U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Atrade

Koolkenstraat 7 -8740Pittem

Superidee: unieke belevenissen, relatiegeschenken en incentives voor bedrijvenBoek nu een onvergetelijke belevenis of een cadeaubon voor een vriend, een kennis of familie of kies een leuke incentive voor uw bedrijf of als relatiegeschenk.

Vanhoutte Industrial

Stationsstraat 40 -8740Pittem

Gegroeid uit de firma Vanhoutte-Heyndrickx, is deze dynamische firma sedert begin de jaren `80 uitgegroeid tot 1 der belangrijkste leveranciers in industriële reinigingstoestellen, industriële verwarming, tuin en park.

Brulam

Heidenskerkhofstraat 39 B -8740Pittem

Dedeygere Frans En Zoon

Egemstraat 129 -8740Pittem

BVBA Frans Dedeygere & Zoon,Een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van basisprodukten voor de voedingssector. Reeds meer dan 50 jaar ervaring staan borg voor een kwalitatieve dienstverlening aan uw bedrijf.

New Neon

Brugsesteenweg 87 -8740Pittem

Uw partner voor alle lichtreclames , ontwerp productie en plaatsing in eigen huis. Ook onderhoud en herstelling.Na plaatsbezoek werken wij een voorstel voor u uit met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Jlp Detectie

Spoorweglaan 27 -8740Pittem

Naast het opsporen van lekken zoals waterlek of een gaslek, meten van energieverlies door middel van blowerdoor test of thermografie, is JLP detectie vakbekwaam voor adviezen mbt alle werkzaamheden ten gevolge van een lekkage.

Multi Bazar

Brugsesteenweg 201 -8740Egem

Multi Bazar is een winkel waar u alles terugvindt. Met een aanbod van meer dan 120000 artikelen bieden wij u een ongezien assortiment. Met onze online shops is dit totaal assortiment ook online te bezichtigen. BABY - SPEELGOED - WONEN - BUREEL...

Automobilia Pittem

Posterijlaan 12 -8740Pittem

Automobilia is een officieel erkende Volvodealer met al meer dan 50 jaar ervaring, 15.000 actieve klanten en tot op vandaag nog steeds een op en top familiebedrijf.

Deverol

Puttensdreef 24 -8740Pittem

De firma Deverol heeft zich gespecialiseerd in aandrijftechnieken en machineonderdelen.

De Cock Nico

Moortelmeers 13 -8740Pittem

We zijn een bedrijf van vader op zoon met meer dan 30jaar ervaring in schrijnwerken.

Sanders Christiaan

Jozef Cardijnstraat 31 -8740Pittem

Sanders Computers: laat uw computer werken: computers, servers, netwerken,... VISIE VPN: alle gegevens beschikbaar waar je ook bent via onze beveiligde servers... Lees verder Sanders is een computerfirma die je computer wil laten werken. Niet enkel

Klimatisatie Vandeputte

Vannestenstraat 6 -8740Pittem

Doorheen de jaren zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een ruime kennis en ervaring op alle gebied van airconditioning en koeltechniek zowel industrieel, commercieel als residentieel.

Neon Elite

Brugsesteenweg 64 -8740Pittem

Neon Elite is dé referentie in lichtreclame. omdat uw imago belangrijk is voor ons, werken wij telkens opnieuw aan een oplossing op maat. Want buitenreclame is nu eenmaal letterlijk het uithangbord van uw bedrijf.

Lannoo Konstruktie

Nijverheidsstraat 10b -8740Pittem

Onderhoud, herstellingen en werken in onderaanneming in verschillende bedrijven.Constructie van allerlei maatwerk in staal, roestvrij staal en aluminium.Industriële trappen, leuningen, bordessen rond machines.

Paul Veys

Tieltstraat 24 -8740Pittem

Al meer dan dertig jaar biedt de firma Paul Veys haar klanten een unieke combinatie van knowhow en ervaring bij het decoreren van kunststofproducten.Onze drukkerij beschikt over een groot gamma drukmachines voor tampon-, zeef- en warmdruk.

Mad Media

Brugsesteenweg 196 -8740Pittem

Clarysseweb

Brugsesteenweg 106 -8740Pittem

De online webwinkel in bad-en keukenlinnen. U vindt er online de volledige collectie van NV Weverijen Jules Clarysse. Iedere bestelling die binnenkomt voor 15 uur, staat de dag erop klaar voor verzending of afhaling. Grote voor

Verstraete Construct

Baertstraat 27 -8740Pittem

Wij zijn gespecialiseerd in het fabriceren van groentenoogstmachines en andere installaties voor de bewerking van oogst. De laatste jaren hebben wij ons ook toegelegd op grondbewerkingsmachines als rugvormers, schoffelmachines en verkruimelrollen.

Bkps

Nijverheidsstraat 7 -8740Pittem

Met meer dan 15 jaar ervaring, mogen we ons zonder schroom experts noemen. Bouwkranen opstellen, verplaatsen, onderhouden… Het is voor ons dagelijkse kost. Daarnaast willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn door alle mogelijke toebehoren aan te b

Jodiva

Industrielaan 1 -8740Pittem