U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Pygmalion

Ingelandgat -9000Gent

Wij zijn een team van 60 specialisten die mensen in een professionele opdracht nieuwe inzichten, competenties en motivatie geven een een stap voorwaarts te maken, professioneel en als mens.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Industrial Cleaning Company

Daniël Kinetstraat 50 -9000Gent

Alle straal- en schilderwerken verzorgt ICC snel en nauwkeurig. We behandelen elk voorwerp en alle materialen. Dit doen we zowel in onze gespecialiseerde ateliers als op elke andere locatie in België en Europa.

Janssen Track

Vliegtuiglaan 7 -9000Gent

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

Flow

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Is jouw documentatie even belangrijk als jouw core business? Bij Scripto is jouw documentatie onze core business!

Orpsy

Bijlokehof 9 -9000Gent

Orpsy is een onafhankelijk assessment en executive searchbureau uit Gent en Antwerpen. Sinds ruim 35 jaar richten wij ons in hoofdzaak op middenkader, kader en management functies binnen de private sector, de non-profit sector en de social profit ...

Dvv Partners

Steendam 25 -9000Gent

Als uw persoonlijke en gespecialiseerde verzekeringsraadgevers staan wij steeds tot uw dienst om u correct te adviseren en zo veel mogelijk verzekeringsadministrie uit handen te nemen.

Copy Discount

Kortrijksepoortstraat 216 -9000Gent

Copy Discount is een grafisch bedrijf met activiteiten die zich zowel in de B2B sfeer als in de particuliere sfeer situeren. Een greep uit onze diensten: presentaties, prijslijsten, jaarverslagen, personeelskranten, eindwerken, ledentijdschriften,..

Veltion

Sint-denijslaan 501 -9000Gent

Veltion verbetert de prestaties van Vlaamse kmo’s door samen met hen te kijken welke bedrijfsprocessen ze continu kunnen verbeteren door de lean management concepten toe te passen.

Depraetīs

Voskenslaan 346 -9000Gent

Persoonlijke beschermingsmiddelen PBMVeiligheidsschoenen, werkschoenenHelmen, gehoorkappen, brillenWerkhandschoenen, stofmaskersWinterkleding, signalisatiekleding, werkkleding, regenkleding voorbouw & installatie, industrie, handel

Advocaat Jo Raes

Koningin Fabiolalaan 56 -9000Gent

Het advocatenkantoor RAES & PARTNERS is een ondernemend kantoor in het centrum van Gent en biedt juridische adviezen, verdedigt en behartigt de belangen van haar cliënten in gerechterlijke procedures en verleent bijstand in diverse onderhandelingen.

Intrum

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia.

Trouw Nutrition - Nutreco Belgium

Akkerhage 4 -9000Gent

Wij willen zoveel mogelijk dieren goed voeden. We zorgen voor de beste nutritionele oplossingen. Voor alle boerderijdieren en voor de hele keten die voorafgaat aan het voeden. We bieden totaaloplossingen, maar leveren bv. ook alleen additieven.

Despec Supplies

Dok-noord 4 C -9000Gent

Despec Supplies is sinds jaar en dag één van de belangrijkste distributeurs van printer supplies. Ondertussen hebben wij ons assortiment aan inkt en toner cartridges aanzienlijk uitgebreid met printers, MFP’s, copiers en faxen, kantoormachines,

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Advocatenkantoor Beele

Gebroeders De Cockstraat 2 -9000Gent

Advocaten Thierry Beele Frederic Beele Advocatenkantoor Thierry BEELE* Gent | Welkom Advocaten,kantoor,Balie Gent, Hof van Beroep, thierry beele,frederic beele, gent, Aannemingsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Administratief recht, Algemene adviesver

D.p.f. - A.b.a. - Factoring

Zwijnaardsesteenweg 173 -9000Gent

Bankonafhankelijke factoring op maat van startende ondernemingen en KMO’s. Meer dan 25 jaar ervaring. Flexibele financiering. Commercieel verantwoorde opvolging en inning van uw vorderingen, al dan niet in combinatie met kredietverzekering.

Carrosserie Rijhove

Frans Van Ryhovelaan 251 -9000Gent

Carrosserie Rijhove carrosserie carrosserie

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.

Bopro

Oude Houtlei 140 -9000Gent

Bopro is in twintig jaar uitgegroeid tot een solied, gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in Management & Consultancy dienstverlening met betrekking tot vastgoed, bouw en huisvesting.Als marktleider in Belgi? zijn wij uw onafh

Hdp Ondernemingsloket

Koningin Astridlaan 185 -9000Gent

HDP Ondernemingsloket staat klaar om samen met u deze hindernissen weg te nemen en u te begeleiden op een verkorte weg naar het zelfstandig ondernemerschap.

