U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Thyssenkrupp Encasa Platformliften

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Bij ThyssenKrupp Encasa willen we u helpen om `uw huis beter en langer te benutten`. Ontdek ons uitgebreide gamma trapliften, huisliften en platformliften en laat u overtuigen door de kracht van onze organisatie.

Turner & Dewaele

Bijenstraat 6 -9051Sint-denijs-westrem

Jouw bedrijfspand dynamisch verkopen?Pre-sale is een uniek verkoopconcept van Turner met zowel voordelen voor de koper als de verkoper!

Computer Checkpoint

Kortrijksesteenweg 1090 -9051Sint-denijs-westrem

Computer Checkpoint is al meer dan 20 jaar dé vakhandel inzake informatica, multimedia, telecom én energie; gericht op particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Met intussen 6 winkels verzekeren wij een continue bediening en service!

Crion

Maaltemeers 84 -9051Sint-denijs-westrem

CRiON is een onafhankelijk makelaar-consultant in kredietverzekering en kredietmanagement. CRiON startte in 1994 en heeft nu een marktaandeel van 30%. CRiON maakt deel uit van de makelaarsgroep Aon, actief in 120 landen.

Maalte Center

Derbystraat 51 -9051Sint-denijs-westrem - Afsnee

Maalte: Business, Conference & Art Center - Het MAALTEBRUGGEKASTEEL is naast een exclusief zakelijk centrum, ook een kunstforum waar kunstvereniging ID+ART haar thuishaven heeft..

Sociaal Sekretariaat Voor Handel En Ambacht

Hélène Dutrieulaan 10 -9051Gent

Als erkend sociaal secretariaat staan wij garant voor een volledige, accurate en snelle loonverwerking. Hierbij staan wij in voor alle berekeningen (bruto/netto, vakantiegeld, eindejaarspremies, sectorale of bedrijfseigen premies, .)

Davo Group

Poortakkerstraat 41 -9051Gent

Elke organisatie heeft een andere structuur en werking. Dit geldt ook voor de configuratie van uw telefooncentrale.De eerste vraag die we dan ook stellen is ‘Welk doel heeft u voor ogen?’.

Auxitec

Lettelbroeklaan 2 -9051Gent

SecretariaatsdienstenCommerciële ondersteuningZit u met de handen in het haar?Geen nood, dan zorgen wij voor uwadministratie, het maken van afspraken,het typen van dossiers, commerciëleondersteuning en tal van diensten

It Works

Soenenspark 35 -9051Sint-denijs-westrem

I.T. Works is de toonaangevende organisator van seminars en workshops over de belangrijkste IT en ICT problemen vandaag. Wij bieden o.a. training en opleidingen aan over requrements management, BI, architectuur, social media en IT management.

Explio

Poortakkerstraat 35b -9051Gent

Servicecentrum voor ontwikkeling, implementatie en realisatie van e-learning in onderwijs en bedrijven.The Language Well, The Language Focus: digitale taalproducten voor e-learning.ace: software voor ontwikkeling van multimediaal interactief..

Optimas Investment Group

Poortakkerstraat 39 -9051Gent

Optimas Group zorgt steeds voor flexibele en duurzame oplossingen op vlak van schoonmaakopdrachten, logistieke activiteiten, verhuur van stellingen en montage van steigers.

Jan Vijncke

Witbakkerstraat 19 -9051Sint-denijs-westrem

Horeca apparatuur en grootkeukenmateriaal: van koelkasten tot dampkappen

Boekhoudkantoor Crombez

Putkapelstraat 6 -9051Gent

Hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is, als ondernemer hebt u een medestander nodig. Iemand van buiten uw onderneming die een ervaren, objectieve kijk heeft op de weg die uw bedrijf bewandelt. Wij bieden de toegevoegde waarde ...

Thyssenkrupp Encasa

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Bij ThyssenKrupp Encasa willen we u helpen om `uw huis beter en langer te benutten`. Ontdek ons uitgebreide gamma trapliften, huisliften en platformliften en laat u overtuigen door de kracht van onze organisatie.

