U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bandenbedrijf Vandekerckhove (q Team Group)

Lar P1 -8930Menen

Met 93 servicepunten en 100.000 banden in stock, verzekert Q Team, de bandenexperts, een globale dienstverlening voor alle typen van banden.

Gheysen En Verpoort

Moeskroenstraat 624 -8930Menen

Gheysen & Verpoort is reeds meer dan 75 jaar actief in het bouwen van bedrijfsvoertuigen. Ervaren in het vervaardigen van diepladers bieden wij een breed gamma voor met nuttige lasten van 6500 kg tot 65 000 kg.

Verslyppe Koeltechniek

Krommebeekstraat 14 -8930Menen

Frigo- en diepvriescellen, koeltechniek, temperatuurregistratie, koel en diepvrieskasten, koelinstallaties, wijnklimatisatie. Ons werkterrein gaat van slagerijen, bakkerijen en horecabedrijven tot kleinere bedrijven.

T.c.l. - Clean

Ieperstraat 90 -8930Menen

Ervaring in onderhoud, renovatie en bewerken van leder. Een bedrijf om aan al uw vragen betreffende het onderhoud, een kleine herstelling, renovatie en herbekleden van lederen zetels een oplossing te bieden. Leverancier van onderhoudsproducten.

Galloo

Wervikstraat 320 -8930Rekkem

Group Galloo Recycling behoort tot de belangrijkste recyclage bedrijven van ferro en non-ferro metalen in Europa.

De Ropswalle

Krommebeekstraat 49 -8930Menen

ROUSSEL NV is gespecialiseerd in de productie en de distributie van Bouwmaterialen

Johan Herman

Dronckaertstraat 444 -8930Menen

Johan Herman nv, is al meer dan 20 jaar actief als groothandelvan auto-onderdelen van verschillende topmerken. Ons gamma differentieert zich van mechanische tot electronische onderdelen.

Lavagro

Triloystraat 43 -8930Menen

De voornaamste activiteiten van de firma Lavaert zijn de containerdienst en het onderhoud van sportvelden. Het opgehaalde en verworven afval door Lavaert wordt verwerkt en gerecycleerd door de firma`s Lavano en Lavatra.

Acsim

Harmoniestraat 43 -8930Menen

acsim - adviescentrum voor sociaal en intercultureel management - zet samen met organisaties en bedrijven acties op : trainingen, procesbegeleidingen, conflictbemiddeling, teambuilding, ontwikkeling en competentiemanagement.

Management Accounting & Control Software Report

Stationsstraat 97 -8930Menen

MACS Report is een beleidsinstrument dat met boekhoudkundige informatie toegankelijke en overzichtelijke rapporten maakt. Het is een software voor strategisch bedrijfsbeheer, waarbij de gegevens maandelijks worden opgevolgd.

Jet Import

Rekkemstraat 58 -8930Menen

Jet Import is als jonge onderneming in sneltreinvaart ??n van de grootste invoerders geworden van internationale drankmerken zoals Red Bull, Corona, Desperados, Heineken, Strongbow, Carpe Diem, Armand de Brignac en Bionade.

Valtech Group

Krommebeekstraat 14 -8930Menen

De gedreven zoektocht naar de beste technologische oplossing moet voor onze klant het verschil maken in productiviteit, milieunormen, prestatievermogens, accuraatheid, efficiëntie of gebruikersgemak. Deze gedrevenheid kenmerkt al onze bedrijven.

Tony Custers

Kortrijkstraat 464 -8930Menen

Tony custers Sinds 1990 actief als softwareleverancier voor de KMO bieden we U: Software voor administratieve toepassingen ( Boekhouding, facturatie, stockbeheer enz..) Maatwerk voor specifieke toepassingen ( Barcode, SalesActies enz.. ), geïntegreer

Galloo Logistics

Wervikstraat 320 -8930Menen

Group Galloo Recycling behoort tot de belangrijkste recyclage bedrijven van ferro en non-ferro metalen in Europa.

Johfra Cleaning

Handboogstraat 10 -8930Menen

Bij Johfra Cleaning kunnen zowel particulieren als ondernemingen terecht. We werken periodiek of éénmalig en staan garant voor kwaliteit en vakkundigheid.

Bouwonderneming Kijk En Bouw

Moorselestraat 206 -8930Menen

Kijk&bouw maakt voor u kant en klare sleutel op de deurwoningen, kom kijken naar ons kijkdorp met sleutel-op-de-deur woningen Kijk en bouw sleutel-op-de-deur woningen houtskeletbouw kijkwoning woningbouw

Del Sol

Krommebeekstraat 45 -8930Menen

Delsol is een familiebedrijf dat al drie generaties lang actief is in de houtsector. Met liefde voor het vak leveren we onze klanten een onberispelijke service, kwaliteit en maatwerk.

Bo-paint

Schonekeerstraat 207 -8930Menen

Maak uw keuzein home decoratie, schilderwerken privaat (binnen & buiten), decoratiewerken, behangen, horeca & standen, bedrijven, tapijt & vloerbekleding, vensterbekleding, kleuradvies, ...

Elekti

Bruggestraat 72 -8930Menen

Vytech Menen

Krommebeekstraat 15 -8930Menen

Een sterke, multidisciplinaire groep, die de noden en behoeften van uw bedrijf snel aanvoelt. Vytech bezit de mensen, kennis en materieel om uw industriele problemen op te lossen met gepersonaliseerde, specifieke en unieke oplossingen.

