U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Open Huis

Ieperstraat 157 -8840Staden

Wij bieden u verschillende comfortabele en sfeervolle vergaderruimtes aan. Van kleine intieme ruimtes tot de grote polyvalante zaal voor grote groepen.

Boone Hydro - Elektrotechniek

Diksmuidesteenweg(onk) 32a -8840Staden

Boone NV Beste Bezoeker, Welkom op de site van Boone NV. Op deze site vindt u wat meer uitleg over de fotovoltaïsche zonnepanelen uit ons gamma. Wat ? Met fotovoltaïsche zonnepanelen kan op een milieuvriendelijke wijze zelf elektriciteit geproduceerd

Transportbedrijf A.d.s.

Kleine Veldstraat(sta) 76 -8840Staden

De transportfirma ADS en de firma SDS Transport uit Staden staan in voor het vervoer van producten uit de meest diverse sectoren.Bij elk transportbedrijf van deze groep beschikt men over meerdere opleggers en bestelwagens.

Van Tuning Center

Spanjestraat(onk) 60 -8840Staden

VTC BVBA - Inrichting van bedrijfsvoertuigen - Aménagement de véhicules utilitaires VTC BVBA - Inrichting van bedrijfsvoertuigen - Aménagement de véhicules utilitaires

Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.

D´hondt - Willaert

Sint Elooistraat(sta) 20 -8840Staden

Vlaams Asfaltbedrijf Huyghe En Compagnie

Sleihagestraat(onk) 57 -8840Staden

HURO | Huyghe Roofing | Oostnieuwkerke | Het familiebedrijf Huyghe HURO is sinds meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het afdichten en isoleren van platte en lichthellende daken met hoogwaardige bitumineuze materialen. Deze lange ervaring heeft ons ge

Erogal

Spanjestraat 87 -8840Staden

Erogal heeft als loonbedrijf reeds meer dan 50 jaar ervaring in de galvanowereld en kan zich hierdoor marktleider noemen. Erogal, specialist in elektrolytisch verzinken.

Devogel Schoonmaak Bedrijf

Lelieweg(sta) 3 -8840Staden

Voor snel en deskundig onderhoud!!!

Bardoel Transport

Vergeldermolenstraat(onk) 3 -8840Staden

De firma Bardoel is al ruim 50 jaar actief in de afhaling, verwerking en transport van houtkrullen, zaagmeel, houtresten en vlaslemen. De producten worden door ons afgehaald of door de leverancier tot bij ons gebracht.

Mivan Bouw- En Afwerkingsbedrijf

Ieperstraat(sta) 194 -8840Staden

De liefhebber en de verwondering is nooit verdwenen, ook niet toen het menens werd.

A. & A. Demeulenaere & Câ°

Kruisstraat(wrb) 1 -8840Staden

De firma A. & A. Demeulenaere & Co werd in 1948 opgericht door Mr. Antoine Demeulenaere. Tot op vandaag wordt het bedrijf nog steeds geleid door dezelfde familie Demeulenaere.

Bouwbedrijf Declaver

Steenovendreef(onk) 1 -8840Staden

VEDASCO - Geniet in alle zuiverheid. Bezoeker - Klant - Architect - Installateur / Promoter

Voeders Decadt

Meulebroekenlaan(onk) 21 -8840Staden

Voeders Decadt is op vandaag een familiebedrijf -gesteund door een team van onderlegde medewerkers- waar direct contact met de klant centraal staat.

Lauwers

Rekestraat(sta) 7 -8840Staden

Lauwers nv is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Marcel Lauwers dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van machines voor land- en tuinbouw, boomkwekerij en sierteelt

Gediflora

Schierveldestraat(onk) 14 -8840Staden

GEDIFLORA Oostnieuwkerke - Gediflora staat aan de top van de belangrijkste veredeling- en vermeerderingsbedrijven van potchrysanten.

Salomez Systems Westrozebeke

Ommegang Noord(wrb) 1 -8840Staden

Het bedrijf is opgericht in 1989. Sindsdien hebben we vele automatiseringsprojecten uitgevoerd. Onze belangrijkste klanten bevinden zich in: Cementindustrie, Houtverwerking, Houtzagerijen, Machinebouw, Meelfabrieken

Huro

Sleihagestraat(onk) 57 -8840Staden

HURO | Huyghe Roofing | Oostnieuwkerke | Het familiebedrijf Huyghe HURO is sinds meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het afdichten en isoleren van platte en lichthellende daken met hoogwaardige bitumineuze materialen. Deze lange ervaring heeft ons ge

V.l.b. Installaties

Ter Eike(sta) 8 -8840Staden

VLB-installaties is een familiebedrijf opgericht door Luc Vanlerberghe, wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten.

Electrical Services Depondt

De Linde(sta) 9 -8840Staden

Al onze medewerkers doen het mogelijke voor de verwezenlijking van alle elektrotechniek binnen uw bedrijf. Dankzij onze eigen vakkennis en ervaring, maken we al jaren het verschil binnen de sector.

Dc Engineering

De Carminstraat 9 A -8840Staden

Bouwstoffen Fosse

Ieperstraat 149 -8840Staden

Bouwmaterialen Fossé is een familiebedrijf dat instaat bij de opbouw en inrichting van Uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.Wij staan tevens garant voor persoonlijk advies en een directe aanpak.

Mol Cy

Diksmuidesteenweg 68 -8840Staden

Sinds de oprichting in 1944 is MOL CY uitgegroeid tot een internationale groep van verschillende bedrijven en divisies met elk hun specialisatie in de constructie van transportmaterieel en toelevering.

Fish Invest

Vyvestraat(onk) 7 A -8840Staden

Elektro Andre Gevaert

G. Gezellestraat(onk) 18 -8840Staden

Electro André Gevaert is een installatiebedrijf. Binnen deze diensten wordt een ervaren enbetrouwbaar team tewerkgesteld. Ons team bestaat uit een tiental werknemers/bedienden en twee meewerkende zaakvoerders.

Edrico

Kasteelstraat(sta) 42 -8840Staden

Gebroeders Buyse Electro

Westrozebekestraat(wrb) 44 -8840Staden

Euro-inox

Sleihagestraat(onk) 63 -8840Staden

Degrijse Konstructiebedrijf staat voor service en kwaliteit voor alle metaalbewerking, leidingswerk, inoxconstructies en algemene toelevering. :: DGC & DGI | Oostnieuwkerke ::

Triforce

Sint Jansstraat(sta) 225 -8840Staden

De Kaphoeve

Kapstraat(onk) 1 -8840Staden

A.i.v. Industries

Koornbloemweg 2 -8840Oostnieuwkerke

Industriele buisleidingen en metaalconstructiesNaast nieuwbouwprojecten passen wij ook bestaande piping-installaties aan of zorgen voor de herlokalisatie van uw installatie.

Cauwelier & C°

Grote Veldstraat(sta) 80 -8840Staden

Dakwerken Cauwelier - Meer dan 30 jaar ervaring in dakbedekking, renovatie, ontmossing, ... Dakwerken Cauwelier dak, werken, dakwerk, dakwerken, cauwelier, ervaring, renovatie, mos, mossing, ontmossing, nieuwbouw, gevel, bekleding, gevelbekleding