Creas - Corporate Real Estate Activities & Service

Kortrijksesteenweg 1035 -9051Sint-denijs-westrem

CREAS is gevestigd in Gent en ondersteunt en begeleidt u bij het commercialiseren van bedrijfsmatig vastgoed. Van bij de start in mei 2001, heeft Albert De Meester, zaakvoerder en oprichter van CREAS, ervoor gekozen om enkel te bemiddelen bij bedrijf

Figurad Bedrijfsrevisoren

Jean-baptiste De Ghellincklaan 21 -9051Gent

WESTEN FRANCOIS & CO Westen, François & Co, Bedrijfsrevisoren BVBA R E V I S E U R S D ' E N T R E P R I S E S B E D R I J F S R E V I S O R E N C H A R T E R E D A U D I T O R S NEDERLANDS ENGLISH 12/08/2005

Thyssenkrupp Encasa Traplift

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Gemakkelijk de trap op en af met ThyssenKrupp Encasa trapliftenNatuurlijk wilt u onbezorgd blijven genieten van uw woning, van het comfort en de privacy van uw eigen huis! Reken daarom op een traplift van ThyssenKrupp Encasa.

Thyssenkrupp Encasa Huislift

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Gemakkelijk de trap op en af met ThyssenKrupp Encasa trapliften.Natuurlijk wilt u onbezorgd blijven genieten van uw woning, van het comfort en de privacy van uw eigen huis! Reken daarom op een traplift van ThyssenKrupp Encasa.

Hotel Meetcentive Contact & Consulting Partners

Poortakkerstraat 9 -9051Gent

Wij zijn een klein maar zeer dynamisch bedrijf met hoge kwaliteitsdienstverlening, toegewijd ervoor te zorgen dat uw bedrijfsbijeenkomst een overweldigend succes wordt. Wij creëren de perfecte balans tussen uitstekende service, hoge kwaliteit en ...

Energyvision

Bijenstraat 28 -9051Gent

EnergyVision is op vandaag marktleider in de zonnesector in Vlaanderen en Brussel. Niet door de goedkoopste te zijn, wel door het beste totaalaanbod te brengen. Dat zeggen niet wij, maar onze ruim 5.500 klanten.

De Meulemeester Paul

Hemelrijkstraat 21 -9051Afsnee

Paul De Meulemeester is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de schilders ? en decoratiewereld. Het bedrijf profileert zich als een kwalitatief hoogstaande firma, met perfectie en klantvriendelijkheid als primaire doelstelling.

Artemis Europe

Pieter Van Reysschootlaan 2 -9051Gent

Artemis staat bedrijven en ondernemingen bij in hun groei naar maximale efficiëntie, performantie en resultaat.

Amnovam

Kortrijksesteenweg 1121 -9051Sint-denijs-westrem

AMNorman begeleidt u bij het verwerven van de nodige certificaten bij het omzetten van de wettelijke eisen in ??nvoudige en klantspecifieke procedures;bij het eenvoudig leren toepassen van onze procedures, waar mogelijk ge?ntegreerd in uw bedrijf.

Bubble

Bijenstraat 26 -9051Sint-denijs-westrem

Een groot van de CO2 uitstoot komt op rekening van leveranciers. Voor ons is dit geen model voor een duurzame toekomst. Bubble Post biedt daarom een oplossing, door 100% ecologisch te leveren.

Twikey

Derbystraat 43 -9051Sint-denijs-westrem

Bedrijven een eenvoudige, snelle en veilige manier bieden om efficiënt online domicilieringen en domicilieringsmandaten te beheren.

Luctor Belting België

Octaaf Soudanstraat 22 -9051Sint-denijs-westrem

Transportbanden moeten u helpen uw productie te optimaliseren. Meestal vormen ze de slagaders van uw bedrijf.

Varafin

Lauwstraat 55 A -9051Sint-denijs-westrem

De activiteit van VARAFIN, met kantoor in Gent (Sint-Denijs-Westrem) en Oostkamp (Brugge) focust zich op fusie- en overnametransacties (verkoop en overname) van kleine en middelgrote bedrijven en klanten uit West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen ...

Eurimobel

Octaaf Soudanstraat 28 -9051Gent

Eurimobel Français English Hoe kunt u ons bereiken? Wat kunnen we voor u doen Ons aanbod Golf in Sotogrande Ondernemingsnummer/TVA: BE 404.700.628 Erkend vastgoedmakelaar: Pablo Janssen nr 500.474 Controle instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 B

Bofidi Gent

Kortrijksesteenweg 1126 -9051Gent

Boekhouding Fiscaal-Juridische Assistentie Persoonlijke Financiële Planning Financiële en Economische Adviezen Bijstand bij veranderingen in uw onderneming bofidi@bofidi.com Een Kwaliteitsvolle en Persoonlijke Dienstverlening

Vero-lift

Afsneestraat 6 -9051Gent

VEROLIFT is een toonaangevend bedrijf voor het plaatsen van liften, huisliften en goederenliften. Wij staan ook in voor het onderhoud en herstellen van liften, alle merken.

