invoerder van etalagepoppen, biedt u ondertussen het compleetste aanbod aan etalagemateriaal en winkelinrichting.

Beaulieu Fibres International

Ooigemstraat 2 -8710Wielsbeke

Met drie verschillende business units is Beaulieu International Group een verticaal gedntegreerde groep. We produceren grondstoffen, halffabricaten en eindproducten.

Kartonnage Lefevere - Beel

Driekoningenstraat 6 -8710Sint-baafs-vijve

ONTWERP & PRODUCTIE VAN VERPAKKINGEN INGOLFKARTONWij bieden U een professionele aanpak,advies en ontwikkeling van uw verpakking:- Amerikaanse en gestanste dozen, buffers- Industriële verpakkingen, trays,...- Archief- en standdaarddozen.

Decran

Guido Gezellestraat(o) 74-78 -8710Wielsbeke

Decran is een leverancier en installateur van stalen deuren en stalen schrijnwerk, gevestigd te Ooigem

Callens Reiniging

Breestraat 8 -8710Wielsbeke

Voor alle afvalsoorten: steenpuin, bouwafval, grond, tuinafval, PVC, papier en karton, gemend afval, metaal, autobanden, silobanden ... Wij plaatsen container in de regio Wielsbeke Waregem Oostrozebeke Tielt Dentergem Deerlijk Kuurne Meulebeke Pittem

Algemene Bouwonderneming Luc Scherpereel

Molenstraat 203 -8710Wielsbeke

Als algemene bouwonderneming realiseren we residentiële projecten, industriële projecten en utiliteitsbouw. Wij zijn gespecialiseerd in ter plaatse bekiste en gestorte betonconstructies.

Recyc-oil

Molenstraat 209 -8710Wielsbeke

Recyc-Oil is actief in heel België met 12 tankwagens voor de ophaling van afgewerkte olie in garages, tankstations, transportbedrijven, industrie, containerparken ...

Bouwonderneming Eeckhout En Zonen

1e Linie-regimentstraat(o) 47 -8710Wielsbeke

Werkhuizen Cuyle

Wielsbeeksestraat(o) 73a -8710Wielsbeke

Drone Division

Kastanjestraat 8 -8710Wielsbeke

Drone Division is gespecialiseerd in industriële inspecties en visualisaties. Drone Division is een drone inspectie bedrijf dat vluchten uitvoert in de nabijheid van complexe structuren en gebouwen.

Intermetal-motor

Wielsbeeksestraat(o) 50a -8710Wielsbeke

Het aanbod van Intermetal Motor wordt vandaag samengevat onder de noemer Mobile Energy Solutions. Naast een verhuurgamma van zowat 150 stroomgroepen bieden we oplossingen voor noodstroomvoorziening, verwarming, verlichting en mobiele brandstofopslag.

Firma Beel-vanden Avenne

Grote Molstenstraat 28 -8710Wielsbeke

Firma J. De Clerck En Zonen

Oostrozebeeksestraat(o) 70 -8710Wielsbeke

Houtkrullen, zaagsels en stooisels J.Declerck is gespecialiseerd in ophaling, verwerking en transport van houtkrullen, strooisels voor kleine huisdieren, zaagsel, schors, manegebodems, toplagen en resthout

Devroe Promotions

Oostrozebeeksestraat(o) 76 -8710Wielsbeke

Reeds 28 jaar is Devroe Promotions uw partner in promotie- en relatiegeschenken. Talrijke Relatiegeschenken, Business Gifts, Premiums & Promotieartikelen.

Eurowood

Rijksweg 442 -8710Wielsbeke

Eurowood is een familiale onderneming, die zich in 5 generaties (sinds 1867) wist op te werken tot specialist van kwaliteitsvolle gevierschaalde europese eik.

Envice

Rijksweg 409 -8710Wielsbeke

Envice BVBA is een jong en dynamisch bedrijf die zich toelegt op duurzame energietechnieken. Wij onderscheiden ons door ons totaalaanbod van milieuvriendelijke technieken. U hebt als klant slechts een aanspreekpunt voor uw volledi

Grondwerken Tony Soenens

Ooigemstraat 18 -8710Wielsbeke

Grondwerken Tony Soenens is een familiebedrijf in zijn puurste vorm. U kan bij ons terecht voor graven kelders en funderingen, aanleg parkings, vijvers, zwembaden, zwemvijvers, enz.

Christiaens Dominique

Hulstersestraat(o) 163 -8710Wielsbeke

Christiaens: specialist in industriële elektriciteit, bordenbouw, perslucht, domotica, LED technologie, automatisatie en groene energie.

Motiv+

Vijvedreef(s.b.v.) 53 -8710Wielsbeke

Vdc-inox

Bavikhoofsestraat(o) 112-112a -8710Wielsbeke

Bij ons staat de KLANT centraal. Aangezien wij nog een klein bedrijf zijn, helpen wij iedere klant persoonlijk. Wij komen tot bij de klant en zoeken samen naar een oplossing aangepast aan de wens van de klant en de stijl van huis

Cotelco

Kastanjestraat 8 -8710Wielsbeke

Drone toepassingen voor bedrijfsvisualisaties, inspecties van gebouwen en monumenten.Cameravluchten met drones. Drone vluchten om moeilijk bereikbare plaatsen te inspecteren.Controle en telemetrie gebouwen.

D-isolatie

Breestraat 16c -8710Wielsbeke

Blf - Renting

Driekoningenstraat(s.b.v.) 6 -8710Wielsbeke

.:Kartonnage Lefevere-Beel:. NEDERLANDS FRANCAIS

Coppens Carlos

Baron Van Der Bruggenlaan 4 -8710Wielsbeke

Harinck

Heirweg 95 -8710Wielsbeke

Als toeleverancier van de betere PVC- en alu schrijnwerker is n.v. HARINCK sinds meer dan 25 jaar toonaangevend op het vlak van voordeuren, inkomdeuren, buitendeuren…

Living-shop

Vijvedreef(s.b.v.) 131 -8710Wielsbeke

Snoeck Gebroeders

Hooiemeersstraat(s.b.v.) 10 -8710Wielsbeke

Drukkerij Oranje

Vlasstraat 17 -8710Wielsbeke

Al meer dan 50 jaar verzorgt Drukkerij Oranje alle full colour drukwerk en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Vertrouw op onze knowhow en ervaring voor het ontwerpen en drukken van uw tijdschriften, boeken, brochures en gelegenheidsdrukwerk.

Quadus

Vlasstraat 24 -8710Wielsbeke

Quadus helpt u van A tot Z voor de opzet van uw websites, webshops, digitale catalogus, emails, sociale media en online marketing. Uw website of webshop wordt niet meer verder beheerd en/of is verouderd? Geen nood, ook daar kunnen we u helpen.

Crea Pack

Driekoningenstraat(s.b.v.) 6 -8710Wielsbeke

Onze displays in karton of kunststof springen in het oog als een pakkende pop-up. Veranker uw boodschap met een onuitwisbaar sterk en aantrekkelijk verpakt beeld in het geheugen van uw doelpubliek.

Chauffage Verzelen

Heirweg 175 -8710Wielsbeke

Bij ons kunt u terecht voor de toestellen en het plaatsen van: Klassieke centrale verwarming en alle toebehoren (mazout en gas), Vloerverwarming, Warmtepompen, Zonneboilers en alle sanitaire installaties.