Vastgoed Delore

Bagattenstraat 141 -9000Gent

Verkoop van woningen&appartementen&gronden, verhuur verkoop baanwinkels verhuur verkoop kmo gronden commerciele gronden logistieke gebouwen verhuur verkoop winkels verhuur verkoop industriele gebouwen verhuur&verkoop verk

Parkoffice Business Centre

Franklin Rooseveltlaan 348-349 -9000Gent

Parkoffice is de ideale professionele zakenpartner voor ondernemingen die zich met passie, enthousiasme en creativiteit op hun core business willen concentreren.

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Farmaline

Nieuwevaart 151 -9000Gent

FARMALINE dé online apotheek voor België. Schoonheidsproducten en medicijnen zonder voorschrift online bestellen en aan huis laten leveren.

Ivago

Proeftuinstraat 43 -9000Gent

Een groot bedrijf of een kleine KMO? Winkel of horeca? IVAGO-bedrijfsafval zoekt, samen met u naar een economische en ecologische oplossing. Onze chauffeurs, milieuwerkers en vertegenwoordigers zijn vertrouwd met wat er leeft en gebeurt in Gent.

Philippe Vandeven

Overzet 20 -9000Gent

Naast een zeer compleet gamma zelfklevende publiciteit, inkijkwerende folies & gevelbannersbieden wij nu ook een volledig aanbod binnen- en veiligheids-signalisering.

Fiers J En B

Wiedauwkaai 49 -9000Gent

Groothandel Wild & gevogelte, kip en lamsvlees. Dagelijkse leveringen in Oost- en West Vlaanderen. Diverse gevogelte- en vleesbereidingen voor de horeca.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Page Imc

Sint-martensstraat 8 -9000Gent

Overige adviesbureaus omtrent bedrijfsvoering | managementactiviteiten van holdings

De Facto Vastgoed

Zwijnaardsesteenweg 194 -9000Gent

Als wettelijk door het BIV erkende vastgoedmakelaars bemiddelen wij in commercieel, industrieel en alle andere bedrijfsmatig vastgoed. Wij verhuren, verkopen, beheren en schatten, magazijnen, kantoren, showrooms, winkels, opbrengstgebouwen,... .

Volvo Car Belgium Nv

John Kennedylaan 25 -9000Gent

Vandaag is Volvo een van de bekendste en meest gerespecteerde automerken in de wereld, en we worden verkocht in meer dan 100 landen. De visie is te evolueren naar `s werelds meest progressieve en luxueuse automerk.

Taxi Van Eyck Gent

Spinmolenplein 277 -9000Gent

Ik ben een eenmansbedrijf en bied personenvervoer in het stedelijke gebied, binnen- en buitenlandse ritten en luchthavenvervoer aan in Gent en omgeving. Dit allemaal met een dosis liefde, comfort en rijvaardigheid.

Advocatenassociatie Storme Leroy Van Parys

Coupure 5 -9000Gent

STORME, LEROY, VAN PARYS is een polyvalent advocatenkantoor te Gent, gebaseerd op expertise en multi-disciplinaire benadering van de juridische problematiek. Advocatenkantoor Storme, Leroy, Van Parys

Carrier Transicold Belgium

Akkerhage 8 -9000Gent

Carrier Transicold is de wereldleider op het gebied van transportkoeling.Carrier Transicold maakt deel uit van Carrier Corporation, de eerste en grootste air-conditioning fabrikant ter wereld, met vestigingen in 172 landen.

The Zone

Voskenslaan 135 -9000Gent

THE ZONE EVENTS verzorgt reeds jaren al uw bedrijfsevenementen van groot tot klein, van walking dinner tot alle mogelijke buffetten en banketten.

Bienstman-decloedt Advocaten

Nieuwebosstraat 5 -9000Gent

BDL&T is een onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht, met een nauwe betrokkenheid met zijn cliënteel. Het kantoor begeleidt zijn cliënten in alle rechtsdomeinen die gelinkt zijn aan het ondernemerschap.

Frans Baert En Vennoten

Koning Albertlaan 128 -9000Gent

Specialisaties: grondwettelijk en administratief recht, contractenrecht, familie- en familiaan vermogensrecht, insolventie, ondernemingsrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht, strarecht, vastgoed, verzekeringen en verkeer, jeugdrecht...

P.f. Van Den Ende

Doornzelestraat 114 -9000Gent

The notepad factory Van Den Endegepersonaliseerd drukwerk voorschool en bedrijf

Easyofficecenter

Gebroeders Vandeveldestraat 68 -9000Gent

Easy Office Center, bedrijvencentrum in het centrum van Gent.

Acerta Ondernemingsloket

Opgeeistenlaan 8 -9000Gent

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Bcc Cleaning

Franklin Rooseveltlaan 120 -9000Gent

Bcc Cleaning bvba is een organisatie die een scala aan specialistische diensten voor bedrijven en particulieren aanbiedt. Deze diensten hebben één ding gemeen: de zorg voor mensen en hun omgeving. Uw ideale schoonmaakpartner.

Seeq

Bomastraat 12 -9000Gent

Je concept, idee of dienst uitleggen op een duidelijke en plezante manier. Da's waar we dol op zijn. En dat extraatje dat we toevoegen aan elke animatievideo? Een grote berg liefde natuurlijk!

