U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Spanbeton Hollevoet Charles

Keibergstraat 89 -8820Torhout

Zoekt u een partner die topkwaliteit levert als het aankomt op maatwerk in beton? Voor alle betonnen toepassingen kan u bij ons terecht zoals voor stortbeton, voorgespannen gewelven, predallen, kraanwerk en allerhande bouwmaterialen.

Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren

Lichterveldestraat 39 A -8820Torhout

VRC wil als auditkantoor de eerste keuze zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties.

Dirk Viaene

Rijselstraat 164 -8820Torhout

Dirk Viaene startte het familiebedrijf op in 1970. Sindsdien is Autohandel Dirk Viaene uitgegroeid tot een gerenommeerde naam voor het huren of aankopen van recente bedrijfswagens, bestelwagens en lichte vrachtwagens.

Hollevoet Bouw

Ambachtstraat 13 -8820Torhout

Naast beton voert Stortbeton Hollevoet Rik ook kraan- en grondwerken uit, verkoopt het bouwmaterialen, betonblokken, levert en plaats het regenwater- en septische putten, kelders en heeft het alle toeslagproducten voor beton in voorraad.

Algemeen Toiletwagenbedrijf

Hogestraat 82 -8820Torhout

Algemeen toiletwagen bedrijf. Verhuur van toiletwagens (op water, septisch of met reservoir) en douches. : : Algemeen toiletwagen bedrijf : : toilet toiletverhuur toiletwagens sanitair sanitaire cabines mobiele toiletten douches verhuur evenementen

Vermes

Kwaplasstraat 67 B -8820Torhout

VERMES nv slijpt snijgereedschap voor de industrie. Eigen productie van frezen , boren en Specials : VHM en HSS. Alle sectoren worden geholpen.

Firma D´aussy

Zwanestraat 6 -8820Torhout

Wij zijn gespecialiseerd in samengestelde voeders voor varkens, rundvee, pluimvee en kleinvee.

A.a. Lascon

Rogier Vander Weijdenlaan 2 -8820Torhout

Welkom op de vernieuwde website van A.A Lascon BVBA.Balustrades,brandtrappen, leuningen en metalen trappen mogen we wel onze kerntaken noemen, ook andere metaalconstructies gaan we niet uit de weg. Kortom meesterlijk met metaal.

Taveirne Algemene Ondernemingen

Oostendestraat 278 -8820Torhout

Untitled Document n.v. Taveirne s.a. Oostendestraat 278 B-8820 Torhout Tel: (050)220749 Fax: (050)220596 Email: info.taveirne@taveirne.be

4d Trans

Roeselaarseweg 30 -8820Torhout

Wij zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal geconditioneerd transport (-30° tot +30°). Wij doen zowel pallettransport van A naar B als distributierondes.Wij vervoeren voor uDiepgevroren productenFarmaceutische productenenz ...

Vanhaerents

Oude Gentweg 81 -8820Torhout

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Summit Retail

Bruggestraat 147 -8820Torhout

Met MMPCS kunt u rekenen op 10 jaar ervaring in de retail en distributie sector. Ook staat MMPCS garant voor een kwalitatieve en snelle service. Wilt u uw bedrijf voorzien van een stabiel en snel netwerk, aarzel niet, contacteer ons !

Fonitel

Noordlaan 12 -8820Torhout

De technologische revolutie die zich elke dag in de communicatiesector manifesteert wodt door Fonitel vertaald in een totaalproject dat aan de huidige behoeften van uw bedrijf beantwoordt.

Autobedrijf Decleir

Oostendestraat 258 -8820Torhout

Auto garage carrosserie. Renault verdeler

Apriotief

Revinzestraat 87 -8820Torhout

Hebt u iets te melden over uw bedrijf of vereniging? Bij Apriotief vindt u het hele gamma: van louter persbericht, over presentatie van een persconferentie tot organisatie van die conferentie en opmaak van de persmap

All Entertainment & Stage Services

Hogestraat 82 -8820Torhout

Verhuur mobiele en vaste podia,bureelunits, ticketcontainer,kleedkamercontainers, toiletwagens etc ...Voor allerlei evenementen:bedrijfsevenementen, voetbal en sportevenementen, kerstmarkt, ijspiste,festivals etc ...

Houtland Verzekeringen

Nieuwstraat 26 -8820Torhout

Houtland Bank & Verzekeringen biedt producten aan op maat van de klant en dit zowel voor de particulier, zelfstandig ondernemer en bedrijfsleider als voor ondernemingen en verenigingen.

Voeders Pauwels

Bakvoordestraat 28 -8820Torhout

Het verhaal van Voeders Pauwels start in 1965 met de verkoop van veevoeders in de Slingerstraat in Torhout. Het is de vader van huidig bedrijfsleider Pieter Pauwels die de activiteiten startte.

Groterm

Industrielaan 14 -8820Torhout

Groterm is een installatiebedrijf dat door zijn rijke ervaring van meer dan 50 jaar een vaste waarde is geworden op het vlak van verwarming, sanitair en ventilatie in de woningbouw.

Avemco

Gitsstraat 57 -8820Torhout

Db-elek

Albrecht Rodenbachlaan 5 -8820Torhout

dbelek biedt u een waaier van de nieuwste technieken voor uw bedrijf of woning.

Spanlux

Doornstraat 4 -8820Torhout

Dumoulin

Roeselaarseweg 54 -8820Torhout

Feestplan

Kwaplasstraat 34 -8820Torhout

Wij organiseren uw themafeest van A tot Z.

F-a-s

Dijlestraat 8 -8820Torhout

F-A-S is een meubelagentuur actief in België en Luxemburg.Wij zijn een B2B organisatie en werken uitsluitend samen met professionelen uit de interieurbranche.

Studio Pinata

Oostendestraat 303 -8820Torhout

Kindt Gerard

Karperstraat 14 -8820Torhout

Vanhove Cleaning

Bruggestraat 73 -8820Torhout

Industriële reiniging van zowel riolen, opslagtanks en afvalputten is onze specialiteit. Particulieren, bedrijven en overheidsdiensten kunnen van onze service gebruik make

Klimber - Brede

Zwevezelestraat 11 -8820Torhout

Wij focussen ons op het ontwerpen en produceren van klim- en speeltoestellen op maat! Daarnaast is er ook mogelijkheid tot verhuur van onze klim- en speeltoestellen.

Fiscaal Bureel Vandevyver & Delié

Bruggestraat 106 -8820Torhout

Kernactiviteit van ons kantoor is uiteraard het voeren van boekhoudingen. We doen dit zowel voor handelszaken & vrije beroepers, al dan niet eenmanszaken of vennootschappen, evenals voor VZW`s die al dan niet BTW-plichtig zijn.

Auxilios

Rijnstraat 11 -8820Torhout

Dumortier Kurt

Korenbloemstraat 59 -8820Torhout

De Wandeler

Ringaertstraat 11 -8820Torhout

De Wandeler N.V., gevestigd in Torhout, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor industriële toepassingen, utiliteitsbouw, industriebouw en woningbouw, al dan niet voorzien van dak- & wandbekleding.