Jurilex

Kortrijksesteenweg 1126 -9051Gent

Bij BOFIDI stimuleren we ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Davo Cabling Solutions

Poortakkerstraat 41 -9051Gent

Davo Communications plaatst VOIP telefooncentrales en zet netwerken op in ondernemingen tot 500 gebruikers. Of dit nu een kleine eenmanszaak is waar 2 toestellen gekoppeld dienen te worden, of een zorginstelling waarbij het verpleegoproepsysteem ...

Yazzoom

Derbystraat 65 -9051Sint-denijs-westrem

Yazzoom verbetert bedrijfsprocessen en creëert "slimme" machines door data analytics en procescontrole.

Chicane.be

Lauwstraat 26 -9051Gent

TAXI GENT - Chicane.be is een dynamisch en ambitieus taxibedrijf uit Gent. Bestel uw taxi op het nummer 09 / 333 33 33. Onze thuisbasis is Gent, maar wij werken in heel België.

Industry Project And Engineering Systems

Kortrijksesteenweg 1097 -9051Gent

Aannemers utiliteitsbouw bouwpromotors aannemers ingenieurbureaus aannemers industriecomplexen bedrijfsklare industriecomplex aannemers benzinestations projectcoordinatie projectengineering projectmanagement projectopvolging studiebureaus technische ass

Perpetum Energy

Poortakkerstraat 102 -9051Sint-denijs-westrem

Professioneel en gebruiksvriendelijk aan de weg timmeren in de sector van de zonnepanelen: dat is het streefdoel van Perpetum Energy bvba. We zijn een dynamisch Vlaams bedrijf dat mee aan de boeg stond van de groene revolutie.

Schrack Technik

Twaalfapostelenstraat 14 -9051Gent

De Schrack Technik Group is een toonaangevende technologie bedrijf gespecialiseerd in producten en oplossingen voor energie en data distributie.

Abo

Derbystraat 55 -9051Gent

Wie zijn wij? - ABO - Uw milieudeskundige voor milieuadvies in bodemonderzoek

Gent-express

Poortakkerstraat 7c -9051Gent

Amon Consultants

Pieter Van Reysschootlaan 2 -9051Gent

Vapotech

Luchthavenlaan 37 -9051Sint-denijs-westrem

Steunend op 30 jaar ervaring bieden wij u een gerichte oplossing voor de thermische energievraag in uw bedrijf. Onze constructies voldoen aan de laatste technologieën en Europese richtlijnen voor drukapparatuur en milieu-uitbatingen.

Titans

Pieter Van Reysschootlaan 6 -9051Gent

Tablefever

Kortrijksesteenweg 1033 -9051Gent

TableFever is een consumentenplatform waarbij restaurants zichzelf op een mooie overzichtelijke wijze kunnen profileren. Online boekingstool en een aanbod aan cadeaubonnen waarbij de handelaar geen commissie gaat betalen.

Abo Holding

Derbystraat 255 -9051Gent

ABO-Group is een geheel van geintegreerde engineering & testing ondernemingen, actief op vlak van bodem, milieu, geotechniek, energie en afval.

Digital Magic

Veurestraat 13 -9051Sint-denijs-westrem

Hr-planet

Amelia Earhartlaan 17 -9051Gent

HR-Planet is een erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling en outplacement (VG.1173BO). Onze hoofdactiviteiten situeren zich rond diverse personeelsvraagstukken werving en selectie, testing en assessment, loopbaanbegeleiding e

Value Square

Derbystraat 319 -9051Sint-denijs-westrem

Agyss

Beukenlaan 32 -9051Gent

AGYSS (Aline Gerda Your Solutions & Services) is een HR kantoor, onze dienstverlening situeert zich in 3 domeinen: werving & selectie, HR Consultancy en Outplacement. U vindt onze filosofie op www.agyss.be

Pallmann | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 -9051Sint-denijs-westrem

Kwalitatief hoogwaardige afwerkings-, onderhouds- en reinigingsproducten voor houten vloeren. Pallmann is een merk van Uzin Utz België nv.

Pilz Belgium

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de automatiseringstechniek. Als expert op het gebied van veiligheid van mens, machine en omgeving biedt Pilz producten en een diensten op het gebied van sensoren, besturingstechniek en aandrijftechniek