U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Netflow

Burchtstraat 190 -9150Kruibeke

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Bert De Lamper

Rupelmondestraat 79 -9150Kruibeke

Verhuist u naar uw nieuwe woning, of naar uw kot? Moeten uw bedrijfsgoederen dringend naar een ander filiaal of pand? Doe een beroep op onze verhuisservice

Elscolab

Hogenakkerhoekstraat 14 -9150Rupelmonde

Elscolab is niet zomaar een leverancier van toestellen en producten, maar is een partner op zoek naar een oplossing op uw vraag.Wij bieden naast het juiste materiaal ook de juiste kennis aan. Wij leveren: Viscositeitsmeters, Rheometers, enz

A.s.b. Sales

Langestraat 117 -9150Kruibeke

Verkoop van geluid en lichtsystemen voor:bedrijven,industrie,horeca,discotheken,particulier,dj`s-Projectors,lcd enplasmaschermen-Shure,akg,master audio,martin,jb systems,pioneer,rodec,denon,bss,technics,prolyte,numark,dap audio,showt

Hofke Van Bazel

Koningin Astridplein 11 -9150Kruibeke

Authentieke gastvrijheid, zuiderse gezelligheid en uitmuntende gastronomie. Laat al uw zintuigen snoepen en genieten van charmante luxe, romantische intimiteit en culinaire passie.

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Bauwelinck Haircap

Haagstraat 2 -9150Kruibeke

Naast textiel heeft Haircap ook een groot gamma hygiënische kledij en beschermingsproducten in non-woven, polypropyleen(plp) en plastic(pe) voor eenmalig gebruik:schorten, overalls, schoenovertrekken, (met of zonder antislip), handschoenen enzovoort

Present Cars - De Korenbloem

Molenstraat 220 -9150Kruibeke

PRESENT CARS BVBA - HOME PRESENT CARS BVBA - DE KORENBLOEM EEN GARANTIE VOOR KWALITEIT Present Cars BVBA - De Korenbloem is al jarenlang een garantie voor kwaliteit. Scholen, sportclubs, verenigingen, grote bedrijven, ... genieten van een verzorgde s

Vermeulen Immo

Rupelmondestraat 179 -9150Kruibeke

Freddy, Bert en Jan Vermeulen zijn in de firma Vermeulen hoofdzakelijk bezig met bloem, grondstoffen en verpakking.

Bouwbedrijf Van Der Kinderen

Kruibekestraat 130 -9150Kruibeke

Algemene aanneming-ruwbouw en afwerkingKlasse 5-Nieuwbouw en renovatie-VCAIndustriële projecten-BetonwerkenBedrijfsruimtes-Magazijnen-GaragesAppartementen-Kantoren-Winkels-Scholen

Infodea

Burchtstraat 190 -9150Kruibeke

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO`s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen.

Redwire Space

Hogenakkerhoekstraat 9 -9150Kruibeke

Wij helpen bedrijven en de overheden om nieuwe producten, systemen en zaken te ontwikkelen. Bv. : Electronische sturingen, montage van satellieten, vliegtuigen, schepen...

Hertsens

Heirbaan 9 -9150Kruibeke

Hertsens Transport is marktleider in ‘Walking Floor’ transport. Wij zijn een Belgisch bedrijf dat actief is in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië, met uitbreiding naar Oost-Europa.

Air4u

Kasteleinsstraat 13 -9150Kruibeke

Air4U is een jong bedrijf dat actief is in de verwarming, koeling en ventilatiewereld (HVAC). Ook sanitaire installaties behoren tot het gamma.

Ost - Weighing - Dosing & Bulk - Systems

Nieuwstraat 67 -9150Kruibeke

Ost BVBA industriële weeg- & doseersystemen is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in het ontwikkelen en construeren van high tech weeg- & doseersystemen.

Vanas

Zwaluwbeekstraat 10 -9150Kruibeke

De firma Vanas was oorspronkelijk in de maritieme sector actief. Geëvolueerd naar een onmiskenbare partner in de Belgische industrie als toeleverancier voor zowel investerings- als verbruiksgoederen. Een moderne infrastructuur, uptodate informatica..

Be Coach

Kalverstraat 5 -9150Kruibeke

Coaching en trainingen voor bedrijven en particulieren

Plumco

Langestraat 115 -9150Kruibeke

Plumco, leverancier in ecologisch verantwoorde installatechnieken voor bio-ecologisch bouwen en wonen. Verwarming, vantilatie, airconditioning, sanitair, zonneenergie en waterbehandeling.

Rdr Infra

Beverenstraat 80a -9150Kruibeke

Onze firma heeft jarenlange ervaren medewerkers in de aanleg en lassen van leidingen & kabels voor gas, water, afvalwater, elektriciteit en telecom ook hebben wij een afdeling gespecialiseerd in elektrotechniek.

Safemitech

Molenstraat 117 -9150Kruibeke

Van Haut

Hogenakkerhoekstraat 4 -9150Rupelmonde

Het bedrijf biedt de hoogste graad van dienstverlening en is gespecialiseerd in het leveren van machines en materieel voor wegenbouw, grond- en rioleringswerken, woningbouw, prefab en industriële constructies, hoogbouw, industriebouw en waterbouw.

Verba Meat

Zwaluwbeekstraat 15 -9150Kruibeke

Van Goeye

Bazelstraat 206 -9150Kruibeke

Wem

Robrecht De Frieslaan 25 -9150Kruibeke

Coffeeroots

Kasteleinsstraat 19 -9150Kruibeke

CoffeeRoots is een private label koffiebranderij die vanuit thuisbasis Antwerpen de wereldmarkt bedient. Ontstaan in 1907 uit liefde voor het ?zwarte goud?, heeft dit familiebedrijf zich ontwikkeld met een uitgebreid assortiment van koffie en thee.

Artes Roegiers

Burchtstraat 89 -9150Kruibeke

De ARTES-GROUP N.V. is de moederholding van de drie aannemingsmaatschappijen Depret, Roegiers en TWT Depret: Artes-Group Depret, Roegiers, TWT

Mitutoyo Belgium

Hogenakkerhoekstraat 8 -9150Kruibeke

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.