Agrobos

Coupure 10 -9000Gent

Capital à risque pour les PME de l'agroalimentaire et du secteur bois ! Agrobos - Capital à risque pour les PME de l'agroalimentaire et de la filière bois

Heidi Hemelsoet

Congreslaan -9000Gent

Heidi Hemelsoet, boekhouder regio Gent - U kan bij mij terecht voor boekhouding, advies familiebedrijven, fiscaal advies, coaching.

Domila

Schipperskaai 31 -9000Gent

Idoneo

Kwartelstraat 2 -9000Gent

We maken er een onvergetelijk evenement van!Organisatie, concept, catering, drukwerk, promotie, onthaal, logistiek, veiligheid, techniek en nazorg? deze puzzelstukken passen we professioneel in elkaar.

Art Nivo

Onderbergen 78 -9000Gent

Art Nivo biedt heet-van-de-naald-design met tijdloze topmerken en oosters antiek: niet alleen meubelen, maar ook accessoires en originele geschenken. Hier vindt u bovendien het perfecte projectmeubel voor projecten in de kantoor- en sociale sector.

Yapado

Hugo Van Der Goesstraat 17 -9000Gent

Yapado is a full-service communications agency meeting all the needs and desires of its customers, from PR and Marketing to Media and Communication.

Agence Rosseel

Kortrijksesteenweg 74 -9000Gent

IMMO GENT vastgoed immobiliën Sint Martens Latem, Deurle te koop te huur bouwgrond landhuis villa uw makelaar immo agent voor Gent en omstreken IMMO GENT Immo Rosseel te koop te huur villas huizen huis appartementen in Gent en omstreken IMMO GENT

Partena Ondernemingsloket

Coupure Links 103 -9000Gent

Het ondernemingsloket Partena is een prive-organisatie (vzw) die erkend werd door de overheid. Wij hebben twee specifieke opdrachten, die vóór 1 juli 2003 gerealiseerd werden door de Kamers van Ambachten en Neringen en d

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Algemene Ondernemingen Robert Wyckaert

Ottergemsesteenweg 415 -9000Gent

CheckFlash De Algemene Ondernemingen Robert Wyckaert N.V. is erkend in meerdere categorieën van klasse 8 en bestaat meer dan honderd jaar. Het verzorgen van een lange termijnrelatie met onze klanten is de kern van onze bedrijfsvisie. Een gezonde fin

Monkeymonkey

Wiedauwkaai 23 -9000Gent

CaseCompany, opgericht in 2012, is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van smartphonehoesjes en accessoires. Begonnen in België maar ondertussen al wereldwijd actief. Elke dag werken we hard om een uitgebreide col

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Immoass

Bij Sint-jacobs 15 -9000Gent

Als het over verzekeringen gaat heeft Sadi Claeys een naam als een klok.

Klein Barnum

Dok-noord 4 -9000Gent

Klein Barnum helpt u via bedrijfstheater mensen te motiveren, te sensibiliseren en hun vaardigheden te ontwikkelen. ::::KleinBarnum::bedrijfstheater::bedrijfsfilm::acteurs::communicatietraining::training::communicatie::rollenspel::::

Oude Firma De Clercq Edouard

Wiedauwkaai 66 -9000Gent

Beton De Clercq NV - Prefabbeton & waterbehandelingssystemen Beton De Clercq Prefabbeton, waterbehandelingssystemen, rioleringen, buizen, inspectieputten, kokerelementen, grachtelementen, doorgroeiplaten, kanaalelementen, ontvangers, waterzuiverin

Euroclean

Voskenslaan 147 -9000Gent

EUROCLEAN NV behoort tot de absolute top van de schoonmaakindustrie in België.

Ducaju

Begijnhoflaan 452 -9000Gent

Du Caju Printing NV - Erpe Mere Du Caju Printing NV SA / Printing & Packaging / Vouwdozen - vlakkarton - vouwkarton - verpakking - displays - POS / Boîtes pliantes / carton plat / carton compact / emballage

Kantoor Bernaert

Hubert Frère-orbanlaan 1 -9000Gent

Schoonmakerij Rabot

Gasklokstraat 6 -9000Gent

Voor elke schoonmaakopdracht kan u terecht bij Schoonmakerij Rabot.Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op een een piekfijne en nauwkeurige schoonmaak van uw handelspand, winkel, kantoor of huis.eenmalig of periodiek.

Welda

Antwerpsesteenweg 949 -9000Gent

WELDA in Gent-Oostakker is al 40 jaar specialist op het gebied van hoog kwalitatief lasmateriaal, machines, gereedschappen, uitrusting en toebehoren.

Staffable Belgie

Koningin Elisabethlaan 49 -9000Gent

Horecafocus is al meer dan tien jaar het enige sectorspecifieke sociaal bureau van het land. Staffable heeft al meer dan zes jaar ervaring in het payrollen van horecapersoneel.

Software For Stores

Sintpietersaalststraat 70 -9000Gent

Totaal-leverancier voor ICT voor kleine en middelgrote ondernemingen