Tank - Service

Krommebeekstraat 20 -8930Menen

Tank-Service is een toonaangevend bedrijf in de sector met meewerkende zaakvoerders.Tank-Service kan terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring en zijn trots op onze talrijke tevreden klanten!Wij werken enkel met ervaren en geschoold personeel.

Kodalex

Bruggestraat 517 -8930Menen

Kodalex zorgt voor innovatieve, moderne websites die je bedrijf doen stralen! Web- en software met focus op gebruiksgemak. Als klant krijg je net zo veel controle en statistieken over je eigen site als je kiest. Oplossingen kunnen

Rtl Patat

Rekkemstraat 123 -8930Menen

Het aardappelbedrijf RTL patat is een gekende speler in de aardappelwereld. Buigend op jarenlange ervaring, van vader op zoon, is RTL Patat dé partner voor al uw aardappelwensen. De juiste aardappel op de juiste plaats is dan ook onze specialiteit.

Advanced Design Of Recycling Machines

Krommebeekstraat 14 -8930Menen

Ad Rem is een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp, en constructie van machines voor de recyclage-, mineralen- en groenten verwerkende industrie

A&s Cleaning

Kortrijkstraat 430 -8930Menen

A&S cleaning is een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak. Wij doen een grondige diagnose van de vervuiling alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan onze mensen garant.

Maes Kristof Montagewerke

Industrielaan 14 -8930Menen

Wij zijn een firma gespecialiseerd in het plaatsen van sandwichpanelen,koelcellen, diepvriescellen en alles wat er enigszins mee te maken heeftzoals het plaatsen van stootranden en het afkitten van voegen met siliconen

Vanlerberghe

Priester Coulonstraat 69 -8930Rekkem

Vloerenlegger & mozaïkbewerker Vanlerberghe bvba - vloerwerken - Faïencen - Terrassen - Opritten - Metselwerken Entreprises générales: construction, rénovation, General enterprises: construction, renovation, Algemene ondernemingen: nieuwbouw, renovat

Computing And Information Development

Dronckaertstraat 468 -8930Menen

STOCK2TAKE is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in 1. de organisatie en uivoering van inventarissen, stocktellingen. 2. audit en consultancy betreffende alle logistieke problemen, stocks optimalisatie. 3. oplossi

Garuda

Wervikstraat 57-59 -8930Menen

Meer dan 70% van alle G-giftsproducts worden zelf gecreërd ofaangepast van zijn originele bestaan bij de leverancier waardoor G-gifts een zeer exclusief merk is geworden.

Guido Herman Styling

Lauwbergstraat 141a -8930Menen

Het natuursteenbedrijf Guido Herman Styling nv is gespecialiseerd in het ontwerp en plaatsing van schouwen en natuursteen (badkamers, raam- en keukentabletten, tafels, binnen- en buitenvloeren, trappen en gevelbekleding) zowel voor particulieren als

Pantr.be

Anneessensstraat 15 -8930Menen

Cherchye Aspect

Lageweg 37 -8930Menen

Cherchye Aspect is een West-Vlaams bedrijf die zich specialiseert in gevelbepleistering, restauratie en renovatie. Zowel particulieren als zelfstandigen kunnen bij hen terecht. Cherchye Aspect - gevelbepleistering, renovatie en restauratie

Delcatransport

Lar Blok A6 -8930Rekkem

Wij zijn een transportbedrijf van zeecontainers en groupage, gelegen aan de Franse grens op amper 1 km van de E17. Onze klanten zijn gesitueerd hoofdzakelijk in België en Frankrijk.Wij hebben ook stockageruimte.Wij leveren brandhout aan huis.

Dubois

Knokbeeklaan 98 -8930Menen

Dubois Control is een professionele en hoogtechnologische onderneming in airconditioning en high-end domotica die kwaliteit, veiligheid en service hoog in het vaandel draagt. Een terugblik op 28 jaar ervaring, ononderbroken innovatie, continue..

Top4garden

Vierwegenstraat 38 -8930Menen

Rik Tanghe

Rekkemstraat 123 -8930Menen

Verde

Moeskroenstraat 678 -8930Menen

Swf

Lauwbergstraat 110 -8930Menen

Parfumerie Berton

Ieperstraat 118 -8930Menen

NV Parfumerie Berton - Nummer één in parfumerie, relatiegeschenken, benodigdheden voor haarkappers en haarkapsters. N.V. Parfumerie Berton Parfumerie Berton, Parfumerie, Berton, Ieperstraat, Menen, Ieperstraat 118, relatiegeschenken, geschenken, parf

Lsvr

Paradijsstraat 79 -8930Menen

Tgl Cleaning Services

Ezelbrugstraat 61 -8930Menen

Wij bieden een hoge standaard schoonmaak en onderhoud aan.Ons professioneel team staat ter uw beschikking voor alle soorten schoonmaakwerk.

Carxx

Spoorwegstraat 55 -8930Menen

VERHUUR VAN BESTELWAGENS HUREN ZONDER BORG DE GOEDKOOPSTE BESTELWAGEN VERHUURDER VAN BELGIE

Zupre

Spoorwegstraat 7 -8930Menen

Inter - Horo

Lauwbergstraat 230 -8930Menen

Sinds 1968 zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van systeemplafonds en gyprocwanden & plafonds. Ondertussen hebben wij onze expertise uitgebreid en kan u bij ons ook terecht voor akoestische eilanden, glazen wanden en totaalafwerking.

Hype

Schonekeerstraat 183a -8930Menen

Bouwgroep Vdd

Schonekeerstraat 65b -8930Menen